Nisan 2013 Anneleri

kızlar ben sütü pek içemiyorum hatta hiç içmedim bu 4 günde ama doktorun biri sadece süt içmek zorun değilsiniz dondurma yoğurt peynir sütlü tatlı ayran falan da tüketebilirsiniz diye yazmış bende öyle yapıcam sanırım tek başına süt içemiyorum sevmiyorum sütü içmeyi ama çorbasına falan bayılırım aa bak aklıma düştü şimdi akşama sütlü çorba yapıyım bari kendime bol bol yerim.bende pazartesi gidicem sağlık ocağına bakalım tam kan tahlili isticem aile hekiminden bende normalde kansızlık vardı şimdi nasılmış bakalım gerçi gebelik öncesi foliğe başlamadan baktırdığımda gayet normaldi ama kan ilaçlarım yeni bitmişti ilaca gerek görmedi alie hekimi bakalım değerlerim değişmiş mi ?düşükse kadın doğumcunun verdiği ilacı kullanırım.

Kizlar ben keseyi gordum. 15 agstostada tekrar cagirdi doktor.olcumlerini falan yapariz dedi.umarm hepimiz doktorlarimizdan 9ay boyunca guzel haberler aliriz.ayrica benim iki haftadir bulantilarim var hatta cok yorulursam ac kalirsam kusuyorum.burda bir arkadas yogurt tavsiye etmisti uyguladim ise yariyo tesekkurler onada.ayrica su ev tipi yogurtlar digerlerinden daha guzel.
Bu gunluk menu iside hosuma gitti.benim menum tavuk corbsi pilav ve bamya:)

canım benimd de 2 temmuzdu önceki adet günüm normalde 31inde olmam gerekiyordu, 1 ağustosta idrar testi yaptım çift çizgi biz istiyorduk ama o yüzden mutlu olduk...inşallah seninde kalbine göre olur...İnsan ilk etapta inanamıyor, şaşırıyor...bizimde ilk bebeğimiz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasiip olur.

aile hekimim orada da işte bizim siteye bi aile hekimliği vermişler, o da kalabalık olduğu için alamazmış, her doktora 4000hasta veriliyormuş maximum.
bunu güzel bi dille anlatsa kabulüm, ukala ukala cevaplar, bi bilmiş tavırlar, ne gerek var anlamıyorum ki...
muayene edecek doktor fazla hasta bakmaya razı, hemen alalım tabii diyo ama kadın kendi kendine bi havalarda!
valla hamilelikten midir nedir yaa bi asabiyim bugün

haftaya git zaten canım, ultrason görüntülerimi istedi benim de haftaya tekrardan gidicem.
güzel bi uygulama cidden yaa özel hastanedeki doktorun hangi tahlilleri istiyorsa sağlık ocağı yapıp, senin online dosyana ekliyormuş, kendi doktorun da dosyandan inceliyormuş, beğendim

kızzzz tuncss nisandamı doğurcan kız allahın izniyle seni takıpteyim arkandan geliyorummm

merhabalar.. son adetim 18 haziran ama adetimin 22. gününde hala ufacık bir yumurtam vardı ve doktorum gelişimi durmuş bundanhayır gelmez deyip progestan verip yolladı beni.. progestan sonrasında adetim gelmek bilmeyince doktora gittim.. ve rahimde minnacık bişey gözüktü kan değerimde 850 civarında çıktı.. ve doktor hamile olduğumu söyledi.. yarın kontrolüm var.. eğer sağlıkla devam ederse ben nisanda doğumun olacağını düşünüyorum.. yarın herşey belli olacak.. heyecan ve şaşkınlık dorukta.. herkese hayırlı bir süreç diliyorum.. inşallah birlikte bol bol paylaşımımız olur..

croiselle canım ordaki takvimde yazıla hergün değişiyor. trabzonulunun doğumu katinanınkinden 1 gün önce.. yarın katinada kalp olacak :) trabzonluda olmayacak..bilgiler hergün değişiyor

ahh anladim canim tesekkür ederim cok. bende hafta boyunca ayni sey yaziyo diye hic okumuyordum meger hergün degisiyormus cok hosmus yaa.

hosgeldin canim kac haftalik ki seninki. takvimini güncelle canim istersen.

kizlar günlük menüyü yazdiginiz icin cok tesekkürederim. harika oldu bu is. acayip fikir oluyor

kızlar hepinizeee hayırlı hamılelikler diliyorum rabbım bebekleriniz sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş.darısı biz isteyenlerin başına inş..

kızlar selam bi sorum olcak size...son adet tarihim 26 haziran ....23 temmuzda kan sonucum 5800,4 çıktı acaba kaç haftalık hamileyimdir bilgisi olan varmı?

ooh ne güzel haber, miniğin oracıkta senin de için rahat, bize de görmek nasip olur inşallah. benim menum: börülce salatası , köfte-patates ve semizotlu ayran.

Ya bu takvim isini beceremedim canim.girdim dogum tarihini ama grunmuyo burda.baska ne yapmaliyim.bu arada 5hafta 3 gun sanirim.

kizlar akintisi olan var mi benim gibi?

benim SAT 3 temmuzdu. ayni tarihli olanlarda var mi akinti? Önce sanki adet olcakmisim gibi hafif bir batma sonrasinda ayni kanama oluyomus gibi bir akinti hissediyorum. Tuvalete kosuyorum ki akintiymis. Ohh rahat nefes aliyorum. Birkac gündür böle. Bugün olmadi ama.

Ya bu takvim isini beceremedim canim.girdim dogum tarihini ama grunmuyo burda.baska ne yapmaliyim.bu arada 5hafta 3 gun sanirim.

kullanıcı kontrol paneli bölümünden profilimi düzenle kısmına gir. orda kişisel bilgilerimin altında tahmini doğum tarihini giriyorsun ve en alttan değişiklikleri kaydediyorsun

benim sat 3 tem. akıntı çok az var ama ben de çok sık tuvalete gidiyorum. aybaşı ağrısı gibi birşey var 2 gündür ama şiddetli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…