- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #2.001
selam..
bende nisan annesi olacağım inşallah..
sat 17 temmuz..
çoook heyecanlıyım..
bu arada 3,5 yaşında bi oğlum var:)
kızlar ya belim çıkacak gibi ağrıyor ya offfffffffff
selam kızlaar...size bir sorum olcak...8 haftalık hamileyim...bugün 2 kez kahverengi bi lekelenme oldu....ondan sonra hiç olmadı çok korkuyorum acaba düşük tehlikesimi var?
herkese iyi bayramlar diyecem ama dilim varmıyor malesef.çünkü kötü bir bayram sabahına uyandık.ve gaziantepte yaşayan bi antepli olarak içimiz daha da yandı.ve biz de az kalsın bomba patlayan yere gitmek üzereydik.ucuz kurtulduk.dün geceden beri uyuyamıyoruz.artık terörü kınamıyorum kınanmaktanda çıktılar lanetliyoruz.rabbim şu mübarek bayram gününde o küçücük bebelerin canlarına kıyan şerefsizlerinde ocağını söndürür inş.hepsi asılmalı bence.benim memleketim tertemizde,benim memleketimde terör yoktu,benim memleketim barındırmaz çünkü öyle şerefsizleri pisliklerini güzel memleketimede bulaştırdılar.ölenlerin hepsi cayır cayır yanarak şehit oldular.rabbimde daha beterini onlara verir inşallah.
ya kızlar size bi sorum olucak, henüz doktora gitmediğim için bilmiyorum tabi, sanırım doktora gidenler yardımcı olabilirler, vücudum çok şiş, acayip bi gaz ve kabızlık var, aynı zamanda hemen 1 kilo aldım , zaten fazla kiloda hamile kaldım, çok az kilo almam lazım, bu yüzden günde 20 dk yürüyüş yapsam mı diorum, sonra 3-6 arası yarım saate çıkarırım. ne dersiniz? yapabiliyo muyuz? ya da aramızda yapan var mı?
benim 2. hamileleliğim..
açıkçası doktora sormak bile aklıma gelmemişti o kadar çok yürüdüm ki..
bazı günler 1 saati geçiyordu..
bu hamileliğimdede hemen hemen hergün yürüyorum 1 saate yakın..
bende yüzmeyi sorucam doktoruma..
sormadan gitmek istemiyorum..
yüzen var mı aranızda arkadaşlar yada dok. soran..
benim doktor yüzmek, çok yürümek, ağır kaldırmak, yorulmak, hepsini yasakladı.
ama herkesinki farklı tabi.
merhaba kızlar..bende inşallah nisan 2013 annesi olucam. tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. keseyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık. sizler duydunuz mu kalp atışlarını? bide bende daha hamilelik belirtisi yok.siz de belirtiler ne durumda?
Meraba.sizinle dertleşmek istedim.cok morelim bozuk.10aylik bi oglum var ve bn gene hamişeyim.okadar plansiz duşunmedn oldu ki.hele hamile kaliş şeklimi anlatsam agzinz acik kalir.bukadar dogurgan olunur mu ki.okadar uzgunum ki anlatamam.iyi şeyler duşunmek istiyorum.cocuk icin onca yil ugraşanlari ama gene başa donuyorum.kimseye soleyemedim daha.herkez erken deil mi vs diip durucak.kaynanami hic saymiyorum bile.sosyal hayatim sifir olucak.iki kucuk cocuga nasil bakicam.cok uzgunum cok.morele ihtiyacim cok.maddi yondende ikinci cocuk zorlucak.tam oglum duzene girmiş gibiyken ikicisiyle nadiş cikicam.yavrumla nasil ilgilenicem.hic demek istemiyorum cidden istemedigim bi bebegi dogurucam.allah saglikli nasip etsin inşallah.cok zor durumdayim.psikolojim bozuldu.ogluma bakip aglayip duruyorum.
Meraba.sizinle dertleşmek istedim.cok morelim bozuk.10aylik bi oglum var ve bn gene hamişeyim.okadar plansiz duşunmedn oldu ki.hele hamile kaliş şeklimi anlatsam agzinz acik kalir.bukadar dogurgan olunur mu ki.okadar uzgunum ki anlatamam.iyi şeyler duşunmek istiyorum.cocuk icin onca yil ugraşanlari ama gene başa donuyorum.kimseye soleyemedim daha.herkez erken deil mi vs diip durucak.kaynanami hic saymiyorum bile.sosyal hayatim sifir olucak.iki kucuk cocuga nasil bakicam.cok uzgunum cok.morele ihtiyacim cok.maddi yondende ikinci cocuk zorlucak.tam oglum duzene girmiş gibiyken ikicisiyle nadiş cikicam.yavrumla nasil ilgilenicem.hic demek istemiyorum cidden istemedigim bi bebegi dogurucam.allah saglikli nasip etsin inşallah.cok zor durumdayim.psikolojim bozuldu.ogluma bakip aglayip duruyorum.
cok tesk. sanada hayirli olsun canim. ben 16 sinda gittim keseyi gorduk. bauramdan sonraki yada ondan sonraki hafta gel dedi doktorum. bende 29 unda gidicem kismetse. heralde duyariz kalp atislarini. bende hic bulamti kusma yok.canım hayırlı olsun. benimde tüp bebek. geçen hafta kesemizi gördük çok şükür. bu cuma tekrar gideceğiz. inş kalp atışını duyarız. ama erken gibi sanki.
bende belirti olarak bel, kasık ağrısı oluyo ara ara. bide midem bulanıyo ama daha hiç kusmadım.
canım bence kulaktan duyma bilgilerle hareket etme. sonuçta hepimizin doktoru hamilesine göre farklı şeyler söylüyor. mesela benim doktorum bayramda çok gezme sakın. kendini yorma,dinlen dedi.
bence doktora gidip tüm şikayetlerini onunla paylaş.
canım herşeyde bir hayır vardır. moralini bozma. allah kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş. senin durumunda olan çok anne var. tamam biraz zorlanıyorlar ama sonrada iyiki böyle olmuş diyeni biliyorum. ikisinide büyütüp çok rahat edeceksin. olumlu yanlarını düşün. bide bu bebeği istemiyorum diye düşünme. onlar bunu hissediyorlarmış. ileride kişiliklerini bile etkiliyormuş annenin bu psikolojisi.
bak bizi düşün 4 yıldır uğraşıyoruz. ne zorluklar çektim bi bilsen. ha belkide ikizim olacak senin korktuğun durumda olacam.
ama herşeye ragmen moralimi bozmuyorum, çok mutluyum.allaha şükrediyorum. çünkü hiç hamile kalamayan kadınlar var.inş rabbim onların yüzünüde güldürür.
öncelikle hayırlı olsun bebğiniz inşallah..
sizi anlıyorum ilk zamanlar çok zor olacak ama bikaç sene sonra 2 kardeş birbiriyle oynarken hep iyiki diyeceksiniz bence..
bence tadını çıkarın kimin ne dediği hiç umurunuzda olmasın..
kimseye düşmez yorum yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?