- Konu Sahibi miraclegirl
-
gerizekalı doktor bebeğin hayatıyla oynuyo sonrada görüşmeyi istemiyo canım çok dikkat et eger kanama o anlık az miktarda olup geçtiyse bi sıkıntı olmaz benim arkadaşımda aynı şeyi yaşadı ilişki sonucunda bi kaç damla kan geldi doktor uyardı çok dikkat etti bi süre sürekli dinlendi sonra bi sıkıntı olmadı şimdi çok tatlı bi miniği var 3 ay çok önemli ama özellikle kalp atışını duyana kadar çok önemli bi süreç sonra düşük tehlikesi dahada azalıyo
ayşem ben bişi olcagını sanmıyorum kuzum yaa..bu kanama lekelenme şeklindeyse biraz baskı oldugu içindir diye düşünüyorum..korkma ama yinede doktora gözük canım için rahat etsin
günaydın canım geçmiş olsun hemen panikleme devamı gelmediyse birşey olmamıştır bencede içini ferah tut.bol bol dinlen.
hayırlısı bakalım canım.bizim burda öğlenden sonra çıkıyor netten görebiliyorum sonuçları doktora gitmeden.Hadi bakalım, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bu arada sanslisin, bizim saglik ocağında sonuclari iki gün sonra veriyorlar.
Kızlar ben sağlık ocagına gittiğimde benden kan falan almadılar..sadece ileriki haftalarda tetenoz aşısı olacagım söylendi okadar.
kızlar dr dan geldim dr ultrasonda bakmadı..daha çok küçüktür dedi sık sık ultrasonda bakmak zararlı dedi ee kocamda o kafadan bir oldular baktırmadılar..pooff
hayırlısı bakalım canım.bizim burda öğlenden sonra çıkıyor netten görebiliyorum sonuçları doktora gitmeden.
Kan almalarını ben kendim istedim canım normalde benim kansızlık sorunum var o yüzden bir tahlil yaptırayım dedim ona göre kan hapı falan kullanıcam düşükse eğer normalde yapıyor sanırım yani bende başka bir tanede hamile bayan vardı ondan da kan almışlar.
Oooh maşallahı var topigimizin. Günaydın Sevgili Nisan anneleri, beni uyku tutmadı. Bari aranıza geleyim dedim ama sanırım tatlı rüyalar gormektesiniz :)
Benim kafama takılan birsey var, biraz endiseliyim. Dün gece oğlum uykusunda yanımıza gelmiş, farketmedik. Ta ki, küt diye topuğunu karnıma indirene dek.. Bir çığlık attım uyandım ve korktum. Karnım ağrımaya başladı, sonra gecti. Aksama doğru böbreklerim ağrıdı. Bu arada iftara da kalabalık bir misafir grubum vardı onceden planlı, yoruldum. Belim ağrıdı falan. Ya sizce birsey olur mu? Bu arada daha doktora bile gitmedik. Kalp atışlarını da görelim diye bekliyorduk. Bugün gitsem mi? Şimdi ağrım sızım yok, iyiyim.
hayatım salak dr birşey olmaz dedi.baktım kocam artık kedinin ciğere baktığı gibi bakmaya başlayınca hadi dedim bileydim yaparmıydımmmmm
oo baya artmışız yeni arkadaşlar gelmiş sonunda cumartesi kesemizi gördük 15.2 mm kesemiz 2.2 mm de bebeğimiz henüz
günaydınn arkadaşlarr. hafta sonu takip edemedim.eşim tatildeyken bilgisayar başında olmamdan hoşlanmıyor.pzartesi burdayım yine.yazılanları okudum. aramıza birsürü arkadaşımız eklenmş çok sevindim. bu arada ayşe arkadaşım inşallah korkulacak hiç bişey yoktur.Allah ikinizi de korusun içini rhat tut.gelelim benden haberlere.sabah kan vermeye gittim.daha önce anlatmıştım.benim beta hcg değerim düşüktü dr tekrar bir hfta sonraya gün vermişti. ankarada yaşıyorum ben.arkadaşlarımın tvsiyesi üzerine zekai tahir burak hastanesine gttim. en büyük kadım doğum hstanesiymiş türkiyenin.ama hiç memnun değilim dr ilgilenmiyor çok aşırı kalabalık.benim özel bir hastaNE bulmam gerekiyor ankarada.bilen arkadaşlar var mı acaba?
merhaba kizlar
Allahim kücük meleklerimizi korusun.
