- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #2.021
kızlar merhaba bende temmuzda hamile kalanlardanım ama bebegimin haftasını hesaplaymdılar adetim düzensizliginden dolayı ayın 18inde gitti doktora minnacık bir kese daha boyu 5 mm ve bu hafta yine çagırdı 3 haftadır gidiyorum sizin doötorunuzda çagrıyor mu yoksa emin olamadıgından mı çagrıyordur
kızlar merhaba bende temmuzda hamile kalanlardanım ama bebegimin haftasını hesaplaymdılar adetim düzensizliginden dolayı ayın 18inde gitti doktora minnacık bir kese daha boyu 5 mm ve bu hafta yine çagırdı 3 haftadır gidiyorum sizin doötorunuzda çagrıyor mu yoksa emin olamadıgından mı çagrıyordur
Beni bi hafta sonra tekrar cagirdi.
ben 16 temmuzda gitmiştim keseyi gördük, bayramdan sonraki hafta yada ondan sonraki hafta gel dedi. bende 29 unda gidicem. inş ozaman kalp atışlarını duyarız.
sat tarihine göre 7 haftalık ama temmuz 22siyle 24 arası oldu ama doktor 4 haftalık dedi bebegim doktoru keseyi görmede yanılma ihtimali yoktur dimi arkadaslar 4 haftada kese görünmüyormus öle demişlerdi
İki hafta sonra duyulur canim ozaman.benimde sata gora 6 keseye gore 4 haftalik.Bebegime 4 haftalık dedi ama ben 6haftalık hesaplıyorum kalp atışı ne zaman duyulur arkadaşım
Selam kızlar.
Az önce doktordan geldim.Bebeğim 7 haftalık olmasına rağmen 5 haftalık görünüyormuş.2hafta geriden geliyormuş.Haftasına göre çok küçük dedi.
Ayrıca kalp atışını da duyamadı..
2 hafta sonra da kalp atışı duyulamazsa....
Doktora sürekli ''Peki napıcam ben şimdi,napıcam?!'' diye sorup durdum..
Ultrason fotoğrafı var şuan elimde..öyle küçük ki...nokta kadar...
[SUP][/SUP]İki hafta sonra duyulur canim ozaman.benimde sata gora 6 keseye gore 4 haftalik.
benim sat 7 temmuz. yumurta top. 24 temmuz, transfer 27 temmuz. 16 ağustosta gittim 3 haftalık gibi görünüyo kese dedi. sata göre 5 haftalıktı ama normalde 3 haftalıktı ve kese görüldü. 4 haftada görünür yani. ama kalp atışlarını duyarmsn bilm,yorum. benimki duyulmadı. 29 ağustosta tekrar gidicem. umarım ozaman duyarız.
[SUP][/SUP]İki hafta sonra duyulur canim ozaman.benimde sata gora 6 keseye gore 4 haftalik.
canım çok saol, ay çok sevindim valla, ya ben daha gitmedim ya doktora zaten töbe töbe enterasan bi şekilde adet olamıyomuşum gibi, yani hiç hamileymişim gibi gelmiyo, korkuyorum ya yanlış bişe yaparsam da giderse göremeden diye
40-45 dk hem de ilk aylarda yürüyebiliriz dimi?her gün hem de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?