Nisan 2013 Anneleri

canım bu ayki adet gecikmeni bekle bence.adet gecikmesinden sonra kan testi yaptır.idrar testlerindede çıkmayabiliyor.en kesini kan testi

ayyyy ben çok sıkılıyorum valla.kocamı istiyom bennnnn kocamı getirin banaaaaaa

evet ne yediğimizi ne pişirdiiğimizi paylaşmak faydalı olabilir, hem de diğer günler için fikir olur birbirimize?
ben bugün için taze fasulye - cacık - fırında tavuk&patates planlıyorum
oruç içinde, bi gün tutup bi iki gün dinlendiriyorum vücudumu, doktor tuttuğum günlerde günlük su ihtiyacını karşılamamamın yeterli olduğunu söyledi..

arkadaşlar şimdi doktordan geldim. belki görebiliriz diye vajinal uayene etti ve bişiyler gördü fotoğrafını verdi ve bu muhtemelen gebelik kesesi dedi.çok erken olduğu için haftaya tekrar görmek istedi.beslenmehakkındada günlük protein alman gerekiyor en az 150 gram kadar dedi.süt içmemi ve her öğünde 1 kase yoğurt yememi tavsiye etti.kasık batmalarının çok doğal olduğunu ,folik asite devam etmemi,herhangi bi ilaç içmeden önce kendisini aramamı söyledi.GALİBA ÇOK MUTLUYUM

arkadaşlar oruç konusunda söyle düşünüyorum. sevap kazanacağım diye "can" hem de benden olan bir "can"ı bu sıcaklarda susuz bırakmak doğru değil. kaldı ki dinimiz de şu var bu vücut bize emanet, ona iyi bakmak gerek bir de bebek olunca daha da iyi bakmak gerek. tabi bu benim düşüncem.

guzel haberler :) hem de bilgilendirici oldu bizler için BKTSYLMZ

senin kaçıncı haftandı canım. hadi bakalım inşaallah Allah mutluluğunu hep daim eder.darısıda bizim başımıza

Allah daim etsin mutlulugunu..sağlıkla gelsin bebişlerimiz..sağol canım paylaştıgın için

benim adetim 3 temmuz idi hala birşey yok, kaldı ki adetim erken gelir ama hiç gecikmez. şüphelendim ben de test yaptım, ikinci çizgi silik. sanırım biraz hamileyim. ama 2 gün sonra tekrar yaptıracağım durumda değişiklik olmazsa kan testi şart tabi.

ne güzel ya keseleri göreceksiniz hepiniz birkaç gün içinde benim daha 2 hafta var üüüff nasıl geçecek 2 hafta hiç bilmiyorum 16 ağustosta gidicem bende 6 hafta tam dolduğunda 6+1 falan olduğum zaman hem kalp atışlarını da duyarım belki aynı zamanda inşallah.kızlar sanırım folik asit banada gaz artı kabızlık yapıyor karnım akşamları 4 aylık hamileler gibi şişiyor gazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…