Nisan 2013 Anneleri

selam..
bende nisan annesi olacağım inşallah..
sat 17 temmuz..
çoook heyecanlıyım..
bu arada 3,5 yaşında bi oğlum var:)

SAT larımız aynı seninle benimde bir kızım var hamdolsun.Doktor 23 nisan diyor doğum tarihine keseyi gördük kalp atışı için iki hafta sonra gidicem inşallah.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

selam kızlaar...size bir sorum olcak...8 haftalık hamileyim...bugün 2 kez kahverengi bi lekelenme oldu....ondan sonra hiç olmadı çok korkuyorum acaba düşük tehlikesimi var?

canım bence hemen doktorunu bilgilendir. telefon edecek bi doktorun yoksada randevu alıp git. eğer düşük tehlikesi varsa doktor ilaç, jel falan verir.
ha herkesinki ciddi bişey olacak diye bişey yok. çoğu kişide tutunma lekesi oluyomuş, inş. ondandır. ama için rahat etsin.

Meraba.sizinle dertleşmek istedim.cok morelim bozuk.10aylik bi oglum var ve bn gene hamişeyim.okadar plansiz duşunmedn oldu ki.hele hamile kaliş şeklimi anlatsam agzinz acik kalir.bukadar dogurgan olunur mu ki.okadar uzgunum ki anlatamam.iyi şeyler duşunmek istiyorum.cocuk icin onca yil ugraşanlari ama gene başa donuyorum.kimseye soleyemedim daha.herkez erken deil mi vs diip durucak.kaynanami hic saymiyorum bile.sosyal hayatim sifir olucak.iki kucuk cocuga nasil bakicam.cok uzgunum cok.morele ihtiyacim cok.maddi yondende ikinci cocuk zorlucak.tam oglum duzene girmiş gibiyken ikicisiyle nadiş cikicam.yavrumla nasil ilgilenicem.hic demek istemiyorum cidden istemedigim bi bebegi dogurucam.allah saglikli nasip etsin inşallah.cok zor durumdayim.psikolojim bozuldu.ogluma bakip aglayip duruyorum.

canım hepimizin başı sağolsun. duyunca çok üzüldüm. şehitlerin ailelerine allah sabır versin.
inş. ülkemizden terörislerin kökü kazınsın biran önce. devlet o kadar taviz verdiği halde hala doymadılar şerefsizler.gözlerini toprak doyursun.

canım bence kulaktan duyma bilgilerle hareket etme. sonuçta hepimizin doktoru hamilesine göre farklı şeyler söylüyor. mesela benim doktorum bayramda çok gezme sakın. kendini yorma,dinlen dedi.
bence doktora gidip tüm şikayetlerini onunla paylaş.

benim doktor yüzmek, çok yürümek, ağır kaldırmak, yorulmak, hepsini yasakladı.
ama herkesinki farklı tabi.

benim doktor yüzmek, çok yürümek, ağır kaldırmak, yorulmak, hepsini yasakladı.
ama herkesinki farklı tabi.

hmm..
ben daha doktora gitmadim yarın gidicem inşallah ama sanırım ilk doktorum çok rahattı..
4 aylıkken ev taşıdık eşimle ve hiç kendimi sakınmamıştım..
tabi tüm hamilelikleri kendi içinde değerlendirmek gerek..
inşallah bu seferde rahat olur çünkü çok hareketli bi insanım duramam sıkılırım..

canım hayırlı olsun. benimde tüp bebek. geçen hafta kesemizi gördük çok şükür. bu cuma tekrar gideceğiz. inş kalp atışını duyarız. ama erken gibi sanki.
bende belirti olarak bel, kasık ağrısı oluyo ara ara. bide midem bulanıyo ama daha hiç kusmadım.

kızlar merhaba...ben de sizin gibi nisan annesi olucam inşallah...bugün 6. haftanın son günündeyim...ama 1 haftada mide bulantılarından mahvoldum...

