- 4 Şubat 2012
- 1.923
- 933
- 163
- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #2.041
Doktora ne yapıp ne yapmamam gerektiğini sordum.ilk üç ay için yeme içme konusunda çok kısıtlama yapmicam dedi.ama senden tek istediğim doğuma kadar hergun 40-45 dk. yürü dedi.bende yürümeye çalışıyorum.
Kasiklarimda acayip kasilmalar oldu bugun normal mı?
bugün kese ve kalp atışını gördük çok sevindik.doktor bizden toxoplazma -rubella -cmv testleri istedi sizleden de istedimi
günaydın arkadaşlar,bende bugün gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız bu kez
Mrb arkadaşlar dünde sormuştm ama yterince cevap alamadım doktoruım 2 hafta sonra gel dedi ama ben kalp atışını duydum 2 hafta erken olmaz mı 3hafta sonra gitsem olmazmı sizce?
canım o çağırma periyodu doktordan doktora değişiyor sanırım kimisi 2 hafta kimisi 3 hafta arayla çağırıyor benim doktorum 3 hafta sonraya çağırdı.Eğer herhangi bir problem yoksa 3 hafta aralıkla da gidebilirsin
banada doktor 25 gün sonra tekrar görüşelim dedi..ama ben ona gitmicem artık
kızlarrr günde 2-3 kere çıkarıyorum ben yaa :S artık midemdeki asit burnumdan çıkmaktan burnum kanıyo(
Kesem bu kizlar minnacik.
canım moralini bozma bak hamileliğin bundan olumsuz etkilenir. senin değerin düşük değil. ben topiklerde 20 hcg değeriyle hamile kalıp çocuk doğuran biliyorum. bazı annelerin geç döllenme oluyomuş, yada geç tutunma.o zaman değer geriden geliyo.
önemli olan şu ağustos 15 te değerin 111 çıktıya, 17 ağustosta tekrar tahlil yaptıracaktın. o zaman değerin yükselmişmi ona bakmak gerekiyordu.
doktor istemedimi tekrar test.
bide birbirimizn değeriyle kıyaslamak iyi değil aslında.her insan farklı sonuçta. mesela benim değerimde ikiz doğuran annede var, tek doğuran annede var.
bence normal canım benim son adet tarihim 1 temmuz.3 ağustosta değerim 536 ydı.gün aşırı 2 katına çıkıyosa seninki normal sanki:)
bana yardım edicek kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?