Bende sabah hafif mide bulantisi ile uyandim ama devam etmedi. hemen cubuk krakerlerden attim agzima. simdi de kahvalti ediyorum. ama tek sIKINTIM kahvaltida bir sey icememek . sadece su mu iciyorsunuz sizde benim gibi ?
kızlar dr dan geldim dr ultrasonda bakmadı..daha çok küçüktür dedi sık sık ultrasonda bakmak zararlı dedi ee kocamda o kafadan bir oldular baktırmadılar..pooff
bayaa erkenciymişsin :))
ben kafamı kaldıramıyorum yaklaşık 1 haftadır sürekli böyleyim..
birşey olmaz bebişine.. ikinci çocuğa hamiş olanların en büyük şikayeti bu oluyor, topikte pek okuyorum.. Allah'ım korusun meleklerimizi..
kedinin ciğere bakması tabirini daha dün akşam eşime kullandım
git öte git ciğer değilim ben sende kedi değilsin deyip durdum.. yazık adamcağıza yaaa
oyy oyy maşallahkese içinde bebeği de görmüşsünüz süper.. bizim bebek gözükmedi daha.. yolk sac diye bi halka oluyormuş kese içinde o vardı.. onun da olması bebeğin orda gelişmekte olduğunun en önemli göstergesiymiş dr öyle söyledi.. şimdi beklemedeyiz artık.. 16 ağustosta kontrolümüz.. inşallah sağlıkla kalp atışını da o gün duyarmışız öyle dedi drcuğuuumm..
günaydınlar..
bende Ankaradayım.. yenimahallede bir kliniğe gidiyorum tedavilerin en başından beri.. ücretleri öyle çok çok değil.. gebelik takibi 35 tl.. daha bunun dışında bişey vermedik ama kan vs tetkiklerde muhtemelen fark alırlar ama geçen hormon tahlillerimi filan hep orda yaptırıyordum hiç öyle uçuk rakamlar çıkmıyordu.. eğer evin bu civarlardaysa bi değerlendirebilirsin..
ayrıca bir Ankaralı olmasından pek bi mutluluk duydum.. koca göbişlerimizle alışverişlerde paylaşımımız pek çok olur
ben sabah kalkınca oldum olası hiç yemek yiyemedim.. şimdi de aynen devam ediyor.. kurt gibi açım ve sanki yersem çıkarırım gibi geliyor yiyemiyorum.. ama birşeyler yerken de çok çok açık zeytinyağ gibi çay dolduruyorum kendime.. ya da ev yapımı meyve suyu..
çok teşekkürler canım inşallah kalp atışlarınıda duyarda rahatlarız
genelde birçok doktor ilk aylarda pek bakmıyor.. daha sabah bunu konuştuk bi arkadaşımla.. nasıl gördün hemen 5 haftalıkken doktor nasıl baktı dedi..
ama artık öyle beklemiştim ki görmek en doğal hakkımdı dedim..
bu arada benim doktor cmtesi gittiğimde karından baktı o keseyi belirledi ama biz göremedik bi türlü seçemedik.. o halde alttan bakalım sizde görün dedi.. ve alttan baktı sırf bana da gösterip beni rahatlatmak için.. birazda doktordan mı değişiyor bu tavır pek anlamıyorum..
dert etme bunu orda olduklarını biliyorsun ya... bu bile insana huzur vermeye yetiyor..
genelde birçok doktor ilk aylarda pek bakmıyor.. daha sabah bunu konuştuk bi arkadaşımla.. nasıl gördün hemen 5 haftalıkken doktor nasıl baktı dedi..
ama artık öyle beklemiştim ki görmek en doğal hakkımdı dedim..
bu arada benim doktor cmtesi gittiğimde karından baktı o keseyi belirledi ama biz göremedik bi türlü seçemedik.. o halde alttan bakalım sizde görün dedi.. ve alttan baktı sırf bana da gösterip beni rahatlatmak için.. birazda doktordan mı değişiyor bu tavır pek anlamıyorum..
dert etme bunu orda olduklarını biliyorsun ya... bu bile insana huzur vermeye yetiyor..
boyutu nekadardıki kesenin görmekte zorlandınız ölçüyo keseyi çünkü haftaya göre normalmi boyutu diye
saol canım dr bakardı da eşim çok katı bu konularda dr da aynı fikirde zaten hemen birlik oldular.. ama dr c.tesi gel bakalım dedi..
bu arada idrarımda bakteri çıktı kızlar tek kullanımlık antibiyotik verdi dr.
kızlar bulantınız başladımı bende tık yokkk sadece akşamları arada oluyo oda genelde et tükettiğim zaman oluyo okadar[/QUOTE
dün aynı şey bnm bşıma gldi et yemiştim iftarda bütün akşam midem bulandı. söylemesi ayıptır gece ytmadan da istifra ettim. ben de ete bağlamıştım yada üşüttüm ddim bakalım artık hyırlısı:)
kızlar bulantınız başladımı bende tık yokkk sadece akşamları arada oluyo oda genelde et tükettiğim zaman oluyo okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?