- Konu Sahibi miraclegirl
-
canım geç yumurtlama ve geç döllenme olabilir eger bu deger 2 günde bir katlanırsa yolunda gidiyo demektir kimyasal gebelik filan olabilir diye kesin konuşmamış olabilir içini rahat tut yükselir inşallah deger
ayyyy ben çok sıkılıyorum valla.kocamı istiyom bennnnn kocamı getirin banaaaaaa
çok sıcakkkk ateş basıyoooo bide doktorum gebelik ilerleyince dahada artar demişti amannn yinede bebegim saglıklı olsunda razıyımmm bugünümüze şükür
ağlama kız bebişinle oturun işte kitap okuyun film izleyin yalnız değilsin artık bak
inşallah öyledir.bakalım artık pazartesi ne çıkacak sonuç..böyle seyler duymak iyi geliyor insana çok teşekkür ederim.peki ne zaman kimyasal gebelik olmadığı sağlıklı bir gebelik olduğu kesinleşir?
Günaydınnn
Ben de oruç tutanlardanım, mide bulantım yok ama bugün midemde ağrı var
inşallah öyledir.bakalım artık pazartesi ne çıkacak sonuç..böyle seyler duymak iyi geliyor insana çok teşekkür ederim.peki ne zaman kimyasal gebelik olmadığı sağlıklı bir gebelik olduğu kesinleşir?
degerin 2 günde bir katlanırsa güzel gidiyo demektir
merhaba arkadaşlar, iki gün önce test yaptim ikinci çizgi silik çıktı. buradaki sohbetleri takip ettim sanırım biraz hamileyimdeğişik bir duygu. şişkinlik ve sık tuvalete gitmek gibi belirtilerim var. kesinleşmeden ve herşeyin yolunda gittiğini doktorumdan öğrenmeden kimseye söylemeyi düşünmüyorum, sadece sizlerle paylaşmak istedim. sanırım burası aradığım ortam :))
benide öyle ben hayatımda bukadar çok terlediğimi hatırlamıyorum.valla ayaklarımın altları yanıypor resmen
kızlar beni de ates basıyor, sıcaktan uykum geliyor gündüz uyuyorum gece ayaktayım, midem kazınıyor sonra gece vakti yemek yemeğe başlıyorum. zaten 61 kiloyum vücut kitle endeksim 21.9. normalmiş ama bu gidişle ne olacak bakalım... bir de şu şişkinlik hep böyle mi devam edecek ?
canım kimyasal gebelikte kanaman olur ve dayanılmaz ağrıların olur.canım bence değerlerin yükselir senin geç döllenme olmıuuştur sıkma canınıbol bol dua et akşamları kocan göbeğinin etrafıonda işaret parmağıyla ya mübdi ya mübdü diye 20 kere daire çizsin
senin ayakların ben tümden çok terliyorum içimden alev topu çıkacak
gaz çıkar belki alev topu çıkar.bulantıların başladımı ne kadarlıksın sen
bende kimyasal gebelik oldu ama hiç agrı olmadı adetle birlikte gitti düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?