Nisan 2013 Anneleri

Hiç merak etme hayatım sende benim gibisin anlaşılan bende ilk öğrendiğimde yokmuş gibi hissediyordum hala öyle tek hissetmem şu ana mide yanması oda 3 yada 4 gündür korkma Allahın izni ile dünyadaki milyonlarca anne gibi bizde inş sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz kendine vesvese vermemeye çalış ben öyle yapıyorum. Son zamanlarda dikkatimi çekşyr zamane anneleri fazla evhamlı her konuya hakim gereksiz onca bilgi var bunlar bizi olumsuz etkilyor. Düşünsene yıllar önce insanlar bir sürü çocuk doğuruyorlardı köylerde hastane doktor ultrason vs. olmadan demekki doğum onlarsızda oluyomuş o zamanlar biz şimdi çok takılıyoruz takıldıkça hastalık çekiyoruz sen rabbiine kendini teslim et iyi bir doktor bul düzenli kontrol altında ol yeterli diye düşünüyorum kendim içinde neyse braz uzun oldu kusura bakma

kızlar adet tarihimiz geldiğinde sancı olması normal mi?
1.ayımda da çok ağrım olmuştu, yine sancılı geçiyor
Canim nette her adet dongusunde rahim alistigi icin hamilelikte de kasiliyormus genelde 3 aydan sonra olmuyormus normal yani ben de ilk adette yani 5.hafta cok agri yasamistim simdi tekrar geliyor ayni donem muhtemelen bu haftalarin sonunda agrim olur diye dusunuyorum.
günaydın kızlar.bende inşallah nisan annesi olucam.öğreneli 3 4 gün oldu keseyide gördük çok şükür
şimdi 6.haftadayım ama benim hiç belirtim yok korkuyorumda
Gozun aydin canim hayirli olsun belirti arama o kendini hissettirecek zaten ilerde.hamileliginin tadini cikar.

Gecmis olsun canim insallah birsey yoktur bence dinlen ayaklarini uzat altina yastik koy.kasik agrin olmazsa lekelenmelerin artmazsa endise etme ama artarsa dr u ara bi ilac verir.ben de lavabolari mutfak tezgahini yikadim sadece agir bile kaldirmadim ama iste yarim saat kadar ayakta durdugum icin belim agriyor simdi catliyor ben de hemen uzandim.insallah bisey yoktur ah biz kadinlar duramiyoruz yerimizde.

Canim crinone jel tup bebekle hamile kalanlar icin ilk uc ay vajinal yoldan uygulaniyor.sonra jelin emilmesi dagilmasi icin hareket yuruyus gerekiyor yarim saat.[/QUOTE]

anladım canım sağol cevap verdiğin için. belirti hissetmeyen arkadaşlar yatın kalkın şükredin n'olur. hiç bir sorun yok sizin gibi belirtileri yaşamadan nur topu gibi evlat sahibi olan arkadaşlar var (ilgisi var mıdır bilmem ama hepsi erkek doğurdu ) bende ara bel ağrıları, bulantı, öğürme, ishal çekiyorum ve son iki gündür karnımın sol tarafına bir kaç saniyeliğine sancı giriyor. bebeğim Allah'tan sağ tarafta da panik atak geçirmiyorum. çok halsizim evimin altındaki bakkala bile gidesim yok

bu arada kızlar nasıl havaya girdiysem sabah bir ara bir sancı girdi karnıma "annecim dayan bak 8 aycık kaldı, lütfen" filan derken yakaladım kendimi

Mide bulantisi olmayanlara oyle bir ozeniyorum ki anlatamam. Ben aksama kadar mide bulantisi cekiyorum. Gunde en az bir defa kusma oluyo. Birkac gundur de ishal oldum. Doktorum bana uc hafta sonra gel demisti. Henuz bir haftasi bitti. Bulanti ve kusmaya dayanamayip hafta ici gidicem galiba.

