Nisan 2013 Anneleri

canım geç yumurtlama ve geç döllenme olabilir eger bu deger 2 günde bir katlanırsa yolunda gidiyo demektir kimyasal gebelik filan olabilir diye kesin konuşmamış olabilir içini rahat tut yükselir inşallah deger

inşallah öyledir.bakalım artık pazartesi ne çıkacak sonuç..böyle seyler duymak iyi geliyor insana çok teşekkür ederim.peki ne zaman kimyasal gebelik olmadığı sağlıklı bir gebelik olduğu kesinleşir?

canım kimyasal gebelikte kanaman olur ve dayanılmaz ağrıların olur.canım bence değerlerin yükselir senin geç döllenme olmıuuştur sıkma canınıbol bol dua et akşamları kocan göbeğinin etrafıonda işaret parmağıyla ya mübdi ya mübdü diye 20 kere daire çizsin

benim dr da aynısını söyledi ama içini ferah tut umarım değerlerimiz katlanır Nisana kadar beraber ilerleriz bu 40 haftalık yolculukta

kızlar beni de ates basıyor, sıcaktan uykum geliyor gündüz uyuyorum gece ayaktayım, midem kazınıyor sonra gece vakti yemek yemeğe başlıyorum. zaten 61 kiloyum vücut kitle endeksim 21.9. normalmiş ama bu gidişle ne olacak bakalım... bir de şu şişkinlik hep böyle mi devam edecek ?

tabrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah, ben de sadece şişkinlik var başka bir belirti yok normal mi acaba

ben bir kaç gündür az yemek yemeye çalışıyorum ekmek tükenmemk için uğraşıyorum.benim kiloda 60.valla nasıl olucaz bilmem

inşallah herşey yolundadır ve miniğini görürsün, bizimle de paylaş canım. benim ilk hamileliğim olacak en az sizin kadar heyecanlıyım.

bende kimyasal gebelik oldu ama hiç agrı olmadı adetle birlikte gitti düştü

kızlar sohbetin başlarında semizotunun hamilelik döneminde zararlı olabileceğine dair bişiler paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ben ise sebzeler arasında en fazla omega3 olan semizotu olduğu için her gün kullanıyorum. özellikle semizotlu biberli ayran yapıyorum. birden tedirgin oldum şimdi doktora gidince sormalıyım bu konuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…