Nisan 2013 Anneleri

siz naptınız kızlar gittinizmi doktora? kalp atısını şimdiden duyan oldumu?

ben 2 kere gittim ama dr ultrasonda bakmadı görünmez daha dedi.. haftaya kese görmeye gitcem..aslında 6. haftada anca görüülüür ama ben evhamlıyım dr her hafta geliceksin dedi daha önce düşük yaptığım için

vaginal ultrasondadamı bakmadı..Bebeğini bu sefer sağlıkla kucagına almak nasip etsin MEvlam..

Ben zorunlu olduğunu bilmiyordum...Neyse gidecektim zaten, aranızda kadın doğum uzmanıa giden vr mı pekala arkadaşlar, ben küçük bir ilçede ikamet ediyrum hastanedeki doktora iyi değil diyorlar. o yüzden merkeze özele gideceğim...sizce biraz daha vakit geçsin mi

bence biraz geçsin 6 haftalıkken keseyi daha rahat görürler

tam kan tahlili yapıyolardır canım 4 tüp aldılarsa,bende yarın sabah aç gideyim de hem kayıt hem de tahlilleri yaptırıyım, pazartesi kendi doktoruma giderken de sonuçları götürürüm, benim hastane çok pahalıcı tahlilleri orada yaptırmayı istemiyorum

valla miğdem bulanmadığı halde nasıl zayıfladın

midem bulanmıyo, ama canım da hiç bişe istemiyor ki, sürekli bişeyler içmek istiyorum, su ayran kompostolar...
normalde yemek yemeyi çok sevdiğim için şimdi bi haftadır yememem bile hemen kilo werdirdi

bende heyecanlanıp hemen gittim canım, ama doktor keseyi göremedi daha küçük olduğu için, haftaya tekrar gidicem, bence azcık daha sabret öyle git,
hepimiz bebişlerimizi görüp rahatlarız inşAllah...

hadi yaaa benimde canım herşeyi istiyor habire yemek yesem yerim yaniii.ben kesin 100 kiloyla doğuma giderim

vaginal ultrasondadamı bakmadı..Bebeğini bu sefer sağlıkla kucagına almak nasip etsin MEvlam..

saol canım aminn rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat kuvvet versin kucağımıza almayı nasip etsin...
canım vajinalde bakmadı gerek görmedi bide ben tedirginim vajinal ultrason istemem,kocamı bile yanıma yanaştırmıyorum

merhaba canım durumumuz aynı bende seni gibiyim yaşadığım yerde sadece devlet hastanesi var 2 kadın doğumcu doktor var birine gittim işte salı günü kan tahlili yaptırmaya pek memnun kalmadım ama kafamda karışık gittiğim doktordan memnun olanlarda çok doğum içinde başka bir yere gitme imkanım yok beklicem biraz daha bakalım olmadı özel olarak baktığı bir yer varmış gittiğim doktorun oraya gidersem ilgilenir herhalde patronum eşide o doktora gitmiş ben ararım gideceğin zaman söyle dedi.biraz daha bekle en azından 6. haftan dolsun bende öyle yapacağım hem keseyi hem kalp atışlarını aynı ayna duymak için 6. haftam dolunca gideceğim ultrasona ve muayene için.

hadi yaaa benimde canım herşeyi istiyor habire yemek yesem yerim yaniii.ben kesin 100 kiloyla doğuma giderim

bende yediğim zaman rahatsız oluyorum nedense, sürekli şişkinlik hissim var, bi de kabızlık problemi yaşamamdan kaynaklanıyor sanırım :2:
yine de kendimi zorlayıp bebişim için yiyeyim diyodum ama burada bi arkadaş yazmıştı ilk3 ay alınan kilonun bebeğe hiç bir faydası olmadığını ve direk anneye kaldığını, bunu duyunca bıraktım kendimi zorlamayı... bebişimize yetecek kadar olalım ama çok da almayalım kilo yaaa, bugünün birde yarını varrr

bize de doktor keseyi görene kadar kardeş kardeş yatın dedi

iyiyiymiş, bende bekleyeyim biraz bakalım...Biz hamile olduğumu ailelere dün haber verdik ama eşe dosta henüz söylemedik....Kardeşim de takmış 3 aydan önce söyleme nazar olur... bilmem ne olur diye, içime kurt düşürdü... sizler paylaştınız mı? içim içime sığmıyo zira

aslında yhediklerime dikkat etmek istiyorum ne kadar az kilo alırsma okadar iyi ama nasıl yapıcam onu bilmiyorum

bize de doktor keseyi görene kadar kardeş kardeş yatın dedi

bizde öyle yapıyoruz.. drum bana çok öyle şeyler söylemiyor çok bilgiç olduğumdan sanırım dr um bana öyle demişti en sevmediğim hasta tipi öğretmen hastalar internetten araştırıp gelirler vır vır konuşurlar demişti gerçi ben bişe demiyom dr a ama o anlıo eşimden dolayıda zaten çok bişe demiyor ,eşim bildiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…