Nisan 2013 Anneleri

onu bende okumuştum 2 gün öncede trt okulda kağan kocatepe vardı ve semizotlu salata yaptı ve hamileler için çok yararlı dedi kime inanacağımızı şaştık

evet yaaa bende öyle biliyorum dün akşama taze semizzotunu çöpe attımmm enmicek diye onu dr sorsanız ya kızlar

evet yaaa bende öyle biliyorum dün akşama taze semizzotunu çöpe attımmm enmicek diye onu dr sorsanız ya kızlar

merhaba kızlar semiz otunu yiyin bi zararı yok hem folik asit hemde omega 3 varmış çok faydalı benim teyzem sürekli yiyodu hamileyken. bende çok severim semiz otunu. hergün ceviz fındık ve badem yemeye çalışın

teşekkürler medet inşallah anne olmak isteyen herkese nasip olur. bende de şişkinlik var sadece bir de sık wc ihtiyacı başladı. belki de daha erkendir. kişiden kişiye değişiyor belirtiler

bende ne yiyelim ne yemeyelime bişeyler ekleyebilirm. hurmanın ilk aylarda zararlı olduğu fakat son aylarda da aksine doğum için çok faydalı olduğunu biliyorum.mayonez zararlı. asitli yiyeceklerin şekerli yiyeceklerin zararını biliyoruz zaten bi çoğumuz. ne yiyelime gelince süt içmeli meyve yemeli sütlü tatlılar tüketilebilirmiş.bol su içmek lazım.çayı kahveyi azaltmak lazım.mide bulantılarından korunmak için sık sık ama az, dengeli beslenmk lazımmmış.ac kalmamak lazımmış.mide bulantısı zamanlarımızda tuzlu krakerler tüketmemiz lazımmış.arkadaşım diyetisyen ondan öğrendiklerim şimdilik bu kafdar.

evet ben de uzmanların hamilelik ile ilgili video roportajlarını izliyorum her biri farklı önerilerde bulunuyor. ama omega3 sadece hamilelikte değil bayanlar için gerekli.

teşekkürler medet inşallah anne olmak isteyen herkese nasip olur. bende de şişkinlik var sadece bir de sık wc ihtiyacı başladı. belki de daha erkendir. kişiden kişiye değişiyor belirtiler

bende aynısı çok sık tuvalte gidiyorum bunun nedeni biyolog bi arkadaşa sordum galiba şuanda rahim daha yukarı çıkmadıgı için idrar torbasına baskı yapıyomuş aynı şey hamilelgin sonlarındada olırmuş doguma az kalınca rahim aşagıya inince o zaman daha sık olurmuş

kızlar baş ucunuza çubuk kraker koyun sabah yataktan kalkmadan ondan yiyin ve ani kalmayın bulantınız ozman çok olmaz bide kendinizi şunu yiyim şunu yemiyeyim diye kısıtlamayın canınız ne istiyosa yiyin asitli içecek dahi olsa bi yudumda olsa için aklınızda kalmasın

ben bolca mayonez yediğim için araştırdım evde yapılan mayonezler zararlı oluyomuş dışarıda satılan güvenli markalarda zaten pastörize ettikleri için bi zararı olmuyomuş duyunca biraz içim rahatladı takmıştım kafama acaba bişe oldumu diye

Son düzenleme:

olabilir canım doğru söylüyorsun. mayonezde aslında bana saçma gelmişti niye mayonez diye araştırmaıştım da.pastörüze olmamış sütte mesela zararlı derler dimi. ben de severim mayonezi :)

aramızda deneyimli birinin olması güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…