Nisan 2013 Anneleri

canım çok geçmiş olsun. rapor imkanın varsa al bol bol dinlen. hiç bir işte yapma. benim ev aldı başını gidiyo saldım gitti. inş bebişine bişey olmuycak. unutma senin moralin çok önemli.

Sağol canım benim .Şuanda bile damla damla kan geliyor iç çamaşırıma .Bu tedirgin bekleyiş çok zor Moral çok önemli haklısın ama işte ... Dua ediyorum ...

nane limon sana da günaydın.

sen bana yardım edebilir misin?

bugün adetimin üzerinden 6 gün geçti dün bhcg baktırdım, 2859 çıktı..
sebnce normal mi?

senin kaç çıkmıştı?

yaa arkadaşlar sizin gittiğiniz dr'un ultrason cihazı nasıl? Bebeğin kalp sesinide duyabiliyormuzunz? Benm dr'umun cihazı kalp atımı sesini dışarı vermiyor.Duyamıyorum ve duymayıda çok istiyorum offfff...Sırf bunun için dr değiştirilirmi?

nane limon sana da günaydın.

sen bana yardım edebilir misin?

bugün adetimin üzerinden 6 gün geçti dün bhcg baktırdım, 2859 çıktı..
sebnce normal mi?

senin kaç çıkmıştı?

ben adette 6 gün önce baktırdım 34 çıkmıştı. Seninki ikiz olabilir gibi geldi bana

ben adette 6 gün önce baktırdım 34 çıkmıştı. Seninki ikiz olabilir gibi geldi bana

14 nisan daki düşüğüm de ikizdi:)

hayırlısı inşallah...

doktorunu değiştir bence de, benim doktorumun makinesi hem kalp atışlarını hem de bebeğin kan damarlarını bile gödteriyordu. kırmızı mavi çizgiler falan vardı. çok da önemli değil ama illa duyöak istiyorsan ki insan istiyor ultrasonu daha iyi olan bir doktor tercih et bence de

Kızlar merhaba benim sorum 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve geçen ay tüm hormon testlerimi yaptırdım geçen ay adetim 10 gün gecikmeli bir şekilde 21temmuz'da oldu bu ay 14 15 18 22 ağustos sadece peçeteye gelecek kadar yavru ağzı ve kahverengi bir lekelenmem oldu ve bu genelde hapşırıp zorladıgımda oldu şu an şeffaf akıntım devam ediyor.ayın 23'ünde uygun fiyatlı gebelık testi yaptım idrarda pozitiflik göremedim çok mu erken davrandım sizce gebelik olabilir miyim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim yaşayan var mı aranızda?

kızlar bende kalp atışını duydum sonunda:))) ama doktor ultrasondan bakınca 6 haftalık görünüyor. çok mu geriden takip ediyor.normal mi acaba bu( bir de benim daha farklı bi sorunum var şu ki .ben vaji olmama rağmen, hamile kaldım.doktora gittim, psikiyatri ile yenebileceğimi soyledi.normalde vajinismus olanlar dr koltuguna bile oturamazlar ame sen gayet rahat davrandin dedi rahatlatti beni sagolsun. Benim sıkıntım şu eğer bu sorunu doğuma kadar yenmezsem normal doğum yapmam zor yada tehlikeli mi olur.var mı bi bilginiz

cnm bende kızımdayken çatı muayenesinde çok zorlanmıştım dr. aslında fiziken uygunsun ama bu şekiildee normal doğurman çok zor dedi ve sezeryan yaptım.hala çok korkuyorum alttan muayeneden dr.a gidince sadece ultrasonda baktırıyorum alttan muayene olamıyorum .ama bu şekilde normal doğuranlarda vardır eminimki

Sendemi benim durumuda hamile kaldin.

Sendemi benim durumuda hamile kaldin.

aslında cnm tanımlanmış bir skıntım yok ama evet bende evliliğimin ilk zamanları çok sıkıntı çektim ve 5.ayda isteğimizle hamile kaldım öyle çok büyük sıkıntılar yaşamadım benim sorunum parmaklarla sanırım yada canım çok tatlı ne biliyim işte

Günaydın arkadaşlar dün bahsetmştm dr'umun ultrason aleti iyi değil diye kendisine sordum benm ultrason aletinin ses verme özelliği yok dedi ama istersem radyologa yollayabileceğini söyledi. Bende radyolog var aynı hastanede ona gittim ve orda dinlemiştim ama her dr'a gittiğimde radyologa gitmeyimi isteyim şimdi ben? yoksa dr mu değiştrym bilemedim.off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…