- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #2.061
kızlaaaarbebişimi gördümmm kalbini de duydum herşey yolunda dedi doktorum gebelik rutinleri dediği bir sürü test istedi onlar da iyiymiş kuzuşum 8.5 mm olmuş kesem 3 cm yerim ben onu ya bugün kuzenim de doğum yaptı pamuk pamuk ay Rabbim bizlere de nasip etsin kızlar yaaaa
meraba.bende bu sabah doktora gittik çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyduuukkk çok güzel bi duygu... güm güm güm... :) çok güzel Rabbim İnşallah kucağımıza almayıda nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla. 8 hafta 3 günlük bebişim doktor herşey yolunda dedi 22 eylüle randevu verdi bi kaç test istedi o zamana yapıcam testlerinide.:)
ne testleri istediler canım. istenen testleri de yazarsanız bizim için çok iyi olur. aynı dönemlerdeyiz çünkü. bazen doktorlar ihmal ediyor yapılması gereken şeyleri yapmıyorlar. mesela vitamini ilacı içiyor musunuz? follik asit? omega? follik asit içiyorum ben 400 mg günde. o kadar.
meraba.bende bu sabah doktora gittik çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyduuukkk çok güzel bi duygu... güm güm güm... :) çok güzel Rabbim İnşallah kucağımıza almayıda nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla. 8 hafta 3 günlük bebişim doktor herşey yolunda dedi 22 eylüle randevu verdi bi kaç test istedi o zamana yapıcam testlerinide.:)
doktorla böyle bişey konuşmadık ama başka hamile arkadaşlar hamilelikte kimyasal boyaların bebeğe zarar verdiğini söylediler. canım bence sabret boyatma.
benimde beyazlarım var ama idare edecem artık.
saç kesim içinde, halk arasında saç kestirmenin bebeğin ömrünü kısaltacağına inanılır. belki batıl inançtır bilmiyorum.
hayırlı uğurlu olsun canım, ne güzel darısı başıma , dayanamıyorum artık ben de haftam kaldı, gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum ben de inş. ben de duyabilirim, ben burdayım annecim desin bebeğim:)
sağol cnmm,evet boyatamıcam galiba,kaldım böleekına mı yaksam nee
kızlaaaarbebişimi gördümmm kalbini de duydum herşey yolunda dedi doktorum gebelik rutinleri dediği bir sürü test istedi onlar da iyiymiş kuzuşum 8.5 mm olmuş kesem 3 cm yerim ben onu ya bugün kuzenim de doğum yaptı pamuk pamuk ay Rabbim bizlere de nasip etsin kızlar yaaaa
hayırlı olsun bebişlerin canım Allah kucağımıza almayıda nasip etsin tüm anne olmak isteyen yaşasın bu güzel duyguları.inşallah hayırlısıyla duyarsın bebişlerin kalp atışlarını. canının içinde bi can var büyüyor... cok güzel.
canım keseyi gördüğü zaman folbiol verdi 5 mg günde 1 tane içiyorum yeterli diye düşündü heralde.bugün ilaç yazmadı.istediği testler;rubella,troxoplazma,cmu, vorl.okuyabildiğim kadarıyla bunları yazmaya çalıştım yanlış yazmadım inşallah.
Cnm kan pıhtılaşması sorunum var mı yok mu bilmediğim için kullanmıyorum. Sende öyle bir sorun varmıda? Yani önceden bu nedenle düşük yaptın mı? Yaptıysan kullan tabi ama marka konusunda yardımcı olamam. Benim ilk gebeliğim o yüzden kullanmıyorum ama aklımı karıştırdın bbende mi kullansam ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?