- Konu Sahibi miraclegirl
-
bilgi bombardımanı yaptık bugün resmen
teşekkür ederiz canımmm yaaaa allah hayırlı noksansız evlatlar nasip etsin senn neyin oluck canım[/QUOTE
benim 3,5 yaşında bir kızım var , allah nasip ederse buda erkek olucak..yani şimdilik bir bibiş gördük önümüzdeki haftalarda fikrini değiştirmezse bir oğluşum olucak...
olsun önemli şeylerr bunlar bebklerimiz içinnn.sağlıklı dünyaya getirmek için anneler çok rsştımalı dimi.çükü şimdi içtiğimiz sulara kadar herşey zararlııı
doğru sölüyosun canım, dikkatli olmk lazım...
ne ayakların mı yanıyor, benim de ayaklarım donuyor bugün, hava azıcık serinledi hemencik başladım üşümelere...
ve öğleden snra oldu, uyku bastırdı yine, var mı benim gibi çoook uyuyan merak ediyorum?
ben çok fazla uyuyorum sabah 9 da bi uyumuşum 1 lerde zor kalktım akşamda erkenden yatıyorum nerdeyse günü uykuyla geçirecem baş dönmemde çok oluyo
doğru sölüyosun canım, dikkatli olmk lazım...
ne ayakların mı yanıyor, benim de ayaklarım donuyor bugün, hava azıcık serinledi hemencik başladım üşümelere...
ve öğleden snra oldu, uyku bastırdı yine, var mı benim gibi çoook uyuyan merak ediyorum?
ne tatlı geliyo uyumak dimi ama? bende akşama kadar yatıyorum, hatta eşim dalga geçiyo uyuya uyuya mı büyütücen göbüşünü die
teşekkür ederiz canımmm yaaaa allah hayırlı noksansız evlatlar nasip etsin senn neyin oluck canım
teşekkürler canım içimi rahatlattında kese ne zaman görünür karından bakıldığında.7 haftalıkken falan mı ?birde siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz benim bir forbiol folik asit var bir demir hapı adını hatırlayamadım birde elevit diye bir vitanim ama vitanimi yutmadım sadece 1folik asit 1 demir hapı kullanıcam bir daha doktora gidene kadar bebeğin haftasını nasıl hesapladınız benim değişik çıkıyo internet sitelerinde birinde 4+4 çıkıyor birinde 3+6 çıkıyor son adet tarihimin ilk günü 5 temmuz
benim bildiğim demir hapı ve eleviti 3 aydan sonra veriyolar elevitin içindede folik asit var ayrıca folbiol kullanmak bilmiyorum doğrumu genelde elevite başlayınca folbiolu kesiyolar benim doktorum 3. aydan sonra elevit ve demr ilacına başlıyacagız demişti
üşümeyi özledim valla ateş basıyo sürekli menepozda gibi doktorum gebelikte normal dedi :))
Benim kuzenimde hamileliğin başlangıcında günün 18 saatini uykuyla geçiriyormuş.Doktoru böyle olmaz,çok kilo alırsın,zorlanırsın sonra..en azından her akşam yarım saat yürü falan demiş.Dinlememiş bizimki..Şimdi 65 kilodan aşağı düşemedi.Bebeğin doğumunda daha da kiloluydu.Doğumda da zorlandı.Dikkat kızlar!
eğer evdeysem öğlen 12 ye kadar yatıyorum sonra 1 -2 saat uyummak için kendimle savaş veriyorum.ama uyku galib geliyo bir yatoıorum akşam 6 da kalkıyorumm yemek falan sonra akşam 10 da tekrar yatakkk aynennn bu işte uyku benden soruluyorrr
hemde nasıll benki gündüz hiç uyuyamayan insan heryerde her koşulda uyuyabilirim :))
teşekkür ederiz canımmm yaaaa allah hayırlı noksansız evlatlar nasip etsin senn neyin oluck canım[/QUOTE
benim 3,5 yaşında bir kızım var , allah nasip ederse buda erkek olucak..yani şimdilik bir bibiş gördük önümüzdeki haftalarda fikrini değiştirmezse bir oğluşum olucak...
allah bağışlasın canım göbek sivrimi erkek bebek teşıdığında vücudunda nasıl belirtiler oluyorrr.erkek çocuğa dairrr
uyumak tatlı geliyo ama fazla uyumakta baş ağrısı yapıyo bu defa,
ama olsun iyi iyi yanlız olmadığımı bilmek güzel,
bol bol uyuyayım ki hemencik pazartesi olsun, ben doktora gidiyim ve lütfen artık keseceğimizi görelim
en iyisi yine uyumak galiba....
kız semiz otu iyi yaaa.semizotunda ençok folik bulunuyor.o yüzden iyi.hurmada süt yapar.ton balığı balık her zaman iyidir.tarçını bilemicem ama.onun dışında iyi diye bilkiyorummm
anammmm desene bizde doğuramıcaz çocuklarıııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?