Nisan 2013 Anneleri

merhaba kızlar nisan anneside baya var sanırım dahada çoğalıcak inşallah.bende şu an hamile değilim ama bu ay tutarsa bende aranıza katılırım inşallah ama topiğinizi hergün takip ediyorum ve herkese sağlıklı sıhatli bir hamilelik geçirmesini diliyorum

fatmaipek amin insallah canim sende yasarsin bu duyguyu.

sobes bende gitmedim canim. carsamba günü gidecegim. Burada hemen cagirmiyorlar zaten. Ama ben söylemedim hamile oldugumu sadece randevu istedim :)))

ondan sonrasi artik onlara kalmis.

benim gögüslerimde daha dogrusu uclarindaki aci tee günüm gecmeden önce baslamisti. Ordan da anlamistim. cünkü daha önce olmazdi hic. ama ne acimak anlatamam dokkunamiyordum daha yeni bugün hafifledi yine elim carptiginda ya da üstümü giyerken dikkat etmezsem aciyor ama neyseki gecen günlerdeki kadar degil. o neydi öle yaa

ah canım o acıyı işte ben şu an yaşıyorum, demek ki bir süre sonra hafifliyor neyse ki.
ben doktor randevumu erteledim biraz, burda okuyorum yok kese belli değil yok tekrar gel felan, haftaya cuma gideyim diyorum :S
ilk doktor randevumuz sırasında neler oldu burda paylaşalım :)

Merhaba kızlar bugün öğlen bu topiğe yazmıştım.
SAT 02/07/2012 idi bugün dayanamayıp test yaptım.
Sonuç:Besbelirgin 2 çizgi.......
Ağlıyorum.Ama sevinmedim.Sevinemiyorum,daha 3 aylık evliyim ben.
Gerisini düşünmedim,olmaz dedim bu kadar çabuk bende kist olmuştu evlenmeden,eşimin de bazı problemleri vardı.
Bu kadar erken olmaz dedim.
Ne yapıcam ben?
O bebeğin sorumluluğunu alabilecek miyim?
Bu soruları soruyorum kendime.
Ve bilmiyorum,bilmiyorum,bilmiyorum....
Pls:kızlar test yanlış çıkmış olabilir mi?

hayırlısı cnm ya testin yanlış olma ihtimali çok az .istemeden bebek sahibi olmak zor gerçekten ama birde senelerce uğraşıp olmayanları düşün bu topikdede görürsün zaten.evliliğin sorumluluğunu alıyorsan bebeğinkinide alırsın cnm korkma annelerimiz 18 yaşında anne olmuş .kendine güven bence annelik içgüdüsel zaten.daha ne söylenir bilmemki eşine söyledinmi ne tepki verdi

Canım cevabın için çok teşekkür ederim.
Eşime söyledim çok mutlu oldu,sevindi.öptü beni.
Ama ben?
Allak bullağım..Kendimi suçluyorum.

Canım cevabın için çok teşekkür ederim.
Eşime söyledim çok mutlu oldu,sevindi.öptü beni.
Ama ben?
Allak bullağım..Kendimi suçluyorum.

bence sevinmelisin bebegin sana supriz yapmis.hem ne guzel sevdigin asik oldugun insandan hamilesin dunyanin en guzel seyi.hem ara verdigin zamam bebek olmuyabiliyor yada gec hamile kalabiliyorsun.lutfen isyan etme.sukret mini minicik bir bebek bakima sevgiye muhtac

merhaba kizlaaaar,
ben de araniza katilmak istiyorum, Rabbim ins nasib eder..
adetime 4-5 gun daha var sanirim,
silik cizgi cikiyor bi kac gundur,
bu dunku testim
Eki Görüntüle 479364

ins gercek olur Rabbim insss... :116::116:

yok vermedim daha gunum gecmedi zaten,
simdi versem 10-20 gibi bi sey cikar..
haftaya bi bakicam duruma gore, adet olmazsam, evdeki testte cizgi koyulasirsa giderim ins..

Labroguick testinden al o cizgiyi daha net gosterir.bence simdi kan ver sonra adetin gectikten sonra ver hem kan artisin nasil ilerliyor ona gore bakarsin

tabii ki canim. burayi günlük gibi kullanmayi düsünüyorum. herseyi yazicam :))

ama senin sonradan gögüs acin baslamis. hakkaten ilginc. ayni gün SAT imiz halbuki. demek ki her vücut ayni degil bunu birkez daha anlamis olduk.

bu arada dedigin dogru aynen cürük agrisi gibi :)) ama bak simdi benimki b ayagi bi hafiflemis. insallah seninki de uzun sürmez. cok can sIKICI bir durumdu cünkkü üstüne yatamyiodum yaa

bu arada agzimin metalik tadi geri geldi ya. ne yersem yiyim gecmiyo ne icersem iciyim hemen olusmaya basliyo yeniden nasil birsey anlamadim. allahim sen ne büyüksün. bir mucizeye sahibiz.

Labroguick testinden al o cizgiyi daha net gosterir.bence simdi kan ver sonra adetin gectikten sonra ver hem kan artisin nasil ilerliyor ona gore bakarsin

canim benim ilk kimyasal dusugumde, adet olmam gereken gun gitmistim 19 cikmisti,
sonra sayi dusuk diye 2 gune bi cagirdilar kan vermeye, 2 gun sonra 36 oldu sonra 60 kusur snra 70 kusur sonra da dustu zaten.
doktora surekli gidip stres olmak istemiyorum.
19 ciktiginda da simdiki elimdeki test gibi silikti. once bi test koyulassin o zaman insss nasibse tabi giderim,
bu arada ben amerikadayim canim, burda genelde gunun gecmeden kan testi yapmiyorlar

kizlar meyvecayi filan icebiliyormuyuz ( ben taktim illa bisiler icicem ::) )

papatya cayi icebilirsin.. diye biliyorum..

tesekkürler canim. :))

ayni burda da öle. almanya da da günün gecmeden kan testi yapmiyorlar. idrar testi yaptiysaniz sonuc dogrudur dedi gün verdi bize.

tesekkürler canim. :))

ayni burda da öle. almanya da da günün gecmeden kan testi yapmiyorlar. idrar testi yaptiysaniz sonuc dogrudur dedi gün verdi bize.

evet yurt disinda kurallar farkli oluyor, turkiyede cok daha esnek ne guzel :)
sen de mi zayiflarken hamile kaldin.. ben de zayifliyordum hedefime ulasamamistim daha ama olsun buna da sukur :)

evet canim öyle.

evet bende zayiflerken hamile kaldim. 10 kg daha vermek istiyordum ama buna da sükür dedigin gibi. 22 kilo fazlam varken bi de üstüne kilo alabilecegimi düsünemiyrum yani. neyseki simdi iyi kilom.

Kızlar bunu yaklaşık 1 saat sonra çektim..
Ama 1 saat önce de ikinci çizgi belirgindi..
Hamile miyim güleyim mi ağlayayım mı sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…