Nisan 2013 Anneleri

ben de arabayla 6 saatlik bir yolculuğa çıkıcam. olumsuz bir şey olsun istemiyorum. kafam iyice karıştı. :18:

Son düzenleme:
ben de arabayla 6 saatlik bir yolculuğa çıkıcam. olumsuz bir şey olsun istemiyorum. kafam iyice karıştı. :18:

canım inşallah bi sorun olmaz, içini ferah tut. bebişlerimiz allaha emanet :)
bayramda biz de ankaraya gitmiştik ve trafikten tam 9saat 45 dk sürmüştü varmamız
insan tedirgin oluyor işte, ben şimdi yurtdışında bi sorun olursa naaparım diye düşünmeye başladım inşallah sıkıntısız gider döneriz... allaha emanet...

inşallah hiç bir sorun çıkmaz. internette birkaç video izledim. yolculuk sırasında sık sık ayakları hareket ettirmek gerekiyormuş. tuzlu ve tatlı yiyeceklerle birlikte bol su alınmalı deniyor.

Slm Herkese,

ben siteye yeni uye oldum ama herzaman takipcisiydim. benim 3 yasinda bir oglum var ve 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim. sevinmelimi uzulmelimiyim anliyamadim, son adet tarihimin ilk gunu 20 temmuzdu 6 gun surdu, ve ardindan siddetli kasinti, akinti sikayetlerim oldu doktora gittim ve bana fitil verdi onu kullandim ardindan test yapildi, rahim icinde bakteri tespit edildi ve bana Metronidazol adinda 4 tableti ayni anda icmem icin ilac yazildi ve ben bunu 13 agustosta ictim. 16 sinda adet olmam gerekirken olmama uzerine 18 agustosta test yaptim ve hamileymisim.....doktora gittim kesin konusmadi, icim icimi yiyor, kimisi birsey olmaz diyor, kimiside cok azda olsa risk olabilir diyor,.......simdi ne yapacagimi bilemiyorum, sizin tecrubeleriniz varmi? tanidiginiz birinin yada kendinizde boyle bir olayla karsilastinizmi? fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim:18:

merhaba kizlar bisey sorucam sizce ucak yolcugu yapmanin herhangi tehlikesi olur mu? var mi bilginiz? carsamba doktora gidicem sorucam ama sizin doktorlarinizin göruslerinide merak ediyorum

bende dr. uma sordum 4. ayıma denk gelecek bi seyehat planladık diye..
normal bi hamilelik geçirirsen sorun yok dedi..

Bende dün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim ondan önce adetim 2 gün geçtikten sonra evde de test yapmıştım onda da çıkmıştı. benim bu 2. hamileliğim 3 ay önce 20 haftalık erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim ama tekrar hamileyim allahıma çok şükür 30 nisan gibi doğum yapacağım inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım benim gibi tüm hamilelere sorunsuz bir gebelik diliyorum allah isteyen herkeze versin.

rn4 senin yolculuğun ne kadarlık bi mesafe olcak yani kaç saatlik???
benim yolculugum kisa olucak canim. ist konya arasi. ama onemli olan basinc biliyosunuz ama artik icaklarda kabin ici basinc ayarli oldugu icin sakincasi yokmus:) netten detayli aradim canim:)

hepinize kokulu öpücükler gönderiyorum ve konuya hızla giriyorum.şimdi benim bebikim sata göre 8+3 olması gerekiyor ama r bebekime 6 haftalık dedi.yavrum çok küçük.nasıl hesaplıyor şu dr bebeimin kça haftalık olduğun.yoksa yavrum annesi gibi güzel,çıtır,tatlı vde minyommu olucak

Denizgibi çok haklısın.Kızlar olumsuz bir şey gördüğünüzde lütfen dr. gidin.Dün benim için kabus bir gündü.Normalde de kahverengi akıntım oluyordu ama bunun normal olduğunu söylüyorlar zaten.

