- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #2.141
canım çok geçmiş olsun. rapor imkanın varsa al bol bol dinlen. hiç bir işte yapma. benim ev aldı başını gidiyo saldım gitti. inş bebişine bişey olmuycak. unutma senin moralin çok önemli.
nane limon sana da günaydın.
sen bana yardım edebilir misin?
bugün adetimin üzerinden 6 gün geçti dün bhcg baktırdım, 2859 çıktı..
sebnce normal mi?
senin kaç çıkmıştı?
yaa arkadaşlar sizin gittiğiniz dr'un ultrason cihazı nasıl? Bebeğin kalp sesinide duyabiliyormuzunz? Benm dr'umun cihazı kalp atımı sesini dışarı vermiyor.Duyamıyorum ve duymayıda çok istiyorum offfff...Sırf bunun için dr değiştirilirmi?[/QUOTcanım doktoruna sor sesi duyabilir miyim diye?
o sesi duymak inan muhteşem bir şey
seni mahrum bırakmasın bundan
ama doktorundan memnunsan da sırf bunun için doktor değiştirilmez benceE]
ben adette 6 gün önce baktırdım 34 çıkmıştı. Seninki ikiz olabilir gibi geldi bana
kızlar bende kalp atışını duydum sonunda:))) ama doktor ultrasondan bakınca 6 haftalık görünüyor. çok mu geriden takip ediyor.normal mi acaba bu( bir de benim daha farklı bi sorunum var şu ki .ben vaji olmama rağmen, hamile kaldım.doktora gittim, psikiyatri ile yenebileceğimi soyledi.normalde vajinismus olanlar dr koltuguna bile oturamazlar ame sen gayet rahat davrandin dedi rahatlatti beni sagolsun. Benim sıkıntım şu eğer bu sorunu doğuma kadar yenmezsem normal doğum yapmam zor yada tehlikeli mi olur.var mı bi bilginiz
cnm bende kızımdayken çatı muayenesinde çok zorlanmıştım dr. aslında fiziken uygunsun ama bu şekiildee normal doğurman çok zor dedi ve sezeryan yaptım.hala çok korkuyorum alttan muayeneden dr.a gidince sadece ultrasonda baktırıyorum alttan muayene olamıyorum .ama bu şekilde normal doğuranlarda vardır eminimki
Sendemi benim durumuda hamile kaldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?