- 14 Ağustos 2011
- 28.798
- 4.539
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
malesef canım ben burda aileninde çok önemli oldugunu düşünüyorum. anne , babanın çocuklarına baglı olarak düzgün yetiştirmesinin bununla çok alakası var. nişanlımdan biliyorm ve seni çok iyi anlıyorm . nişanlımın annesi babasıda ayrı. benm yetiştirilme tarzımla onunki bir degil. malesefki bazen bakıyormda ben büyütüyorum onu. eger çok seviyosun iyi bi kişiligi varsa oturun konuşun inşallah tatlıya baglarsınız.
Nişanlılık dönemi hazırlıklar üst üste geldiğinden en stresli dönem ve ailelerinde araya girmesi ile daha da zorlaşabiliyor..
O stresle ve hazırlık telaşı ile eskisi kadar birbirine zaman ayıramıyor insan ( Ama bi mesaj atmak zor değil )
Sorumluluklar başlıyor netice de..
Ama sizinki biraz çizmeyi aşmış stresli olunabilir daha yoğun olunabilir ama bunu da sizinle paylaşması lazım
Terslemek ya da senin yaşında böyle bi kız yok demek çözüm değil..
Bence durumunuzun iyi olmasından ve öğretmen olmanızdan dolayı kendini yetersiz görüp size çatıyor..
Önce de bunları biliyordu ama iş ciddiye binince durumun daha çok farkına vardı ve bocalayıp saçma sapan hareketler sergiliyor gibi..
İnşallah hakkınızda en hayırlısı ne ise o olur, ama onla ama onsuz..
yüzyüze konuşma imkanımız olmadı canım. telefondada ben konuşunca biz bu konuyu hallettik zaten çok terssin diyor. tamam ama dedim kim ne derse desin senin gelipte bakk sen çalışmıyorsun diye soruyorlar demesi hoş değil.
bana sen eleştireye gelemiyorsan bir daha söylemem sana dedi.
tek istediğim huzur başka birşey istemiyorum diye mesaj atmış bana.
bende tamam huzur veririm ama sen de beni olduğum gibi kabul ediceksin dedim.
anne baba ayrı olan ailelerin çocukları sorunlu olabiliyor maalesef. ben bunu gözlemledim canım.
ve karşılarına bilerek yada bilmeyerek zarar verebiliyorlar.
genel olarak iyi huylu olduğu için bu sıkıntıları çekiyorum zaten. sevgi olmasa çok zor zaten bunları çekmem.
sözlenelim dedik babası sorun çıkardı. askere gitti 6 ay bekledim. dönüceği ilk gün havaalanına gittim onu görmeye babası geldi ben oğlumu çok özledim diye aldı gitti. ben de ailemle havaalanında kalakaldım. nişanlanalım dedik babası benden izin almadılar dedi. kii ailemle gidip biz nişan düşünüyoruz dedik. o da bakarız ilerde dedi.
sonuçta nişanı yapan kız tarafıdırr. neden ondan izin almamız gerekiyordu anlamadık. bu olaylardan sonra bir daha babasıyla görüşmedik. nişanımıza gelmedi.. nişanlımla da görüşmüyor şuan. ben nişan hazırlıklarımda hep sıkıldım bu adam yüzünden. babasıyla görüşmeyi kesince işsiz kaldı. babasıyla ortak iş yapıyorlardı.
şimdi 3 aydır iş arayışı içinde. bu eylülde düğünümüz olucak derken seneye kaldı. iş olayı ne olucak bilmiyorum. bizim boş bir evvimiz var çok ta ferah ve bakımlı. gel dedim burda oturalım. ailesi olmaz demiş. babaannesi benim bi ev var orda oturursunuz demiş. evde dar bir sokakta mutfağı karanlıkmış apartman boşluğuna bakıyormuş. hiç ferah değil. ama bir kez göriyim bari dedim. yani şunu diyorum Allahıma çok şükür maddi açıdan rahatım ev istemedim ondan. kira da olur dedim. ama bu kadarda olmamalı yaaa... şu aralar suratsız çekilmez oldum. ailemde yeter artık. sıkıyorsun bizi de diyorlar. şuan dışarı çıkmak bile istemiyor canım.
