- Konu Sahibi miraclegirl
-
saol canım aminn rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat kuvvet versin kucağımıza almayı nasip etsin...
canım vajinalde bakmadı gerek görmedi bide ben tedirginim vajinal ultrason istemem,kocamı bile yanıma yanaştırmıyorum
aminnnn canım aminnn...hepimiz görelim o günleri inşalllah..peki kaçıncı haftanda doktor çağırdı seni..
haftaya yani 5. haftamda gitmiş olcam canım
iyiyiymiş, bende bekleyeyim biraz bakalım...Biz hamile olduğumu ailelere dün haber verdik ama eşe dosta henüz söylemedik....Kardeşim de takmış 3 aydan önce söyleme nazar olur... bilmem ne olur diye, içime kurt düşürdü... sizler paylaştınız mı? içim içime sığmıyo zira
aslında yhediklerime dikkat etmek istiyorum ne kadar az kilo alırsma okadar iyi ama nasıl yapıcam onu bilmiyorum
bizde öyle yapıyoruz.. drum bana çok öyle şeyler söylemiyor çok bilgiç olduğumdan sanırım dr um bana öyle demişti en sevmediğim hasta tipi öğretmen hastalar internetten araştırıp gelirler vır vır konuşurlar demişti gerçi ben bişe demiyom dr a ama o anlıo eşimden dolayıda zaten çok bişe demiyor ,eşim bildiği için
bizde ilk düşük yaptığım bebekte herkese yaymıştık.. şimdi kimseye demedik bi tek annem biliyor,babam kardeşim bile bilmiyor.. 3 ay geçmeden söylemeyi çok düşünmüyoruz nazar çok oluyor..babam ve kardeşime 2 ayı atlatınca söylicem inşalah..benim kocamı durdurmak ne mümkün, doktora gidip emin oluncaya kadar bi hafta sakladık heyecanlı adam öldü öldü dirildi, şimdi her gittiğimiz yerde acaba bilmeyen kaldı mı diye soruyo
canının istediğini ye bence ama tadımlık abartmadan yersen çok fazla kilo yapcağını sanmıyorum, bana hamilelik beslenme programı werdi doktor ama o listeyi yesem obez olurum muhtemelen
aynen, ilk gittiğimde benim de mesleğimi sordu doktor, biyoloji öğretmeniyim diyince, aman aman yandık bunun derdi hiç bitmez demişti
eşin de doktor mu canım?
bizde ilk düşük yaptığım bebekte herkese yaymıştık.. şimdi kimseye demedik bi tek annem biliyor,babam kardeşim bile bilmiyor.. 3 ay geçmeden söylemeyi çok düşünmüyoruz nazar çok oluyor..babam ve kardeşime 2 ayı atlatınca söylicem inşalah..
eşim genetikçi yrd. doç,, ben genelde eşime sorduğm için dr a çok askıntı olmuyorumbenim eşim hamile olduğumdan beri ok düşünceli durdun sessizleşti,benden çok o korku yaşıyor..bol dol dua ediyoruz rabbim korusn yavrumuzu
Merhaba tüm hamişler. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün evvel idrar testi yaptım. 2 çizgi çıktı. Dün kan testi yaptırdım. Beta değerim 544.4 çıktı. Çok ama çok mutluyum..
evet nazardan bende çok korkuyorum, o yüzden, eşim bol bol okuyor beni.
elimizden gelen kendimize dikkat etmek ve dua etmek, Allah'dan hayırlısı artık...
hayırlı olsun angella, Rabbim tamamına erdirsin inşAllah
al benden o kadar sabah acıkmıyım diye güzel bir kahvaltı yapıp yumurta yedim yine karnım zil çalıyorbenimde bulantım yok daha doktora gitmedim cumartesi randevum dün gece sol kasığıma bir ağrı saplandı 1 saat geçmedi sabah da çok az ağrılı bir şekilde devam edip kesildi tırstım tabi süper bir doktorum var hemen zavallıma cepten ulaştım benden çekeceği var 9 ay dedim böyle böyle 13,5 haftaya kadar bu çok normal rahmin genişliyor dedi ancak şiddetle artarsa muhakkak beni ara dedi allaha şükür geçti bile ağrısı bilginiz olsun canlarım 13,5 haftaya kadar çok normalmiş tek yada çift taraflı ağrı allah bebişlerimizi ve bizi korusun
iyiyiymiş, bende bekleyeyim biraz bakalım...Biz hamile olduğumu ailelere dün haber verdik ama eşe dosta henüz söylemedik....Kardeşim de takmış 3 aydan önce söyleme nazar olur... bilmem ne olur diye, içime kurt düşürdü... sizler paylaştınız mı? içim içime sığmıyo zira
Biz hiç kimseye söylemedik. Ailelere bile.Önce keseyi görelim kalp atışlarını duyalım diyoruz. Akılları burda kalmasın. Akrabalara ise kurban bayramında söylycez.
Saat 10.30 da doktor randevum var çok heyecanlıyım dua ediyorum bi problem olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?