- 22 Kasım 2010
- 11.339
- 20.394
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Mesele anlasildı...
nikah aile arasında ve sadece bi iki yakın arkadaşın katılımıyla olacak. dayımlar da arkadaşım da gelecek. nikahtan sonra ise hep beraber kimseyi ayırmadan yemeğe gidilecek. akşam da arkadaşlarla kutlarız dedik, o günün planı bu şekilde. nikaha kesinlikle arkadaşımı çağırıyorum. çoktan söyledim bile, kuaföre de birlikte gidiyoruz. fakat nikah 10 dk sürecek, sonrasında ben yemeğe de gelsin yanımda olsun istiyorum. fakat yengem yemeğe arkadaşım da gelirse kesinlike katılmak istemiyor. benle alakalı bir durum, doğal olamam, bu konu benim için bir tabu oldu artık dedi. dayım da yengemin son derece haklı olduğunu, kendisinin düşüncesizlik ettiğini ama içinde bir kötülük olmadığını (!) söyledi bugün bana. bana baskı yapmak veya seçim yapmak zorunda bırakmak istemediğini ama yemeğe arkadaşım gelirse gelmeyeceklerini söyledi dayım. sen de rahat edemezsin, huzursuzluk olur diyor. ama gelmeyi istediğini, hem onlar gelmezlerse k.validemlerin de sebebini soracaklarını (çünkü benm dayımlarla ne kdr yakın olduğumu sevdiğimi bilirler) söylüyor bana.
çok pis bir durumda kaldım...iki arada bir deredeyim. nikaha hepsi gelecek ama yemek için iki taraftan birini seçmek zorundayım.
O zaman dayınız kişiliğine ve yaşına yakışır şeyler yapsaydı. Neden dayınızın hatasını arkadaşınız çeksin ki...
Dayınlar gelmezse bu onların tercihi olur. Ama arkadaşınız gelmezse bu sizin seçiminiz olur. Ve arkadaşınızla aranızda bir uçurum oluşur gibi geldi. Yani hadi uçurum olmasın ama bir soğukluk kesin girer.
Kesinlikle katılıyorum. Ama dayim Israrla kotu bi niyetim yoktu ama dusuncesizlik ettim.yengen ne dese hakli.evdeki huzursuzluk en son istedigim sey, o günden beri cok huzursuz gunler ggecirdik ama telafi etmek için elimden geleni yapiyorum deyip duruyor.ee o attigin msjlar neydi o zmn niyetin kotu degilse diyemedim bi turlu.dilimin ucuna kdr geldi ama sustum cunku o dk dan sonra dayimla iliskimz asla ayni olmazdi.kimsenin bisey bildiginden haberi olmamasina rağmen yyeterince utandigini fark ettim bunlari.konusurken
Nikaha geliyor ztn bn aile yemegi icin konusuyorum.ayrica aksam ztn arkadaslarla da ayri bi kutlama yapacagiz bu da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?