- Konu Sahibi miraclegirl
-
inşallah miniğin kesesini görmek nasip olur, herşeyin yolunda gittiği haberini alır da rahatlarsın biraz. bizimle de paylaş :)
Kızlar..kızlar son adet tarihim 2 Temmuz'du halen daha birşey yok ortada göğüs ve karın ağrısından başka hamile olabilir miyim?
Daha 3 aylık evliyimHiç hazır değilim kendimi suçlu gibi hissediyorum
Sizde test alıp uygulasam bu kadar erken belli olur mu?
2 gündür çok fenayım deliricem
ayyyy ben çok sıkılıyorum valla.kocamı istiyom bennnnn kocamı getirin banaaaaaa
haklisin canim dikkat edecegim bende. ama aklima birsey gelmiyor ben 6 aydir makarnasiz ,pilavsiz , ekmeksiz ,yagsiz yemege alistim. Simdi ne yemek yapayim düsünüp duruyorum. Herkes bugün ne yemek yapacagini da yazsa olmaz mi
bende mide bulantisi filan yok simdilik hafif batmalar var karnimda. Birde gögüslerimdeki o hassasiyet sönmeye basladi sanki . bugün daha hafif.
agzimdaki metal tadi da hafifledi gibi..
oruc tutma konusunuda görümcemin esi doktor ona sorduk. o da normal insanlarda bile böbrek fonksiyonlarini etkiliyor. Cok uzun tutma süresi dedi. Biz tavsiye etmiyoruz hamilelere dedi. Simdi en dikatli olunmasi gereken dönem dedi. Tabii bende bunun maneviyati cok büyük . Icim hic rahat degil ama sonra bise olursa , susuz kalmissin ondan derlerse cok üzülürüm.
trabzonlu hamişdaşım sendemi yarın gidiceksin..kaç haftalıksın tam olarak..
aminnnnn inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah herşey yolundadır görürüm keseyi
burda 6 gözüküyo ama hesaplayıcılarda 5 hafta 4 günlük gözüküyo
arkadaşlar şimdi doktordan geldim. belki görebiliriz diye vajinal uayene etti ve bişiyler gördü fotoğrafını verdi ve bu muhtemelen gebelik kesesi dedi.çok erken olduğu için haftaya tekrar görmek istedi.beslenmehakkındada günlük protein alman gerekiyor en az 150 gram kadar dedi.süt içmemi ve her öğünde 1 kase yoğurt yememi tavsiye etti.kasık batmalarının çok doğal olduğunu ,folik asite devam etmemi,herhangi bi ilaç içmeden önce kendisini aramamı söyledi.GALİBA ÇOK MUTLUYUM
arkadaşlar şimdi doktordan geldim. belki görebiliriz diye vajinal uayene etti ve bişiyler gördü fotoğrafını verdi ve bu muhtemelen gebelik kesesi dedi.çok erken olduğu için haftaya tekrar görmek istedi.beslenmehakkındada günlük protein alman gerekiyor en az 150 gram kadar dedi.süt içmemi ve her öğünde 1 kase yoğurt yememi tavsiye etti.kasık batmalarının çok doğal olduğunu ,folik asite devam etmemi,herhangi bi ilaç içmeden önce kendisini aramamı söyledi.GALİBA ÇOK MUTLUYUM
hadi bakalım canım yarın git gel sonra da miniğinin fotosunu bizlerle paylaş
benim de pazartesi kontrolüm, bi an önce gitsek keşke...[/QUO
:)) evet fena heycanlıyım
anladım canım aramızda 2 gün var o zaman..doktora gittiğinde sende yaz ne dediklerini..hepimize fikir olsun
senin kaçıncı haftandı canım. hadi bakalım inşaallah Allah mutluluğunu hep daim eder.darısıda bizim başımıza
Kızlar..kızlar son adet tarihim 2 Temmuz'du halen daha birşey yok ortada göğüs ve karın ağrısından başka hamile olabilir miyim?
Daha 3 aylık evliyimHiç hazır değilim kendimi suçlu gibi hissediyorum
Sizde test alıp uygulasam bu kadar erken belli olur mu?
2 gündür çok fenayım deliricem
hadi bakalım canım yarın git gel sonra da miniğinin fotosunu bizlerle paylaş
benim de pazartesi kontrolüm, bi an önce gitsek keşke...[/QUO
:)) evet fena heycanlıyım
benimde pazartesiiii ve bende çok heyecanlıyımmm:)
tabiki canım paylaşırım bi yarını atlatıyım miniğin kesesini göreyimde :))
benimde pazartesiiii ve bende çok heyecanlıyımmm:)
şimdiden bukadar heyecanla 9 ayı nasıl geçirecez bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?