Nıkaha 2 ay var, nısanlım ve aılesi :(

Valla canim para geçtikçe veriyor diyorsun birde sana birikmiş ve yil sonu ikramiye anneme masraf için yolladım diyor
Benim kafam karıştı eline para geçtikçe veriyorsa nişanlınin birikmiş para cikiyor burda baya bir sömürme görüyorum evlilikten önce neyse peki bu 20 bin ne oluyor seni dinlemiyor ve huyundan da vazgeçmeyecek ben olsam artık elimi eteğini çekerim para vermedikçe hiç bir şey yapmam ve nikah 1 haftaya kadar takip eder ve nişanı atarım sırtından daha fazla gecinmesine izin verme

düğünde takılacak takıları da kaptırma anladığım kadarıyla vazgeçmeyeceksin evlenmekten

Kusura bakmayın ama eş adayınız hazıra konmak istiyor gibi geldi bana. 20 bin liraya jet mi kiralayıp gelecekler? Sülalesine mi kıyafet alacak? İnsanda biraz erkeklik onuru olur. Herşeyi anneniz ve size yaptırmak ne demek ? 20 bin lirayı düğün için yolladığını sanmıyorum. Annesine yollamış işte, nasılsa bulmuş sizin gibi aile.
Kayinvalide parası ile evlensin oh erkeğe bak.

Ben hıc boyle bırsey dusunmemıstım benım onun vr mı dedım ortak hyatı paylaşacağız ama sanırım o oyle düşünmüyor
Bacım bak burda kanlı canlı tecrübe konuşuyor!
Sakın ama sakın kara bahtına bile göre böyle bir adamla evlenme!
Asla düzelme olmuyor, al işte biri de benim başımda, o kadar yaptığım fedakarlıktan sonra tek kalemde silindim,

ortak hayatı paylaşacaz lafları falan hikaye anla bunu! Bu tür adamların eşleriyle ortak bir hayatı falan yok, sen onun maddi olarak işine yaradığın sürece eşi olacaksın, aksi halde çek restini ne demek istediğimi anlarsın...

Biz daha beterini yaşadık kredi üzerine kredi çektik 2. Yıldan sonra biraz elimizi çektik ama mecburduk çünkü icralık olup rezil olmak vardı. Bi musibet bin nasihat hesabı yapıp ya bu noktaya dek sabredeceksin ya da bu işe hiç girmeyeceksin.

millet nişanlısını yolmaya çalışır ne koparsam kardır diye burdaki olaya bak

sende ondan para istesene erkeklik gururu bunu kaldırıp istiyosa sen haydi haydi istersin bi dene bakkalım nolcak

Annene yazık değil mi peki, birkimlerini kızının masraflarına yatırıyor, karşı tarafın 1 gram katkısı yok?

20000 tl saç, yol masrafı mı olur Allah aşkına? Nişanlın annene hiç mi acımıyor? Vicdansız herif.

Senin yerinde olsam kesinlikle evlenmezdim. Adam seni de anneni de sömüröüş, kullanmış, aptal yerine koymuş resmen bir de üstüne yalan söylüyor??

Ben olsam hicbiseye karismazdim niye annenle sen yapiyosunuzki dugunu erkek yapmaz mi

Bu olaydan sonra açıkcası düşünmeye başladım
Bence de nikahı erteleyin.
Görünen şu ki, nişanlınız ailesini, siz de kendi evinizi geçindireceksiniz, kira derdi de yok.
Nişanlın ve ailesi iyi yere kapak atmış.

Iste sadece kuafor dııl de yol paraları, annesı babası ablası ve ablasının cocukları ıcın kıyafet alınacakmış, geleceklerın yol parası konaklama ve hazırlanmaları ıcın dedı.

Canım bunlar kraliyet dairesinde mi kalacak bak sen hala bahaneler inanıyorsun aslında farkındasin ama nişanlınin inanmak istiyorsun Son Şans evlendiginde diyerek yakma başını daha çok konu acarsan buraya böyle devam edersen anasını babaşını anlarım ama sülalesi ne alaka

Nişanlın evliliginiz için annenin harcadığı lara kadar vermişse size bunda bir sorun yok ama siz annenizin daha çok verdiğini söylüyorsunuz.. Alıştırmışsınız bundan sonrası için anneden hic bir şey almayın ne eksik varsa su eksik bu eksik nasıl yapacagız diye adamı sıkıştırın oda bu rahatlıktan kurtulsun. Siz ona rahatlık sundukca ailesine para yedirmeye devam edecek.

Eee bide şimdiden yol yapın ağzını arayın annem o kadar şey yaptı tek başına ona borçlu kalmak istemiyorum azda olsa su kadar kira ödemeliyiz diye düşünüyorum deyin..
Bakalım sert tepki verecek mi o nasıl ailesine yediriyorsa sizde kendi ailenize yedirin. Para sizin paranız.

Kızım arkana bakmadan kaç önce seni ciddiye alıyor gibi görünüyorlar sonra hadi sen sus oluyor sonu pek parlak görünmüyor bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…