- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #2.101
slm kızlar.bebişlerimiz ve sizler nasılsınız. inş herşey yolundadır.
şimdi dr geldim. ikiiiiiiiiiiiiiiiz annesi oluyorum.
doktor 6 haftalık dedi. kalp atışlarınıda duyduk çok şükür.
darısı sizlerin başına.
ben memleketteyim canım,daha yeni gördüm yazını
hala bişe yok bulantı olarak,başka bi belirti de yok:)
şimdi durup, okul açılınca başlamaz inşallah
belirti olmaması da tuhaf,unutuyorum hamile olduğumu
bu bulantıları arkadaşlarımdan biliyorum,çok kötü gerçekten
inşallah seninde hafif geçer hamileliğin:))
selam kızlar
kan pıhtılaşmasını engellemek ıcın bebe aspirini kullanan var mı
hangı markayı kullanyorsunuz
babypyrın dıye duydum ama
benım bıldıgım pembe renklı olanlardan da kullanna var mı hanı su her yerde satılanlardan?
darısı sizlerin başına.
darısı sizlerin başına.
Kızlar sizlerin bulantıları ne durumda?Ben pek bir şey yiyemiyorum,herşey kokuyor;ne yiyebilirim diye düşünmek bile kötü yapıyor bazenbulantıları bastırmak için kraker dışında bir yöntemi olan varsa paylaşabilir mi?su bile içemiyorum,çok halsiz ve hastalıklı görünmeye başladım sizler nasıl başa çıkıyorsunuz?
canım bende senin durumundayım. günde 1-2 kere kusuyorum malesef sabah eşim patates haşladı bir iki lokma yedim bıraktım. ekmek midemi bulandırıyor. açıkcası ben yeşil ekşi elma ile bastırıyorum bulantımı hem tok tutuyor hemde rahatlatıyor midemi ama her hamilenin bunyesi farklı dene yinede. herşeyyy kokuyor herşey en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum. domates peynir dondurma aklınıza ne gelirse herşey midemi bulandırıyor. 1.5 kiloya yakın verdim bu arada.
Günaydın kızlar dün çok iş görmüşüm kahverengi akıntı geldi epey. Az sonra druma gidcem umarım sıkıntı yoktur. Bu arada kilo aldım diye üzülüyordum,bu saah vermişim çok sevndm
Merhaba, dr sormama fırsat kalmadan haftada iki kere dedi ;ilk hamileliğimde ise herhangi bir şey söylememişti.Riskli bir durum olduğunda dr uyarır merak etme bence :)
benim de dün çok az kahverengi akıntım geldi.. dr dan dönünce ne dedi cnm yazsana
canım bulantıların biran önce geçer inşallah,ekşi şeyler bana yaramıyor ama patatesi bende deneyebilirim,teşekkür ederim :)
benim de dün çok az kahverengi akıntım geldi.. dr dan dönünce ne dedi cnm yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?