- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #2.081
yaa canım çok sağol birtanesin..bakalım bende pzt gideceğim muayeneye sorarım en azından..hayırlısı inş.
kızlar ben ankara da devlet hastanesine gidiyordum zekai tahir e ama olacak gibi değil kendime özel de doktor bulmam lazım. bilen yardımcı olmak isteyen varsa tavsiyelere açığım
Canim ben coraspin kullaniyorum tup bebekle hamileyim.selam kızlar
kan pıhtılaşmasını engellemek ıcın bebe aspirini kullanan var mı
hangı markayı kullanyorsunuz
babypyrın dıye duydum ama
benım bıldıgım pembe renklı olanlardan da kullanna var mı hanı su her yerde satılanlardan?
]Dikkat et hayatim bence surekli yat dr bildir belki onemli birsey der
Albildam insallah duyacaksin ikizlerinin kalp atislarini tatlimBizde Cumartesi sabah gidicez ikizlerimizin kalp atışını duyarız Insallah :)))
Hayirli olsun arkadasim darisi kalp atislarina.selam..
bugün ilk kontrolüme gittim keseyi gördük:))
10 gün sonra kalp atışları için gel dedi..
zaten folik asite 2 ay önce başlamıştık..
solgar verdi bana ama günde 2 dedi sabah akşam..
2 kere için var mı arkadaşlar..
tahlillerimide yaptırmıştım zaten gebelikten önce şimdilik bi tahlil istemedi geçen ayki sonuçlara baktı..
günaydın nisan anneleri bugün sizlerden tek bir şey istiyorum o da sadece dua.Kanser hastası babam için nolur dua edin kızlar çok kötü durumdayım babam giderek kötüleşiyor bugünde kolonoskopi yapılacak yiyemiyor içemiyor çok halsiz yürüyemiyormuş bile.Ailem ankarada ben tokattayım doktorum izin vermedi gitmeme böyle uzakta elimden duadan başka bir şey gelmeden bekliyorum nolur sizde meleklerinizle babam için dua edin
ayy canım çok geçmiş olsunn
allah yardımcınız olsunn babana şifa versinnn rabbim büyük ümit kesilmezz
allahım kurtarsın bu hastalıktan tüm çekenleriii
sevdalinka çok geçmiş olsun canım şimdi dua ettim babana Rabbim yardımcınız olsun... bu arada ycl2012, canım benim ilk doktorum folbiol vermişti bu ayın 1 inde, 7 sinde ise başka bir doktora gittim artık düzenli gideceğim şimdiki doktoruma, bu dozda folik asit bebeğin b12 (hatırladığım kadarıyla) almasını engelliyor dedi, 400 mcg lık folidoce tablet verdi. bi haftadan bir şey olmaz ama artık kullanma dedi. hani telaşlandırmak için demiyorum sadece paylaşmak istedim canım benim.
günaydın nisan anneleri bugün sizlerden tek bir şey istiyorum o da sadece dua.Kanser hastası babam için nolur dua edin kızlar çok kötü durumdayım babam giderek kötüleşiyor bugünde kolonoskopi yapılacak yiyemiyor içemiyor çok halsiz yürüyemiyormuş bile.Ailem ankarada ben tokattayım doktorum izin vermedi gitmeme böyle uzakta elimden duadan başka bir şey gelmeden bekliyorum nolur sizde meleklerinizle babam için dua edin
sevdalinka çok geçmiş olsun canım şimdi dua ettim babana Rabbim yardımcınız olsun... bu arada ycl2012, canım benim ilk doktorum folbiol vermişti bu ayın 1 inde, 7 sinde ise başka bir doktora gittim artık düzenli gideceğim şimdiki doktoruma, bu dozda folik asit bebeğin b12 (hatırladığım kadarıyla) almasını engelliyor dedi, 400 mcg lık folidoce tablet verdi. bi haftadan bir şey olmaz ama artık kullanma dedi. hani telaşlandırmak için demiyorum sadece paylaşmak istedim canım benim.
selam kızlar
kan pıhtılaşmasını engellemek ıcın bebe aspirini kullanan var mı
hangı markayı kullanyorsunuz
babypyrın dıye duydum ama
benım bıldıgım pembe renklı olanlardan da kullanna var mı hanı su her yerde satılanlardan?
kızlar bişey sorcam doktora sormaya çekindim ilk 3 ay eşle birliktelik tehlikelimidir ben korkumdan eşimi uzak tutuyorum o da abartıyorsun diyor dr sor diyor ama utanıyorum sormaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?