Nisan 2013 Anneleri

bende çook heyecanlıyım yaa haftaya salı gitmeyi düşünüyorum bende,inşallah gözükür ..aslında biraz daha beklemek lazım hem kalp atışıda görülsün diye ama sabredemiyor insan..bugün benim başım sersem gibi hafif bi dönme var, sağlık ocağına gidecektim gidemedim

bende çook heyecanlıyım yaa haftaya salı gitmeyi düşünüyorum bende,inşallah gözükür ..aslında biraz daha beklemek lazım hem kalp atışıda görülsün diye ama sabredemiyor insan..bugün benim başım sersem gibi hafif bi dönme var, sağlık ocağına gidecektim gidemedim

tesekkürler canim.

kizlar sizde günlük menünüzü yazar misiniz

tabiki canım paylaşırım bi yarını atlatıyım miniğin kesesini göreyimde :))

trabzonlu canim senin takviminde nasil oluyor da kalp oluyor ama katinamin ki nde yok mesela :26:

ben carsamba günü gidecegim. daha ilk gidisim olacak doktora. en erken o zaman alabildim randevu. kendi doktorum degil ama begenirsem bu yeni doktorum olur.

muhtemelen hic bisi göremiycek ama en azindan görüsmüs olurum doktorla ne yapmam gerektigini filan sorarim kan degerine baktiririm. artik keseyi filanda sonraki hafta gidince.

croiselle canım ordaki takvimde yazıla hergün değişiyor. trabzonulunun doğumu katinanınkinden 1 gün önce.. yarın katinada kalp olacak :) trabzonluda olmayacak..bilgiler hergün değişiyor

evet canım bizim için daha erken kese ve kalp için bekleyelim bakalım hayırlısıyla geçiversin günler inşallah.valla bir kaç akşamdır karnıyarık salata çorba eşime yanına pilav yada makarna yapıyorum 2 akşamdır aynı menü evde fazla yapmışım yemeği bitiremedik.çalıştığım için çabucak olacak pratik şeyler yapmaya çalışıyorum.

o kalp açıklamada bebeğin kalbinin atmaya başladıgı gün anlamına geliyomuş açıklamada ama şimdi anlaşılmazmış

Çok heyecanlı bir bekleyiş... Ben de bugun tahlil sonucunu aldim, yuzumuz guldu. Zaten kesindi neredeyse. Önümüzdeki hafta da ultrasona girmeyi planlıyorum. Kalp atışlarını duymak inanılmaz birsey. 9 ay nasıl geçecek bakalım. Ayy çok guselll.

aynen canım benim de öyle kabızlık ve gaz sorunum var, sanırım folik asitten, göbüşüm şimdiden büyümüş gibi görünüyor

insan sabredemiyor dediğin gibi, şimdi kesecikleri bi görelim, sonra kalp atışları için bidaha giderz

bende erkenden kalktım gidiyim dedim sağlık ocacğına ama danışmadaki kendini beğenmiş çıldırttı beni yok bu sağlık ocağı çok doluymuş bütün doktorları doluymuş yeni kayıt alamazmış da falan filan...
hemen sağlık bakanlığını aradım böyle böyle almıyolar beni diye, o da doktor adını söyledi, direk doktorlar görüşün o kayıt alsın dedi..
sağolsun doktor ilgili çıktı, hemen hayırlı olsun tabii alıcaz sizi ne demek falan diyip sakinleştirdi de kayıdımı yaptırbildim

Ama tabii bunlarla uğraşırken kan tahlili saati geçti gebelik takibini başlattım, tahliller haftaya kaldı...

Ayrıca sağlık kurumundakilerin hastalara böyle ukala tavırlar takınmalarını şiddetle kınıyorum

valla helal olsun sana bende olsam hemen şikayet ederdim iyi etmişsin.mecbur alcak tabi sonuçta senin aile heimin orda değil mi? ne mantıksız ya...ben gitmedim belki haftaya giderim hele bi kese görünsün sonra diorum bugünde halsizim başım bi tuhaf

kızlar bu dönemde hatta 9 ay boyunca su çok önemli biz hamileler için.oyüzden orucu fazla tutmamaya çalışın.bide ben bu akşam köy tavuğu haşlıcam.suyunada çorba.yaparım bide salata ohhhh misssss.ilerleyen saatlerde yoğurt veya ayran içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…