Nisan 2013 Anneleri

benim pek uykuya düşkünlüğüm yok bu sefer.. ama sabahları acaip bi kazıntı hafif bi bulantım oluyor.. ara arada karın ağrısı göğüslerimde hasas acıyolar

Gunaydin canim,ne kadar hizli ilerlemis topik masallah allah hamislerimizii artirsin.
canim bence degerin cok guzel artmis iki kattan fazla artinca cogul gebelik ihtimali yuksek
oluyor benim de oyle oldu.insallah bakalim rabbim sorunsuz saglikli bir hamilelik gecirmeyi
yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin de bir iki cok onemli degil.
aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz.benim de midem cok kaziniyor hafif bas donmeleri bas agrilari
oluyor bulanti baslamadi daha sag kasigim da arada agriyor hayirlisi bakalim

al benden o kadar sabah acıkmıyım diye güzel bir kahvaltı yapıp yumurta yedim yine karnım zil çalıyor benimde bulantım yok daha doktora gitmedim cumartesi randevum dün gece sol kasığıma bir ağrı saplandı 1 saat geçmedi sabah da çok az ağrılı bir şekilde devam edip kesildi tırstım tabi süper bir doktorum var hemen zavallıma cepten ulaştım benden çekeceği var 9 ay dedim böyle böyle 13,5 haftaya kadar bu çok normal rahmin genişliyor dedi ancak şiddetle artarsa muhakkak beni ara dedi allaha şükür geçti bile ağrısı bilginiz olsun canlarım 13,5 haftaya kadar çok normalmiş tek yada çift taraflı ağrı allah bebişlerimizi ve bizi korusun

bende miniğimi ilk silik ikinci çizgide görmüştümmm daha günün gelmediği için siliktir. ben 3gün tekrarladım testi, azar azar koyulaşınca, kan testine koştuk
inşAllah hamilesindir canım...

nörüyonuz kızlarrrrrr.

her sabah gözümü açtığımda midemi bi yokluyorum acaba bulanıyor mu diye :44:

bende idrar testini adetimden 1 hafta önce yapmıştım.silik çıkmıştı.önce yaptığım için.benim bugün miğdem ağrıyor valla.açım ondan olabilir.

yaaaa çok uykum var miğdem ağrıyor.siz neler yaptınız hanımlar kaç kilo ile hamile kaldın ız bakalımmm

yokk benim midem de tık yok maşAllah, hatta 2 gündür oruç tutuyorum, zaten gün içinde bişey yiyemiyorum ki, hem canım istemiyor, hem de uyumaktan yemeye fırsat kalmıyor, gece sabaha kadar oturup yiyip içiyorum, gece gündüz kavramım kayboldu...

ben aldığım kiloları vermeye uğraşırken hamile kaldım çok dertliyim bu konuda...
ilk kontrolümde 59dum, şimdi 57küsürlerdeyim...

düşük ihtimaline karşı alıyorum sabah akşam yarım kullanıyorum bütün olarak içmememi söledi

kızlar aile hekimliğine bildirdinizmi gebeliğinizi bugünden beri saglık ocagında uğraşıyorum onlarda ayrıca testler istediler önemli aslında yapılacak aşılar filan 3. aydan sonrada tetenoz aşısı yapılmaya başlanıyo onlarda tüm takiplerinizi yapıyo

bende aynını sorcaktım canım,
evlenince taşındım, bidaha da sağlık ocağına gitmedim, ama oturduğum yerdeki sağlık ocağı nasıl olduysa öğrenmiş hamişş olduğumu, 2gündür annemi arıyolarmış, gelsin buraya kayıt yaptırsın, takip etmemiz gerekiyor diye :44: bugün gitmeliyim sanırım.
eski kan testi sonucumuzu götürsek, tekrar tekrar kan vermeyi istemiyorum, kollarım delik deşik oldu

ne aile hekimliği ya benim hiçbir bilgim yok bu işten zorunlu mu

merhaba kizlar

bu sabah 8 de inanilmaz bir mide kazintisi ile uyandim sanki yillardir ac gibiydim. uyumak istedim yok uyutmadi. kalkiyim bi yumurta kiriyim dedim yok bekleyecek gibi degil bende aksamdan brokoli corbasi vardi onu ictim bir tabak bior avuc ceviz yedim simdi yine kaziniyor yaaa napcam ben

ben 22 kilo vermistim. dahada 5 kilo vermek istiyordum. ama maalesef bu gidsle alacagim daha cok galiba. napiyorsunuz sabah acliginda siz.

cok hafif kasiklarimda karnimda batmalar oluyor. demekki rahim genisledigindenmis.

gögüslerim fena yaa hic dokunamiyorum gececek mi acab ? yoksa 9 ay böylemi

yuh ne cabuk ögrenmisler ya. sanirim sigorta kartindan.
burda da doktora gidince dosyan hemen ev doktoruna gidiyor ( burada böyle deniyor almanca)

kizlar hamile bloglari varmi takip ettiginiz ? ben bir bakicam da. daha cok bilgi almak istiyorum

bir çoğmuzun öyle şu anda kandan beslendiği için yediklerini çok hızlı yakıyorsun tatlım dikkat etmen gerekn çok kaçırmaman annem yoğurt ye acıkınca diyor ya da havuç salatalık gibi şeyler bak ne güzel kilo vermişsin 22 kilo az mı kaçtan kaça düştün

bende evlenince farklı şehire taşındım aile kaydınıda yeni aldık sayılır bilmiyorum hiç eskileri kabul ederlermi 4 tüp kan aldılar 4 de çıkacak sonuçlar artık hangi testleri yaptıysalar ama gitmen ii olur kayıt yapıyolar sonra takibini yapıyolar arıyolar devamlı seni doğumdan sonrada bebek için önemli aşı takibi filan

Son düzenleme:
bende hamile kaldığımı öğrenince 67 kiloydum şimdi 66 kilo oldum..1 kilo vermişim bu 4 günde...boyum 1,74 kilo 66..

bebe aspirini 1 tane dedi dr bana bölmüyorum ben löp diye içiyom.. iyi ki söyledin bende bölerek içeyim o zaman

sağlık ocağınada mı gitmek gerekiyormuş valla yeni öğrendim.. kendi dr umun olduğu özel hastanede sağlık ocağıda oturduğum sitenin dibinde hemen giderim ..acaba öğleden sonra kan alırlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…