Nisan 2013 Anneleri

Puhahaha Medet tamam tabikide öyle Türk Popunun liderisin sen tabikide en çok sana sorulacakk hehehehehehe :)))
Kızlar ben yarın ilk kez doktora gideceğim.
Benim hikayemi bilen bilir bu hamilelik için çok hevesli değildim.İstemeyerek oldu.
Halen daha gitgellerdeyim.
Yarın İNŞALLAH herşey açıklığa kavuşur ve ben HAYIRLISI diyorum...

ayyy hadi hayırlısı canım ya bende senden 1 gün sonra gidicem sen git hele bi ne diycek cok merak ediyorum inş görürsün.istemesen bile Allah sana bu bebegi gönderdi ondan gelenin kötüsü olmaz canım:) hemen yaz ama buraya

Sonraki artışlar nasıl oldu canım? Kesen göründü mü?

Daha sonra hafif kanamam oldu iskillendim ve iki gun sonra bir test daha yaptim 60 (kusurleri de var duz hesap yaziyorum) cikti. Deger tam iki kati olmadigi icin doktor iki gun sonra bir test daha istedi. Onda da sonuc 129 cikti. Sonucta iyi bir artis oldu :)

Medet daha dr gitmedim. Benim icin cok erken. Bayramdan sonraya randevu aldim ki kalp atislarini da duyabileyim :)

Canim yaa esimle aramizdaki tek sorun bu,bisey olmaz diyor ban asla diyorum ooof of agresiflesiyor bazen bu yuzden farkinda degil,neler cektigimi ben bilirim erkekler bizim gibi yipranmiyor tedavilerde.ambargoya devam,canim belirtilerimiz cok benziyor bende kokulara hassasiyet tiksinme hafif bulanti istahsizlik da var.bebeklerimizi gorsek de rahat etsek.

Erol Büyükburca bağlamadan kimse cevap vermiyor ne yapayım, adam haklı bak bizim millete bu yarıyor
"_Lena_" cım ilerleyen günlerde ne büyük bir mucizeye sahip olduğunu daha iyi anlayacaksın.
sevgili "preciousss " değerin güzel artmış, böyle devam eder inş.

Bennn. Ogrenene kadar mide bulantisi ve kasik sancisi vardi. Ogrendikten sonra mide bulantimdan eser kalmadi kasik sancisi da yok. Bir tek gogus sancisi kaldi

Amin canim tesekkurler :)

Merhaba eşimle ilişkiye gireli 3 gün oldu ama 2 gündür ara ara mide bulantısı,belimde ve kasıklarımda ağrı,iştah artışı,akıntı artışı ve gaz var acaba hamilemiyimdir bu kadar çabuk belirti olurmu adetime 1,5 hafta var.Cevap yazarsanız çook sevinirim

Bu kadar erken belli olacagini sanmiyorum. Belki hissettigin yumurtlama donemindir

walla belirtiler onlarda biraz erken gibi geldi bana 3 gün içinde belli olmaz biraz daha gecsin kan testi yaptır onda cıkıyor ama ilişkiden 10 gün sonra falan baktır

ben bile bir cok belirtiyi yeni hissediyorum. biraz erken geldi bana belirtilerin,. ama herkes ayni olacak degil, biraz sabredip üc gün kala test yap bence

İcini ferah tut medet, ilk 3ay böyle seyler yaşayıp burda birbirimize anlatıp rahatlatacağız, Pazartesi Guzel haberler alırsın inşallah :) gecmis olsun

ahhh ahhh.. 2 senedir her ayın en az 4-5 gününü doktorla birlikte geçirince ve sürekli internette okudukça maalesef çok biliyor oluyorsun ve herşeyi didikliyorsun bu da pek iyi birşey değil aslında.. benim de doktoruma kalsa ilk gittikten 20 gün sonra gel demişti dedim hooopp nasıl dayanırım ben bu bebeği ne kadar bekledim hemen görmem lazım gelişimini dedim.. cumartesi gittik işte.. ultrason görüntüsünü vermedi mi doktorun kesenin? ultrasonda ölçtü ise o kağıtta yazar boyutu.. ben geçen seneden beri aktif olarak pkolularda yazıyorum.. çok şükür Rabbim mucizesini gönderdi hemde hiç beklemediğimiz bi anda.. dualarına yürekten amiiiin diyorum.. inşallah minnoşların doğumlarına kadar birlikte devam ederiz..

ayyyy cok sinirlerim bozulduuuu.dr iliskiye girmende sakinca yok dedi bide.offf offff

arkadaşım panikleme hemen.. doktoruna ulaşsaydın keşke.. progestan filan başlatır belki.. benim doktorum zor bulduk bi süre ayrı kalın dedi kalp atışına kadar ilişki yok iyice bi yerleşsin miniğimiz dedi.. sonrasında duruma göre bakarız dedi son kontrolde..
ama her doktor ve her hamilelik farklı.. biz sorunlu insanlar olduğumuz için daha dikkatli olmak zorunda kalıyoruz..

