senın yasın 33 mü?? profılındekı gıbı ozaman nısanlın kac yasında? nasıl 5 kusuru yok kenarda??? evlenmek ıcın evlenme ayrıl
yuhh ablasının çocuklarına niye o kıyafet oluyor? anası babası yok mu o çocukların.. aç gözünü bak ilerde de kendi çocuğuna değil de ablasının çocuğuna alcak bu adam... ay okudukça sinir oluyorumIste sadece kuafor dııl de yol paraları, annesı babası ablası ve ablasının cocukları ıcın kıyafet alınacakmış, geleceklerın yol parası konaklama ve hazırlanmaları ıcın dedı.
al bendende o kadaryuhh ablasının çocuklarına niye o kıyafet oluyor? anası babası yok mu o çocukların.. aç gözünü bak ilerde de kendi çocuğuna değil de ablasının çocuğuna alcak bu adam... ay okudukça sinir oluyorum
buda boyle devam eder inan bana aynı yastayız ben 9 yıllık evlıyım. bugune kadar kvdem kayınbabam kuruş ıstemedı bızden. esyamıda aldılar dugunde yaptılar kendı aılemde herseyı yaptı. ıkı taraflıdır hersey. 34 yıl nısanlın bunu yaptıysa bu degısmez ıllerde inan bana. restı cek ayrılcam de biz bu durumdayken sen nasıl okadar para verırsın bıttı de. bakalım ne yapacak33 hatta 34 oldum artık. Nısanlım da aynı yastayız. Iste kendını ıyı bır ıse gırınce, anne ve babasına ev ve araba almış, onlar sehri dışında, burda kırada oturuyor. Tüm bu masraflara gıtmış maaşı hıcbır bırıkım yapamamıs.
konu sahıbınden baska herkes göruyor bunu sakın yasım gectı dıye bu salakla evlenme ömur boyu cekersın20.000 ne ya. Yalan söylüyor inanma. Ömrün boyunca onun ailesine bakacaksın kazandığını ne varsa onlara gidecek.
Tamam ailenin parası yoksa ve masraf yapılacaksa para göndersin de 20bin bir tek bana mı fazla geldiBence sen bu konuyu böyle ayak üstü filan değil ciddi ciddi konuş nişanlınla. Yoksa durum biraz ciddi gibi...
yuhh ablasının çocuklarına niye o kıyafet oluyor? anası babası yok mu o çocukların.. aç gözünü bak ilerde de kendi çocuğuna değil de ablasının çocuğuna alcak bu adam... ay okudukça sinir oluyorum
ailesinin elleri armutmu topluyormuşSanırım onun aılesı de evlenıyor ve artık para gonderemeyecek dıye uzuluyor hıc bılemıyorum.
Bır de bır kere benı annemı aramıslıkları yok aılesının
Kendi çeker çok ağlar çok pişman olur. Bize sadece açacağı konulara yorum yapma zahmeti kalır..konu sahıbınden baska herkes göruyor bunu sakın yasım gectı dıye bu salakla evlenme ömur boyu cekersın
yalan inanma bır 100 lıralık etek buluzdemk alamıyor yalan ınanma. memursa kendı alır senın nısanlının parasına kalmaz. cok mu safsın konu sahıbıAblası ve esı de devlette memur, bızım nıkahımız yuzunden ıstanbula geleceklerı ıcın cok harcamaları olacakmış kıyafetlerınde nısanlım destek olacakmış o yüzden.
allah en falazla ne kadar olabilirki kusura bakma ama nişanlını yolan yolana bu adam iflah olmaz küçükte degilki cahil diyelimAblası ve esı de devlette memur, bızım nıkahımız yuzunden ıstanbula geleceklerı ıcın cok harcamaları olacakmış kıyafetlerınde nısanlım destek olacakmış o yüzden.
canım bence nikaha 2 ay kala takılma böyle şeylere.33 hatta 34 oldum artık. Nısanlım da aynı yastayız. Iste kendını ıyı bır ıse gırınce, anne ve babasına ev ve araba almış, onlar sehri dışında, burda kırada oturuyor. Tüm bu masraflara gıtmış maaşı hıcbır bırıkım yapamamıs.
yalan inanma bır 100 lıralık etek buluzdemk alamıyor yalan ınanma. memursa kendı alır senın nısanlının parasına kalmaz. cok mu safsın konu sahıbı)
Ben de bunu dusunuyordum o 20.000 ile beyaz eşyaları mobilyaları alır üstüne para arttiririm ben. Geçen gittik eşya bakmaya 9.000e hepsini cikardim pırıl pırıl eşyalar (mobilya tum takimlar dahil)vallahi. 20.000 lık ne elbisesi ne yolu ne saçı olcak.20000 mi
Ya ben çok fakirim ya sizler çokkkk zenginsiniz
Geçen kuaföre gittim boya kesim bıyık 65 tl aldı içim gitti
O yirmi bin ile ben tüm evi döşerim yani
Elbiseyi Cengiz Abazoğlu ndan mı alacak mış
he tamam o zaman.. sizin evlenirken masrafınız olmayacak çünkü(!).. sen ne dedin bu açıklama üzerine?Ablası ve esı de devlette memur, bızım nıkahımız yuzunden ıstanbula geleceklerı ıcın cok harcamaları olacakmış kıyafetlerınde nısanlım destek olacakmış o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?