- 20 Aralık 2010
- 1.053
- 314
- 323
- Konu Sahibi miraclegirl
-
Puhahaha Medet tamam tabikide öyle Türk Popunun liderisin sen tabikide en çok sana sorulacakk hehehehehehe :)))
Kızlar ben yarın ilk kez doktora gideceğim.
Benim hikayemi bilen bilir bu hamilelik için çok hevesli değildim.İstemeyerek oldu.
Halen daha gitgellerdeyim.
Yarın İNŞALLAH herşey açıklığa kavuşur ve ben HAYIRLISI diyorum...
Sonraki artışlar nasıl oldu canım? Kesen göründü mü?
bende aynıyım cannım zor elde edilen bi bebek olduğu için eşimi yanıma yanaştırmıyorum..hatta bazen sarılmak istiyor ne me lazım sonu kötü olur diye itiyorum adamcağızı.. diyorum ki aşkım kızma 2 senedir neler çektik bu bebek için nefsine hakim ol,bebeğimizden kıymetli değil o iş.. ama riski olmayanlar için dr haftada 1 ilişki normal diyor..ayşem korkma hiçbişeycik olmaz progestan al hemen eğer içiyorsan gece 2 tane iç yat canım..bol bol suuu maden suyu günde 1 tane..ihmal etme bunları eşinede ambargo koy artık..
erol büyükburcun en sevdiğim olayıonun hatrına cevap veriyorum canım sağlık ocağında bütün tahliller yapılıyor bende yarın iyi olursam gitmeyi düşünüyorum..bugün çok başım döndü ve çok halsizdim.. onun dışında hafif göğüs ağrılarım var sabahlarıda mide kazınması
Güzel anneler nasılsınız? Aile hekimliğinden bütün kan testlerimi yaptırabilir miyim? Bir de belirtisi olmayan var mı? Ama cevap verin ama bana, SAKSI DEĞİLİM BEN! YILLARIN KK ÜYESİYİM! EN ÇOK BANA CEVAP VERİLECEK! EN ÇOK BENİM CEVAPLARIM BEĞENİLECEK!
Erol Büyükburca bağlamadan kimse cevap vermiyor ne yapayım, adam haklı bak bizim millete bu yarıyor
"_Lena_" cım ilerleyen günlerde ne büyük bir mucizeye sahip olduğunu daha iyi anlayacaksın.
sevgili "preciousss " değerin güzel artmış, böyle devam eder inş.
Merhaba eşimle ilişkiye gireli 3 gün oldu ama 2 gündür ara ara mide bulantısı,belimde ve kasıklarımda ağrı,iştah artışı,akıntı artışı ve gaz var acaba hamilemiyimdir bu kadar çabuk belirti olurmu adetime 1,5 hafta var.Cevap yazarsanız çook sevinirim
Merhaba eşimle ilişkiye gireli 3 gün oldu ama 2 gündür ara ara mide bulantısı,belimde ve kasıklarımda ağrı,iştah artışı,akıntı artışı ve gaz var acaba hamilemiyimdir bu kadar çabuk belirti olurmu adetime 1,5 hafta var.Cevap yazarsanız çook sevinirim
Nisan annelerinin güzelleri, size ne anlatıcam bakın. Geçen tahlil verdim, oruçtum tahlilden sonra tansiyon 8-6 ya düşmüş yere yığıldım eşim bana kızıyor hala bayıldım bayılacam ben sana oruç tutma demedim mi neyse hemşire geldi acile gittim uzandım. Orucu bozdum tabi neyse sonra tahlil sonucu almaya gittim 2 gün önce 100 dü kağıda bi baktım 0,08! Aman yarabbi şok oldum çatlatma iğnesi yapınca bile 15 günde hcg atılmıyor vücuttan. ' kez labaratuara gittim sonuç aynı hastanenin tuvaletine gttim nasıl ağlıyorum çünkü eşimin yanında dursam bana kızıyor ne üzülüyorsun diyeNeyse dr a gittim bu böyle olmaz mümkün değil dedi testi tekrarlattı, sonra sonuç bi çıktı 2 katına çıkmış ama var ya ödüm koptu dedim çocuk varsa da gidecekti sayenizde. Neyse dr hala diyor ki sevinme bu değer normal değil gününe göre çok düşük kesen de görünmüyor nasıl gıcık oldum, benim adet döngüm zaten 35 gün. 28 gün olsa neyse. daha gitmeyecem ona umarım pazartesi de 2 katını geçmiş olur da keseleri görürüz. Çok korkuttular beni ya