amiiiiinnn..
bayaa uzun bir süreymiş sizinde.. bizde 2 yıldır aktif olarak uğraşıyor son 1.5 yıldır da sürekli tedavi aşamalarındaydık.. tüp bebeğe karar verdik ve eylül ekime kadar müsade verdik.. Rabbim mucizesini gönderdi.. inşallah sağlıkla dünyaya gelirler.. biz de eşimle konuşuyoruz sürekli zor bulduk gerekirse doğana kadar elleşmem sana diyor sürekli

tebrik ederim öncelikle
bende nisan annesi olucam sanırım
perşembe bizde gidicez ultrasonla bakılacak
sen kaçıncı haftada görmüş oldun keseyi?
doğumun ayın kaçına geliyo bide

hayırlı olsun seninde bebişin.. benim son adete göre 7+o oldum ve ona göre mart 25i gibi doğum olacak ama benim bi 10 günlük sapmam var.. pkodan dolayı.. tahminlerime göre daha 5+3 filan gibi.. ki ultrason görüntüsü de bunu destekledi.. doktorum da 5 haftalık gibi duruyor dedi.. inşallah sende en kısa zamanda minik keseni görürsün..

aylarca tedaviler gördüm, olmadı.. tüp bebek dedik artık.. onu da eylül ekim gibi yaptırırız az dinlenelim yorulduk dedik.. mola aldık doktordan.. ama ben son aşılama sonrası kist ile uğraşıyordum.. doktora bi takip yapalım dedim.. metformin içiyordum son 1.5 yıldır onu bıraktım mayıs ayında.. doğum kontrol hapı kullandım.. haziran 18 son adetim ve kist için sürekli takipteyken doktor yumurtamın gelişim gösterdiğini söyledi. 2 günde bir takip yaptık ama son 3 kontrolde hiç gelişim göstermedi 16mm de kaldı.. doktor bundan hayır yok progestan başlayalım adet gecikmesin dedi.. ki bu 22. günümdü.. ve o gün progestana başladım. 7 gün sabah akşam kullandım ve beklemeye koyuldum.. yoook bekle bekle gelmez.. hiç böyle olmamıştı diyorum, eşimde bekle bekle strestendir filan diyor. sürekli kasık ağrılarım oluyor ha oldu ha olacak derken 3 kez kahve leke geldi ama bi türlü adet sökülmedi.. dedim kesin kist var.. doktoru aradım hemen çağırdı ve bi gittik ki doktor minik bi misafir var sanırım burda demez mi.. 3mm idi ilk gördüğümüzde ama doktor emin olamadı kan istedi.. 800 küsür çıktı değerim ve hamile olduğum haberi böylelikle geldi.. tabi biz şoklarda nasıl olur diye.. Rabbim'in mucizesi işte.. inşallah sağlıkla devam eder.. progestana gerek görmedi doktorum.. kanama olursa haber et muhakkak hemen takviye yapmak gerekebilir dedi..
sen tedavi gördün mü? nasıl oldu bebişin? bir de adetlerin düzenli miydi? mesela ben ilaçsız hayatımda 5-6 kereden fazla adet olmamışımdır.. düşün yani gerisini

tatlim hemen bi takvim yapsana kendine. bak bizimkilerin altina link var oraya tiklarsan seni yönlendirir. hayirli olsun canim . bende daha carsamba gidecegim.

takvimi kalp sesini duyunca yapmayı planlıyorum.. hemde doktor sanırım o gün adet tarihimi düzenleyecek.. geç döllenme benimki.. son adete göre 7+0'ım ve mart ayında gözüküyor doğum.. ama benim 10 gün sapmam var.. nisan 5den önce olmaz doğum gibi geliyor kısmetse tabii.. Allah'ım hayırlısını versin hepimize.. sağlıkla bu süreci tamamlayalım hepbirlikte..

Oooh maşallahı var topigimizin. Günaydın Sevgili Nisan anneleri, beni uyku tutmadı. Bari aranıza geleyim dedim ama sanırım tatlı rüyalar gormektesiniz :)
Benim kafama takılan birsey var, biraz endiseliyim. Dün gece oğlum uykusunda yanımıza gelmiş, farketmedik. Ta ki, küt diye topuğunu karnıma indirene dek.. Bir çığlık attım uyandım ve korktum. Karnım ağrımaya başladı, sonra gecti. Aksama doğru böbreklerim ağrıdı. Bu arada iftara da kalabalık bir misafir grubum vardı onceden planlı, yoruldum. Belim ağrıdı falan. Ya sizce birsey olur mu? Bu arada daha doktora bile gitmedik. Kalp atışlarını da görelim diye bekliyorduk. Bugün gitsem mi? Şimdi ağrım sızım yok, iyiyim.

günaydın canım.allah iyiyliğini nversin sasbah sabah güldüm.yok kanamam devam etmedi ağrım falanda yokkk

cvp beğendim cvp yazayım dedim saksı değilsen sana kim saksı dedi söyle hemen dalayım.

allahtan o konuda benim eşim ısrarcı değil.ama nasıl oılduysa dün kendimi adamın kollarında buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…