Nisan 2013 Anneleri

benimde boy 1.70 kilo 50 55 ti yazın 50 ye düştüm o kiloylada hamile kaldım şunadada 51 oldum yavaş yavaş almaya başladım

sağlık ocağınada mı gitmek gerekiyormuş valla yeni öğrendim.. kendi dr umun olduğu özel hastanede sağlık ocağıda oturduğum sitenin dibinde hemen giderim ..acaba öğleden sonra kan alırlar mı?

evet aile hekimliğine bildirmen gerekiyo hamilelğini takibini yapabilmeleri için alırlar heralde mesai bitimine kadar sonucu belki hemen vermezler ben sabah verdim 3-4 arası alırsın dediler

evet aile hekimliğine bildirmen gerekiyo hamilelğini takibini yapabilmeleri için alırlar heralde mesai bitimine kadar sonucu belki hemen vermezler ben sabah verdim 3-4 arası alırsın dediler

sen keseyi felan gördün mü? ben haftaya gidicem kese için..kese ve kalp atışı görmeden de kayıt yaptırmasam mı? garantiye mi bağlasam önce karar veremedim

merhaba herkese bende bu sabah 63 kilo geldim tartıldım kilo almışım 60 kiloydum 3 hafta önce falan yani hamile kalmadan önce 20 kilo vermiştim tekrar almışım dikkat etmem lazım kilo almaya çok müsait bir yapım var ama yiyorum ya kendime engel olamıyorum bu aralar.çalışıyorum ya herkes oruçlu olunca bişey yiyip içmek olmuyo tabi işyerinde eve gidincede habire yemeğe saldırıyorum elime ne gelirse artık dondurma falan baya yiyorum ama artık daha da dikkat edicem inşallah aşırı kilo almam.birde sağlık ocağa gitmek gerekli arkadaşlar 3 ayla 6 ayda sanırım aşı yapılıyormuş bize arada çağırıp kilo takibi falan yapıyorlar ablamdan biliyorum.siz giderseniz yazın ne testler yaptıklarını bende pazartesi gideceğim aile hekimine

sen keseyi felan gördün mü? ben haftaya gidicem kese için..kese ve kalp atışı görmeden de kayıt yaptırmasam mı? garantiye mi bağlasam önce karar veremedim

yok normalde agustosun 2. veya 3. de gel demişti doktorum keseyi görmek için ama ben eşiminde olmasını istediğim için cumartesi artık gidecez keseyi görmeye

evet tetenoz aşısı yapılıyo 3. ve 6 ayda ve mutlaka yapılması gerekiyo

yok normalde agustosun 2. veya 3. de gel demişti doktorum keseyi görmek için ama ben eşiminde olmasını istediğim için cumartesi artık gidecez keseyi görmeye

hımm bende sağlık ocağına gidecem canım şimdi hazırlanıcam.. evime çok yakın ihmal etmiyim gideyim hem belki beta hcg yaparlar değerler ne alemde öğrenirim

hımm bende sağlık ocağına gidecem canım şimdi hazırlanıcam.. evime çok yakın ihmal etmiyim gideyim hem belki beta hcg yaparlar değerler ne alemde öğrenirim
öğlenden sonra tahlil almaya bilirler canım yani bizim burada öyle sabahtan alıyorlar kanı 2 de de sonuç almak için gidiyoruz ama sana yakınsa git bi yinede istersen belki sizin orada farklıdır.

öğlenden sonra tahlil almaya bilirler canım yani bizim burada öyle sabahtan alıyorlar kanı 2 de de sonuç almak için gidiyoruz ama sana yakınsa git bi yinede istersen belki sizin orada farklıdır.

evettt yaa öğleden sonra almıyorlarmış yarın sabah gidecem... aç mı gitmem gerekiyor acaba??

kızlar ben de 3-4 gün önce gittim sağlık ocagına..orda benden kan almadılar..sadece kayıt yaptılar..doğumun ne zamana denk gelecegini kan grubumu adres ve iletişim bilgilerimi boy kilo ve tansiyonumu ölçtüler..ve ben daha henüz doktora gitmedim..gidip kayıt yaptırabiliyosunuz şart değil..(yani doktora gitmek şart değil :)) )

Son düzenleme:

valla miğdem bulanmadığı halde nasıl zayıfladın

Bende yarın gitmeyi düşünüyoırum sağlık ocağına, hamile olduğumu dün öğrendim, acaba ilk genel kapsamlı doktor kontrolüe ne zaman gitmeliyiz...Bu cumartesi gitsek çok mu erken olur...

yaaa kızlar ben bu sağlık ocağı olayını yeni duydum.neden gidiyoruz ki mecburmuyuz sağlık ocağına gitmeye

canım hamileliğin takibi için çağırıyolar boy kilo tansiyonunu filan ölçüyolar bi kart dolduruyosun ben bugün gittim kan sayımı , şeker troit vb. hepsine bakıyolar hamilelik boyuncada kan sayımı için arada çağrırıyolar diye biliyorum ayrıca hamileliğin 3. ve 6. ayında mutlaka olman gereken tetenoz aşısı filan var sonrada doğumdan sonra bebeğin takibi aşıları...

yaaa kızlar ben bu sağlık ocağı olayını yeni duydum.neden gidiyoruz ki mecburmuyuz sağlık ocağına gitmeye

evt canım artık mecburi..gidip kayıt yaptırıyosun..yaptıramasan bile doktora gittiğin zaman pc ye senin hamile oldugun bilgileri girilip bağlı oldugun sağlık ocagına bilgi veriliyo..ordaki bayan sistemden görüyoruz zaten dedi bana..
ne için mecburuz diye sorarsan eğer aşı takibi ve anneyi ve bebegini takip altına alıyolar..

anladım kızlar sağolun bilgilendirdiğiniz için bende o zaman haftaya pazartesi gideyim.bakalım miniğimi herkesle tanıştırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…