- Konu Sahibi miraclegirl
-
ahhh ahhh.. 2 senedir her ayın en az 4-5 gününü doktorla birlikte geçirince ve sürekli internette okudukça maalesef çok biliyor oluyorsun ve herşeyi didikliyorsun bu da pek iyi birşey değil aslında.. benim de doktoruma kalsa ilk gittikten 20 gün sonra gel demişti dedim hooopp nasıl dayanırımben bu bebeği ne kadar bekledim hemen görmem lazım gelişimini dedim.. cumartesi gittik işte.. ultrason görüntüsünü vermedi mi doktorun kesenin? ultrasonda ölçtü ise o kağıtta yazar boyutu.. ben geçen seneden beri aktif olarak pkolularda yazıyorum.. çok şükür Rabbim mucizesini gönderdi hemde hiç beklemediğimiz bi anda.. dualarına yürekten amiiiin diyorum.. inşallah minnoşların doğumlarına kadar birlikte devam ederiz..
arkadaşım panikleme hemen.. doktoruna ulaşsaydın keşke.. progestan filan başlatır belki.. benim doktorum zor bulduk bi süre ayrı kalın dedikalp atışına kadar ilişki yok iyice bi yerleşsin miniğimiz dedi.. sonrasında duruma göre bakarız dedi son kontrolde..
ama her doktor ve her hamilelik farklı.. biz sorunlu insanlar olduğumuz için daha dikkatli olmak zorunda kalıyoruz..
amiiiiinnn..
bayaa uzun bir süreymiş sizinde.. bizde 2 yıldır aktif olarak uğraşıyor son 1.5 yıldır da sürekli tedavi aşamalarındaydık.. tüp bebeğe karar verdik ve eylül ekime kadar müsade verdik.. Rabbim mucizesini gönderdi.. inşallah sağlıkla dünyaya gelirler.. biz de eşimle konuşuyoruz sürekli zor bulduk gerekirse doğana kadar elleşmem sana diyor sürekli
hayırlı olsun seninde bebişin.. benim son adete göre 7+o oldum ve ona göre mart 25i gibi doğum olacak ama benim bi 10 günlük sapmam var.. pkodan dolayı.. tahminlerime göre daha 5+3 filan gibi.. ki ultrason görüntüsü de bunu destekledi.. doktorum da 5 haftalık gibi duruyor dedi.. inşallah sende en kısa zamanda minik keseni görürsün..
aylarca tedaviler gördüm, olmadı.. tüp bebek dedik artık.. onu da eylül ekim gibi yaptırırız az dinlenelim yorulduk dedik.. mola aldık doktordan.. ama ben son aşılama sonrası kist ile uğraşıyordum.. doktora bi takip yapalım dedim.. metformin içiyordum son 1.5 yıldır onu bıraktım mayıs ayında.. doğum kontrol hapı kullandım.. haziran 18 son adetim ve kist için sürekli takipteyken doktor yumurtamın gelişim gösterdiğini söyledi. 2 günde bir takip yaptık ama son 3 kontrolde hiç gelişim göstermedi 16mm de kaldı.. doktor bundan hayır yok progestan başlayalım adet gecikmesin dedi.. ki bu 22. günümdü.. ve o gün progestana başladım. 7 gün sabah akşam kullandım ve beklemeye koyuldum.. yoook bekle bekle gelmez.. hiç böyle olmamıştı diyorum, eşimde bekle bekle strestendir filan diyor. sürekli kasık ağrılarım oluyor ha oldu ha olacak derken 3 kez kahve leke geldi ama bi türlü adet sökülmedi.. dedim kesin kist var.. doktoru aradım hemen çağırdı ve bi gittik ki doktor minik bi misafir var sanırım burda demez mi.. 3mm idi ilk gördüğümüzde ama doktor emin olamadı kan istedi.. 800 küsür çıktı değerim ve hamile olduğum haberi böylelikle geldi.. tabi biz şoklarda nasıl olur diye.. Rabbim'in mucizesi işte.. inşallah sağlıkla devam eder.. progestana gerek görmedi doktorum.. kanama olursa haber et muhakkak hemen takviye yapmak gerekebilir dedi..
sen tedavi gördün mü? nasıl oldu bebişin? bir de adetlerin düzenli miydi? mesela ben ilaçsız hayatımda 5-6 kereden fazla adet olmamışımdır.. düşün yani gerisini
takvimi kalp sesini duyunca yapmayı planlıyorum.. hemde doktor sanırım o gün adet tarihimi düzenleyecek.. geç döllenme benimki.. son adete göre 7+0'ım ve mart ayında gözüküyor doğum.. ama benim 10 gün sapmam var.. nisan 5den önce olmaz doğum gibi geliyor kısmetse tabii.. Allah'ım hayırlısını versin hepimize.. sağlıkla bu süreci tamamlayalım hepbirlikte..
