- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.941
sağol canım ben 6.haftadayım.ayın 30da gel dedi doktor.
sadece kesesini görebildik kalp atışını ozaman duycam sanırım.
ama böyle bir şey yokmuş giibiyim yani hiç belirtim yok buda beni endişelendiriyor.
ben 2sene sonra kavuştum o yüzden çok korkuyorum bişey olcak diye.
dualarınızı istiyorum inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz.
Canim nette her adet dongusunde rahim alistigi icin hamilelikte de kasiliyormus genelde 3 aydan sonra olmuyormus normal yani ben de ilk adette yani 5.hafta cok agri yasamistim simdi tekrar geliyor ayni donem muhtemelen bu haftalarin sonunda agrim olur diye dusunuyorum.kızlar adet tarihimiz geldiğinde sancı olması normal mi?
1.ayımda da çok ağrım olmuştu, yine sancılı geçiyor
Gozun aydin canim hayirli olsun belirti arama o kendini hissettirecek zaten ilerde.hamileliginin tadini cikar.günaydın kızlar.bende inşallah nisan annesi olucam.öğreneli 3 4 gün oldu keseyide gördük çok şükür
şimdi 6.haftadayım ama benim hiç belirtim yok korkuyorumda
selam kızlar nsıl gidiyo gebelik
orucumu bırakmamıştım duyduğumdan beri ancak dün kötü oldum bırakmak zorunda kaldım ALLAH affetsin,dünde oruç olmadığım için biraz bayram temizliği yapayım dedim ancak yoruldum sanırım sabah kalktığımda peçeteye biraz kahverengi leke bulaştı korktum,,, sizlerde durum nedir var mı benim gibi olan ,araştırınca bebeğin tutunmasında böle durumlar olabiliyo deniyo inşALLAH öledir dualarınızı eksit etmeyin kızlarrrrr
bide benim neyim olacak kızım mı erkek mi sat 04 temmuz dogum tarihim 18 temmuz 1982 hesaplarmısın canım
bu siteyi yeni keşfettim ve bayıldım :) ben de nisan annesi olacağım inşallah. bu arada bhcg değerleri ile ilgili bayağı aklım karıştı. Sat 16 temmuz. 6 Ağustos`ta bhcg yaptırmıştım sonuç 49 çıktı, 10 ağustos`ta 340, 17 ağustos`ta ise 8395. 17 ağustos da keseyi gördük doktorumla. ama sanki bu bhcg değerleri biraz fazla hızlı artıyor gibi geldi bana. 48 saatte iki kat arttığına göre 18 inde 3000 lerde olması gerekıyordu oysa benim bir gün önce 8000 lerde.( anlamadım bu işi. bu şekilde bir artış yaşayanınız var mı? doktoruma sordum bir hafta önde gidiyor olabilirsin dedi ama benim aklıma takılan 2 kattan fazla artış olması..
Bugun keselerimizi gördük :)))) ikizmiiiiiiiisssss:) 6hafta1gunluk...haftaya kalp atisi icin gidicez..
canım endişelenme. benimde 6 ağustosta 811, 8 ağustosta 2292 çıktı. doktor değerin çok güzel dedi. yani iki katından fazla artıyor.
anladım canım sağol cevap verdiğin için.belirti hissetmeyen arkadaşlar yatın kalkın şükredin n'olur. hiç bir sorun yok sizin gibi belirtileri yaşamadan nur topu gibi evlat sahibi olan arkadaşlar var (ilgisi var mıdır bilmem ama hepsi erkek doğurdu ) bende ara bel ağrıları, bulantı, öğürme, ishal çekiyorum ve son iki gündür karnımın sol tarafına bir kaç saniyeliğine sancı giriyor. bebeğim Allah'tan sağ tarafta da panik atak geçirmiyorum. çok halsizim evimin altındaki bakkala bile gidesim yok
rica ederim canim bende de hafif bulanti halsizlik mide yanmasi ogurme bas agrisi goguslerde hassasiyet var kusma yok cok sukur.kendimi yormazsam yani yarim saatten fazla ayakta kalmazsam belim agrimiyor.cin takviminde ve baska hesaplamalarda erkek cikiyor ruyamda da erkek gordum.hayirli ve saglikli olsun kiz erkek farketmez.
Mide bulantisi olmayanlara oyle bir ozeniyorum ki anlatamam. Ben aksama kadar mide bulantisi cekiyorum. Gunde en az bir defa kusma oluyo. Birkac gundur de ishal oldum. Doktorum bana uc hafta sonra gel demisti. Henuz bir haftasi bitti. Bulanti ve kusmaya dayanamayip hafta ici gidicem galiba.
Ben de kusanlara ozeniyorum desem,gercekten ama oyle olsam hic yemek yiyemezdim heralde,allah yardimcin olsun canim hepimize hayirli saglikli bir sekilde bu hamileligimizi gecirmemizi nasip etsin.
ayyyyyyyy canım hayırlı uğurlu olsun.
rabbim çok rahat bi hamilelik nasip etsin. bende merak içindeyim. bak heyecanlandım şimdi. haftayada benimki belli olur inşallah.
benim eşimde deli gibi ikiz istiyo.bi kız bi erkek olsa ne güzel diyo. ben hakkımda hangisi hayırlıysa rabbim onu versin diyorum. bakalım ne olcak.
canım benin son adet tarihim 25 haziran 8 haftalık gibi görünsede doktor 6.haftanın içinde olduğumu söyledi tıbben.
kızlar sağlık ocağına kayıt oldunuz mu. sanırım 3. ve 6. ayda aşı olmamız gerekiyormuş. bende 2 hafta sonra inşallah kalp atışını duyunca kayıt olayım diyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?