- Konu Sahibi miraclegirl
-
canım yaa geçmiş olsun çok korkunç bişey yaşamışsın.. inşallah değerinde yükselir dr a bakma sen..geç yumurtlamışsındır geç döllenmiştir nerden biliyo ki? daha oruç tutma canım bol bol su iç balık felan ye hemencek büyür bebeğin inşallah..
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza.artık nisan anneleride görseydi keseyi dr gidenler paylaşsın lütfennnslm kızlar beende geldim aranıza 3 agustosta 3.5 haftalık hamile olduugmu ögrendim yanlış degilse nisanda dogum allah ın izniylee
bazı drlar gerçekten çok acımasız bana sen hastasın (S.A. diye bi romatizma hastalığım var) ne çocuğu, delirdin mi diyen dr bile oldu... dengesiz hastanın psikolojisini düşünmüyorlar...Bunu söylemesi gerekse bile eminim biraz daha yumuşatılabilir...sonraki dr gayet rahatlattı beni..Onun için tek dra bel bağlamamak lazım..drun iyiliği kaadar tavrıda önemli
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza.artık nisan anneleride görseydi keseyi dr gidenler paylaşsın lütfennn
ben çok uyumama rağmen hiç rüya görmüyodum, bu durum garibime gitti hatta normalde çok rüya gören bir insanım.
ama 2gündür sürekli kabs görüyorum, hatta dün gündüz uykumdan ağlayarak uyandım, nedendir bilmiyorum içimi bi korku kapladı, sanki birşeyler olmuş gibi,
sonra bütün akşam ruh gibi dolandım etrafta, rüyaların etkisinde kalıyorum
psikolojim bozuldu sanırım, bianönce doktora gitmek istiyorum artık
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza.artık nisan anneleride görseydi keseyi dr gidenler paylaşsın lütfennn
Nisan annelerinin güzelleri, size ne anlatıcam bakın. Geçen tahlil verdim, oruçtum tahlilden sonra tansiyon 8-6 ya düşmüş yere yığıldım eşim bana kızıyor hala bayıldım bayılacam ben sana oruç tutma demedim mi neyse hemşire geldi acile gittim uzandım. Orucu bozdum tabi neyse sonra tahlil sonucu almaya gittim 2 gün önce 100 dü kağıda bi baktım 0,08! Aman yarabbi şok oldum çatlatma iğnesi yapınca bile 15 günde hcg atılmıyor vücuttan. ' kez labaratuara gittim sonuç aynı hastanenin tuvaletine gttim nasıl ağlıyorum çünkü eşimin yanında dursam bana kızıyor ne üzülüyorsun diyeNeyse dr a gittim bu böyle olmaz mümkün değil dedi testi tekrarlattı, sonra sonuç bi çıktı 2 katına çıkmış ama var ya ödüm koptu dedim çocuk varsa da gidecekti sayenizde. Neyse dr hala diyor ki sevinme bu değer normal değil gününe göre çok düşük kesen de görünmüyor nasıl gıcık oldum, benim adet döngüm zaten 35 gün. 28 gün olsa neyse. daha gitmeyecem ona umarım pazartesi de 2 katını geçmiş olur da keseleri görürüz. Çok korkuttular beni ya
arkadaslar baska bi forumda sunu okudum
"sevgili arkadaşlar ben de bir ilahiyatçıyım ve 1 aylık hamileyim
bir kaç arkadaş hamilelikte orucu sormuş...İlk aylarında bulantısı olmayan rahatlıkla tutabilir...doktorum inançlı bir kişi ve bulantı ve yeme sorununuz yoksa hafif şeylerle ve dinlenmeyle tutulabileceğini söylüyor..."
paylasayim dedim
bi de embryonun suya ihtiyaci oldugundan bahsetmissiniz.
bizim vucudumuzun 3/4 u zaten su, arti embryo ilk ayda bi mercimek tanesi kadar bile degil, ne kadar suya ihtiyaci olabilir ki.
sahurda ve iftarda bol su icerek dengelenebilir.
hamilelerin hepsi oruc tutamaz diye genelleme yapmak cok dogru degil bence.
ilerki aylarda daha zor olabilir onu bilemiyorum.
tutabilen tutmak isteyen tutar, tutamayacagini dusunen de tutmaz..
bu sekilde sanirim orta yolu bulabiliriz :)
sevgiler... :)
aysem benim sat 27,06,2012
bugun (05,07 pazar) 5+4 günlüğüm..dün doktora gidicektik eşimle doktorun çok hastası var diye giremedik..yine haftaya kaldı doktor işi..