Hadi canim guzel haberlerle gel insallahMrb arkadşlar bugün kese görmeye gidiyorum.Sonuçlardan ileriki saatlerde haberdar ederim
İnsallah bir sey olmamistir canim agri kanama yoksa,ama dr u arayip sorabilirsin gecmis olsun.Oooh maşallahı var topigimizin. Günaydın Sevgili Nisan anneleri, beni uyku tutmadı. Bari aranıza geleyim dedim ama sanırım tatlı rüyalar gormektesiniz :)
Benim kafama takılan birsey var, biraz endiseliyim. Dün gece oğlum uykusunda yanımıza gelmiş, farketmedik. Ta ki, küt diye topuğunu karnıma indirene dek.. Bir çığlık attım uyandım ve korktum. Karnım ağrımaya başladı, sonra gecti. Aksama doğru böbreklerim ağrıdı. Bu arada iftara da kalabalık bir misafir grubum vardı onceden planlı, yoruldum. Belim ağrıdı falan. Ya sizce birsey olur mu? Bu arada daha doktora bile gitmedik. Kalp atışlarını da görelim diye bekliyorduk. Bugün gitsem mi? Şimdi ağrım sızım yok, iyiyim.
allahtan o konuda benim eşim ısrarcı değil.ama nasıl oılduysa dün kendimi adamın kollarında buldum.
hayatım salak dr birşey olmaz dedi.baktım kocam artık kedinin ciğere baktığı gibi bakmaya başlayınca hadi dedim bileydim yaparmıydımmmmm
oo baya artmışız yeni arkadaşlar gelmiş sonunda cumartesi kesemizi gördük 15.2 mm kesemiz 2.2 mm de bebeğimiz henüz
söylememesi ilginç bende ilk yasakladıgı şey ilişkiydi ilk 3 ay çok dikkat edeceksin dedi
Hadi canim guzel haberlerle gel insallah
İnsallah bir sey olmamistir canim agri kanama yoksa,ama dr u arayip sorabilirsin gecmis olsun.
Canim ben careyi uzak durmakta buldum yaklasmiyorum yanina.insallah sen ve bebegin de iyisin bu olayi da konik bir ani olarak hatirlarsin insallah bebegin kucagindayken
gunaydin arkadaslar,guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum,
canım gözün aydın..Sağlıkla al miniğini kucağına :)) vag.ultrasonlamı baktı..
ahhh canım yaaa dr bana ben sormadan direk kendi dedi ilişkiye girebilirsiniz diye.dr aradım adam konuşmak bile istemediiii.çalıştığım hastanenei dr görüştüm beni hastaneye yatırıp takip edicekmiş
inşallah komik bir anı olur yaaa benim için dua edin kızlar bu bebeğimide kaybetmeyeyim
inşallah komik bir anı olur yaaa benim için dua edin kızlar bu bebeğimide kaybetmeyeyim
Selam kızlar, 21 Temmuz'da 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) istiyorduk ama o alette çift çizgiyi görmemle birlikte korku, heyecan kapladı içimi... Cumartesi kanda test yaptırdım 3900 olduğunu öğrendim o da 3 haftalık yapıyormuş. İlk 3 ay önemli dediler. Bekleyişteyiz :)
ahhh canım yaaa dr bana ben sormadan direk kendi dedi ilişkiye girebilirsiniz diye.dr aradım adam konuşmak bile istemediiii.çalıştığım hastanenei dr görüştüm beni hastaneye yatırıp takip edicekmiş
sabah sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım kan verdim bakalım ne çıkıcak tahlil sonuçları sanırım tam kan sayımı için kan aldılar.öğlenden sonra çıkıcakmış sonuçlar.gidip alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?