Nikahıma çok az kaldı...Aile faciası yaşamak istemiyorum...

bu zamanda candan arkads bulmasi ne zor siz elinizdeki arkadsinizdan olcaksiniz kiz ister istemez soguyacak sizden aile öyle yada böyle biraraya gelirde arkads gittimi 1 kere gider....

Bu durumda ne yapacağını kara kara düşünmesi gereken siz değilsiniz ..
Dayınız ..
Şu an kendisinin yediği naneleri siz toparlamaya çalışıyorsunuz üstelik yarın olacak nikah sizin nikahınız ..
Arkadaşınız gelsin ...
Yanınızda olsun ..
Dayınız belki onu görünce yaptığından bi kere daha utanır ve bundan sonra böyle garip işlere kalkışmaz

Allah bi yastıkta kocatsın dilerim :)

O gereksiz mesaji atip ilgi gosteren kisi dayi iz. Bedelini arkadasiniza odetmemelisiniz bence . Evet ayni ortama sokmak hic mantikli degil onceliginiz dayi iz ve yengeniz olmali ama haketmiyorlarsa dostum krdesim dediginize onem vermeli davet etmelisiniz

Vala ben olsam beni yemege cagirmayanin nikahina da gitmem. Hata ediyorsunuz. Normalde selam bile verilmemesi gereken insanlara sirf akraba diye katlanmak hürmet etmek cok sacma. Başlarım oyle kan bagina. Duzgun dursaymis. Arkadasinin sucu yoksa ayip ediyorsun valla. Belki herkesten, ailenden daha yakın oldu o bunca zaman sana aile yemegine gelme demek seni aileden görmüyorum demek.

Benim nişanlandığım gecede Amcam çok yakın dostum olan bayan arkadaşıma laf atmış,birlikte konuşmaya çalışmış hatta goruşelim demiş arkadaşım anlattı sonra bana. Şok oldum tabi. Amcamı uyardım kız arkadaşımda kınama geldi ama fazla durmamıştı. Uğrayıp çıktı Amcan ile karşılaşmak istemiyorum demişti...Hayret benzer bir olaymış...Ama tek fark benim yengemin bu olanlardan haberi yoktu. Ama ben çok sinirlenmiştim amcama!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…