- Konu Sahibi miraclegirl
-
canım bende aynıyım, dr a perşembe gidecektim evhamdan p.tesi gittim kan testlerimi yaptırdım..kanım bi tık düşük çıktı b.hcg değerim 224 ten 1568 e çıkmış ..maşallah barekallah...ama stresten uykularım kaçıyor kötü kötü rüylar görüyrum .daha önce bi kaybım oldu ve bu bebek için 2 senedir uğraşıyoruz.eşim varikosel ameliyatı oldu 3. ayda kendilğinden hamile kaldım rabbim daim etsin... yoksa bizde tüp bebek düşünüyorduk şubat tatilinde gitmeyi planlıyorduk..çok şükür kendi geldi bebeğimin .ama dediğin gibi vakit geçmiyor..bende daha ultrasonda görmedm haftaya gel dedi dr um.riskli gebelik olduğndan her hafta gidicem,inşalah sorunsuz geçiririz 9 ayı..bu ay çift yumurtlamıştım benmde ikiz olma durumum var..rabbim sağlıklısını versin ,bir an önce kallp atılarını büyüdüğünü görelim inşallah şu 3 ayı bi atlatalım biraz daha rahatlarız sanki..rabbim 9 . aya sağlıcakla gelmeyi nasip etsin
Gunaydin canim,ne kadar hizli ilerlemis topik masallah allah hamislerimizii artirsin.
canim bence degerin cok guzel artmis iki kattan fazla artinca cogul gebelik ihtimali yuksek
oluyor benim de oyle oldu.insallah bakalim rabbim sorunsuz saglikli bir hamilelik gecirmeyi
yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin de bir iki cok onemli degil.
aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz.benim de midem cok kaziniyor hafif bas donmeleri bas agrilari
oluyor bulanti baslamadi daha sag kasigim da arada agriyor hayirlisi bakalim
merhaba kizlar, butun sayfalari okudum,
ins bende nisan annesi olabilirim belki.
dun idrar testinde silik ikinci cizgi cikti. bunda once 2 kimyasal dusugum var, biri de gecen aydi.
toplamda 17 aydir bebek icin ugrasiyoruz, tedavi olmadik ama baya testler filan yaptirdik.
ins belki bu sefer olmustur. bat im sanirim haftaya pazartesi filan, sat im 13 temmuz.
tam bilmiyorum ama daha gunum bile gecmedi yani.. ins cizgim koyulasir.
dua edin ins.. cok optum..
nörüyonuz kızlarrrrrr.
bende miniğimi ilk silik ikinci çizgide görmüştümmmdaha günün gelmediği için siliktir. ben 3gün tekrarladım testi, azar azar koyulaşınca, kan testine koştuk
inşAllah hamilesindir canım...
her sabah gözümü açtığımda midemi bi yokluyorum acaba bulanıyor mu diye :44:
yaaaa çok uykum var miğdem ağrıyor.siz neler yaptınız hanımlar kaç kilo ile hamile kaldın ız bakalımmm
yaaaa çok uykum var miğdem ağrıyor.siz neler yaptınız hanımlar kaç kilo ile hamile kaldın ız bakalımmm
bende içtikten hemen sonra bi uyku hali yapıyor 1 saat sonra geçiyor.. sen bebe asprini mi alıyorsun? ben bebe aspirini alıyorum günde 1 tane.. çok isteyerek içtiğimde söylenemez sonuçta ilaç bi zararı olur mu diye düşünüyorum
50 kilo ile hamile kaldım şuanda anca 1 kilo aldım okadar yiyorum anca 1 kilo alabilmişimyaaaa çok uykum var miğdem ağrıyor.siz neler yaptınız hanımlar kaç kilo ile hamile kaldın ız bakalımmm
kızlar aile hekimliğine bildirdinizmi gebeliğinizi bugünden beri saglık ocagında uğraşıyorum onlarda ayrıca testler istediler önemli aslında yapılacak aşılar filan 3. aydan sonrada tetenoz aşısı yapılmaya başlanıyo onlarda tüm takiplerinizi yapıyo
bende aynını sorcaktım canım,
evlenince taşındım, bidaha da sağlık ocağına gitmedim, ama oturduğum yerdeki sağlık ocağı nasıl olduysa öğrenmiş hamişş olduğumu, 2gündür annemi arıyolarmış, gelsin buraya kayıt yaptırsın, takip etmemiz gerekiyor diye :44: bugün gitmeliyim sanırım.
eski kan testi sonucumuzu götürsek, tekrar tekrar kan vermeyi istemiyorum, kollarım delik deşik oldu
evlenince taşındım, bidaha da sağlık ocağına gitmedim, ama oturduğum yerdeki sağlık ocağı nasıl olduysa öğrenmiş hamişş olduğumu, 2gündür annemi arıyolarmış, gelsin buraya kayıt yaptırsın, takip etmemiz gerekiyor diye :44: bugün gitmeliyim sanırım.
eski kan testi sonucumuzu götürsek, tekrar tekrar kan vermeyi istemiyorum, kollarım delik deşik oldu
merhaba kizlar
bu sabah 8 de inanilmaz bir mide kazintisi ile uyandim sanki yillardir ac gibiydim. uyumak istedim yok uyutmadi. kalkiyim bi yumurta kiriyim dedim yok bekleyecek gibi degilbende aksamdan brokoli corbasi vardi onu ictim bir tabak bior avuc ceviz yedim simdi yine kaziniyor yaaa napcam ben
ben 22 kilo vermistim. dahada 5 kilo vermek istiyordum. ama maalesef bu gidsle alacagim daha cok galiba. napiyorsunuz sabah acliginda siz.
cok hafif kasiklarimda karnimda batmalar oluyor. demekki rahim genisledigindenmis.
gögüslerim fena yaahic dokunamiyorum gececek mi acab ? yoksa 9 ay böylemi
yuh ne cabuk ögrenmisler ya. sanirim sigorta kartindan.
burda da doktora gidince dosyan hemen ev doktoruna gidiyor ( burada böyle deniyor almanca)
kizlar hamile bloglari varmi takip ettiginiz ? ben bir bakicam da. daha cok bilgi almak istiyorum
bende evlenince farklı şehire taşındım aile kaydınıda yeni aldık sayılır bilmiyorum hiç eskileri kabul ederlermi 4 tüp kan aldılar 4 de çıkacak sonuçlar artık hangi testleri yaptıysalar ama gitmen ii olur kayıt yapıyolar sonra takibini yapıyolar arıyolar devamlı seni doğumdan sonrada bebek için önemli aşı takibi filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?