Niloya'nın Diyet Günlüğü

Vermem gereken fazla kilolarım var ama veremiyorum buraya hergün yiyip içtiğim ve yaptığım sporları yazacağım.

Beni motive edecek, hırslandıracak hatta benimle yarışa girecek diyet arkadaşı arıyorum.

Güncel tarih 26.02.2021
Boy: 160
Kilo: 66.2
Hedef kilo: 55
Size güzel kalori yaktıracak instg sayfası önereyim mi ? Bende yeni keşfettim harika performans sağlatıyor.

Yeah bitti :halay:

1.5 saat sürdü oradaki süreyi yanlış hesaplıyor bilgilerinize :halay:

Diğer yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum 😁

Eklentiler

• Screenshot_20210227_234554_com.huawei.health.webp
    Screenshot_20210227_234554_com.huawei.health.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 32
Ya bir de 3 litreye yakın su içmeye başlamıştım 2 hafta güzel devam ettim sonradan içesim gelmedi tiksinmiș gibi oldum tabiki kilo vermede durakladı

Hoşbuldum canım 🥰 ben 2 aydır diyetteyim 9 kg verdim 7 kg daha vermek istiyorum sonra koruma diyeti yapıcam inşallah yürüyüş çok yapamıyorum ama evde leslie yapıyorum yürüyüşü hafta sonu market kaçamağı ile yapıyorum marketler baya uzak çünkü 🙄
2 ayda 9 kg ne güzel verdin canım ya harikasın , tavsiye alayım ? 🤩

Tabii ki katılabilirsin 1 ayda 4 kilo verilir de iyi bir diyet ve spor yapmak gerekir yazın veriyordum ben o şekilde de kışın biraz daha spor azalıyor
Evet canım haklısın, benim 4 yaşında kızım var, 2. Bebek düşünüyoruz da , ilk bebeğime 63 ile hamile kalmıştım, bu sefer 60 olsun bari diyorum..5 yıllık evliyim, evlenirken 57 idi kilom, düğünden sonra 6 kg alarak hamile kaldım, doğuma da 78 kg ile girdim 🤭😄 neyseki gebelik kilolarımı verdim gibi, 2 ay önce 62 olmuştum sonra bir ara saldım kendimi 62-64 arası gidip gelmekten sıkıldım artık...birbirimize destek olalım 🤩

Back
X