- Konu Sahibi miraclegirl
-
Kızlar..kızlar son adet tarihim 2 Temmuz'du halen daha birşey yok ortada göğüs ve karın ağrısından başka hamile olabilir miyim?
Daha 3 aylık evliyimHiç hazır değilim kendimi suçlu gibi hissediyorum
Sizde test alıp uygulasam bu kadar erken belli olur mu?
2 gündür çok fenayım deliricem
valla helal olsun sana bende olsam hemen şikayet ederdim iyi etmişsin.mecbur alcak tabi sonuçta senin aile heimin orda değil mi? ne mantıksız ya...ben gitmedim belki haftaya giderim hele bi kese görünsün sonra diorum bugünde halsizim başım bi tuhaf
croiselle canım ordaki takvimde yazıla hergün değişiyor. trabzonulunun doğumu katinanınkinden 1 gün önce.. yarın katinada kalp olacak :) trabzonluda olmayacak..bilgiler hergün değişiyor
Kizlar ben keseyi gordum. 15 agstostada tekrar cagirdi doktor.olcumlerini falan yapariz dedi.umarm hepimiz doktorlarimizdan 9ay boyunca guzel haberler aliriz.ayrica benim iki haftadir bulantilarim var hatta cok yorulursam ac kalirsam kusuyorum.burda bir arkadas yogurt tavsiye etmisti uyguladim ise yariyo tesekkurler onada.ayrica su ev tipi yogurtlar digerlerinden daha guzel.
Bu gunluk menu iside hosuma gitti.benim menum tavuk corbsi pilav ve bamya:)
kızzzz tuncss nisandamı doğurcan kız allahın izniyle seni takıpteyim arkandan geliyorummm
deli insan
hadi inşallah birlikte yaşarız bu süreci..
Kizlar ben keseyi gordum. 15 agstostada tekrar cagirdi doktor.olcumlerini falan yapariz dedi.umarm hepimiz doktorlarimizdan 9ay boyunca guzel haberler aliriz.ayrica benim iki haftadir bulantilarim var hatta cok yorulursam ac kalirsam kusuyorum.burda bir arkadas yogurt tavsiye etmisti uyguladim ise yariyo tesekkurler onada.ayrica su ev tipi yogurtlar digerlerinden daha guzel.
Bu gunluk menu iside hosuma gitti.benim menum tavuk corbsi pilav ve bamya:)
ahh anladim canim tesekkür ederim cok. bende hafta boyunca ayni sey yaziyo diye hic okumuyordum meger hergün degisiyormus cok hosmus yaa.
hosgeldin canim kac haftalik ki seninki. takvimini güncelle canim istersen.
kizlar günlük menüyü yazdiginiz icin cok tesekkürederim. harika oldu bu is. acayip fikir oluyor
slm güzel anne adayları bende allah nasip ederse nisan annesi olucam bizide aranıza alırmısınızz
Ya bu takvim isini beceremedim canim.girdim dogum tarihini ama grunmuyo burda.baska ne yapmaliyim.bu arada 5hafta 3 gun sanirim.
kizlar akintisi olan var mi benim gibi?
benim SAT 3 temmuzdu. ayni tarihli olanlarda var mi akinti? Önce sanki adet olcakmisim gibi hafif bir batma sonrasinda ayni kanama oluyomus gibi bir akinti hissediyorum. Tuvalete kosuyorum ki akintiymis. Ohh rahat nefes aliyorum. Birkac gündür böle. Bugün olmadi ama.
benim sat 3 tem. akıntı çok az var ama ben de çok sık tuvalete gidiyorum. aybaşı ağrısı gibi birşey var 2 gündür ama şiddetli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?