Nisan 2013 Anneleri

kizlar meyvecayi filan icebiliyormuyuz ( ben taktim illa bisiler icicem ::) )

bitki ve meyve çaylarını doktora danışmadan içmek pek doğru değil sanırım. özellikle adaçayı ve sinemaki çayı rahimde kasılma yapıyor diye önermiyorlarmış, ama zencefil, papatya ve ıhlamur içilebiliyor. ama sen meyveçayı diyorsun ben genel olarak bitki çaylarından bahsediyorum, bildiğim bu kadar

benim de ağzımda kuruluk oluyor, metal tadı farketmedim henüz.
evet aynı gun SATımız ama dediğin gibi hem vucutlarımız farklı hem de sanırım yumurtlama-döllenme tarihlerimiz farklı o yüzden belirtiler de az da olsa farklılıklar var. ama yine de aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşla bunu paylaşmak güzel :)

Eki Görüntüle 479412
Kızlar bunu yaklaşık 1 saat sonra çektim..
Ama 1 saat önce de ikinci çizgi belirgindi..
Hamile miyim güleyim mi ağlayayım mı sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum bilemedim...

canım sen hamilesin bu sonuca göre bildiğin hamilesin. ama kocan sevinmiş, mutlu olmuş bu güzel. tabi karar senin ama olumlu yanından da bak, hiç mi güzel yanı yok. sevdiğin insandan bebeğin olacak. senin bir parçan olacak, belki ileri de çok geç olacak vs. vs. bir de başka yönden düşün.

merhaba kızlar bende yeni hamişlerdenim sat 28 haziran sanırım 5+1 haftalık bebişim.. dün keseyi gördük minicik :)) 20 gün sonra da kalp atışlarını duycaz inşş :)) hepinizi tebrik ederimm bu arada :)

Çok teşekkür ederim sobes.
Bebekle yaşamaya alışmalıyım artık sanırım..Hayırlısı..

Kızlar bu fikre yavaş yavaş alışmaya başladım galiba.
Oruç tutmamızda bir sakınca yoktur değil mi kızlar?

Kızlar bu fikre yavaş yavaş alışmaya başladım galiba.
Oruç tutmamızda bir sakınca yoktur değil mi kızlar?

ben tutuyorum ama hamileligi kesinlesmis diger arkadaslara sormak lazim canim,
benim ablam da 8-9 haftalik hamile, o biraz zorlaninca tutamadi ama o zamana kadar hep tutuyordu.
bi gidisatina bak bakalim, dayanabilirsen tutarsin sanirim :)

anladim canim tesekkürler. bir doktora sorarim bakalim ne diyecek .

ahh evet dogru ya hhaklsin bende ki de cahillik. SAt gününe göre kiyas yapiyorum.

evet sanirim yumurtlama döllenme günlerinden dolayi farklilik

günaydın..
son günlerde sık sık takip ediyorum..
bugün bir sürü arkadaş doktor kontrolüne gidecek.. bende az sonra gidiyorum..
pıtpıtlar için erken belki daha ama bilmiyorum bakalım neyle karşılaşacağım..
hepinize iyi haberlerle dönmeyi diliyorum..

selam sevgili anne adayları bende heyecanlı anne tiplerinden biriyim bu 2 hamileligim 4.5 yasında bir melegim var ama inanın ikincide de aynı duygu ve heyacanları yasıyorsunuz ben bu bebgi cok istedim eşim istememesine ragmen zar zor ikna ettim cok şükür Allah ıma nasip etti. ama ilk hamilegim o kadar sorunlu geçti ki kızımı 33 haftalık dogurmak zorunda kaldım hertürlü hastalık geldi ilerleyen zamanlarda anlatırım yeri geldikçe. ama onları düşünmeden güzel bir hamilelik yaşayacagımı düşünüyorum.
kesinlikle kötü şeyleri aklınaza getirmeyin ben internetten okuyup okuyup hastalıkların belirtisini kendimde buluyordum sonrada cıkıyordu o hastalık:)
neyse öyle olmayacak inş.ayrıca ben 3 haftalık ögrendim ve kızım sayesinde herkes duydu adet günüm gecene kadar korkudan öldüm neyse gecti ama o zamana kadar 7 tane kan testi yapmısım:)))
2 çizgiyi net görebilmiş degilim ama belirtiler aynı var devam eder inş.
ben kilolu başladım offf napacam gecen sefer 15 kilo aldım ama kaldı. şimdi minumum almak istediyorum bende seker direnci var anında kilo almaya müsait bir yapım var cıldırıcam acaba seker direncim de bir düzelme olur mu((
neyse bayanlar doktora gitmenizi ve sonuclarınız bekliyorum :)))

günaydın bugün nasılız bakalım ben daha iyiyim kasık ağrılarım çok azaldı gögüslerimin hassaslığıda azaldı sanki uçlarında hafifi bir ağrı var.

güzel haberlerle dön aramıza inşallah canım. doktor dönüşü bizimle paylaş deneyimlerini :)

Gunaydin canim insallah cok guzel haberlerle donersin

burada birbirimize pozitif enerji vereceğiz, kötü şeyleri düşünmemeye çalışacağız, mutlu anneler olacağız inşallah. herşeyi kafaya takma canım.

günaydın bugün nasılız bakalım ben daha iyiyim kasık ağrılarım çok azaldı gögüslerimin hassaslığıda azaldı sanki uçlarında hafifi bir ağrı var.

günaydın. gecen 2 güne nazaran ben de iyiyim ama gögüs agrım var hala. kasık ağrılarım benim de azaldı. şimdi de ates basıyor, acaba sıcak havadan mı yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım.

arkadaşlar ben hamile olmayı düşündüğüm için doktora gitmiştim benden kan testi istemişti (troid, şeker, bulaşıcı hastalıklar, b12 vitamin), smear testi yaptı ve hamilelik döneminde ilk 3 ay önemli olduğundan diş kontrolü yaptırmamı hatta diş taşı plak vs temizletmemi istedi ama idrar testi istemedi. aranızda hamilelik önecesi doktora giden var mı? doktorunuz sizden neler istedi?

Son düzenleme:

günaydın canım benimde ara ara karın ağrım oluyor.. ama akşam iftara yakın saatlerde..sabahki mide kazıntım geçti..göğüslerimin ağrısı devam edior..onun dışında bi şikayetim yok çok şükür

günaydın. gecen 2 güne nazaran ben de iyiyim ama gögüs agrım var hala. kasık ağrılarım benim de azaldı. şimdi de ates basıyor, acaba sıcak havadan mı yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım.
sıcak basması bende var geceleri bacaklarım yanıyor sanki üstleri ara ara oluyor.

olmasın canım başka şikayetimiz inşallah sağlıklı bir şekilde sorunsuz ilerler hamileliğimiz.benimde beklediğim adet günüm dündü bir kaç gün daha geçsin diye bekliyorum korkuyorum bebeğime birşey olacak diye.sanki adet oluverecekmişim gibi geliyor.

aynen bende psikopata dönüştüm sürekli tuvalete gidiyorum kontrole neyse hepimizde varsa sorun yok kızlar.agzımın içindeki metalik tat cok kötü ya demir emmiş gibiyim hamilelerin vucudu normalden daha sıcak olurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…