Nisan 2013 Anneleri

Allah gönlüne göre versin, hepimize hayırlı sağırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

selam nisan annecikleri..
herkesde bir kese telaşıdır gidiyor..
daha kese gören pek okumadım..
ben dün kontrole gittim.. geç döllenme benimki.. dün kesemizi gördük.. 12 gün sonra kontrolümüz var inşallah o zamana bebek ve kalp görülür dedi doktorum..
aslında biz geçen hafta da bişeyler görmüştük ultrasonda.. miniminnacık bir noktacık vardı 3 mm boyunda.. bhcg bakıldı ve 800lerde çıkmıştı sonuç.. bu hafta da 1.5 cm filandı kese.. başka giden kese gören varsa boyutları filan yazsa hatta kese içinde ''yolk sac'' kesesi varmıydı?
ben pko'luyum son adetim 18 haziran ama bu ay yumurta takibi yaptırmıştım 22. günümde hala 15mm civarında bir yumurta vardı ve gelişmiyordu.. umudumuz pek yoktu yani.. Rabbim nasip ederse inşallah sağlıkla dünyaya gelişini de görelim bebeklerimizin..
nisana dek güzel paylaşımlar diliyorum..
dünde yazmıştım pek sallayan olmamıştı neyse zamanla alışırız birbirimize

canım kese gördük bizde ama kaç mm olduğunu falan soylemedi dr.. acemiliğimize gelmiş bidahakine sorarım.. yolk sac kesesini de ilk defa duyuyorum.. :S ayın 22 sinde gitcz doktra 9. haftanın içinde olcam. biraz gec verdi sanki randevuyu. çok merak edyrz bakalım vakit gecmiyor.. canım valla eve gelir gelmez bu siteye giriyorum.. burda aynı şeyleri paylaşıyrz birbirimizi daha iyi anlıyoruz.. bütün nisan annelerine de kapı açık.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.. kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun :))

Kizlar iliski sonrasi azda olsa kanamasi geldimi.bende azcik kan geldi ve korkuyorum

bende olmadı oyle bişey canım.. dikkat et.. birde kanama kırmızımı kahverengimi? kırmızı renkli kanamadan korkun dr a basvurun diye okumuştum.. korkutmak istemem ama kontrole gtmende fayda var.. gecmiş olsun..

ayyyy cok sinirlerim bozulduuuu.dr iliskiye girmende sakinca yok dedi bide.offf offff

merhaba canım
gebeliğin hayırlı olsun
benım de 5.haftada olmuştu ilişkiden sonra
doktorum 2.bir emre kadar yok dedi
ama ilişki yasak diye bir şeyok
sen sadece bebeği görenen kadar yapma

Canim hayirli olsun keseyi gormussun insallah en kisa zamanda kalp atislarini da duyarsin ben henuz gitmedim muayeneye,dr.ilk testten 21 gun sonra git dedi on gun var simdi.ama cok sukur iyiyim bir sikintim yok.rabbim bebeklerimize saglikli bir sekilde kavusmayi nasip etsin hepimize.
Kizlar iliski sonrasi azda olsa kanamasi geldimi.bende azcik kan geldi ve korkuyorum
Canim gecmis olsun dr a sor bence.bizim tup bebek tedavisi oldugu icin esimi yaklastirmiyorum yanima riskli olabilir diye,bana kiziyor ama yapacak birsey yok,dr yap dese de yapmayi dusunmuyorum 6yil bekledim 6 tup bebek tedavisi kolay elde etmedik ama normal hamileliklerde risk varmidir bilmiyorum insallah ciddi bir sey yoktur canim.

bende aynıyım cannım zor elde edilen bi bebek olduğu için eşimi yanıma yanaştırmıyorum..hatta bazen sarılmak istiyor ne me lazım sonu kötü olur diye itiyorum adamcağızı.. diyorum ki aşkım kızma 2 senedir neler çektik bu bebek için nefsine hakim ol,bebeğimizden kıymetli değil o iş.. ama riski olmayanlar için dr haftada 1 ilişki normal diyor..ayşem korkma hiçbişeycik olmaz progestan al hemen eğer içiyorsan gece 2 tane iç yat canım..bol bol suuu maden suyu günde 1 tane..ihmal etme bunları eşinede ambargo koy artık..

Biz keseyi gorduk 1 hafta sonra kalp sesini duymaya gidicez

canım korkma lütfen devamı gelmediyse sorun olmaz inş kendi kafana takıpta stres yapma lütfen durun daha neler bekliyor bizi hemen stres olmayın böle seylere doktora gittin sanırım doktorda durun demiş durun artık:) bende yaklaştırmıyorum 2 cocuk olmasına ragmen. walla durumu biildikten sonra ne olursa olsun kıyamıyorsun.ben ilk cocugumda cok hızlıydık:) ama bunda yok nedense dende salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı

tebrik ederim öncelikle
bende nisan annesi olucam sanırım
perşembe bizde gidicez ultrasonla bakılacak
sen kaçıncı haftada görmüş oldun keseyi?
doğumun ayın kaçına geliyo bide

ben de pko luyum canım benimkide 21. gün filan gelişti ancak sanırım, Rabbim nasip etti inşallah devamıda gelir. Sen tedavi gördün mü? Dr pko için progestan filan verdi mi? Umarım Nisana dek hep beraber ilerleriz, bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız..

tatlim hemen bi takvim yapsana kendine. bak bizimkilerin altina link var oraya tiklarsan seni yönlendirir. hayirli olsun canim . bende daha carsamba gidecegim.

valla bizde esimle ögrenene kadar iki güne bir mutlaka halvet oluyodu ne zaman ögrendik o gün bugün hic bahsetmiyoruz bile sanki bicak gibi kesildi.

dün aksam diyo ki sanki bisi oldu bana diyo hic aklima bile gelmiyo. dedim hele bi görelim o zaman rahatlariz o zaman olur dedim :))

ama korkma kanaman devam etmiyorsa bise oldugunu sanmiyourm

Güzel anneler nasılsınız? Aile hekimliğinden bütün kan testlerimi yaptırabilir miyim? Bir de belirtisi olmayan var mı? Ama cevap verin ama bana, SAKSI DEĞİLİM BEN! YILLARIN KK ÜYESİYİM! EN ÇOK BANA CEVAP VERİLECEK! EN ÇOK BENİM CEVAPLARIM BEĞENİLECEK!

erol büyükburcun en sevdiğim olayı onun hatrına cevap veriyorum canım sağlık ocağında bütün tahliller yapılıyor bende yarın iyi olursam gitmeyi düşünüyorum..bugün çok başım döndü ve çok halsizdim.. onun dışında hafif göğüs ağrılarım var sabahlarıda mide kazınması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…