Nisan 2013 Anneleri

hayatım salak dr birşey olmaz dedi.baktım kocam artık kedinin ciğere baktığı gibi bakmaya başlayınca hadi dedim bileydim yaparmıydımmmmm

Mrb arkadşlar bugün kese görmeye gidiyorum.Sonuçlardan ileriki saatlerde haberdar ederim
Hadi canim guzel haberlerle gel insallah
İnsallah bir sey olmamistir canim agri kanama yoksa,ama dr u arayip sorabilirsin gecmis olsun.
allahtan o konuda benim eşim ısrarcı değil.ama nasıl oılduysa dün kendimi adamın kollarında buldum.

Canim ben careyi uzak durmakta buldum yaklasmiyorum yanina.insallah sen ve bebegin de iyisin bu olayi da konik bir ani olarak hatirlarsin insallah bebegin kucagindayken

gunaydin arkadaslar,guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum,

oo baya artmışız yeni arkadaşlar gelmiş sonunda cumartesi kesemizi gördük 15.2 mm kesemiz 2.2 mm de bebeğimiz henüz

Son düzenleme:

inşallah komik bir anı olur yaaa benim için dua edin kızlar bu bebeğimide kaybetmeyeyim

kızlar bende şimdi gidecem diye tutturdum eşim koca kıçını kaldırırsa gitcez.. aslında çarşamba gitmek istiyordum ama progestanım bitti hem onu yazdırırım hemde kese görürüz belkiiii

ahhh canım yaaa dr bana ben sormadan direk kendi dedi ilişkiye girebilirsiniz diye.dr aradım adam konuşmak bile istemediiii.çalıştığım hastanenei dr görüştüm beni hastaneye yatırıp takip edicekmiş

gerizekalı doktor bebeğin hayatıyla oynuyo sonrada görüşmeyi istemiyo canım çok dikkat et eger kanama o anlık az miktarda olup geçtiyse bi sıkıntı olmaz benim arkadaşımda aynı şeyi yaşadı ilişki sonucunda bi kaç damla kan geldi doktor uyardı çok dikkat etti bi süre sürekli dinlendi sonra bi sıkıntı olmadı şimdi çok tatlı bi miniği var 3 ay çok önemli ama özellikle kalp atışını duyana kadar çok önemli bi süreç sonra düşük tehlikesi dahada azalıyo

inşallah komik bir anı olur yaaa benim için dua edin kızlar bu bebeğimide kaybetmeyeyim

ayşem ben bişi olcagını sanmıyorum kuzum yaa..bu kanama lekelenme şeklindeyse biraz baskı oldugu içindir diye düşünüyorum..korkma ama yinede doktora gözük canım için rahat etsin

Son düzenleme:
günaydınn arkadaşlarr. hafta sonu takip edemedim.eşim tatildeyken bilgisayar başında olmamdan hoşlanmıyor.pzartesi burdayım yine.yazılanları okudum. aramıza birsürü arkadaşımız eklenmş çok sevindim. bu arada ayşe arkadaşım inşallah korkulacak hiç bişey yoktur.Allah ikinizi de korusun içini rhat tut.gelelim benden haberlere.sabah kan vermeye gittim.daha önce anlatmıştım.benim beta hcg değerim düşüktü dr tekrar bir hfta sonraya gün vermişti. ankarada yaşıyorum ben.arkadaşlarımın tvsiyesi üzerine zekai tahir burak hastanesine gttim. en büyük kadım doğum hstanesiymiş türkiyenin.ama hiç memnun değilim dr ilgilenmiyor çok aşırı kalabalık.benim özel bir hastaNE bulmam gerekiyor ankarada.bilen arkadaşlar var mı acaba?

canım 2 haftada adet dönemini ekliyorsun 5 haftalık hamile oluyorsun aslında benim 3950 çıktığında 5 haftalık saydılar ve 40 haftadan düşülüyor. Aslında bebeğin oluşumu 3 hafta evet ama adet gününün ilk günü yumurtlama günü baz alınıyor en son adet olduğun tarihten bugüne ne kadar geçtiyse o kadar günlük hamilesin ve 40 haftadan düşeceksin.

ahhh canım yaaa dr bana ben sormadan direk kendi dedi ilişkiye girebilirsiniz diye.dr aradım adam konuşmak bile istemediiii.çalıştığım hastanenei dr görüştüm beni hastaneye yatırıp takip edicekmiş

günaydın canım geçmiş olsun hemen panikleme devamı gelmediyse birşey olmamıştır bencede içini ferah tut.bol bol dinlen.

Birsey olmaz inşallah canım, sen icini ferah tut, stres yapma. Bir tuhaflık görürsen doktora gidebilirsin. Zaten hastanede çalışıyorsan güvendesin :)

sabah sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım kan verdim bakalım ne çıkıcak tahlil sonuçları sanırım tam kan sayımı için kan aldılar.öğlenden sonra çıkıcakmış sonuçlar.gidip alacağım

Hadi bakalım, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bu arada sanslisin, bizim saglik ocağında sonuclari iki gün sonra veriyorlar.

Kızlar ben sağlık ocagına gittiğimde benden kan falan almadılar..sadece ileriki haftalarda tetenoz aşısı olacagım söylendi okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…