- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.981
herkese iyi bayramlar diyecem ama dilim varmıyor malesef.çünkü kötü bir bayram sabahına uyandık.ve gaziantepte yaşayan bi antepli olarak içimiz daha da yandı.ve biz de az kalsın bomba patlayan yere gitmek üzereydik.ucuz kurtulduk.dün geceden beri uyuyamıyoruz.artık terörü kınamıyorum kınanmaktanda çıktılar lanetliyoruz.rabbim şu mübarek bayram gününde o küçücük bebelerin canlarına kıyan şerefsizlerinde ocağını söndürür inş.hepsi asılmalı bence.benim memleketim tertemizde,benim memleketimde terör yoktu,benim memleketim barındırmaz çünkü öyle şerefsizleri pisliklerini güzel memleketimede bulaştırdılar.ölenlerin hepsi cayır cayır yanarak şehit oldular.rabbimde daha beterini onlara verir inşallah.
tetenoz aşısı yapılıyo
ya kızlar size bi sorum olucak, henüz doktora gitmediğim için bilmiyorum tabi, sanırım doktora gidenler yardımcı olabilirler, vücudum çok şiş, acayip bi gaz ve kabızlık var, aynı zamanda hemen 1 kilo aldım , zaten fazla kiloda hamile kaldım, çok az kilo almam lazım, bu yüzden günde 20 dk yürüyüş yapsam mı diorum, sonra 3-6 arası yarım saate çıkarırım. ne dersiniz? yapabiliyo muyuz? ya da aramızda yapan var mı?
ya kızlar size bi sorum olucak, henüz doktora gitmediğim için bilmiyorum tabi, sanırım doktora gidenler yardımcı olabilirler, vücudum çok şiş, acayip bi gaz ve kabızlık var, aynı zamanda hemen 1 kilo aldım , zaten fazla kiloda hamile kaldım, çok az kilo almam lazım, bu yüzden günde 20 dk yürüyüş yapsam mı diorum, sonra 3-6 arası yarım saate çıkarırım. ne dersiniz? yapabiliyo muyuz? ya da aramızda yapan var mı?
Canım bana doktorum doğuma kadar her gün 40_45dk yürümemi söyledi.
canım çok saol, ay çok sevindim valla, ya ben daha gitmedim ya doktora zaten töbe töbe enterasan bi şekilde adet olamıyomuşum gibi, yani hiç hamileymişim gibi gelmiyo, korkuyorum ya yanlış bişe yaparsam da giderse göremeden diye
40-45 dk hem de ilk aylarda yürüyebiliriz dimi?her gün hem de?
benim 2. hamileleliğim..
açıkçası doktora sormak bile aklıma gelmemişti o kadar çok yürüdüm ki..
bazı günler 1 saati geçiyordu..
bu hamileliğimdede hemen hemen hergün yürüyorum 1 saate yakın..
bende yüzmeyi sorucam doktoruma..
sormadan gitmek istemiyorum..
yüzen var mı aranızda arkadaşlar yada dok. soran..
ben de tam olarak bu konuyu merak ediyodum. bende de göbek aldı başını gittik. spor yapsak nasıl olur diye merak ediyodum. yürüyüş iyi diyosunuz demek ama bence herkes doktoruna danışsa daha iyi olur. düşük tehlikesi felan varsa zararlı olabilir.
benimde oğlumda 4 ay nidem bulanmıştı..
korkuyorum yine aynı olurum diye..
maden suyuna yarım limon sıkıp içiyorum hergün iyi geliyor..
Mrb arkadaşlar dr'a ne sıklıkta gitmek lazım biliyormusunuz? Ben kalp atışınıda duydum. Nezaman gitmeliyim acaba? Bana 2hafta sonra gel dedi ama özel ya acaba para kazanmak için mi öyle dedi bilmiyorum.
Merhaba :) Benim doktorum da yürüyebileceğimi söyledi. Hamile olduğumu bilmeden bir iki hafta önce hergün 5 km tempolu yürümeye başlamıştım. Doktoruma devam edebilir miyim diye sorduğumda temponu biraz düşün ama mutlaka yürümeye devam et, anne adayı için yürümek çok faydalı dedi. Bende hergün 50 dakikalık yürüyüşüme devam ediyorum. Yürüyüş yapmasam şimdiden 5 kilo almış olurdum heralde :)
Sen yine de doktoruna gözükene kadar günde yarım saati geçme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?