Nisan 2013 Anneleri

aminnnn canım aminnn...hepimiz görelim o günleri inşalllah..peki kaçıncı haftanda doktor çağırdı seni..

benim kocamı durdurmak ne mümkün, doktora gidip emin oluncaya kadar bi hafta sakladık heyecanlı adam öldü öldü dirildi, şimdi her gittiğimiz yerde acaba bilmeyen kaldı mı diye soruyo

aslında yhediklerime dikkat etmek istiyorum ne kadar az kilo alırsma okadar iyi ama nasıl yapıcam onu bilmiyorum

canının istediğini ye bence ama tadımlık abartmadan yersen çok fazla kilo yapcağını sanmıyorum, bana hamilelik beslenme programı werdi doktor ama o listeyi yesem obez olurum muhtemelen

aynen, ilk gittiğimde benim de mesleğimi sordu doktor, biyoloji öğretmeniyim diyince, aman aman yandık bunun derdi hiç bitmez demişti
eşin de doktor mu canım?

bizde ilk düşük yaptığım bebekte herkese yaymıştık.. şimdi kimseye demedik bi tek annem biliyor,babam kardeşim bile bilmiyor.. 3 ay geçmeden söylemeyi çok düşünmüyoruz nazar çok oluyor..babam ve kardeşime 2 ayı atlatınca söylicem inşalah..

eşim genetikçi yrd. doç,, ben genelde eşime sorduğm için dr a çok askıntı olmuyorum benim eşim hamile olduğumdan beri ok düşünceli durdun sessizleşti,benden çok o korku yaşıyor..bol dol dua ediyoruz rabbim korusn yavrumuzu

Merhaba tüm hamişler. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün evvel idrar testi yaptım. 2 çizgi çıktı. Dün kan testi yaptırdım. Beta değerim 544.4 çıktı. Çok ama çok mutluyum..

evet nazardan bende çok korkuyorum, o yüzden, eşim bol bol okuyor beni.
elimizden gelen kendimize dikkat etmek ve dua etmek, Allah'dan hayırlısı artık...

hayırlı olsun angella, Rabbim tamamına erdirsin inşAllah

Amin canim yavrularimiz ve biz allaha emanet,benim gece ve sabah kaziniyor midem sonrasinda istahim olmuyor hatta bugun ilk kez midem bulandi yemek yaparken kokularindan,sonra zor yedim.kokulara hassasiyet basladi..agzimdaki metalik tat artarak devam ediyor yemekten sudan lezzet alamiyorum.sabah gune meyve ve suyla basliyorum kabiz olmamak icin.cok iyi geliyor tavsiye ederim.44 kiloydum suan 46 gosteriyor karnim sis 4 aylik hamile gibi.cok su iciyorum ondan mi anlamadim.bende gulunce hapsirinca iki tarafli batma oluyor kasiklarda.ama normalde sag tarafta daha cok bazen sizi agri batma gibi.normal o zaman

Arkadaşlar hepimiz için dua ediyorum, ben de yarın tahlil yaptırıcam inşallah değerim en az iki katına çıkmış olur. 2 gündür oruç tutmadım ama oruçken daha rahat oluyor insan, bazı dr lar bulantı şikayetiniz yoksa ilk aylarda oruç tutmanın bir zararı yok diyorlar, sahur ve iftarda iyi beslenip bol sıvı tüketmek şartıyla. Ben de tutmayı düşünüyorum, Rabbim hediyesini bu mübarek ayda gönderdi, zararı olacağını düşünmüyorum haksız mıyım acaba:44: Arkadaşlar Nisana kadar hep birlikte ilerleriz inşallah sağlıkla, hepinize yürektenn dualar,sevgiler,öpücüklerr

kızlar bende innşallah nisan annesi olacağım. dün test yaptırdım hcg 451 çıktı daha 25 günlük evliydim çok korktum çok heyecanlandım ama şimdi sadece ve sadece çok mutluyum sat 2 temmuzdu acele etti bebeğim aramıza katılmak için. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı. Allah'ım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. :118:

Biz hiç kimseye söylemedik. Ailelere bile.Önce keseyi görelim kalp atışlarını duyalım diyoruz. Akılları burda kalmasın. Akrabalara ise kurban bayramında söylycez.

ben söyledim herkese olucak olduktan sonra olur zaten.o yüzden bebeğimi allaha emanet ediyorum.kalbimi bozmuyoruz kötü olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…