Ablası ve esı de devlette memur, bızım nıkahımız yuzunden ıstanbula geleceklerı ıcın cok harcamaları olacakmış kıyafetlerınde nısanlım destek olacakmış o yüzden.
ya madem o kadar zenginler geleceklerin konaklamasını falan karşılıyorlar, neden hiçbir şeye yardım etmiyorlarmış o zaman? size yardım edecek durumları yoksa, konaklama kuaför kıyafet gibi fuzuli masraflara da gerek yok demektir, herkes kendi karşılasın, gösteriş yapma çabalarını bir kenara bıraksınlarIste sadece kuafor dııl de yol paraları, annesı babası ablası ve ablasının cocukları ıcın kıyafet alınacakmış, geleceklerın yol parası konaklama ve hazırlanmaları ıcın dedı.
sizin bulup buluşturup yapmanıza alışmış. bunu sineye çekerseniz devamı gelir. yola kuaföre 20000 mi harcanır ya, o parayla tüm eşyanızı alırsınız yani
Ayrıl diyemem, haksızlık olur. Ama ertele bencede.
Öncelikle ev sizin mi? Eşinizin mi? Kira mı?
Ne iş yapıyor? Ne kadar geliri var? Siz çalışıyormusunuz? Ailelerin maddi durumu nedir?
Nişanlınızla oturup konuşun. Aileler hiçbişey almasın yapmasın 20.000 şer bin ortaya koysun. Senle biz yapalım de.
Ev alsın araba alsın ne bileyim çatı aksın 20000 versin yine olur da sırf onlar akrabalara gösteriş yapsın diye 20000 vermek
Bir de 30 yaş üstü insanlar ailelerden tek kuruş almayın yani ne gereği var annen de yapmasın bir şey
Ama bu yirmi bin i kuruş kuruş açıklasınlar etmez yani
Kendilerine de bîrikim yapacaklar galiba ya da altın alacaklar geline taktık şunları diyecekler
Her neyse de bu adam ne iş yapıyor onu da vallahi merak ettim oğlum var o mesleğe yönlendireyim
Ev benım aılemın evi. Orda oturacagız. Kendı bır sırkette bırım yonetıcısı ben de uluslararası bır sırkette en üst yonetıcıyım. Gelırlerımız ıyı ama önüne krediye kıraya ve kendı araba kredısıne gıdenden sonra elınde sadece gecınecek kadar kalıyor.
bunlar sizi iyi kulaniyor hangi erkek kiz tarafin evinde oturu benimli yapmaz mesela. sizi iyi sf bulmuslar sizde uyanin artikEv benım aılemın evi. Orda oturacagız. Kendı bır sırkette bırım yonetıcısı ben de uluslararası bır sırkette en üst yonetıcıyım. Gelırlerımız ıyı ama önüne krediye kıraya ve kendı araba kredısıne gıdenden sonra elınde sadece gecınecek kadar kalıyor.
aynen oyle bende olsam evlenmemHem ailenin evinde oturacak hem masraf yapmıyor
Hem borçları biraz da olsan kapatmaya yarayacak 20 bin saç kıyafet diye anasına veriyor
Ohooo bunlar sizi yemeye gelmiş
Bulmuşlar saf kızı iyi aileyi
Ben olsam evlenmem
Sadece kendimizi kaldırıyoruz ve yaraliyoruz. Unutulmuyor zaten olanlar, insan yara bere içinde devam ediyor mutsuz oluyor. Dünyaya 1 kere geleceğiz niye cekiyoruz bunları. İnsan önce kendine değer vermeli.Hem ailenin evinde oturacak hem masraf yapmıyor
Hem borçları biraz da olsan kapatmaya yarayacak 20 bin saç kıyafet diye anasına veriyor
Ohooo bunlar sizi yemeye gelmiş
Bulmuşlar saf kızı iyi aileyi
Ben olsam evlenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?