Nisan 2013 Anneleri

bu arada kızlar benim midem bulanıyo, arkadaşım psikolojiktir dedi ama ağzımda falan böyle garip bi tat var...sizde herhangi bir bulantı ya da kusma var mı?

kızlar günaydın. ya ben dün akşamdan beri ishalim. Ama su gibi. Bebeğe iyi gelir diye fındık çğ badem ceviz falan yiyorum. Acaba onlar mı yaptı. Yada bu ishal durumu tehkikelimidir. Arada kasıklarıma bıçak giriyomuş gibi de oluyor. Sizlerde de kasık batmaları var mı.

hamile bir arkadaşım ağır bir şey taşıdım bir haftadır kasıklarım ağrıuyor dedi ama sizinde acaba öyle bir şey mi kasık ağrınız...İshal hususunda bende de biraz var ama benim yediklerimden diye düşünüyorum..

canım günaydın geçmiş olsun..içtiğin folik asid varya o yapabilir kimisinde kabızlık kimisinde ishal yaparmıs..bende kabızlık yapıyo mesela..bıçak batmalarıda 2 günde bir oluyo artık bana..tehlikeli bi durum olucagını sanmıyorum battaşım..

bende kimseye söylememe taraftarıyım, daha önce söyledim herkes öğrendi düşük yaptım..nazar çok değiyor kızlar ,herkese yaymayın bence.benimde sadece annem biliyor

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, iki gün önce test yaptim ikinci çizgi silik çıktı. buradaki sohbetleri takip ettim sanırım biraz hamileyim değişik bir duygu. şişkinlik ve sık tuvalete gitmek gibi belirtilerim var. kesinleşmeden ve herşeyin yolunda gittiğini doktorumdan öğrenmeden kimseye söylemeyi düşünmüyorum, sadece sizlerle paylaşmak istedim. sanırım burası aradığım ortam :))

maşşallah 5 haftalıkmışsın.allah kalp atışlarını ve keseyi göstermeyide nasip etsin allah herkese bu dyguyu yaşatmayı nasip etsin

günaydınn herkesee... sanırım ben de nisan annesiyim. sanırım diyorum çünkü hem inanamıyorum anne sözü bile garip geliyor şuan; hem de beta hcg değerim biraz korkutuyor beni. adet gecikmemden 3 gün sonra 27 temmuzda kan testi yaptırdım ve değerim 30 çıktı.doktor gebesiniz filan demedi.ben filmlerdeki gibi olur diye hayal etmiştim. doktor söyler tebrik eder ben de havalara filan ucarım.ama doktorum oldukça sıradan bi sekilde bir hafta sonra tekrar gel 6 ağustosta tekrar bakalım kan değerine dedi.ama oruç tutmamamı sıcaklardan korunmamı söyledi folik asit kullanmamı söyledi. hamilelik belirtilerime gelirsem müthüş bir bel ağrısı ara ara gelen iğne gibi batma hissi yaratan kasık ağrısı birde göğüslerim şuan patlyacak bir pomba gibi çok sık tuvalete çıkıyorum bide ... çok istiyorumm devamı gelsin.zaten bebişle konuşuyorum.bak diyorum bozuşmayalım biyere kıpırdama orda kal diye:)) bende durumlar böyle şu kan değerim daha yüksek çıksaymış iyiymiş sanırım okuduklarımı görünce.ama inşallah korkulacak hiç bişey yoktur:)

maşşallah 5 haftalıkmışsın.allah kalp atışlarını ve keseyi göstermeyide nasip etsin allah herkese bu dyguyu yaşatmayı nasip etsin

teşekkürler :) insallah hepimizin gönlüne göre olsun. benim de canım sıkılıyor ara ara eşime patlıyorum, ruh halim değişti..

canım geç yumurtlama ve geç döllenme olabilir eger bu deger 2 günde bir katlanırsa yolunda gidiyo demektir kimyasal gebelik filan olabilir diye kesin konuşmamış olabilir içini rahat tut yükselir inşallah deger

teşekkürler :) insallah hepimizin gönlüne göre olsun. benim de canım sıkılıyor ara ara eşime patlıyorum, ruh halim değişti..

çok sıcakkkk ateş basıyoooo bide doktorum gebelik ilerleyince dahada artar demişti amannn yinede bebegim saglıklı olsunda razıyımmm bugünümüze şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…