Sabah bir devlet hastanesinde ilk kontrolümüze gittim.Öyle savuşturarak elime de bir ultrasyon resmide verdi.10 gün sonra gel dedi.Toplamda 5 dk. bile durmadım içeride.Neyse işe döndüm.akşam 6 gibi ayakta dururken birden kan boşaldı benden o an bebeğimi kaybettiğimi düşündüm.hemen özel bir hastaneye götürdüler beni.ALLAh a şükür ki bebek kesesindeydi.Benim rahmim kalp şeklindeymiş ve bu durumlarda düşük tehlikesi görülürmüş.Doktor Bebeğin düşecek demiyorum ama düşebilir de dedi.Hemen iğne yaptılar.Akşam ALLAH a şükür ki kanamam durdu, ağrım kesildi.ama 1 hafta dinlenmem gerekecek.Sabah gittiğim dr. bendeki anormal durumu anlayamadı.Biraz daha zaman ayırabilirdi bana.

Size diyeceğim şu ki maddi durumunuz olmasa bile adam akıllı bir hastaneye kontrole gidin..Kendinizde anormal bir durum hissettiğinizde lütfen dr. başvurun.

Ben size kötü bir haber verdim ama sizin güzel haberlerinizi almak isterim.Bebeğim için dua edin .

Kendinize ve bebeğinize iyi bakın
Sevgiler

Merhaba arkadaşlar,
Ben de nisan 2013 te ilk defa anne olacagim insallah. Kahverengi akintilarim oluyor ama bu çok sık rastlanır birşey oldu sanırım artık... Doktor progestan verdi gunde 3 defa 2 şer 100 mg lık vajinadan koyuyorum. Kanamalarimin 8. Haftadan sonra geçeceğini söyledi. Ben o zamana kalmadan geçeceğini düşünüyorum.

Dün dr. progestan hapını bana da verdi ama ağız yolu ile almamı söyledi.Vajinadan alınmasının daha etkili olduğunu okudum.İnşallah kanamaların geçer ve bir sıkıntı yaşamazsın.Çok geçmiş olsun ...

aysem_kas şekerim senle ayni durumdayiz benim bebek de 5,5 haftalik görünüyormuş ama bana göre 8 haftalık oluyor..
Kalp atisini duydun mu ?

Cnm aynı durumdayız. Benimde rahmim kalp şeklindeymiş. Düşük riski normal hamilelere göre fazlaymış. Ama normal hamileler 3 aydan sonra düşük tehlikesini atlatırken bizim gibiler 3 aydan sonra düşük riskiyle karşı karşıya kalıyorlarmış. Bebek büyüdükçe rahimdeki alan daralınca sıkıntı olabiliyormuş. Hatta buyüzden sezeryan oluyorlarmış bu hastalar.(Yani bebek dönemediği için) Ama ben alıştım artık ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama herşey Allahtan. O isterse zaten verir. O yüzden panik yapma öptm.

Ben bebeğim için elimden geleni yapıcam ama dediğin gibi herşey ALLAH tan.Düne göre biraz daha iyiyim güzel düşünmeye çalışıyorum .Ben de çok öptüm :*

aramıza hoşgeldin. inş bişey olmaz canım. bu duyguyu bende yaşamıştım.mantar için antibiyotik kullanmıştım. adetim gecikmiş. ya hamileysem diye içim içimi yemiştim.. ama benim tavsiyem tek doktora bağlı kalma. en az 1-2 doktora daha git canım.

bebişlerim ve ben öpücüklerini aldık ve bizde sana kokulu öpücükler yolluyoruz.
canım biz sat a göre standart hesaplıyoruz ama bebişlerin tutunmazamanlarına göre değişiyor bence. senin bebişinde geç döllenmiş veya geç tutunmuş olabilir.
mesela benim bebişler arasında 4 gün fark var. oysa tüp bebek aynı gün transfer edildi. doktor bebişin gelişimi normal dediyse tamamdır üzme kendini.

hoşgeldin aramıza. inş sorunsuz güzel bi hamilelik geçirir ve bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın.

canım çok geçmiş olsun. rapor imkanın varsa al bol bol dinlen. hiç bir işte yapma. benim ev aldı başını gidiyo saldım gitti. inş bebişine bişey olmuycak. unutma senin moralin çok önemli.

tüm dişlerim sancıyo kızlar. iki taraflada yemek yiyemiyorum. daha 1 yıl önce yaptırdığım dolgu bile köküne kadar sızlıyo.
doktora söyledim hemen tedavini ol enfeksiyon falan olmasın dedi.
ama clexane iğne ve aspirin kullanıyorum. bunları bırakıp 10 gün sonra gitmeliymişim.
bu ilaçları bırakınca bebişlerime bişey olmaz dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…