Nisan 2013 Anneleri

olabilir canım doğru söylüyorsun. mayonezde aslında bana saçma gelmişti niye mayonez diye araştırmaıştım da.pastörüze olmamış sütte mesela zararlı derler dimi. ben de severim mayonezi :)

evet mutlaka pastörize edilmiş ürünler kullanmaya çalış mayonezide artık yemiyorum başta okadar korktumki riske atmamak için fena evhamlı oldum 9 ayı nasıl getirecem bilmem :))

evet sütten olabilir bende süt içiyorum çokça.neyse olsun ya hersey feda olsun.güzel şeyler bunlar. şu beta hcg min yükseldiğini görürsem pazartesi hiç bişeyden şikayet etmeyeceğim:)

evet mutlaka pastörize edilmiş ürünler kullanmaya çalış mayonezide artık yemiyorum başta okadar korktumki riske atmamak için fena evhamlı oldum 9 ayı nasıl getirecem bilmem :))

çok haklısın insan tedirgin oluyor.napalım yemeyiz sabrederiz 9 ay.mesela benim de hurma için geçerli aynı şey bide şimdi ramazan öyle çok seviyorum ki.düşüğe sebep olabilir diye duyduktan sonra ağzıma almıyorum.

hurma içinde açıklık getireyem çok yemediğiniz taktirde hiç bir zararı yokmuş günde 1 tane yeterli olucaktır kızar ben öyle yapıyorum arada kaçamak yapıp iki tane yediğimde oluyo tabi:)

haklisin canim dikkat edecegim bende. ama aklima birsey gelmiyor ben 6 aydir makarnasiz ,pilavsiz , ekmeksiz ,yagsiz yemege alistim. Simdi ne yemek yapayim düsünüp duruyorum. Herkes bugün ne yemek yapacagini da yazsa olmaz mi

bende mide bulantisi filan yok simdilik hafif batmalar var karnimda. Birde gögüslerimdeki o hassasiyet sönmeye basladi sanki . bugün daha hafif.

agzimdaki metal tadi da hafifledi gibi..

oruc tutma konusunuda görümcemin esi doktor ona sorduk. o da normal insanlarda bile böbrek fonksiyonlarini etkiliyor. Cok uzun tutma süresi dedi. Biz tavsiye etmiyoruz hamilelere dedi. Simdi en dikatli olunmasi gereken dönem dedi. Tabii bende bunun maneviyati cok büyük . Icim hic rahat degil ama sonra bise olursa , susuz kalmissin ondan derlerse cok üzülürüm.

kaçıncı haftada görünüyor kese. inşallah hersey yolundadır:)

ben henüz doktora gitmedim gecikmenin 1 gün sonrasında kan değeri 450 çıkmıstı..sonrada kan vermedim..bir hafta geçsin öyle giderim dedim doktora..yarın sabahda gidiyorum inşallah..şuan hesaba göre 5+2 günlük gözüküyo..

Son düzenleme:

anladım.hadi bakalım.inşallahh hersey yolundadır ikiniz de sağlıklısınızdır inşallah.bizi de haberdar et gelişmelerden.senin değerini görünce benimki ne kadar az. adet gecikmemin 3.gününde 30 çıktı benimki inşallahh olumsuz bi durum yaşanmaz bendede

ben erken yumurtladım gebelik erken başlamıs ondan yüksek çıkmıstır diye düşünüyorum..herkesin farklı ki canım kafana bunu takma şimdi..İnşallah sizde sağlıklısınızdır..Bebeğimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim..

Kızlar..kızlar son adet tarihim 2 Temmuz'du halen daha birşey yok ortada göğüs ve karın ağrısından başka hamile olabilir miyim?
Daha 3 aylık evliyim Hiç hazır değilim kendimi suçlu gibi hissediyorum
Sizde test alıp uygulasam bu kadar erken belli olur mu?
2 gündür çok fenayım deliricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…