Nisan 2013 Anneleri

canım sabredebiliyorsan bekle derim biraz daha ben 7+2 de gittim mesela keseyide gördüm kalp atışlarınıda..erken gittiğinde keseyi göremeyebiliyor dr..onu görse bu defa kalp atışı göremediği için tekrar çağırıyor kızıma hamileliğimden tecrübeliyim 5.haftamda hemen koştur koştur gittim tabi hiçbirşey göremedi sonra birdaha keseye sonra kalp atışına....yolunda uzakmış beklebiyorsan bekle derim...sevgiler...

elevitteki folik asit 0.8 folbiolda 5 mg folbiol o yüzden öneriliyo daha yüksek oldugu için

canım almamz gereken sadece 400 mikro gram ,o yüzden çok sorun olmaz düşük miktarda almadıktan sonra.. bence dr un verdiğini kullanmak en iyisi yoksa kafalar karışıyor..her dr farklı vitamin veriyor

ben folik plus kullanıyorum canım 400 mg.folic içeriyor..ve elevitte ki 0,8 mg sadece 0,8 yani 800 mg değil...öyle olsa açık açık 800 mg yazardı zaten..diğer oranlarada bakarsan 100 se 100 , 200 se 200 yazıyor yani sanırım öyledir bu benim düşüncem tabi tamda bilgim yok ama... folic kilo aldırsaydı ben alırdım her iki hamileliğimdede 5 er ay içtim 2 ay öncesi 3 ay sonrası olmak üzere tabi annenin vücut yapısı kilo alımına elverişli olup olmamasıylada alakalı birşeydir sanırım...

canım bende folic plus almıştım, dr um elevit verdi 0,8 mg = 800 mcg (mikro gram yani) folik plustada 400 mcg (0,4 mg ama eşit) mili gram ve mikro gram farklı şeyler..elevit daha fazla ondan.. ben ektradan folik plusu almışken ondan da içeyim dedim eşim izin vermedi :) bende bilmiyordum eşim dedi 0,8 mg 800 mikro gramdır yani senin ve bebeğin ihtiyacının fazlası var dedi , zaten salatalık yeşillik bol yiyoruz ceviz badem felan onlardanda alıyorsun folik asiti gerek olmadığın söyledi eşim genetikçi o yüzden dr umdan önce eşimin dediği bana daha geçerli geliyor.. dr da zayıf mı gördü nedir beni bastı vitamini

Son düzenleme:

canım ya benim iştahımı fena açıyor o yüzden içmedim hamilelikten önce.. şimdide gece yatarken içiyorum ki iştahımı açmasın gündüz gece wc ye kalktığımda feci midem kazınıyo ohh diyom iyiki gece içiyomuşum

benim kide 5 temmuzdu bende dün öğrendim önce sabah idrarda çıktı sonra hemen gidip kan verdim 245,47 çıktı değerim.

ben üc kere idrar test yaptim :)) kan testini ancak haftaya doktor randevum var o zaman ögreniriz artik. gerci burdaki doktorlarda pek öle deger filan sölemez. (almanya)

ancak iyi hersey yolunda der. pek ayrintiya girmezler sen sormazsan

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum umarım keseleri görür kalp atışlarını duyar bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız, ben de pko yum tedavi gördüm 5 ay bu ay bırakmıştım 35. gün hcg 100 çıktı, dr yüksek değil bekleyelim. Şimdi bu hamilelik haftası son adet tarihinden itibaren mi hesaplanıyor yumurtlama gününden itibaren mi? Benim sat 26 Haziran yumurtlamamda16 temmuzda oldu. Ben kaç haftalık oluyorum neden değer düşük dedi ki? Dua edin arkadaşlar bu süreci hep beraber sorunsuz bir şekilde yaşayalım inşallah, ayrıca neden progestan verdi ki size düşük tehlikesi mi var?

amin canım.... inşallah hamilesindir sende..hamilelik haftası son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor.. daha önce düşük yaptığım için dr um bana önlem olarak progestan verdi canım

sağol canım cevabın için, içimizi ferah tutalım Rabbim bu güzel günlerde bize bu duyguyu tattırdı, kendi emaneti, onu koruyup büyütecek olan da yine O. Ama bazı dr lar insanı korkutuyor sanırım.

sağol canım cevabın için, içimizi ferah tutalım Rabbim bu güzel günlerde bize bu duyguyu tattırdı, kendi emaneti, onu koruyup büyütecek olan da yine O. Ama bazı dr lar insanı korkutuyor sanırım.

inşallah değerin katlanarak büyür..Rabbim ol derse olur canım bizim elimizden hiç bişey gelmiyor..bekleyecez ve görecez..biz ve bebeklerimiz ona emanet

merhaba kizlar, butun sayfalari okudum,
ins bende nisan annesi olabilirim belki.
dun idrar testinde silik ikinci cizgi cikti. bunda once 2 kimyasal dusugum var, biri de gecen aydi.
toplamda 17 aydir bebek icin ugrasiyoruz, tedavi olmadik ama baya testler filan yaptirdik.
ins belki bu sefer olmustur. bat im sanirim haftaya pazartesi filan, sat im 13 temmuz.
tam bilmiyorum ama daha gunum bile gecmedi yani.. ins cizgim koyulasir.
dua edin ins.. cok optum..

canım eğer ikinci çizgi çıktıysa hamilesin demek testi erken yaptığın için silil çıkmıştır.adet sonrasında 1-2 gün sonra tekrarla bak o zaman netleşicek.bende kimyasal gebelik geçirdim ama çok cn sıkıcı birşey ağlamaktan harap olmuştum.allah kimseye yaşatmasın.allah bebeklerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…