haftaya 6+3 oluyorum belki kalp atısınıda duyarız dedik ama kısmet..
teşekkür edrim canım ben henüz keseyi görmedim ayın 14 ünde vaginal ulatrason yapılacak inşallah güzel haberlerle gelirim..
bu aarada bi sorum olacak bu sizlerin altta yazan bebekle ilgili gelişimleri nasıl ekliyoruz
canım benimde dr hcg nin düşük ilerlediğini söylemişti basta.. ben adet günümde ilk testi yaptım 107 çıktı sonra sırasıyla 2 gune bir 179 , 348, 830, çıktı.. 4 gündür de yaptırmıyorum.. önceki dr um çok pimpirikti hiç bişey demiyor ama moralimi çok bozuyordu bende dr değiştirdim yeni dr da acayip rahat . insanı çok rahatlatıyor gercekten keseyi de gördü.. ama acil durumlardada çok rahat dawranıyormuş sallamıyormus fazla eski hastaları öyle diyor... o da korkuttu beni. hatta bazı yapılması gereken tahlilleri bile yapmıyormuş.. ne yapacamı bilemedim.. hangisine gtsem bi orta yolunu bulamadım..neyse senin beta hcglerinde düşüksede korkma.. keseyi gördünmü sen? off günler geçmiyor dr a ggitmek istiyoruz eşimde sabırsızlanıyor ama günü gelmiyor arada başka dr a damı gitsek diyoruz sırf meraktan :))
canım benimki önce 100 çıktı 2 gün sonra 202, daha çok yeniyim yani pazartesini bekliyorum tahlil için, gününe göre değerin düşük diyor dr. Bence rahat olan dr u tercih et, bi sorun olduğunda muhakkak ki müdahale eder, bi de doktorları çok önemseme bu emaneti veren Rabbim, koruyacak olan da odur. Biz öyle düşünelim rahat ol. Senin hcg daha az artmış ama sonra artış gayet iyi maşallah, kalp atışlarını duyarsın tez vakitte inşallah canım benim. keseyi gördü demişsin kaç değerde gördü vajinal mi baktı?
"croiselle" canım benim ya eşin seni daha çok sevsin inşallah, hem bak yazık nasıl teselli etmiş:) Oruç konusunda da ben tutayım dedim tansiyon 8-6 a indi. Zaten öncesinde kilo verdim depo filan kalmadı vücudum zayıf düştü galiba, herkes bir değil. Zaten orucun zararı genelde bebeğe değil anneye oluyormuş.
canım benimki önce 100 çıktı 2 gün sonra 202, daha çok yeniyim yani pazartesini bekliyorum tahlil için, gününe göre değerin düşük diyor dr. Bence rahat olan dr u tercih et, bi sorun olduğunda muhakkak ki müdahale eder, bi de doktorları çok önemseme bu emaneti veren Rabbim, koruyacak olan da odur. Biz öyle düşünelim rahat ol. Senin hcg daha az artmış ama sonra artış gayet iyi maşallah, kalp atışlarını duyarsın tez vakitte inşallah canım benim. keseyi gördü demişsin kaç değerde gördü vajinal mi baktı?
en son ölçtüğümde 830 du ertesi günü gördü işte.. normal ultrsndo görülmedi vajinal olanda görüldü.. tam 5. haftaya girdiğim gündü..
hıımm
benim adetimden 1 gün önce cuma günü 224 tü değerim.. 2 gün sonra pazartesi gittim 3. gün oluo yani 1568 di..acaba görülürmüydü? 4. haftada bu değer çok yüsek gibigeliyo bana ikiz olmasından şüpheleniyorum.. zaten çift yumurtlamıştım ikiside tuttuysa ikizdirinşallah
canım inşallah Allah gönlündekini verir..ikiz yumurtladıysan olma ihtimali yuksek.. birde ikiz yumurtladığını nasıl öğrendin? beta hcg ikiz gebeliklerde yüksek olurmuş ama ne kadar yüksek bilmiyorum kuzeinm hamile kaldığında o da ilk gün ölçmüş 3000 lerde çıkmış ama oğluşu oldu ikiz değildi.. bellli olmuyor ki bunlar hiç, kiminin düşük kiminin çok yüksek olabiliyor.. hatta düşük hcglerde kız oluyor diye bile duymuştum..:)) tabi bunlar hurafe de olabilir hiç bir bilimsel açıklaması olmayabilir.. sadece duyum :) Allah kız yada erkek hayırlısını sağlıklısını versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?