- Konu Sahibi miraclegirl
-
hadi yaaa baya zayıfsın ben 60 kiloyla hamile kaldım ama karnım şiş gibi hissediyorum normal mi acaba
Bende yarın gitmeyi düşünüyoırum sağlık ocağına, hamile olduğumu dün öğrendim, acaba ilk genel kapsamlı doktor kontrolüe ne zaman gitmeliyiz...Bu cumartesi gitsek çok mu erken olur...
siz naptınız kızlar gittinizmi doktora? kalp atısını şimdiden duyan oldumu?
ben 2 kere gittim ama dr ultrasonda bakmadı görünmez daha dedi.. haftaya kese görmeye gitcem..aslında 6. haftada anca görüülüür ama ben evhamlıyım dr her hafta geliceksin dedi daha önce düşük yaptığım için
Ben zorunlu olduğunu bilmiyordum...Neyse gidecektim zaten, aranızda kadın doğum uzmanıa giden vr mı pekala arkadaşlar, ben küçük bir ilçede ikamet ediyrum hastanedeki doktora iyi değil diyorlar. o yüzden merkeze özele gideceğim...sizce biraz daha vakit geçsin mi
bende evlenince farklı şehire taşındım aile kaydınıda yeni aldık sayılır bilmiyorum hiç eskileri kabul ederlermi 4 tüp kan aldılar 4 de çıkacak sonuçlar artık hangi testleri yaptıysalar ama gitmen ii olur kayıt yapıyolar sonra takibini yapıyolar arıyolar devamlı seni doğumdan sonrada bebek için önemli aşı takibi filan
valla miğdem bulanmadığı halde nasıl zayıfladın
bende henüz gitmedim..şimdi gidersem ancak kese görünür..ama sanırım cumartesi gidicem..
bende henüz gitmedim..şimdi gidersem ancak kese görünür..ama sanırım cumartesi gidicem..
Ben zorunlu olduğunu bilmiyordum...Neyse gidecektim zaten, aranızda kadın doğum uzmanıa giden vr mı pekala arkadaşlar, ben küçük bir ilçede ikamet ediyrum hastanedeki doktora iyi değil diyorlar. o yüzden merkeze özele gideceğim...sizce biraz daha vakit geçsin mi
tam kan tahlili yapıyolardır canım 4 tüp aldılarsa,bende yarın sabah aç gideyim de hem kayıt hem de tahlilleri yaptırıyım, pazartesi kendi doktoruma giderken de sonuçları götürürüm, benim hastane çok pahalıcı tahlilleri orada yaptırmayı istemiyorum
midem bulanmıyo, ama canım da hiç bişe istemiyor ki, sürekli bişeyler içmek istiyorum, su ayran kompostolar...
normalde yemek yemeyi çok sevdiğim için şimdi bi haftadır yememem bile hemen kilo werdirdi
vaginal ultrasondadamı bakmadı..Bebeğini bu sefer sağlıkla kucagına almak nasip etsin MEvlam..
hadi yaaa benimde canım herşeyi istiyor habire yemek yesem yerim yaniii.ben kesin 100 kiloyla doğuma giderim
saol canım aminn rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat kuvvet versin kucağımıza almayı nasip etsin...
canım vajinalde bakmadı gerek görmedi bide ben tedirginim vajinal ultrason istemem,kocamı bile yanıma yanaştırmıyorum
bize de doktor keseyi görene kadar kardeş kardeş yatın dedi
bende yediğim zaman rahatsız oluyorum nedense, sürekli şişkinlik hissim var, bi de kabızlık problemi yaşamamdan kaynaklanıyor sanırım :2:
yine de kendimi zorlayıp bebişim için yiyeyim diyodum ama burada bi arkadaş yazmıştı ilk3 ay alınan kilonun bebeğe hiç bir faydası olmadığını ve direk anneye kaldığını, bunu duyunca bıraktım kendimi zorlamayı... bebişimize yetecek kadar olalım ama çok da almayalım kilo yaaa, bugünün birde yarını varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?