- Konu Sahibi miraclegirl
-
bende hamile kaldığımı öğrenince 67 kiloydum şimdi 66 kilo oldum..1 kilo vermişim bu 4 günde...boyum 1,74 kilo 66..
bebe aspirini 1 tane dedi dr bana bölmüyorum ben löp diye içiyom.. iyi ki söyledin bende bölerek içeyim o zaman
sağlık ocağınada mı gitmek gerekiyormuş valla yeni öğrendim.. kendi dr umun olduğu özel hastanede sağlık ocağıda oturduğum sitenin dibinde hemen giderim ..acaba öğleden sonra kan alırlar mı?
evet aile hekimliğine bildirmen gerekiyo hamilelğini takibini yapabilmeleri için alırlar heralde mesai bitimine kadar sonucu belki hemen vermezler ben sabah verdim 3-4 arası alırsın dediler
sen keseyi felan gördün mü? ben haftaya gidicem kese için..kese ve kalp atışı görmeden de kayıt yaptırmasam mı? garantiye mi bağlasam önce karar veremedim
merhaba herkese bende bu sabah 63 kilo geldim tartıldım kilo almışım 60 kiloydum 3 hafta önce falan yani hamile kalmadan önce 20 kilo vermiştim tekrar almışım dikkat etmem lazım kilo almaya çok müsait bir yapım var ama yiyorum ya kendime engel olamıyorum bu aralar.çalışıyorum ya herkes oruçlu olunca bişey yiyip içmek olmuyo tabi işyerinde eve gidincede habire yemeğe saldırıyorum elime ne gelirse artık dondurma falan baya yiyorum ama artık daha da dikkat edicem inşallah aşırı kilo almam.birde sağlık ocağa gitmek gerekli arkadaşlar 3 ayla 6 ayda sanırım aşı yapılıyormuş bize arada çağırıp kilo takibi falan yapıyorlar ablamdan biliyorum.siz giderseniz yazın ne testler yaptıklarını bende pazartesi gideceğim aile hekimine
yok normalde agustosun 2. veya 3. de gel demişti doktorum keseyi görmek için ama ben eşiminde olmasını istediğim için cumartesi artık gidecez keseyi görmeye
öğlenden sonra tahlil almaya bilirler canım yani bizim burada öyle sabahtan alıyorlar kanı 2 de de sonuç almak için gidiyoruz ama sana yakınsa git bi yinede istersen belki sizin orada farklıdır.hımm bende sağlık ocağına gidecem canım şimdi hazırlanıcam.. evime çok yakın ihmal etmiyim gideyimhem belki beta hcg yaparlar değerler ne alemde öğrenirim
öğlenden sonra tahlil almaya bilirler canım yani bizim burada öyle sabahtan alıyorlar kanı 2 de de sonuç almak için gidiyoruz ama sana yakınsa git bi yinede istersen belki sizin orada farklıdır.
evettt yaa öğleden sonra almıyorlarmışyarın sabah gidecem... aç mı gitmem gerekiyor acaba??
evettt yaa öğleden sonra almıyorlarmışyarın sabah gidecem... aç mı gitmem gerekiyor acaba??
yokk benim midem de tık yok maşAllah, hatta 2 gündür oruç tutuyorum, zaten gün içinde bişey yiyemiyorum ki, hem canım istemiyor, hem de uyumaktan yemeye fırsat kalmıyor, gece sabaha kadar oturup yiyip içiyorum, gece gündüz kavramım kayboldu...
ben aldığım kiloları vermeye uğraşırken hamile kaldımçok dertliyim bu konuda...
ilk kontrolümde 59dum, şimdi 57küsürlerdeyim...
valla ben bu aralar tavuk gibiyim hava kararıyor ben tıpışi tıpış yatağa63 kilo ile hamile kaldım vücut kitle indeksim kemik yoğunlu ile birlikte 22,06 mış
50 kilo ile hamile kaldım şuanda anca 1 kilo aldım okadar yiyorum anca 1 kilo alabilmişim
yaaa kızlar ben bu sağlık ocağı olayını yeni duydum.neden gidiyoruz ki mecburmuyuz sağlık ocağına gitmeye
yaaa kızlar ben bu sağlık ocağı olayını yeni duydum.neden gidiyoruz ki mecburmuyuz sağlık ocağına gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?