Nisan 2013 Anneleri

arkadaşlar beta hcg değerleri kişiden kişiye yükselişleri değişiyor..bazıları çok yüksekken bazıları düşük seyredebilir..birbirimize yorum yaparken moral bozucu yorumlar yapmazsak çok iyi olur,hepimiz birbirimize soruyoruz değerlerimizi karşılaştırmak istiyoruz normal olarak..zaten diken üstündeyiz,ben 5 senelik evliyim 2 sene önce 11 haftalık bebeğimi kaybettim ve 2 senedir bi ton sorunla uğraşarak hamile kalabildim.sevincimi bile doya doya yaşayamıyorum eşimde bende 3 ayı atlatana kadar çok sevinemeyiz gibi.. bunu yaşayan bilir ancak.. yorum yaparken ay senin değerin düşük felan demek çok yanlış ? neye göre değerlendiriyorsunuz anlamadım? kaç günlük bir değer olduğunu bilmeden direk olumsuz bir yorum beni çok rahatsız etti..biraz araştırırsanız herkesin değerlerinin farklı yükseldiğini görürsünüz.

lütfen olumlu düşünelim deyip olumsuz bir yorum yapıyorsunuz.. insanların içine kurt düşürmenin manası yok..biraz empati biraz hassasiyet temenni ediyorum...Rabbim hepimizin bebeklerini korusun

Son düzenleme:

canım benim dediğimi yanlış anlamadın inşAllah yoksa çok üzülürüm :2:

canım benim dediğimi yanlış anlamadın inşAllah yoksa çok üzülürüm :2:

canım ben çok hassasım gerçekten çok sıkıntılar çektim bu süreçte.. o yüzden biri en ufak bişey dediğinde tedirgin oluyorum sadece yorum yazarken dikkatli olmak gerektiğini belirtmek istedim.çünkü birbirimizin neler yaşadğını bilemeyiz..
yoksa kasıtlı yazdığını düşünmüyorum... herkesin değerleri çok farklı ister istemez kıyaslıyoruz kendimizce bişeyler çıkarıyoruz.. çok tedirgin biri olduğumdan ve riskli gebelik geçirdiğimden her hafta dr a gitmem gerekiyor.. ama ben haftada 2 kere gittim,şuan bile zor tutuyorum kendimi gitmemek için..gerginim çünkü

pembetual arkadasim bence bu kadar takma kafana. herseyi iyi düsün ki iyi olsun. birsey olmayacak de.

gerilme.

bu arada kizlar oruc tutuyormusunuz ben dün ögrendim bugünde tutmadim Allahim affetsin ama susuz kalir mercimek tanesi diye korktum. sonra düsündüm acaba sükür icin devam mi etseydim tutmaya diye. ama bir yandan da korkuyorum

bir de kizlar ne icebilir benim canim sürekli birseyler icmek istiyor. süt disinda :)) acaba bitki caylari icsek bise olur mu :44:

ahhh canım benim benim dediğimemi alındın.yo bence değerlerin iyi hassas anne seni.hamilesin sen alınganlık başlamış.canım benim nisan ayında bende bebeğimi kaybettim kimyasal gebelik geçirdim ama ç.ok moral bozucuydu ama bu sefer hiç stres yapmadım bence sende yapm ilk bebeklerden sonra ikinciler her zaman sağlıklı olur hiç canını sıkma tamam mı benim ufak bebişimi (yeğenimi)strese sokma.tamam mı annesi.pozitif ol her zaman

bir de kizlar ne icebilir benim canim sürekli birseyler icmek istiyor. süt disinda :)) acaba bitki caylari icsek bise olur mu :44:

sakınnn bitki çayı kesinlikle yok asitli içecek yok sadece günlük 1 bardk çay veya kahve.yada soda.ayran onları iç limonata yap kendine.veya evinde meyve suyu yap.sakın ama sakın bitki çayı yok.mide maydanoz yemeyin kızlarrrr

canım bende öğrenmeden 8 gün oruç tuttum ,öğrendiğimin ertesi günü tutmamaya başladım.. günler çok uzun bol su içmemeiz lazım..ayranda içebilirsin hem kalsiyum var..bence bitki çayı içme ben çayı tamamen bıraktım çünkü kanszlığım var p.tesi yaptırdğım testte kanım 1 tık düşük çıkmış.. sonra kaza edersin canım sakın oruç tutma bol bol suu .. bide hergün 1 tane maden suyu iç 2 den fazla sakın içme ,en ideal 1 tane..

saol canım sana alınmadım ,aslında kimseye alınmadım..hani değerin düşük felan denilince gerildim..neyse başka şeyler düşünmeye çalışıyorum şuan..Rabbime emanet..ota moka ağlar oldum sanırım hamilelikten..

Son düzenleme:

senin dediklerine bir kaç eklemede ben yapmak istiyorum ; tarçın ,maydanoz,semiz otu,kekik,nane,hurma,ton balığı bunlardan uzak durun..çok sıcak duş almayın..bildiklerim bunlar

senin dediklerine bir kaç eklemede ben yapmak istiyorum ; tarçın ,maydanoz,semiz otu,kekik,nane,hurma,ton balığı bunlardan uzak durun..çok sıcak duş almayın..bildiklerim bunlar

kız semiz otu iyi yaaa.semizotunda ençok folik bulunuyor.o yüzden iyi.hurmada süt yapar.ton balığı balık her zaman iyidir.tarçını bilemicem ama.onun dışında iyi diye bilkiyorummm

aslında oysaki ben değerlerin güzel diye yazmaya çalışmıştım hamilelik anlatımımı da bozmuşşş nysee neysee konuyu kaptıyorum ve özür diliyorum arkadaşım

cidden kasıtlı yazdığımı düşünmemene sevindim canım, herkes hassas biliyorum, bizde çok bilgili değiliz de işte kıyaslama yapmak iyi değil dediğin gibi
bu topic birbirimize moral olsun diye war tabii ki, güzel anlarımızı sıkıntılarımızı paylaşalım diye var, inan hepiniz her namazdan sonra dularımdasınız...
ben de bilmemezlikten gerginim, ve inanılmaz duygusalım, tüm haberleri ağlayarak izleyebilme yeteneğine sahibim o derece...

evet canım gittim dün dr çok küçük olmasına rağmen keseyi gördük kan verdim kan değerim 4980 çıktııı 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duymaya

çok sevindim kalp atışlarınıda duyunca artık iyice rahatlarsın darısı bize inşallahh cumartesi bende görecegim inşallah miniğin kesesini

kız semiz otu iyi yaaa.semizotunda ençok folik bulunuyor.o yüzden iyi.hurmada süt yapar.ton balığı balık her zaman iyidir.tarçını bilemicem ama.onun dışında iyi diye bilkiyorummm

aman aman canım hurmadan özellikle uzak durucaz, rahim kasılmalarını arttırdığı için , düşüğe sebep oluyomuş, son aylarda yicez, hem süt olsun hem de doğumu kolaylaştırsın, ton balığı da konserve diye tavsiye etmiyolar malum konserve gıdalar koruyucu içerdiği için tehlikeli olabiliyomuş. semizotu nane kekik ilk defa duydum ama wardr bi hikmeti kesin...

kızlar semiz otu hem bulantılar için iyiymişş.hemde yeşilliklerin içinde en fazla folik içeren bitkiymiş.mayonez normalde bile zararlı değilki hamileykennnn hahahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…