- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi miraclegirl
-
oh cok sükür benim gibi olan varmis. sagol canim yazdigin icin
yeni gelen arkadaslarim hosgeldiniz
fatmaipek amin insallah canim sende yasarsin bu duyguyu.
sobes bende gitmedim canim. carsamba günü gidecegim. Burada hemen cagirmiyorlar zaten. Ama ben söylemedim hamile oldugumu sadece randevu istedim :)))
ondan sonrasi artik onlara kalmis.
benim gögüslerimde daha dogrusu uclarindaki aci tee günüm gecmeden önce baslamisti. Ordan da anlamistim. cünkü daha önce olmazdi hic. ama ne acimak anlatamam dokkunamiyordum daha yeni bugün hafifledi yine elim carptiginda ya da üstümü giyerken dikkat etmezsem aciyor ama neyseki gecen günlerdeki kadar degil. o neydi öle yaa
Merhaba kızlar bugün öğlen bu topiğe yazmıştım.
SAT 02/07/2012 idi bugün dayanamayıp test yaptım.
Sonuç:Besbelirgin 2 çizgi.......
Ağlıyorum.Ama sevinmedim.Sevinemiyorum,daha 3 aylık evliyim ben.
Gerisini düşünmedim,olmaz dedim bu kadar çabuk bende kist olmuştu evlenmeden,eşimin de bazı problemleri vardı.
Bu kadar erken olmaz dedim.
Ne yapıcam ben?
O bebeğin sorumluluğunu alabilecek miyim?
Bu soruları soruyorum kendime.
Ve bilmiyorum,bilmiyorum,bilmiyorum....
Pls:kızlar test yanlış çıkmış olabilir mi?
bence sevinmelisin bebegin sana supriz yapmis.hem ne guzel sevdigin asik oldugun insandan hamilesin dunyanin en guzel seyi.hem ara verdigin zamam bebek olmuyabiliyor yada gec hamile kalabiliyorsun.lutfen isyan etme.sukret mini minicik bir bebek bakima sevgiye muhtacMerhaba kızlar bugün öğlen bu topiğe yazmıştım.
SAT 02/07/2012 idi bugün dayanamayıp test yaptım.
Sonuç:Besbelirgin 2 çizgi.......
Ağlıyorum.Ama sevinmedim.Sevinemiyorum,daha 3 aylık evliyim ben.
Gerisini düşünmedim,olmaz dedim bu kadar çabuk bende kist olmuştu evlenmeden,eşimin de bazı problemleri vardı.
Bu kadar erken olmaz dedim.
Ne yapıcam ben?
O bebeğin sorumluluğunu alabilecek miyim?
Bu soruları soruyorum kendime.
Ve bilmiyorum,bilmiyorum,bilmiyorum....
Pls:kızlar test yanlış çıkmış olabilir mi?
merhaba kizlaaaar,
ben de araniza katilmak istiyorum, Rabbim ins nasib eder..
adetime 4-5 gun daha var sanirim,
silik cizgi cikiyor bi kac gundur,
bu dunku testim
Eki Görüntüle 479364
ins gercek olur Rabbim insss...:116::116:
Hqyirlisi olsun canim kan verdinmi peki
yok vermedimdaha gunum gecmedi zaten,
simdi versem 10-20 gibi bi sey cikar..
haftaya bi bakicam duruma gore, adet olmazsam, evdeki testte cizgi koyulasirsa giderim ins..
ah canım o acıyı işte ben şu an yaşıyorum, demek ki bir süre sonra hafifliyor neyse ki.
ben doktor randevumu erteledim biraz, burda okuyorum yok kese belli değil yok tekrar gel felan, haftaya cuma gideyim diyorum :S
ilk doktor randevumuz sırasında neler oldu burda paylaşalım :)
Labroguick testinden al o cizgiyi daha net gosterir.bence simdi kan ver sonra adetin gectikten sonra ver hem kan artisin nasil ilerliyor ona gore bakarsin
kizlar meyvecayi filan icebiliyormuyuz ( ben taktim illa bisiler icicem ::) )
canim benim ilk kimyasal dusugumde, adet olmam gereken gun gitmistim 19 cikmisti,
sonra sayi dusuk diye 2 gune bi cagirdilar kan vermeye, 2 gun sonra 36 oldu sonra 60 kusur snra 70 kusur sonra da dustu zaten.
doktora surekli gidip stres olmak istemiyorum.
19 ciktiginda da simdiki elimdeki test gibi silikti. once bi test koyulassin o zaman insss nasibse tabi giderim,
bu arada ben amerikadayim canim, burda genelde gunun gecmeden kan testi yapmiyorlar
papatya cayi icebilirsin.. diye biliyorum..
tesekkürler canim. :))
ayni burda da öle. almanya da da günün gecmeden kan testi yapmiyorlar. idrar testi yaptiysaniz sonuc dogrudur dedi gün verdi bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?