bu siteyi yeni keşfettim ve bayıldım :) ben de nisan annesi olacağım inşallah. bu arada bhcg değerleri ile ilgili bayağı aklım karıştı. Sat 16 temmuz. 6 Ağustos`ta bhcg yaptırmıştım sonuç 49 çıktı, 10 ağustos`ta 340, 17 ağustos`ta ise 8395. 17 ağustos da keseyi gördük doktorumla. ama sanki bu bhcg değerleri biraz fazla hızlı artıyor gibi geldi bana. 48 saatte iki kat arttığına göre 18 inde 3000 lerde olması gerekıyordu oysa benim bir gün önce 8000 lerde. ( anlamadım bu işi. bu şekilde bir artış yaşayanınız var mı? doktoruma sordum bir hafta önde gidiyor olabilirsin dedi ama benim aklıma takılan 2 kattan fazla artış olması..

bide benim neyim olacak kızım mı erkek mi sat 04 temmuz dogum tarihim 18 temmuz 1982 hesaplarmısın canım

erkek görünüyor.arkadaşlar rabbim sağlıklı sıhhatli versinde kız erkek okadar önemli değil.yüzde yüz doğru diyede bişey yok.artık bakalım kaç kişinin ki tutacak.rabbim hepinize hayırlı evlat nasip etsin.zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inş

canım endişelenme. benimde 6 ağustosta 811, 8 ağustosta 2292 çıktı. doktor değerin çok güzel dedi. yani iki katından fazla artıyor.

Bugun keselerimizi gördük :)))) ikizmiiiiiiiisssss:) 6hafta1gunluk...haftaya kalp atisi icin gidicez..

ayyyyyyyy canım hayırlı uğurlu olsun.

rabbim çok rahat bi hamilelik nasip etsin. bende merak içindeyim. bak heyecanlandım şimdi. haftayada benimki belli olur inşallah.
benim eşimde deli gibi ikiz istiyo.bi kız bi erkek olsa ne güzel diyo. ben hakkımda hangisi hayırlıysa rabbim onu versin diyorum. bakalım ne olcak.

canım endişelenme. benimde 6 ağustosta 811, 8 ağustosta 2292 çıktı. doktor değerin çok güzel dedi. yani iki katından fazla artıyor.

çok teşekkür ederim tatlım. araştırırken ikiz gebeliklerde normalden hızlı artıyor diye bir yazı gördüm. acaba diyorum olabilir mi :) neyse ben zamana bırakayım herşeyi en iyisi. hayırlısı ne ise öyle olsun :)

Sanırım ben de hamileyim :) yani henüz doktora gitmedim ama çift çizgiyi gördüm :) çok değişik bir duygu, bayram hediyesi gibi oldu bize:) sizinle paylaşmak istedim. Nisan sonuna doğru 25-27 nisan arasına denk gelicek inş. İçim içime sığmıyor. ne yapsam acaba :):)

Canım benim tup bebekler oldu cok uğraştık valla cok dua ettik Allah yuZumuze güldü Insallah:) allahım isteyen herkese gönlüne gore nasip etsin. Cok sevindik ama korkuyorumda allahım hayirlisiyla kucağımıza almak nasip ede Insallah.

Gunaydinlaaar
sevgili arkadaslar bayraminiz mubarek olsun,rabbim nice nice bayramlara evlatlarimizla girmeyi nasip etsin

aysem sana da kolay gelsin canim.biz de bebegimiz incinmesin diye memleketlere gidemedik bu bayram
esimle bebisimle evdeyiz gurbetteyiz.insallah seneye ramazanda bebegimiz kucagimizda gidecegiz anneanne ve babaannelerine.

kızlar sağlık ocağına kayıt oldunuz mu. sanırım 3. ve 6. ayda aşı olmamız gerekiyormuş. bende 2 hafta sonra inşallah kalp atışını duyunca kayıt olayım diyom.

Öncelikle inşallah sen de hayırlısı ile bebişinin kalp atışlarını duyarsın. Bir de bu bahsettiğin aşı ne aşısı acaba bu bir fikrin var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…