- Konu Sahibi miraclegirl
-
25 haziranda adet oldum işte sonra hamile kaldım burda 6 gösteriyo ama normal hesaplayıcılarda 5 hafta 4 günlük gözüküyo yarın artık kesin söler doktorum degerim 10000 leri geçmiş olacak
hepinizinkini Allah analı babalı büyümesini nasip etsin
kızlar sohbetin başlarında semizotunun hamilelik döneminde zararlı olabileceğine dair bişiler paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ben ise sebzeler arasında en fazla omega3 olan semizotu olduğu için her gün kullanıyorum. özellikle semizotlu biberli ayran yapıyorum. birden tedirgin oldum şimdidoktora gidince sormalıyım bu konuyu..
kızlar sohbetin başlarında semizotunun hamilelik döneminde zararlı olabileceğine dair bişiler paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ben ise sebzeler arasında en fazla omega3 olan semizotu olduğu için her gün kullanıyorum. özellikle semizotlu biberli ayran yapıyorum. birden tedirgin oldum şimdidoktora gidince sormalıyım bu konuyu..
hımmm anladım canım benim 5 hafta 2 günlük oluyor bulantılrın varmı
hepinizinkini Allah analı babalı büyümesini nasip etsin
evet yaaa bende öyle biliyorum dün akşama taze semizzotunu çöpe attımmm enmicek diye onu dr sorsanız ya kızlar
teşekkürler medet inşallah anne olmak isteyen herkese nasip olur. bende de şişkinlik var sadece bir de sık wc ihtiyacı başladı. belki de daha erkendir. kişiden kişiye değişiyor belirtiler
bende ne yiyelim ne yemeyelime bişeyler ekleyebilirm. hurmanın ilk aylarda zararlı olduğu fakat son aylarda da aksine doğum için çok faydalı olduğunu biliyorum.mayonez zararlı. asitli yiyeceklerin şekerli yiyeceklerin zararını biliyoruz zaten bi çoğumuz. ne yiyelime gelince süt içmeli meyve yemeli sütlü tatlılar tüketilebilirmiş.bol su içmek lazım.çayı kahveyi azaltmak lazım.mide bulantılarından korunmak için sık sık ama az, dengeli beslenmk lazımmmış.ac kalmamak lazımmış.mide bulantısı zamanlarımızda tuzlu krakerler tüketmemiz lazımmış.arkadaşım diyetisyen ondan öğrendiklerim şimdilik bu kafdar.
bende aynısı çok sık tuvalte gidiyorum bunun nedeni biyolog bi arkadaşa sordum galiba şuanda rahim daha yukarı çıkmadıgı için idrar torbasına baskı yapıyomuş aynı şey hamilelgin sonlarındada olırmuş doguma az kalınca rahim aşagıya inince o zaman daha sık olurmuş[/QUO
vücudumuz alıştıktan bir süre sonra bu rahatsız şişkinlikten kurtulacağız yani öle mi :)
ben bolca mayonez yediğim için araştırdım evde yapılan mayonezler zararlı oluyomuş dışarıda satılan güvenli markalarda zaten pastörize ettikleri için bi zararı olmuyomuş duyunca biraz içim rahatladı takmıştım kafama acaba bişe oldumu diye
kızlar baş ucunuza çubuk kraker koyun sabah yataktan kalkmadan ondan yiyin ve ani kalmayın bulantınız ozman çok olmaz bide kendinizi şunu yiyim şunu yemiyeyim diye kısıtlamayın canınız ne istiyosa yiyin asitli içecek dahi olsa bi yudumda olsa için aklınızda kalmasın
bende aynısı çok sık tuvalte gidiyorum bunun nedeni biyolog bi arkadaşa sordum galiba şuanda rahim daha yukarı çıkmadıgı için idrar torbasına baskı yapıyomuş aynı şey hamilelgin sonlarındada olırmuş doguma az kalınca rahim aşagıya inince o zaman daha sık olurmuş[/QUO
vücudumuz alıştıktan bir süre sonra bu rahatsız şişkinlikten kurtulacağız yani öle mi :)
inşallahh en kısa zaamnda kurtuluruz.çünkü eşim benimle şimdiden alay ediyor.senin göbeğin erken büyüdü diye:)
aslında şişkinlik yediğin şeylerdende olabilir gaz yapıcı besinleri fazla tüketiyosan ama tuvalete sık çıkma ondan oluyomuş bide son aylarda bebek doğuma yakın aşagıya iniyo ve idrar kesesine daha çok baskı yapıyomuş ozaman daha yogun oluyo wc işi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?