Nisan 2013 Anneleri

sezencim çok geçmiş oldum tv de izlerken gözlerim doldu. bela okumak istemem ama çok içimden geliyo, Allah cezasını versin onların. neler oluyor ülkemize ne yazıkki bu gidişata dur diyen yok

günaydınlar herkeseee,, eevet işbaşı yaptık ve çok ama çok yoğun bi döneme giriyorum, bebeğim bana sıkı tutunsun nolur

ya kızlar size bi sorum olucak, henüz doktora gitmediğim için bilmiyorum tabi, sanırım doktora gidenler yardımcı olabilirler, vücudum çok şiş, acayip bi gaz ve kabızlık var, aynı zamanda hemen 1 kilo aldım , zaten fazla kiloda hamile kaldım, çok az kilo almam lazım, bu yüzden günde 20 dk yürüyüş yapsam mı diorum, sonra 3-6 arası yarım saate çıkarırım. ne dersiniz? yapabiliyo muyuz? ya da aramızda yapan var mı?

Canım bana doktorum doğuma kadar her gün 40_45dk yürümemi söyledi.

benim 2. hamileleliğim..
açıkçası doktora sormak bile aklıma gelmemişti o kadar çok yürüdüm ki..
bazı günler 1 saati geçiyordu..

bu hamileliğimdede hemen hemen hergün yürüyorum 1 saate yakın..

bende yüzmeyi sorucam doktoruma..
sormadan gitmek istemiyorum..
yüzen var mı aranızda arkadaşlar yada dok. soran..

ben de tam olarak bu konuyu merak ediyodum. bende de göbek aldı başını gittik. spor yapsak nasıl olur diye merak ediyodum. yürüyüş iyi diyosunuz demek ama bence herkes doktoruna danışsa daha iyi olur. düşük tehlikesi felan varsa zararlı olabilir.

Canım bana doktorum doğuma kadar her gün 40_45dk yürümemi söyledi.

canım çok saol, ay çok sevindim valla, ya ben daha gitmedim ya doktora zaten töbe töbe enterasan bi şekilde adet olamıyomuşum gibi, yani hiç hamileymişim gibi gelmiyo, korkuyorum ya yanlış bişe yaparsam da giderse göremeden diye
40-45 dk hem de ilk aylarda yürüyebiliriz dimi?her gün hem de?

merhaba kızlar..bende inşallah nisan 2013 annesi olucam. tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. keseyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık. sizler duydunuz mu kalp atışlarını? bide bende daha hamilelik belirtisi yok.siz de belirtiler ne durumda?

cnm ben hiç doktora gitmedim daha, 30unu bekliyorum ama hastanede nöbetçi doktora sormuştum, bayram tatili için gidicektik de,bişe olmaz dedi, ben 3 gün denize girdim Allaha çok şükür herhangi bi garip leke falan olmadı ama içerde neler oldu hiç bilemiyorum tabi, çünkü kese falan da görmedim ben daha, neyse, ama tabi atlayıp zıplamadım çok eşime tutunup girdim denize, düşmiyim diye fazla kalmadım toplam günde en fazla yarım saat 40 dk kalmışımdır denizde, çok açmadım kollarımı , açılmadım, öle yani dikkat ettim ama girdim sadece yol kötüydü, minibüs çok salladı orda korktum kasıklarım çok ağrıdı bi de eve gelip dinlendim , leke falan olmadı ama bu içerde herşey yolundadır demek mi onu bilmiyorum canım işte,çünkü zaten diorum ya hi.ç ultrasona girmedim

işte doktora gitmeme daha 1 hafta var, ama kontrolü kaybetmek istemiyorum, bi yarım saat yürüsem fena olmaz diye düşünüyorum

Merhaba :) Benim doktorum da yürüyebileceğimi söyledi. Hamile olduğumu bilmeden bir iki hafta önce hergün 5 km tempolu yürümeye başlamıştım. Doktoruma devam edebilir miyim diye sorduğumda temponu biraz düşün ama mutlaka yürümeye devam et, anne adayı için yürümek çok faydalı dedi. Bende hergün 50 dakikalık yürüyüşüme devam ediyorum. Yürüyüş yapmasam şimdiden 5 kilo almış olurdum heralde :)

Sen yine de doktoruna gözükene kadar günde yarım saati geçme bence

Mrb arkadaşlar dr'a ne sıklıkta gitmek lazım biliyormusunuz? Ben kalp atışınıda duydum. Nezaman gitmeliyim acaba? Bana 2hafta sonra gel dedi ama özel ya acaba para kazanmak için mi öyle dedi bilmiyorum.

Mrb arkadaşlar dr'a ne sıklıkta gitmek lazım biliyormusunuz? Ben kalp atışınıda duydum. Nezaman gitmeliyim acaba? Bana 2hafta sonra gel dedi ama özel ya acaba para kazanmak için mi öyle dedi bilmiyorum.

bende henüz bir kez gittim 3 agustosta 3 haftalık hamile oldugumu ögrendim , 10 gün sonra tekrar gel dedi ama gitmedim kontrollere 1 ay yada 1.5 ayda gitmeyi planlıyorum

tamam canım çok saol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…