slm kızlar beende geldim aranıza 3 agustosta 3.5 haftalık hamile olduugmu ögrendim yanlış degilse nisanda dogum allah ın izniylee
canım kese gördük bizde ama kaç mm olduğunu falan soylemedi dr.. acemiliğimize gelmiş bidahakine sorarım.. yolk sac kesesini de ilk defa duyuyorum.. :S ayın 22 sinde gitcz doktra 9. haftanın içinde olcam. biraz gec verdi sanki randevuyu. çok merak edyrz bakalım vakit gecmiyor.. canım valla eve gelir gelmez bu siteye giriyorum.. burda aynı şeyleri paylaşıyrz birbirimizi daha iyi anlıyoruz.. bütün nisan annelerine de kapı açık.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.. kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun :))
ayyyy cok sinirlerim bozulduuuu.dr iliskiye girmende sakinca yok dedi bide.offf offff
Canim hayirli olsun keseyi gormussun insallah en kisa zamanda kalp atislarini da duyarsin ben henuz gitmedim muayeneye,dr.ilk testten 21 gun sonra git dedi on gun var simdi.ama cok sukur iyiyim bir sikintim yok.rabbim bebeklerimize saglikli bir sekilde kavusmayi nasip etsin hepimize.
Canim gecmis olsun dr a sor bence.bizim tup bebek tedavisi oldugu icin esimi yaklastirmiyorum yanima riskli olabilir diye,bana kiziyor ama yapacak birsey yok,dr yap dese de yapmayi dusunmuyorum 6yil bekledim 6 tup bebek tedavisi kolay elde etmedik ama normal hamileliklerde risk varmidir bilmiyorum insallah ciddi bir sey yoktur canim.
tebrik ederim öncelikle
bende nisan annesi olucam sanırım
perşembe bizde gidicez ultrasonla bakılacak
sen kaçıncı haftada görmüş oldun keseyi?
doğumun ayın kaçına geliyo bide
ben de pko luyum canım benimkide 21. gün filan gelişti ancak sanırım, Rabbim nasip etti inşallah devamıda gelir. Sen tedavi gördün mü? Dr pko için progestan filan verdi mi? Umarım Nisana dek hep beraber ilerleriz, bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız..
tatlim hemen bi takvim yapsana kendine. bak bizimkilerin altina link var oraya tiklarsan seni yönlendirir. hayirli olsun canim . bende daha carsamba gidecegim.
tatlim hemen bi takvim yapsana kendine. bak bizimkilerin altina link var oraya tiklarsan seni yönlendirir. hayirli olsun canim . bende daha carsamba gidecegim.
valla bizde esimle ögrenene kadar iki güne bir mutlaka halvet oluyodune zaman ögrendik o gün bugün hic bahsetmiyoruz bile sanki bicak gibi kesildi.
dün aksam diyo ki sanki bisi oldu bana diyo hic aklima bile gelmiyo. dedim hele bi görelim o zaman rahatlariz o zaman olur dedim :))
ama korkma kanaman devam etmiyorsa bise oldugunu sanmiyourm
Güzel anneler nasılsınız? Aile hekimliğinden bütün kan testlerimi yaptırabilir miyim? Bir de belirtisi olmayan var mı? Ama cevap verin ama bana, SAKSI DEĞİLİM BEN! YILLARIN KK ÜYESİYİM! EN ÇOK BANA CEVAP VERİLECEK! EN ÇOK BENİM CEVAPLARIM BEĞENİLECEK!
Canim yaa esimle aramizdaki tek sorun bu,bisey olmaz diyor ban asla diyorum ooof of agresiflesiyor bazen bu yuzden farkinda degil,neler cektigimi ben bilirim erkekler bizim gibi yipranmiyor tedavilerde.ambargoya devam,canim belirtilerimiz cok benziyor bende kokulara hassasiyet tiksinme hafif bulanti istahsizlik da var.bebeklerimizi gorsek de rahat etsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?