Nisan 2013 Anneleri

ne büyük mutluluk tebrik ederim, maşallah;allah her iki evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

suudenazcım tatlım senin adına çok sevindim umarım çok güzel bir gebelik geçirirsin :)
Bu arada ben yine doktora gittim alttan baktı ve çok az da olsa kalp atışı duyduğunu söyledi.
Simdi burda bakıyorum da benden çok sonra hamile kalanlar kalp atışlarını duymuşlar benim niye böyle oldu ya
8. haftaya girdim doktor 5 haftalık görünüyor dedi yaa moralim bozuluyor..
bir de son bir soru folbiol kullanıp da 3 tableti aynı anda alan var mı annecikler?

canım şimdilerde emedur kullanıyorum.neredeyse hiç kusmuyorum.bazı sabahlar bulantım oluyor.kokulara karşıda hafif hassasiyetim var.sen öğretmenmiydin canım.ilk aylarda olmadıysa pek olmuyor ,7.aydan sonra hafif yanmalar başlıyor.
şimdi nasıl gidiyor.

birbirimizin msjına cevap yazınca beğenirsek bana yazdığını anlarım canım.yoksa tüm geçmişi taramam gerekiyor.senin içinde benim içinde zor olmaz.

canım ben clexane iğne ve ecopirin diye ilaç içiyorum.ama sen kafana göre içme doktoruna sor ve ne derse onu iç.

çok çok tebrik ederim; sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah, ikiz annesi olmak çok büyük bir şans bence; doğdukları günden itibaren bir arkadaşları olacak :)
ben de foruma yeni katıldım, 8 haftalık hamileyim. 3.5 yaşında bir oğlum var; önce sağlıklı olsun sonra da kız olsun diye dua ediyorum hep; umarım günaha girmiyorumdur; annem şanslı kadınların kızı olur der hep :)

ayyy maşallah ya bende ikiz isterdim sağlıkla büyüt inşallah canım

canım bende senin durumundayım. günde 1-2 kere kusuyorum malesef sabah eşim patates haşladı bir iki lokma yedim bıraktım. ekmek midemi bulandırıyor. açıkcası ben yeşil ekşi elma ile bastırıyorum bulantımı hem tok tutuyor hemde rahatlatıyor midemi ama her hamilenin bunyesi farklı dene yinede. herşeyyy kokuyor herşey en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum. domates peynir dondurma aklınıza ne gelirse herşey midemi bulandırıyor. 1.5 kiloya yakın verdim bu arada.

merabalar... bende inşallah nisan annesi olacam henüz 1hafta oldu öğreneli..
6 haftalık şu an haftaya tekrar dr gidip kalp atışlarına falan bakıcaz inşallah..
bu arada benim birde 11 aylık bebeğim var,bu bebek de bana bayram sürprizi oldu.

canım bulantıların biran önce geçer inşallah,ekşi şeyler bana yaramıyor ama patatesi bende deneyebilirim,teşekkür ederim :)

selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım.
5,5 haftalık hamileyim ben de.
hepimiz için sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim, allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasibetsin...

Günaydın kızlar dün çok iş görmüşüm kahverengi akıntı geldi epey. Az sonra druma gidcem umarım sıkıntı yoktur. Bu arada kilo aldım diye üzülüyordum,bu saah vermişim çok sevndm

ılk hamılelığımde doktorum kahverengi akıntının tehlıkelı olduğunu soylemıstı sımdı yıne kananamam var bu seferkı doktorum kahverengı onemlı değil kırmızı olursa tehlıkelı dedı bende ıkısıde var düşük tehlıkem devam edıyor ama gıdın doktora ne olursa olsun

merhaba kizlar bisey sorucam sizce ucak yolcugu yapmanin herhangi tehlikesi olur mu? var mi bilginiz? carsamba doktora gidicem sorucam ama sizin doktorlarinizin göruslerinide merak ediyorum

benim de dün çok az kahverengi akıntım geldi.. dr dan dönünce ne dedi cnm yazsana

Cnm drdan geldim bnm bu 2. kahverengi leke sorunum ilkinde azıcık gelmişti.O zaman ultrasonda baktı herşey normalmiş progeston yazdı(günde 1tane). Bugün tekrar ultrasondan baktı ve yine normal herşey.progestonu günde 2ye çıkarttı.

kızlar dün dr a gittik doktorumu değiştirdim bu arada, şimdiki daha ilgili çok şükür.. bebişimi gördük kalbi pıt pıt atıyo yavrumun ..duymadık ama çok net görünüyordu kuzucuk..

bizim de eşimle işi sebebiyle yurtdışı seyehatimiz olcak. bugün doktoruma bunu danıştım; eğer düşük olcaksa evde otururken de olur, tabi ki tedbirli olmakta yarar var ama bilimsel olarak kanıtlanmış bi sakıncası yok uçak yolculuğunun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…