- Konu Sahibi miraclegirl
-
evet canım sadece folik asidi alcam zaten evet elevite 0,350 mg falan vardı sanırım yani çok az folik değeri imkanım var tabi özele hastaneye gitmek için cumartesi gitsem daha erken değilmi keseyi görmek için cumaretsi günü 4+1 olacak daha haftaya gideyim en iyisi özel hastaneye yok bizim ilçede o yüzden en yakını 45 dak en uzağıda 1,5 saat arabayla uzaklıktada bizimde arabamız yok otobüsle gidicez artık yapçak bişey yok.gitmem zaten bir daha aynı doktora.
evet bir gğn varmış hakkenten benim ki küçük zaten herkesten sen ne zaman öğrendin peki bugün mü daha öncemi ?
evet canım sadece folik asidi alcam zaten evet elevite 0,350 mg falan vardı sanırım yani çok az folik değeri imkanım var tabi özele hastaneye gitmek için cumartesi gitsem daha erken değilmi keseyi görmek için cumaretsi günü 4+1 olacak daha haftaya gideyim en iyisi özel hastaneye yok bizim ilçede o yüzden en yakını 45 dak en uzağıda 1,5 saat arabayla uzaklıktada bizimde arabamız yok otobüsle gidicez artık yapçak bişey yok.gitmem zaten bir daha aynı doktora.
elevitteki folik asit 0.8 folbiolda 5 mg folbiol o yüzden öneriliyo daha yüksek oldugu için
sizdede progestan baş dönmesi yapıyomu sarhoş gibi dolaşıyom ya
ben hamile kalmadan önce folik asit içmedim kilo aldırıyor diye o yüzden vermiş olabilir eleviti.. bi kaç arkadaşım var onlarda elevit kullanıyor .
canım elevitin içindeki folik asit folibolden daha yüksek.. elevitte 0,8 mg yani 800 mqg folik asit var..
ben folik plus kullanıyorum canım 400 mg.folic içeriyor..ve elevitte ki 0,8 mg sadece 0,8 yani 800 mg değil...öyle olsa açık açık 800 mg yazardı zaten..diğer oranlarada bakarsan 100 se 100 , 200 se 200 yazıyor yani sanırım öyledir bu benim düşüncem tabi tamda bilgim yok ama... folic kilo aldırsaydı ben alırdım her iki hamileliğimdede 5 er ay içtim 2 ay öncesi 3 ay sonrası olmak üzere tabi annenin vücut yapısı kilo alımına elverişli olup olmamasıylada alakalı birşeydir sanırım...
ben folik plus kullanıyorum canım 400 mg.folic içeriyor..ve elevitte ki 0,8 mg sadece 0,8 yani 800 mg değil...öyle olsa açık açık 800 mg yazardı zaten..diğer oranlarada bakarsan 100 se 100 , 200 se 200 yazıyor yani sanırım öyledir bu benim düşüncem tabi tamda bilgim yok ama... folic kilo aldırsaydı ben alırdım her iki hamileliğimdede 5 er ay içtim 2 ay öncesi 3 ay sonrası olmak üzere tabi annenin vücut yapısı kilo alımına elverişli olup olmamasıylada alakalı birşeydir sanırım...
benim sat 3 temmuzdu. dün ögrendim.
benim kide 5 temmuzdu bende dün öğrendim önce sabah idrarda çıktı sonra hemen gidip kan verdim 245,47 çıktı değerim.
benim kide 5 temmuzdu bende dün öğrendim önce sabah idrarda çıktı sonra hemen gidip kan verdim 245,47 çıktı değerim.
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum umarım keseleri görür kalp atışlarını duyar bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız, ben de pko yum tedavi gördüm 5 ay bu ay bırakmıştım 35. gün hcg 100 çıktı, dr yüksek değil bekleyelim. Şimdi bu hamilelik haftası son adet tarihinden itibaren mi hesaplanıyor yumurtlama gününden itibaren mi? Benim sat 26 Haziran yumurtlamamda16 temmuzda oldu. Ben kaç haftalık oluyorum neden değer düşük dedi ki? Dua edin arkadaşlar bu süreci hep beraber sorunsuz bir şekilde yaşayalım inşallah, ayrıca neden progestan verdi ki size düşük tehlikesi mi var?
sağol canım cevabın için, içimizi ferah tutalım Rabbim bu güzel günlerde bize bu duyguyu tattırdı, kendi emaneti, onu koruyup büyütecek olan da yine O. Ama bazı dr lar insanı korkutuyor sanırım.
merhaba kizlar, butun sayfalari okudum,
ins bende nisan annesi olabilirim belki.
dun idrar testinde silik ikinci cizgi cikti. bunda once 2 kimyasal dusugum var, biri de gecen aydi.
toplamda 17 aydir bebek icin ugrasiyoruz, tedavi olmadik ama baya testler filan yaptirdik.
ins belki bu sefer olmustur. bat im sanirim haftaya pazartesi filan, sat im 13 temmuz.
tam bilmiyorum ama daha gunum bile gecmedi yani.. ins cizgim koyulasir.
dua edin ins.. cok optum..
günaydın kızlar bende kahvaltı ediyorum.. sabahları acaip bi mide kazıntısıyla uyanıyorum..yemesem midem bulanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?