Nisan 2013 Anneleri

Merhaba güzel Nisan anneleri :)

1 haftadır dönüp dolaşıp aynı şeyleri okumama rağmen kan değeri hakkında kafam öyle karıştıki bebeğimden şüphe eder oldum.Yaptığım şey yanlış evhamlanmak kötü bir şey biliyorum ama .... Cuma günü yani bu ayın 24 'ünde ilk kontrolüm var.Sanırm keseyi ve kalp atışlarını duymadan inanmayacağım anne olduğuma.

Sorum şu : Ağustos'un 15 inde kan testimde Beta HCG değerim 111 çıktı.Son adet günüm 14 Temmuz.Bu düşük bir değer midir? Yoksa bebeğin gelişimini görmek için sabredip Cuma günü olcak ilk dr. kontrolümü mü beklemeliyim ?

Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum .ALLAH ım bebişlerinizi size bağışlasın :)

arkadaşlar hepimizin bayramı mübarek olsun.
inşaallah seneye bu vakitler kucağımızda bebişlerimizle kutlarız bayramı.
varya dün herkese hamileyim diye müjde vermeyi çok istedim.dilimin ucuna geldi. ama daha 4 haftalık olduğu için söylemedim kimseye.
inşaallah kurban bayramında herkes öğrenecek göbüşümle gezecem.

Öncelikle inşallah sen de hayırlısı ile bebişinin kalp atışlarını duyarsın. Bir de bu bahsettiğin aşı ne aşısı acaba bu bir fikrin var mı???

canım benimde bi bilgim yokta, topiklerden duydum. hamileliğin belli aylarında aşı oluyormuşuz. tetanos aşısı heralde. zaten aile hekimine kayıt olmalıyızki bebişimizi ve doğunca aşısını falan takip ediyolar.

canım moralini bozma bak hamileliğin bundan olumsuz etkilenir. senin değerin düşük değil. ben topiklerde 20 hcg değeriyle hamile kalıp çocuk doğuran biliyorum. bazı annelerin geç döllenme oluyomuş, yada geç tutunma.o zaman değer geriden geliyo.
önemli olan şu ağustos 15 te değerin 111 çıktıya, 17 ağustosta tekrar tahlil yaptıracaktın. o zaman değerin yükselmişmi ona bakmak gerekiyordu.
doktor istemedimi tekrar test.
bide birbirimizn değeriyle kıyaslamak iyi değil aslında.her insan farklı sonuçta. mesela benim değerimde ikiz doğuran annede var, tek doğuran annede var.

bence normal canım benim son adet tarihim 1 temmuz.3 ağustosta değerim 536 ydı.gün aşırı 2 katına çıkıyosa seninki normal sanki:)

iyi bayramlar kızlar ben dün çok yoruldum bugün kılımı kıpırdatamıyorum bir de ne diyeceğim sizde aşermeler başladı mı? yoksa bendeki de normal can çekmesi de havaya mı giriyorum acaba??

kızlar ben ilk öğrendiğim gibi gitmiştim 4+2 de,çift rahim var demişti doktor.iğne ve elevit vermişti.arife günü başka bi doktora gittim sat a göre 5+5 ama ultrasonda gözüken 6+1 e uygun dedi doktor ve çift rahim yok,normal dedi.iğne kullanmana gerek yok,hapını iç dedi. İyi ki başka doktora görünmüşüm

ben bir şey danışmak istiyorum,hamilelikte saç boyama ve kesimi için doktorunuz bir şey dedi mi?? ben sormayı unuttum

ben bir şey danışmak istiyorum,hamilelikte saç boyama ve kesimi için doktorunuz bir şey dedi mi?? ben sormayı unuttum

doktorla böyle bişey konuşmadık ama başka hamile arkadaşlar hamilelikte kimyasal boyaların bebeğe zarar verdiğini söylediler. canım bence sabret boyatma.
benimde beyazlarım var ama idare edecem artık.
saç kesim içinde, halk arasında saç kestirmenin bebeğin ömrünü kısaltacağına inanılır. belki batıl inançtır bilmiyorum.

selam kızlaar...size bir sorum olcak...8 haftalık hamileyim...bugün 2 kez kahverengi bi lekelenme oldu....ondan sonra hiç olmadı çok korkuyorum acaba düşük tehlikesimi var?

herkese iyi bayramlar diyecem ama dilim varmıyor malesef.çünkü kötü bir bayram sabahına uyandık.ve gaziantepte yaşayan bi antepli olarak içimiz daha da yandı.ve biz de az kalsın bomba patlayan yere gitmek üzereydik.ucuz kurtulduk.dün geceden beri uyuyamıyoruz.artık terörü kınamıyorum kınanmaktanda çıktılar lanetliyoruz.rabbim şu mübarek bayram gününde o küçücük bebelerin canlarına kıyan şerefsizlerinde ocağını söndürür inş.hepsi asılmalı bence.benim memleketim tertemizde,benim memleketimde terör yoktu,benim memleketim barındırmaz çünkü öyle şerefsizleri pisliklerini güzel memleketimede bulaştırdılar.ölenlerin hepsi cayır cayır yanarak şehit oldular.rabbimde daha beterini onlara verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…