Nisan 2013 Anneleri

canım benim çok sağol inşallah hepimizin değerleri katlanır keseleri görür kalp atışlarını duyarız, Rabbim büyük.

O emaneti veren Rabbim değil mi, koruyacak olan O'dur. Eğer Rabbim dünyaya getirecekse bütün dünya karşı çıksa yine de sağlıkla doğurursun. Hem de çatır çatır doğurursun canım hiç canını sıkma, Allah şifa versin inş.

canım sanırım hormonlarımız değiştiği için böyle garip şeyler görüyor olabiliriz.. ergenlik döneminded çok görür insan böyle kabuslar.. onun gibi bişeydir..

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza.artık nisan anneleride görseydi keseyi dr gidenler paylaşsın lütfennn

teşekkür edrim canım ben henüz keseyi görmedim ayın 14 ünde vaginal ulatrason yapılacak inşallah güzel haberlerle gelirim..
bu aarada bi sorum olacak bu sizlerin altta yazan bebekle ilgili gelişimleri nasıl ekliyoruz

canım benimde dr hcg nin düşük ilerlediğini söylemişti basta.. ben adet günümde ilk testi yaptım 107 çıktı sonra sırasıyla 2 gune bir 179 , 348, 830, çıktı.. 4 gündür de yaptırmıyorum.. önceki dr um çok pimpirikti hiç bişey demiyor ama moralimi çok bozuyordu bende dr değiştirdim yeni dr da acayip rahat . insanı çok rahatlatıyor gercekten keseyi de gördü.. ama acil durumlardada çok rahat dawranıyormuş sallamıyormus fazla eski hastaları öyle diyor... o da korkuttu beni. hatta bazı yapılması gereken tahlilleri bile yapmıyormuş.. ne yapacamı bilemedim.. hangisine gtsem bi orta yolunu bulamadım..neyse senin beta hcglerinde düşüksede korkma.. keseyi gördünmü sen? off günler geçmiyor dr a ggitmek istiyoruz eşimde sabırsızlanıyor ama günü gelmiyor arada başka dr a damı gitsek diyoruz sırf meraktan :))

Allahim bugünde meleklerimizi icimizde hissederk uyanmamiza izin verdigin icin sana sükürler olsun...

iyi de canim kimse kimseye tutmayin demedi ki. Herkesin kendi bilecegi is. Koskoca insanlariz. Herkes düsüncesini belirtir istedigini yapar zaten.

insallah duyarsin canim. bizedegelip anlatirsin sen ve sanirim tubaögretmenbirde bir kac kisi bizden öndesiniz. herseyi yazin ki bizde takip edelim :))

canim herhangi birimizin altindaki imza yerine tikla. orda yaziyo zaten nasil yapilacagi. biran önce yap

kizlar bu kabus olaylarini dün sizlerden filan okumadim. yani desem ki etkilendim. ama bu gece aglayarak uyandim bende :2: esim beni aldatiyomus tel inde bir isim yakaliyorum filan. allahim dünya basima yikildi sanki. o anda uyandim ama nasil agliyorum hala etkisindeyim. gercek gibiydi yaa. esimde korktu gece gece. seytanin vesvesesidir o diyo. hamile kadinlara dadanirmis diyo. böle beni teselli etti filan ama susmadim yani bi kac dk . ama ne aglamak katila katila agladim. neyseki ssakinlestim sonrada üzüldüm bebegide üzdüm diye. :2: ama ne gercekti yaa

canım benimki önce 100 çıktı 2 gün sonra 202, daha çok yeniyim yani pazartesini bekliyorum tahlil için, gününe göre değerin düşük diyor dr. Bence rahat olan dr u tercih et, bi sorun olduğunda muhakkak ki müdahale eder, bi de doktorları çok önemseme bu emaneti veren Rabbim, koruyacak olan da odur. Biz öyle düşünelim rahat ol. Senin hcg daha az artmış ama sonra artış gayet iyi maşallah, kalp atışlarını duyarsın tez vakitte inşallah canım benim. keseyi gördü demişsin kaç değerde gördü vajinal mi baktı?

Bir de belirti olmaması normal mi kızlar, yoksa çok yeniyim diye mi böyle oluyor

"croiselle" canım benim ya eşin seni daha çok sevsin inşallah, hem bak yazık nasıl teselli etmiş:) Oruç konusunda da ben tutayım dedim tansiyon 8-6 a indi. Zaten öncesinde kilo verdim depo filan kalmadı vücudum zayıf düştü galiba, herkes bir değil. Zaten orucun zararı genelde bebeğe değil anneye oluyormuş.

sagol canim amin. insallah hepimizinki .. :)) ama o kadar gercekciydi ki kafayi yiyordum nerdeyse.

bende tutmak isterdim ama Allah izin verirse kaza ederim insallah .

sende takvimini yapsana canim

biz keseyi 5. haftanın içindeyken gördük
bir gün önceki hcg değeri 907ydi
o gün de bi sürü tahlil verdik, geç çıkacaktı
doktor haftaya bakalım dedi
salı günü tekrar gidip sonuçları göstericez

en son ölçtüğümde 830 du ertesi günü gördü işte.. normal ultrsndo görülmedi vajinal olanda görüldü.. tam 5. haftaya girdiğim gündü..

en son ölçtüğümde 830 du ertesi günü gördü işte.. normal ultrsndo görülmedi vajinal olanda görüldü.. tam 5. haftaya girdiğim gündü..

hıımm
benim adetimden 1 gün önce cuma günü 224 tü değerim.. 2 gün sonra pazartesi gittim 3. gün oluo yani 1568 di..acaba görülürmüydü? 4. haftada bu değer çok yüsek gibigeliyo bana ikiz olmasından şüpheleniyorum.. zaten çift yumurtlamıştım ikiside tuttuysa ikizdir inşallah

canım inşallah Allah gönlündekini verir..ikiz yumurtladıysan olma ihtimali yuksek.. birde ikiz yumurtladığını nasıl öğrendin? beta hcg ikiz gebeliklerde yüksek olurmuş ama ne kadar yüksek bilmiyorum kuzeinm hamile kaldığında o da ilk gün ölçmüş 3000 lerde çıkmış ama oğluşu oldu ikiz değildi.. bellli olmuyor ki bunlar hiç, kiminin düşük kiminin çok yüksek olabiliyor.. hatta düşük hcglerde kız oluyor diye bile duymuştum..:)) tabi bunlar hurafe de olabilir hiç bir bilimsel açıklaması olmayabilir.. sadece duyum :) Allah kız yada erkek hayırlısını sağlıklısını versin :)

amin canım sağlıklı olsunda yyavrularımız tekiz ikiz farketmez... ben yumurta takibi yaptırıyordum..bu ay 2 yumurtam vardı bazen çift bazen tek yumurtluyorum..bu ay tutturduk ikiside tuttuysa çok güzel süpriz olacak bize..rabbim hayırlısını versin

benimde kiz kardesim 4. haftadayken 500 miymis neymis degeri oglu oldu. belkide dogrudur. kimbilir. allahim hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…