- Konu Sahibi miraclegirl
-
Kızlar bu fikre yavaş yavaş alışmaya başladım galiba.
Oruç tutmamızda bir sakınca yoktur değil mi kızlar?
evet hamilelerin vücut ısısı yüksek olur ben hamile olduğumu aslında düşmeyen vücut ısımdan anladım önce... hergün ateş ölçüyorum.tablomu yazayım bakın..
38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaşlar ben hamile olmayı düşündüğüm için doktora gitmiştim benden kan testi istemişti (troid, şeker, bulaşıcı hastalıklar, b12 vitamin), smear testi yaptı ve hamilelik döneminde ilk 3 ay önemli olduğundan diş kontrolü yaptırmamı hatta diş taşı plak vs temizletmemi istedi ama idrar testi istemedi. aranızda hamilelik önecesi doktora giden var mı? doktorunuz sizden neler istedi?
yaa bende hafiften mide bulantıları başladı ama istemiyorum cok kötü ya önceki dogumda ameliyathaneye giderken bile çıkarmıştım bulantı cok kötü kızlar.inşş sorunsuz ve bulantısız bir hamilelik olur.başka bulantısı olan varmı
bide karnım şişti yaa önümde top gibi hemen şişmesi normal mi yoksa ikiz falan mı:S
Ben senden önce hamile kalışım ama bende bulantı yok. Bende sadece uykuya meyil var zaten hamilelikten öncede çok severdm uykuyu. Şimdi daha bi sever oldum :) Onun haricinde hiç bir belirti yok diyebilirim.Göğüs şişmesi dışında
Ben gittim canım benden de bazı kan testleriistedi sonrasında bir sorun yok dedi... Ben de romatizma var ben daha çok romatizma sebebiyle kullandığım ilaçları kesip kesmemem hususunu öğrenme amacıyla gittim...
Günaydın Güzel Nisan Anneleriii,
maşAllah topiğimize, yetişemiyorum artık
ben ateş bastığını hiç hissetmiyorum kızlar, gayet normal hissederken eşim gelip dokununca yanıyorsun farkındamısın ateşin var diyip de telaşlandırdı dün gece beni, normal dimi?
Kızlar bu fikre yavaş yavaş alışmaya başladım galiba.
Oruç tutmamızda bir sakınca yoktur değil mi kızlar?
yaa bende hafiften mide bulantıları başladı ama istemiyorum cok kötü ya önceki dogumda ameliyathaneye giderken bile çıkarmıştım bulantı cok kötü kızlar.inşş sorunsuz ve bulantısız bir hamilelik olur.başka bulantısı olan varmı
bide karnım şişti yaa önümde top gibi hemen şişmesi normal mi yoksa ikiz falan mı:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?