- 22 Kasım 2010
- 11.338
- 20.389
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Bence ne olursa olsun arkadaşınızı çağırmalısınız, yoksa çok ayıp olur ve çok kırılır. Dayınızın suçunun faturasını ona kesmiş gibi olursunuz. Yengeniz sorun çıkaracak olursa düğünü mahvetmesin diye diğer insanlar müdahale eder diye düşünüyorum en kötü ihtimal, büyük bir kargaşa çıkmasına izin verilmez. Sonrasında sorun çıkarsa da bu onların problemi, tamamen dayınızın suçunun sonucu.
Dayınında maşalahı varmış yani yiğeninin arkadaşına bakmakta ayrı bi karakter meselesi.Herneyse en yakın arkadaşınsa çağır diğer arkadaşlarının yanında dursun dayının olduğu yerde durmasın.Dayın yüzünden niye çağırmıcaksın ki bırak en mutlu gününde bunu sen düşüneceğine dayın kaçacak yer bulsun
Kızın hiç bir suçu yok, dayına yüz vermemiş kırıtmamış, ben olsam tabiki çağırırım arkadaşımı, dip dibe olcaklar diye bir durum yok, insanlar eski sevgilileriyle eski eşleriyle dip dibe olmak zorunda kalıyorlar , sizin durumunuzda böyle bir olay yok, çağır arkadaşını , ne dayınla muhabbete girsin ne de yengenle, böyle bir durum olsa arkadasım beni çağırmasa kesinlikle bir daha yüzüne bakmazdım, demekkş benden şüphelenmişsin derdim
Anladım, peki yengenizle bu durumu önceden konuşsanız işe yarar mı, gelmesi konusunda sorun çıkarmayacak şekilde ikna olur mu?düğünden değil nikahtan bahsediyorum canım. nikahta sadece aileler olacak, bir iki de arkadaş. Düğüne davet etmeme gibi bir durum olamaz tabii ki. Ama ailecek yenecek yemekte az sayıda kişi olacağız. Yengem kalkar herkesin içinde bir laf eder, o türde bir insandır çünkü. Ondan çekiniyorum.
Bence bu olaylar sanki hiç olmamış gibi davranın.
Bu sizin en mutlu olmanız gereken gün.
Kim gelsin, kim gelmesin, o ne der, bu ne yapar diye düşünmenin zamanı değil.
Birbirinin yüzünü görmek istemeyen, aynı ortamda bulunmak istemeyen kişiler bu güzel günün ve sizin hatırınıza biraz sabretmeliler diye düşünüyorum. Fedakarlığı onlar yapsınlar. Sizi gerçekten sevip size değer verenler bunu yapar zaten.
Yengenize zaten değer vermiyormuşsunuz.
Kaç senelik dostun mu yengen mi?
Ne olursa olsun kimse için sakın ama sakın dostunu çağırmamazlık yapma.
Hatta nişanlınla tanışmana vesile olmuş ben olsam nikah şahidim yapardım
şimdiden mutluluklar.
dayınızın bir şey yapacağını sanmam yengeniz de zaten dayınızın dibinden ayrılmayacaktır.
korkum zaten dayımın bşr şey yapması değil. dayımın ödü kopar yengemden. bir halt etti onu dayüzüne gözüne bulaştırdı zaten. korkusundan hemen arkadaşımı sildi face den. yüzüne bile bakmaz eminim. benim korktuğum kişi yengem.
Anladım, peki yengenizle bu durumu önceden konuşsanız işe yarar mı, gelmesi konusunda sorun çıkarmayacak şekilde ikna olur mu?
Dayın düşünmeli bunu. Hiç bir suçu olmayan arkadaşını en güzel zamanınızda yanınızda olmak isterken bundan mahrum bırakmak büyük gönül kırgınlığına neden olabilir. kızın hiçbir suçu yok neden ihale ona kalıyor? Yazık bence bu kadar yakınsanız. Gelmeyecekse dayınız ve yengeniz gelmesin. Kendi sorunlarını halletsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?