- Konu Sahibi miraclegirl
-
inşallahh en kısa zaamnda kurtuluruz.çünkü eşim benimle şimdiden alay ediyor.senin göbeğin erken büyüdü diye:)
merak etme o şişkinlikten bendede var mesela hergün süt içiyorum süt çok şişkinlik ve gaz yapıyo beni gören en aşagı 3 aylık gebe zanneder
olabilir canım doğru söylüyorsun. mayonezde aslında bana saçma gelmişti niye mayonez diye araştırmaıştım da.pastörüze olmamış sütte mesela zararlı derler dimi. ben de severim mayonezi :)
evet mutlaka pastörize edilmiş ürünler kullanmaya çalış mayonezide artık yemiyorum başta okadar korktumki riske atmamak için fena evhamlı oldum 9 ayı nasıl getirecem bilmem :))
aslında şişkinlik yediğin şeylerdende olabilir gaz yapıcı besinleri fazla tüketiyosan ama tuvalete sık çıkma ondan oluyomuş bide son aylarda bebek doğuma yakın aşagıya iniyo ve idrar kesesine daha çok baskı yapıyomuş ozaman daha yogun oluyo wc işi :)))
gaz yapıcı şeylerden uzak durmak lazım o halde. folik asit var diye fasulye mercimek tüketiyordum ama azaltmalıyım bu şişkinlik geçinceye dek en azından
evet sütten olabilir bende süt içiyorum çokça.neyse olsun ya hersey feda olsun.güzel şeyler bunlar. şu beta hcg min yükseldiğini görürsem pazartesi hiç bişeyden şikayet etmeyeceğim:)
bende yarın doktora gidicem umarım kese görünür..ve sağlıklıdır bebeğim..
çok haklısın insan tedirgin oluyor.napalım yemeyiz sabrederiz 9 ay.mesela benim de hurma için geçerli aynı şey bide şimdi ramazan öyle çok seviyorum ki.düşüğe sebep olabilir diye duyduktan sonra ağzıma almıyorum.
aynennn yarın kesyide görecem 10000 leri aşmıştır şimdi degerim hesaplara göre
bende yarın doktora gidicem umarım kese görünür..ve sağlıklıdır bebeğim..
bir çoğmuzun öyle şu anda kandan beslendiği için yediklerini çok hızlı yakıyorsun tatlım dikkat etmen gerekn çok kaçırmaman annem yoğurt ye acıkınca diyor ya da havuç salatalık gibi şeyler bak ne güzel kilo vermişsin 22 kilo az mı kaçtan kaça düştün
kaçıncı haftada görünüyor kese. inşallah hersey yolundadır:)
gaz yapıcı şeylerden uzak durmak lazım o halde. folik asit var diye fasulye mercimek tüketiyordum ama azaltmalıyım bu şişkinlik geçinceye dek en azından
olsun bebeğimiz için değer hepsine o saglıklı olsun gereken vitamini alsında biz gazman gibi dolaşalım :)))
darısı bizim başımıza inşallah(((
ben henüz doktora gitmedim gecikmenin 1 gün sonrasında kan değeri 450 çıkmıstı..sonrada kan vermedim..bir hafta geçsin öyle giderim dedim doktora..yarın sabahda gidiyorum inşallah..şuan hesaba göre 5+2 günlük gözüküyo..
olsun bebeğimiz için değer hepsine o saglıklı olsun gereken vitamini alsında biz gazman gibi dolaşalım :)))
dolaşalım dimi ya, sağlıklı olsun yeterki :)
aynennn yarın kesyide görecem 10000 leri aşmıştır şimdi degerim hesaplara göre
anladım.hadi bakalım.inşallahh hersey yolundadır ikiniz de sağlıklısınızdır inşallah.bizi de haberdar et gelişmelerden.senin değerini görünce benimki ne kadar az. adet gecikmemin 3.gününde 30 çıktı benimki inşallahh olumsuz bi durum yaşanmaz bendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?