- Konu Sahibi miraclegirl
-
bende yarın gidiyorum inşallah görürüz canım :))
evet ne yediğimizi ne pişirdiiğimizi paylaşmak faydalı olabilir, hem de diğer günler için fikir olur birbirimize?
ben bugün için taze fasulye - cacık - fırında tavuk&patates planlıyorum
oruç içinde, bi gün tutup bi iki gün dinlendiriyorum vücudumu, doktor tuttuğum günlerde günlük su ihtiyacını karşılamamamın yeterli olduğunu söyledi..
tabiki canım paylaşırım bi yarını atlatıyım miniğin kesesini göreyimde :))
ne güzel ya keseleri göreceksiniz hepiniz birkaç gün içinde benim daha 2 hafta var üüüff nasıl geçecek 2 hafta hiç bilmiyorum 16 ağustosta gidicem bende 6 hafta tam dolduğunda 6+1 falan olduğum zaman hem kalp atışlarını da duyarım belki aynı zamanda inşallah.kızlar sanırım folik asit banada gaz artı kabızlık yapıyor karnım akşamları 4 aylık hamileler gibi şişiyor gazdan.
ben carsamba günü gidecegim. daha ilk gidisim olacak doktora. en erken o zaman alabildim randevu. kendi doktorum degil ama begenirsem bu yeni doktorum olur.
muhtemelen hic bisi göremiycek ama en azindan görüsmüs olurum doktorla ne yapmam gerektigini filan sorarim kan degerine baktiririm. artik keseyi filanda sonraki hafta gidince.
croiselle canım ordaki takvimde yazıla hergün değişiyor. trabzonulunun doğumu katinanınkinden 1 gün önce.. yarın katinada kalp olacak :) trabzonluda olmayacak..bilgiler hergün değişiyor
bu kalp neyi ifade ediyor ben anlamadım tam acemilik...
tesekkürler canim.
kizlar sizde günlük menünüzü yazar misiniz
trabzonlu canim senin takviminde nasil oluyor da kalp oluyor ama katinamin ki nde yok mesela :26:
ben carsamba günü gidecegim. daha ilk gidisim olacak doktora. en erken o zaman alabildim randevu. kendi doktorum degil ama begenirsem bu yeni doktorum olur.
muhtemelen hic bisi göremiycek ama en azindan görüsmüs olurum doktorla ne yapmam gerektigini filan sorarim kan degerine baktiririm. artik keseyi filanda sonraki hafta gidince.[/QUOTEb
benimki 1 gün önce oldugu için ondada yarın olacak hergün bilgiler değişiyo gelişime göre
kalp olan gün sanırım bebek için önemli , o tabloonun altında hamlelik takvimi var o yazıya tıklayıp takvimin bütününe bakın.. kendi doğum yapacağınız günü yazıyorsunuz hepsi çıkıyor.
kalp olan gün sanırım bebek için önemli , o tabloonun altında hamlelik takvimi var o yazıya tıklayıp takvimin bütününe bakın.. kendi doğum yapacağınız günü yazıyorsunuz hepsi çıkıyor.
ne güzel ya keseleri göreceksiniz hepiniz birkaç gün içinde benim daha 2 hafta var üüüff nasıl geçecek 2 hafta hiç bilmiyorum 16 ağustosta gidicem bende 6 hafta tam dolduğunda 6+1 falan olduğum zaman hem kalp atışlarını da duyarım belki aynı zamanda inşallah.kızlar sanırım folik asit banada gaz artı kabızlık yapıyor karnım akşamları 4 aylık hamileler gibi şişiyor gazdan.
bende çook heyecanlıyım yaa haftaya salı gitmeyi düşünüyorum bende,inşallah gözükür ..aslında biraz daha beklemek lazım hem kalp atışıda görülsün diye ama sabredemiyor insan..bugün benim başım sersem gibi hafif bi dönme var, sağlık ocağına gidecektim gidemedim
merhaba kızlar semiz otunu yiyin bi zararı yok hem folik asit hemde omega 3 varmış çok faydalı benim teyzem sürekli yiyodu hamileyken. bende çok severim semiz otunu. hergün ceviz fındık ve badem yemeye çalışın
aynen canım benim de öyle kabızlık ve gaz sorunum var, sanırım folik asitten, göbüşüm şimdiden büyümüş gibi görünüyor
insan sabredemiyor dediğin gibi, şimdi kesecikleri bi görelim, sonra kalp atışları için bidaha giderz
bende erkenden kalktım gidiyim dedim sağlık ocacğına ama danışmadaki kendini beğenmiş çıldırttı beniyok bu sağlık ocağı çok doluymuş bütün doktorları doluymuş yeni kayıt alamazmış da falan filan...
hemen sağlık bakanlığını aradım böyle böyle almıyolar beni diye, o da doktor adını söyledi, direk doktorlar görüşün o kayıt alsın dedi..
sağolsun doktor ilgili çıktı, hemen hayırlı olsun tabii alıcaz sizi ne demek falan diyip sakinleştirdi de kayıdımı yaptırbildim
Ama tabii bunlarla uğraşırken kan tahlili saati geçtigebelik takibini başlattım, tahliller haftaya kaldı...
Ayrıca sağlık kurumundakilerin hastalara böyle ukala tavırlar takınmalarını şiddetle kınıyorum
merak etme o şişkinlikten bendede var mesela hergün süt içiyorum süt çok şişkinlik ve gaz yapıyo beni gören en aşagı 3 aylık gebe zanneder
hahahahaha benimde karnım şiş iş pantolonumun düğmeleri açık geziyorummmmm
gaz yapıcı şeylerden uzak durmak lazım o halde. folik asit var diye fasulye mercimek tüketiyordum ama azaltmalıyım bu şişkinlik geçinceye dek en azından
aaaaaa hiç olmadı şimdi mercimek okadar faydalıki.yani yemek listrenden enson onu çıkarmalısın bence
ben her hafta yemeye çalışıcam
hurma içinde açıklık getireyem çok yemediğiniz taktirde hiç bir zararı yokmuş günde 1 tane yeterli olucaktır kızar ben öyle yapıyorum arada kaçamak yapıp iki tane yediğimde oluyo tabi:)
haklisin canim dikkat edecegim bende. ama aklima birsey gelmiyor ben 6 aydir makarnasiz ,pilavsiz , ekmeksiz ,yagsiz yemege alistim. Simdi ne yemek yapayim düsünüp duruyorum. Herkes bugün ne yemek yapacagini da yazsa olmaz mi
bende mide bulantisi filan yok simdilik hafif batmalar var karnimda. Birde gögüslerimdeki o hassasiyet sönmeye basladi sanki . bugün daha hafif.
agzimdaki metal tadi da hafifledi gibi..
oruc tutma konusunuda görümcemin esi doktor ona sorduk. o da normal insanlarda bile böbrek fonksiyonlarini etkiliyor. Cok uzun tutma süresi dedi. Biz tavsiye etmiyoruz hamilelere dedi. Simdi en dikatli olunmasi gereken dönem dedi. Tabii bende bunun maneviyati cok büyük . Icim hic rahat degil ama sonra bise olursa , susuz kalmissin ondan derlerse cok üzülürüm.
anladım canım aramızda 2 gün var o zaman..doktora gittiğinde sende yaz ne dediklerini..hepimize fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?