Nisan 2013 Anneleri

Kizlar Bugun doktora gittim vajinal ultrasyonla kesem gozuktu cok kucuk ama bide 6 haftalik olmam gerekirken 4 haftalikmisim sat 13 temuzdu iliski 28 temmuz olmustu sadece ben hic bisey anlamadim valla kalp atisini duyucam derken kucucuk kese gordum. Yani gelismeyede bilir tabi oda bi ihtimal.

pazartesi 6. haftaya girdim ve midem bulanmaya başladı. hayırlı olsun ne zamana kadar sürecek acaba kızlar bu? bu arada zaman çabuk geçsin de doktora gideyim istiyorum. hamileliği takip etmek ne tatlı birşeymiş böyle :)

selam arkadaşlar..
bayramın ilk günü kabızlık şikayetiyle doktora gittim. Hayatımda hiç bilmem kabız olduğumu hatta ilk hamileliğimde bile olmamıştı. Ama o kadar fena durumdaydım ki, 2 defa lavman yapıldı hastanede. 2.den sonra çıkartabildim. ne kadar zordu anlatamam. Ama o arada dr un yaptığı gebelik muayenesinde bebeğimin kalp atışlarını duyduk :)) Bu herşeye değerdi. Mide bulantılarım ve kusmalarım son sürat devam ediyor. Bu yüzden doğru düzgün yemek yiyemiyorum hal böyle olunca da kabızlık oluyor. Kızımda da bulantı ve kusmalarım olmuştu ve 16.haftaya kadar sürmüştü, umarım bu sefer o kadar uzun sürmez. Kilo almak bir yana aksine kilo veriyorum.. Ama bu kusmalar, bulantılar olmasın, kilo almaya razıyım ben :2:

kızlar merhaba bende temmuzda hamile kalanlardanım ama bebegimin haftasını hesaplaymdılar adetim düzensizliginden dolayı ayın 18inde gitti doktora minnacık bir kese daha boyu 5 mm ve bu hafta yine çagırdı 3 haftadır gidiyorum sizin doötorunuzda çagrıyor mu yoksa emin olamadıgından mı çagrıyordur

Canim gecmis olsun. Bende ayni senin gibiydim iki kizim dada anlatamam cektiklerini bulanti kusma istahsizlik kokularda tiksinme serum almistim artik bi kere o biraz iyi gelmisti benimkide 16 . Haftaya kadar surerdi allahim budaha yasatmaz insallah.allah gonlumuzun muradini versin insallah.

Beni bi hafta sonra tekrar cagirdi.

ben 16 temmuzda gitmiştim keseyi gördük, bayramdan sonraki hafta yada ondan sonraki hafta gel dedi. bende 29 unda gidicem. inş ozaman kalp atışlarını duyarız.

ben 16 temmuzda gitmiştim keseyi gördük, bayramdan sonraki hafta yada ondan sonraki hafta gel dedi. bende 29 unda gidicem. inş ozaman kalp atışlarını duyarız.

sat tarihine göre 7 haftalık ama temmuz 22siyle 24 arası oldu ama doktor 4 haftalık dedi bebegim doktoru keseyi görmede yanılma ihtimali yoktur dimi arkadaslar 4 haftada kese görünmüyormus öle demişlerdi

sat tarihine göre 7 haftalık ama temmuz 22siyle 24 arası oldu ama doktor 4 haftalık dedi bebegim doktoru keseyi görmede yanılma ihtimali yoktur dimi arkadaslar 4 haftada kese görünmüyormus öle demişlerdi

benim sat 7 temmuz. yumurta top. 24 temmuz, transfer 27 temmuz. 16 ağustosta gittim 3 haftalık gibi görünüyo kese dedi. sata göre 5 haftalıktı ama normalde 3 haftalıktı ve kese görüldü. 4 haftada görünür yani. ama kalp atışlarını duyarmsn bilm,yorum. benimki duyulmadı. 29 ağustosta tekrar gidicem. umarım ozaman duyarız.

kızlar hepsi buradadan hamile eşoman altı, hamile kilotlu çorabı alacam ama hangi bedeni almam gerektiğini bilmiyorum.
ben M beden giyiyorum. aynı bedenimi alacam yoksa dahamı büyük almalıyım.
bide tavsiye edebileceğiniz site varmı kıyafet için.

canım moralini bozma hemen inş bişey olmaz. ben forumlarda geç döllenme diye bişey duymuştum. bebek o zaman geriden geliyomuş. bak benim doktorda ikizden şüpheleniyo. ama birtane kese gördü. dediki diğer bebek bazen 1 hafta geriden gelebiliyo. 10 gün sonra tekrar bakalım dedi.
bence sen başka bir doktora daha git. ben yaşadığım tecrübelerden biliyorum herzaman başka bir doktora gidilmeli.
ben vajinamda mantar rahatsızlığı oldu. ama öyle böyle değil çok fenaydı.
2 kadın doğumcu ve 1 cildiyeciye gittim.birsürü krem, antibiyotik, iğne yedim yinede geçmedi. en son tüp bebek yapan 3.kadın doğumcum 1 krem 1 fitil verdi şak diye geçti.
diğer arkadaşlarada tavsiyem 1 doktorla kalmayın lütfen.

çok tesekkür ederim çok yardımcı oldun inşallah sende duyarsı doktora gitcegin zaman bebeginin kalp atısını

Doktora ne yapıp ne yapmamam gerektiğini sordum.ilk üç ay için yeme içme konusunda çok kısıtlama yapmicam dedi.ama senden tek istediğim doğuma kadar hergun 40-45 dk. yürü dedi.bende yürümeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…