canım herşeyde bir hayır vardır. moralini bozma. allah kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş. senin durumunda olan çok anne var. tamam biraz zorlanıyorlar ama sonrada iyiki böyle olmuş diyeni biliyorum. ikisinide büyütüp çok rahat edeceksin. olumlu yanlarını düşün. bide bu bebeği istemiyorum diye düşünme. onlar bunu hissediyorlarmış. ileride kişiliklerini bile etkiliyormuş annenin bu psikolojisi.
bak bizi düşün 4 yıldır uğraşıyoruz. ne zorluklar çektim bi bilsen. ha belkide ikizim olacak senin korktuğun durumda olacam.
ama herşeye ragmen moralimi bozmuyorum, çok mutluyum.allaha şükrediyorum. çünkü hiç hamile kalamayan kadınlar var.inş rabbim onların yüzünüde güldürür.

öncelikle hayırlı olsun bebğiniz inşallah..
sizi anlıyorum ilk zamanlar çok zor olacak ama bikaç sene sonra 2 kardeş birbiriyle oynarken hep iyiki diyeceksiniz bence..
bence tadını çıkarın kimin ne dediği hiç umurunuzda olmasın..
kimseye düşmez yorum yapmak.

Çok iyi anlıyorum.Ben de kızım 14 aylıkken hamile kalıp çok üzülmüştüm istemiyorum diye ağlamıştım.Allah size yaşatmaz inşallah ama doktora gittiğimde kalp atışlarının 8 haftalıkken durduğunu öğrenip kürtaj oldum yaşadığım acıyı anlatamam.Sonra bidaha düşük yaşadım.O kadar çok hormonlu gıdalar alıyoruz ki bence bu zamanda hamile kalmakda doğurabilmekte mucize. Rabbim inşallah şimdi kucağıma almayı nasip eder sağlıkla.Şimdi kızım kardeşsiz kalmasın diye uğraşıyorum.Hayırlı olsun.Rabbimin size verdiği nimete şükredin bence bebişiniz üzülmesin.

cok tesk. sanada hayirli olsun canim. ben 16 sinda gittim keseyi gorduk. bauramdan sonraki yada ondan sonraki hafta gel dedi doktorum. bende 29 unda gidicem kismetse. heralde duyariz kalp atislarini. bende hic bulamti kusma yok.

merhaba kızlar benim sürekli olan ağrılarım yok ama arada bir kramp şeklinde giriyor dr 1 eylülde gel kalp atışlarını duyarız dedi çok fazla midem bulanıyor ve bu kramplar beni korkutuyor sizde de oluyormu böyle

ayyy kafam karıştı valla, gerçi ben zaten hareketliyimdir ama tabi doktora sormakta fayda var, saol cnm

senin adina cok sevindim.allah saglikla kavuştursun sizi bebeginize.inan bole şeyleri duşununce diyorum bişi olmaz buyr.snra bi ruhszluk hayal kirikligi cokuyo.bu kişi oglumla gezip tozup eglenrk gecirecktim vs hep bunlari duşunur oluyorum.allah nasip etmiş yapick bişi yok.hayirlisyla kucagma almyi beklicem artik.destegn icn saol.

teşekkur ederim.bnde eminim ole diyecegimi ama ozamanlar gelene kadar coook var.bari iki yaşinda olsaydi.bnde biliyorum kulak asmamak gerekiyo.bekarliktaki kiz olsam zatn dusunmezdim bile kim ne derse desin die ama ilk dogumdan snra cok degiştim.artik annemn bile ters laflarina dyanamiyrum.eger cok konuşulursa bnde okadar cok kişinin kalbini kiricam gibi geliyo.destegn msjin icn saol.siz bikac kişi iyi seyler soyleynszin.başkada olucagini sanmiyorum.tekrar teşekkur ederim...

Selam kızlar.
Az önce doktordan geldim.Bebeğim 7 haftalık olmasına rağmen 5 haftalık görünüyormuş.2hafta geriden geliyormuş.Haftasına göre çok küçük dedi.
Ayrıca kalp atışını da duyamadı..
2 hafta sonra da kalp atışı duyulamazsa....
Doktora sürekli ''Peki napıcam ben şimdi,napıcam?!'' diye sorup durdum..
Ultrason fotoğrafı var şuan elimde..öyle küçük ki...nokta kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…