Nisan 2013 Anneleri

canım benim hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun herkes görsün herkes duysun bebişlerin kalp atışlarını çoook güzel duygular Allah herkese nasip etsin İnşallah amin.ben bulunduğum şehirde özel hastaneye gidiyorum devlet hastanesini hiç düşünmedim

]Dikkat et hayatim bence surekli yat dr bildir belki onemli birsey der[/QUOTE]

ilgin için sağol tatlım yattım akşama kadar ama kanamam oldu akşama doğru...hastanede yattım 2 gün şu an iyiyim

Canim ben coraspin kullaniyorum tup bebekle hamileyim.
]Dikkat et hayatim bence surekli yat dr bildir belki onemli birsey der

ilgin için sağol tatlım yattım akşama kadar ama kanamam oldu akşama doğru...hastanede yattım 2 gün şu an iyiyim[/QUOTE]
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine bol bol dinlen
Bizde Cumartesi sabah gidicez ikizlerimizin kalp atışını duyarız Insallah :)))
Albildam insallah duyacaksin ikizlerinin kalp atislarini tatlim
Hayirli olsun arkadasim darisi kalp atislarina.

günaydın nisan anneleri bugün sizlerden tek bir şey istiyorum o da sadece dua.Kanser hastası babam için nolur dua edin kızlar çok kötü durumdayım babam giderek kötüleşiyor bugünde kolonoskopi yapılacak yiyemiyor içemiyor çok halsiz yürüyemiyormuş bile.Ailem ankarada ben tokattayım doktorum izin vermedi gitmeme böyle uzakta elimden duadan başka bir şey gelmeden bekliyorum nolur sizde meleklerinizle babam için dua edin

ayy canım çok geçmiş olsunn
allah yardımcınız olsunn babana şifa versinnn rabbim büyük ümit kesilmezz
allahım kurtarsın bu hastalıktan tüm çekenleriii

sevdalinka çok geçmiş olsun canım şimdi dua ettim babana Rabbim yardımcınız olsun... bu arada ycl2012, canım benim ilk doktorum folbiol vermişti bu ayın 1 inde, 7 sinde ise başka bir doktora gittim artık düzenli gideceğim şimdiki doktoruma, bu dozda folik asit bebeğin b12 (hatırladığım kadarıyla) almasını engelliyor dedi, 400 mcg lık folidoce tablet verdi. bi haftadan bir şey olmaz ama artık kullanma dedi. hani telaşlandırmak için demiyorum sadece paylaşmak istedim canım benim.

çok sağol canım benim Allah razı olsun tatlım.

tanışmıyoruz ama çok üzüldüm çok geçmiş olsun,yüce rabbim acil şifalar versin inşallah babana

canım paylaşımın için çok teşekkür ederim.bilemiyorum yaa günde bir defa 5 mg içiyorum dozuda az ama Allahın izniyle bişey olmaz inşallah bebeğime.

Rabbim acil şifalar versin çoook çok geçmiş olsun dua ediyorum baban için Alllah dualarımızı kabul etsin.

kızlar bişey sorcam doktora sormaya çekindim ilk 3 ay eşle birliktelik tehlikelimidir ben korkumdan eşimi uzak tutuyorum o da abartıyorsun diyor dr sor diyor ama utanıyorum sormaya

ben tüp bebek tedavisi gördüm, 100mg lık coraspirin kullanıyorum ben.

Canim cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin ya şafii diye dua edelim

Kızlar rrrr
bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzeldi. Yavaş yavaş atiyodu ama küçük olduğundan dedi doktor. bir hafta on gün sonra gel daha iyi duyabilir dedi.
birde herhangibir tahlil falan yapmadı. sizin kontrolleriniz nasıl geçiyor. 6+2 deyim sadece usg ile bakım iyi olduğunu söyledi.

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam doktora sormaya çekindim ilk 3 ay eşle birliktelik tehlikelimidir ben korkumdan eşimi uzak tutuyorum o da abartıyorsun diyor dr sor diyor ama utanıyorum sormaya

Merhaba, dr sormama fırsat kalmadan haftada iki kere dedi ;ilk hamileliğimde ise herhangi bir şey söylememişti.Riskli bir durum olduğunda dr uyarır merak etme bence :)

slm kızlar.bebişlerimiz ve sizler nasılsınız. inş herşey yolundadır.

şimdi dr geldim. ikiiiiiiiiiiiiiiiz annesi oluyorum.

doktor 6 haftalık dedi. kalp atışlarınıda duyduk çok şükür.
darısı sizlerin başına.

Kızlar sizlerin bulantıları ne durumda?Ben pek bir şey yiyemiyorum,herşey kokuyor;ne yiyebilirim diye düşünmek bile kötü yapıyor bazen bulantıları bastırmak için kraker dışında bir yöntemi olan varsa paylaşabilir mi?su bile içemiyorum,çok halsiz ve hastalıklı görünmeye başladım sizler nasıl başa çıkıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…