ayy çok benziyoruz canım...ailende haklı canım yaa ... onlar el bebek gül bebek büyütüyolar , senin üzülmenede haliyle onlarda üzülüyo.aynen sevgi olmasa hiç bişeye katlanılmaz zaten onlarda kıymet bilsinler. biliyomusun hiç anlamam şu kaynana veya kaynata şahıslarını... kendimi övmek olmasında canım inan onların aile ve ben aramızda nekadar fark var babası illa ben gitmem diye diretmişti istemeye,. benden iyisinimi bulcan be adam oglunda istiyo daha ne? ama işte bazı insanlara böyle iyiler gelmez. nişanlım zorla getirmişti istetmeye hiç unutmam unutmıcamda. aynen bende ondan hiç bişe istemedim yeterki sen çalış kira olsun nolcak geçiniriz dedim. düşün okadar fedakarlık yapıyosun nolcak senin istedigin ev olsa sanki dimi ama ?... o yönden şükürler olsun sıkıntım yok bizimde kendi evimiz var ben orda oturcam dedim annemgilede yakın ev hiç biri bişe demedi birazda nişanlıda iş bitiyo tatlım.evet sorunlu oluyolar ayrı anne babadan çocuklar.. dedigin gibi istemedende olsa kırabiliyolar. benm ailem çok tutumludur bu konularda onlar bile kızım mutsuzsan at yüzügü dedikleri oldu . kızlarından önemli degiller yaa. bide senin gibisini bulmuşlar bunuyolar dediler ailem dogruda. ahh aynıyız biliyomusun kendimi gördüm sende . bişeye canım sıkıldıgı zman ailemede yansıtıyorm ve senin gibi dışarı çıkmak istemiyorm amann çık gez dolaş at üstünden yükü biraz düşünmeee. canına yazık degilmi...
ayy çok benziyoruz canım...
banada dedilerr aynısını çok iyi düşün taşın dediler. mecbur değilsin evlenmeye dediler.
hayır madem benim evimi istemiyorsunuzz ama kalkıpta bana böylee karanlık evleri layık görmeyin.
ben dedim ferah temiz olsun yeterrrr. kii kendi oturduğum evler lüks hep.
tek bunu talep ettimm. ama kalkıptaa apartman boşluğuna bakan karanlık bir ev istemedim ki. balkona çıkıyorsun karşındakiyle el sıkışçann.
bariii bu kadar bi dediğime kulak verinnn. bi de eleştiriyorsunuz. neyimi eleştiriyorsunuz yaa...
ben bu rahat hayatı bırakıp sıkıntılı hayata tamam diyorum neden nişanlımı sevdiğim için. ama o da bana çok dırdırcısın beni soğutuyorsun bravo diyooo.
azcık mutlu olmak istiyorum canım benim.
sen onun için herşeyden vazgeç o senin istedigin bi evi çok görsün ve dırdırcı ol haavalla ben bu erkekleri anlamıyorm. kim eleştiriyosa git agzının payını ver. benim burda canım sıkıldı anlattıklarından ne buu??? yanlızmı buldular seni . seviyoruz herşeylerine katlanıyoruz diye ohh onlarda abartıkca abartıyo yaa. haksızlıgaa hiç gelemem vrya bence evi felanda kabul etme nişanlınlada konuş şimdiye kadar sustum ama ben o evde oturmam de dünyanın sonumu o senin için çabalasın sen çabalıcagına. sevgisinden eminsen mecbur yapcak bırakırmı diye.
ben çok kez ayrılalım madem dedim ama hiç ses etmiyor.
daha nişanlanalı 2 ay oldu.
annem de diyorki biz mütevaziyiz diye mi oluyor bunlar diyor.
bir de garip bir olay anlatıyım sana.
bir gün babasının evine gittik yemeğe. ben yemekten sonra kötü oldum. başım dönmeye başladı fenalaştım.
nişanlım beni acile götürdü. ultrasonla bakıldı falan bişey görülmedi. belkide acemiydiler göremediler.
kasıklarımda çok ağrı olmuştu. 1 ay önce ben gittik doktora yumurtalıklarım kistler varmmış. o sancı yaparmış böyle.
babası demişki arkamdan dişini sıksaydıda hasta olmasaydı. benim huzurumda hasta oldu demiş.
inan şok olmuştum. ve ben bir daha babasıyla görüşmek istemiyorum. çok çiğlik yaptı.
ben çok kez ayrılalım madem dedim ama hiç ses etmiyor.
daha nişanlanalı 2 ay oldu.
annem de diyorki biz mütevaziyiz diye mi oluyor bunlar diyor.
bir de garip bir olay anlatıyım sana.
bir gün babasının evine gittik yemeğe. ben yemekten sonra kötü oldum. başım dönmeye başladı fenalaştım.
nişanlım beni acile götürdü. ultrasonla bakıldı falan bişey görülmedi. belkide acemiydiler göremediler.
kasıklarımda çok ağrı olmuştu. 1 ay önce ben gittik doktora yumurtalıklarım kistler varmmış. o sancı yaparmış böyle.
