Nisan 2013 Anneleri

olsun önemli şeylerr bunlar bebklerimiz içinnn.sağlıklı dünyaya getirmek için anneler çok rsştımalı dimi.çükü şimdi içtiğimiz sulara kadar herşey zararlııı

doğru sölüyosun canım, dikkatli olmk lazım...
ne ayakların mı yanıyor, benim de ayaklarım donuyor bugün, hava azıcık serinledi hemencik başladım üşümelere...
ve öğleden snra oldu, uyku bastırdı yine, var mı benim gibi çoook uyuyan merak ediyorum?

ben çok fazla uyuyorum sabah 9 da bi uyumuşum 1 lerde zor kalktım akşamda erkenden yatıyorum nerdeyse günü uykuyla geçirecem baş dönmemde çok oluyo

eğer evdeysem öğlen 12 ye kadar yatıyorum sonra 1 -2 saat uyummak için kendimle savaş veriyorum.ama uyku galib geliyo bir yatoıorum akşam 6 da kalkıyorumm yemek falan sonra akşam 10 da tekrar yatakkk aynennn bu işte uyku benden soruluyorrr

teşekkür ederiz canımmm yaaaa allah hayırlı noksansız evlatlar nasip etsin senn neyin oluck canım

inci o 4+4 de bir sorun vardır...son adet tarihine göre 3+6 olman gerekir...ayrıca hamileliğin başlangıcında ilk üç ay sadece folik asit kullanılır..demir ve elevit 3 aydan sonra başlanır...

bende o yüzden içmedin akşam eleviti zaten içeriğine baktım onda da folik asit var demir hapında da hem bu doktor bana tam kan sayımı falan yapmadan verdi vitanimle demiri kafandan yazıyo herhalde en iyisi muayenehanesi olan birine gidiyim zaten gittiğim doktorunda gizli saklı baktığı bir bürosu var alışmışlar paraya devlet hastanesi diye ilgilenmiyorlar işte gidicen parayı vericen o zaman değerli olucan onların gözünde. biraz daha bekleyeyim özel muayenesi olan birine yada yakın olan bir ilçede özel hastane var oraya gideyim hem keseyi görürüz belki.

Benim kuzenimde hamileliğin başlangıcında günün 18 saatini uykuyla geçiriyormuş.Doktoru böyle olmaz,çok kilo alırsın,zorlanırsın sonra..en azından her akşam yarım saat yürü falan demiş.Dinlememiş bizimki..Şimdi 65 kilodan aşağı düşemedi.Bebeğin doğumunda daha da kiloluydu.Doğumda da zorlandı.Dikkat kızlar!

anammmm desene bizde doğuramıcaz çocuklarıııı.

hemde nasıll benki gündüz hiç uyuyamayan insan heryerde her koşulda uyuyabilirim :))

uyumak tatlı geliyo ama fazla uyumakta baş ağrısı yapıyo bu defa,
ama olsun iyi iyi yanlız olmadığımı bilmek güzel,
bol bol uyuyayım ki hemencik pazartesi olsun, ben doktora gidiyim ve lütfen artık keseceğimizi görelim
en iyisi yine uyumak galiba....

3 ay çok öenmli kızlar ne kadr az iş yaparsanız sizin için okdar iyi.bebğin tutunması düşük riski için fırsatt buldukça yartın uzanın

kız semiz otu iyi yaaa.semizotunda ençok folik bulunuyor.o yüzden iyi.hurmada süt yapar.ton balığı balık her zaman iyidir.tarçını bilemicem ama.onun dışında iyi diye bilkiyorummm

canım ben semiz otunun bebeğin kesesini deldiğini duydum.. başka hamile bi arkadaşım dedi.. temkinli olun yemeğin..hurma düşüğe neden olur bilginize.. ama taze yanı yeşil hurma öyle değil onuda türkiyede bulmak zor..

anammmm desene bizde doğuramıcaz çocuklarıııı.

yok canım bi sürü hamiş arkadaşım var benim okulda, onlara sordum, çok uyuyan gebeler genelde iştahsız olanlardır demiş birinin doktoru, vücut dinlenerek telafi edermiş. ayrıca ben arada akşamları azcık yürüyüş yapmaya çalşıyorum, ürküyorum çok kilo almaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…