Nisan 2013 Anneleri

ne güzel canım, çok mantıklı ve iyi bi doktorun var anladığpım kadarıyla şimdi yürüyüşten geldim ben de yarım saat yürüdüm, ama sanki kasıklarım beli ağrıdı, ya da psikolojik bilmiyorum,sende oluyomu öle şeyler, klasik bu dönemdeki kasık ve bel arıları belki de?
haftaya 30una kadar yani doktora kadar çok zorlamıycam bakalım ne var ne yok içerde:)ona göre o bana ok desin de bari içim rahat etsin:)

bugün kese ve kalp atışını gördük çok sevindik.doktor bizden toxoplazma -rubella -cmv testleri istedi sizleden de istedimi

hayırlı uğurlu olsun canım, ne güzel darısı başıma , dayanamıyorum artık ben de haftam kaldı, gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum ben de inş. ben de duyabilirim, ben burdayım annecim desin bebeğim:)

Mrb arkadaşlar dünde sormuştm ama yterince cevap alamadım doktoruım 2 hafta sonra gel dedi ama ben kalp atışını duydum 2 hafta erken olmaz mı 3hafta sonra gitsem olmazmı sizce?

Mrb arkadaşlar dünde sormuştm ama yterince cevap alamadım doktoruım 2 hafta sonra gel dedi ama ben kalp atışını duydum 2 hafta erken olmaz mı 3hafta sonra gitsem olmazmı sizce?

canım o çağırma periyodu doktordan doktora değişiyor sanırım kimisi 2 hafta kimisi 3 hafta arayla çağırıyor benim doktorum 3 hafta sonraya çağırdı.Eğer herhangi bir problem yoksa 3 hafta aralıkla da gidebilirsin

kızlarrr günde 2-3 kere çıkarıyorum ben yaa :S artık midemdeki asit burnumdan çıkmaktan burnum kanıyo (

canım geçmiş olsun.. ben de hemen hemen aynı durumdayım. ama burada bir arkadaşa doktoru serum vermiş böyle bir durum yaşadığı için. Bu da onu biraz rahatlatmış. Bulantı ve kusmalarını bir de doktoruna danış istersen, en azından hafifletecek bir çözüm sunabilir.

kızlar merhaba bişey sorcam dün bende 1 damlacık çok az bişey kan geldi kırmızı leke şeklinde ama çok az kötü bişey yoktur değilmi eskisi gibi ağrım yok sadece kremp şeklinde ağrım arada ağrım oluyor birde belim çok ağrıyor doktora gitsemmi acaba doktor bana eylülün birinde gel dedi herşey normal dedi hatta çalışıyorum çalışabilirsinde dedi kızlar yardım edin normal mi bu

Çok Teşekürler Suudenaz.Benim ilk gebeliğim ve tedirginim.bir çok forum sitesi okudum ve kafam karıştı , karşılaştırma yaptım :S Aslında çok haklısın bütün bünyeler birbirinden farklı.Yarın sabah ilk kontrolüm var.Umarım her şey yolundadır.

bana yardım edicek kimse yokmu

benimde ilk gebeliğim canım onun için bilgi veremiyrm sana. ama yerleşme kanaması oluyomuş sanırım. ama artarsa mutlaka git. çünkü burdan biz seni bilgilendiremeyiz, her bünye farklı biliyosun. dikkat et kendine yormamaya çalış kendini dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…