- Konu Sahibi miraclegirl
-
kizlar meyvecayi filan icebiliyormuyuz ( ben taktim illa bisiler icicem ::) )
tabii ki canim. burayi günlük gibi kullanmayi düsünüyorum. herseyi yazicam :))
ama senin sonradan gögüs acin baslamis. hakkaten ilginc. ayni gün SAT imiz halbuki. demek ki her vücut ayni degil bunu birkez daha anlamis olduk.
bu arada dedigin dogru aynen cürük agrisi gibi :)) ama bak simdi benimki b ayagi bi hafiflemis. insallah seninki de uzun sürmez. cok can sIKICI bir durumdu cünkkü üstüne yatamyiodum yaa
bu arada agzimin metalik tadi geri geldi ya.ne yersem yiyim gecmiyo ne icersem iciyim hemen olusmaya basliyo yeniden nasil birsey anlamadim. allahim sen ne büyüksün. bir mucizeye sahibiz.
Eki Görüntüle 479412
Kızlar bunu yaklaşık 1 saat sonra çektim..
Ama 1 saat önce de ikinci çizgi belirgindi..
Hamile miyimgüleyim mi ağlayayım mı sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum bilemedim...
Kızlar bu fikre yavaş yavaş alışmaya başladım galiba.
Oruç tutmamızda bir sakınca yoktur değil mi kızlar?
bitki ve meyve çaylarını doktora danışmadan içmek pek doğru değil sanırım. özellikle adaçayı ve sinemaki çayı rahimde kasılma yapıyor diye önermiyorlarmış, ama zencefil, papatya ve ıhlamur içilebiliyor. ama sen meyveçayı diyorsun ben genel olarak bitki çaylarından bahsediyorum, bildiğim bu kadar
benim de ağzımda kuruluk oluyor, metal tadı farketmedim henüz.
evet aynı gun SATımız ama dediğin gibi hem vucutlarımız farklı hem de sanırım yumurtlama-döllenme tarihlerimiz farklı o yüzden belirtiler de az da olsa farklılıklar var. ama yine de aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşla bunu paylaşmak güzel :)
günaydın..
son günlerde sık sık takip ediyorum..
bugün bir sürü arkadaş doktor kontrolüne gidecek.. bende az sonra gidiyorum..
pıtpıtlar için erken belki daha ama bilmiyorum bakalım neyle karşılaşacağım..
hepinize iyi haberlerle dönmeyi diliyorum..
günaydın..
son günlerde sık sık takip ediyorum..
bugün bir sürü arkadaş doktor kontrolüne gidecek.. bende az sonra gidiyorum..
pıtpıtlar için erken belki daha ama bilmiyorum bakalım neyle karşılaşacağım..
hepinize iyi haberlerle dönmeyi diliyorum..
selam sevgili anne adayları bende heyecanlı anne tiplerinden biriyim bu 2 hamileligim 4.5 yasında bir melegim var ama inanın ikincide de aynı duygu ve heyacanları yasıyorsunuz ben bu bebgi cok istedim eşim istememesine ragmen zar zor ikna ettim cok şükür Allah ıma nasip etti. ama ilk hamilegim o kadar sorunlu geçti ki kızımı 33 haftalık dogurmak zorunda kaldım hertürlü hastalık geldi ilerleyen zamanlarda anlatırım yeri geldikçe. ama onları düşünmeden güzel bir hamilelik yaşayacagımı düşünüyorum.
kesinlikle kötü şeyleri aklınaza getirmeyin ben internetten okuyup okuyup hastalıkların belirtisini kendimde buluyordum sonrada cıkıyordu o hastalık:)
neyse öyle olmayacak inş.ayrıca ben 3 haftalık ögrendim ve kızım sayesinde herkes duydu adet günüm gecene kadar korkudan öldüm neyse gecti ama o zamana kadar 7 tane kan testi yapmısım:)))
2 çizgiyi net görebilmiş degilim ama belirtiler aynı var devam eder inş.
ben kilolu başladım offf napacam gecen sefer 15 kilo aldım ama kaldı. şimdi minumum almak istediyorum bende seker direnci var anında kilo almaya müsait bir yapım var cıldırıcam acaba seker direncim de bir düzelme olur mu((
neyse bayanlar doktora gitmenizi ve sonuclarınız bekliyorum :)))
günaydın bugün nasılız bakalım ben daha iyiyim kasık ağrılarım çok azaldı gögüslerimin hassaslığıda azaldı sanki uçlarında hafifi bir ağrı var.
günaydın bugün nasılız bakalım ben daha iyiyim kasık ağrılarım çok azaldı gögüslerimin hassaslığıda azaldı sanki uçlarında hafifi bir ağrı var.
sıcak basması bende var geceleri bacaklarım yanıyor sanki üstleri ara ara oluyor.günaydın. gecen 2 güne nazaran ben de iyiyim ama gögüs agrım var hala. kasık ağrılarım benim de azaldı. şimdi de ates basıyor, acaba sıcak havadan mı yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım.
günaydın canım benimde ara ara karın ağrım oluyor.. ama akşam iftara yakın saatlerde..sabahki mide kazıntım geçti..göğüslerimin ağrısı devam edior..onun dışında bi şikayetim yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?