babası demişki arkamdan dişini sıksaydıda hasta olmasaydı. benim huzurumda hasta oldu demiş.
inan şok olmuştum. ve ben bir daha babasıyla görüşmek istemiyorum. çok çiğlik yaptı.
ayyy şok geçiriyorum suan inanamıyorum yaaainsan ' kızım bişeyin varmı geçmiş olsun korkkuttun bizi' felan der . yazık valla çok yazıkk ne insanlar var ...gitme canım aynen gitme ne işin var öyle babanın yanında .. nişanlın ne dedi bu konuda. inşallah senin arkanda olmuştur. en nefret ettigim şey herkes bi yanada nişanlımın herhangi bi konuda arkamda olmaması olur.
bu adamm kendını padişah mı zannediyor
o da babasına demiş neden numara yapsın kız falan diye.
adamın karısıda soframa saygısızlık etti demiş.
beni zaten arayıp geçmiş olsun bile demediler sonra. sormadılar bile.
oyun yaptı bize demişler.
inanılcak giibi degil ama malesefki inanıyorum böyle insanlarda var.
maalesef canım...
biraz önce nişanlımla çok kısa konuştuk.
bişey sormak için aramış. sana bir havadisim var falan dedi. dinledim ama tepkisiz bir şekilde.
onun enerjisi geri gelmiş ama ben 3-4 gündür aynıyım.
huzurum geri gelicek mi dedi?
eğer benim umursamaz ve suskun olmam sana huzuru getirecekse evet huzurlu olursun dedim.
sen de böyle oluyormusun nişanlınla hiç canım?
olmaz mıı yaa tam adamına sordun :))) canım daha öncede dedim ya aynı benziyo ilişkilerimiz birbirine. bizdede hep huzursuzlugu o yapardı ben kendime yediremezdim yani ne gerek vardı sunu yapmasaydın felan dedigimde ben huzur kaçırıyo olurdum hep. bide kırardı sonra hiç bişe yokmuş gibi konuşurdu ee benm acım nolcak dedim mii senden kötüsü yok .. bişeyide uzatma yaa^ derdi hep. ama uzatılmıcak gibi degilki. tmam küçük meseleler ama ya daha sonra büyürse ya evlenince daha fazlası olursa diye içime bişeler otururdu ve içimde kalmasın diye anlatırdım kızardı , abartıyorum ya hani (ona göre tabi).. onun tabi abartılcak meselesi olmuyoduki herşeyimle ona sadıktım, kırmamaya çalışıyodum hep. sen düşünmessin tabi ben sana seni korkutcak hareketler yapmıyorm ama sen yapıyosun oyüzden aklın kalmıyo bende ilerde mutlu olabilrmiyiz diye çübkü biliyosun ki mutlu ederim seni .. derdim o anlık haklısın derdi gerçekden inanarak söyledigine eminim ama işte diyorm ya yetiştirme tarzınada baglı kendini tutamıyo lafları söylerken kırabiliyo.
evet aynıymışız canım.
bilmem ki düzelir mi?
aradı gene biraz önce ben eve geldim. istersen aramak evdeyim dedi.
aramak istermiyim acaba bilemiyorum.
insan bu durumlarda kötü oluyor yaa...
bence arama o seni merak etsin. ben aradıgım zman hep uykum var yatıyorum bişe diyomusun derdi deli olurdum . kendimi geri çektim baktımki gerçekden 'kaçan kovalanıyo' muşş
tamam canım aramıycam.
evet banada öyle der. bikaç dakka konuşur sonra ben yatıyorum çok uykum var der yada uyuyakalır konuşamayız.
ben merak edip gece aradığım zaman konuşuruz 2 dk.
ama geçen gün gece neden arıyorsun ki uyuyorum işte belli değilmi falan demişti.
şimdi onu da kestim.
öylemiiiiiii??? hiç hiç arama ozamn ararsada gecenin bi vakti sende ona aynısını de. iyi yaa ne güzelmiş. benmkide uyuyakalırdı sonra ben kızdıgım da ise' nevar sanki bunda, yarın konuşuruz' der kapardı. şimdi askerde yaa ondan yapardı,ederdi diyorumkafam rahat şimdi çok nazlıyo beni :):) geldiginde aynı olmassa:)
Allah kavuştursun canım. ben de 5 ay asker bekledim.
sen ne kadar bekliceksin?
askerdede beni bikaç kez üzmüştü çok. unutmuyorum.
günde 3-4 kez arar hatırımı sorar. ama uzun konuşmayı sevmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?