- Konu Sahibi miraclegirl
-
normalde yararlı birşey olmadıgını biliyoruz ama hamileyken ekstra zararlı olacagını düşünmedim
kızzz bulantılar çok kötü olurmuşş insanın ömründen ömür gidiyormuş çok kötü olurmuşşş.
herkese merhaba...inşallahhh Allah kısmet ederse bende nisan annesi olacağım. ama çok endişeliyim geçen cuma günü adet gecikmemin 4. gününde kan testi yptırdım ve sonuç 30 çıktı. doktor pazartesiye bir daha gün verdi. ama nasıl sabredeceğim o güne kadar bilmiyorum. değerim düşük gibi geldi okuduklarımdan sonra bilemiyorumm ne yapacağım((
canım kanaman gelmediği sürece iyi diye biliyorum eğer kanamn gelirse kimyasaşl gebelik olur bebeğin tutunamamsı amaaaaa.değerin yükselir sakın bhcg düşük diye canını sıkma hiç belli olmaz birde,n yükseliverirrr..tamam mı şeker sende nisan anbnesi olucaksınnn
yemiyoruz market ürünlerine hayır diyoruz hayatımızdan 9 ay boyunca çıkarıyoruz.sucuk,salam,sosis yok,tereyağı yok ayçiçek yağı yok.un şeker yokkkk.organik beslenicez arkadaşlarrr.her akşam protein öğlenleri baklagiller ve 3 lt su ayran soda m eyve tüketivccez
canım kanaman gelmediği sürece iyi diye biliyorum eğer kanamn gelirse kimyasaşl gebelik olur bebeğin tutunamamsı amaaaaa.değerin yükselir sakın bhcg düşük diye canını sıkma hiç belli olmaz birde,n yükseliverirrr..tamam mı şeker sende nisan anbnesi olucaksınnn
yaaa bi de sabırsızlanıyorum diyodun canımmm, normal zaman bulantıları gibi değilmiş dimi, ama napalım dimi bebişlerimiz için herşeye değer diyippp sabredicez, olursa tabii
yemiyoruz market ürünlerine hayır diyoruz hayatımızdan 9 ay boyunca çıkarıyoruz.sucuk,salam,sosis yok,tereyağı yok ayçiçek yağı yok.un şeker yokkkk.organik beslenicez arkadaşlarrr.her akşam protein öğlenleri baklagiller ve 3 lt su ayran soda m eyve tüketivccez
selam güzel nisan anneleri...ben 2013 ocak annesi olucam inşallah..bizim topiğimizde çoğu annemiz cinsiyetleri öğrendi bile ...inşallah sizde sağlıkla öğrenir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebekleri..hepinize hayırlı uğurlu olsun.....
biliyorum herşey normalde fazla dikkat ediyorum fazla evham yapıyorum ama nasıl olduysa mayonezi hiç düşünmedim internette araştırdım çok abrtılmadıgı sürece birşey olmaz deniliyo benim gibi yiyen çok varmış inşallah bi problem olmaz çiğ yumurta içeriyo
teşekkürler canım içimi rahatlattında kese ne zaman görünür karından bakıldığında.7 haftalıkken falan mı ?birde siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz benim bir forbiol folik asit var bir demir hapı adını hatırlayamadım birde elevit diye bir vitanim ama vitanimi yutmadım sadece 1folik asit 1 demir hapı kullanıcam bir daha doktora gidene kadar bebeğin haftasını nasıl hesapladınız benim değişik çıkıyo internet sitelerinde birinde 4+4 çıkıyor birinde 3+6 çıkıyor son adet tarihimin ilk günü 5 temmuzcanım merak etme daha çok minik olduğundan dr lar genelde kese görünce kilonu boyunu öğrenirler, son adet tarihini sorarlar. sen bu dr a git kese görmeye yine böyle ilgisiz davranırsa değiştirirsin ..seni çok iyi anlıyorum bende bi dr beğenemem bu zamana kadar gezmediğim dr kalmadı.. :) şimdi ki dr umdan memnunum ama her an kafam atıp değiştirebilirim :) bi taneyle devam etmek zorunda değilsin istersen 2 sine birden git karşılaştırırsn
soda bebke sarılık olmasını engelliyomuş diye okumuştum bi yerde, ve mineral bakımından da iyiymiş
ama her ne kadar birçok minerali karşılasa da, yararlı olacak gıdalar olsa da aşırı soda tüketimi vücutta var olan suyun çabuk atılmasına neden oluyormuş.. normal su vücutta 6 saat kalırken soda 2 saat kalıyormuş. doğal olarak sodadan önce yada sonra su tüketsekte sodadan dolayı normal suyla beraber kısa süre içinde vücuttan atılacak. hamilelikte sıvı tüketimi önemlidir. bunu düşünerek tüketmek daha doğrusu az tüketmek bence daha yararlı olur...
yine de danışmak lazım, doktora soracaklarımı not etmeliyim bi yerlere :44:
teşekkürler canım içimi rahatlattında kese ne zaman görünür karından bakıldığında.7 haftalıkken falan mı ?birde siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz benim bir forbiol folik asit var bir demir hapı adını hatırlayamadım birde elevit diye bir vitanim ama vitanimi yutmadım sadece 1folik asit 1 demir hapı kullanıcam bir daha doktora gidene kadar bebeğin haftasını nasıl hesapladınız benim değişik çıkıyo internet sitelerinde birinde 4+4 çıkıyor birinde 3+6 çıkıyor son adet tarihimin ilk günü 5 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?