- Konu Sahibi miraclegirl
-
kızlarr doktorunuz sizden torch testi istedimi birsürü test istedi tam kan sayımı tiriotler biyokimya hepatitler hepsi güzel çıktı allahtan zaten bunları saglık ocagındada yapmıştılar torch testini yapmamıştılar onuda henüz almadım geç çıkıyo daha önce geçirdigin hastalıklarla ilgiliymiş kızamıkçık su çiçegi filan... vücut bagışıklık kazanmışmı diye
kızlar bulantınız başladımı bende tık yokkk sadece akşamları arada oluyo oda genelde et tükettiğim zaman oluyo okadar[/QUOTE
dün aynı şey bnm bşıma gldi et yemiştim iftarda bütün akşam midem bulandı. söylemesi ayıptır gece ytmadan da istifra ettim. ben de ete bağlamıştım yada üşüttüm ddim bakalım artık hyırlısı:)
bende bi tek et yediğimde oluyo bulantı zor yutuyorum baya bi zorluyorum kendimi ama onun dışında bişe yok
benim doktor da sıraladı bi sürü test yapıcaz dedi.. ama bi kalp atışını duyalım bebeği görelim hamileliğin rayına otursun öyle yapıcam bunlarıdedi.. bi daha gidişimde bolca kan alıcaklar benden yani..
bayaa erkenciymişsin :))
ben kafamı kaldıramıyorum yaklaşık 1 haftadır sürekli böyleyim..
birşey olmaz bebişine.. ikinci çocuğa hamiş olanların en büyük şikayeti bu oluyor, topikte pek okuyorum.. Allah'ım korusun meleklerimizi..
ben sabah kalkınca oldum olası hiç yemek yiyemedim.. şimdi de aynen devam ediyor.. kurt gibi açım ve sanki yersem çıkarırım gibi geliyor yiyemiyorum.. ama birşeyler yerken de çok çok açık zeytinyağ gibi çay dolduruyorum kendime.. ya da ev yapımı meyve suyu..
kızlar bulantınız başladımı bende tık yokkk sadece akşamları arada oluyo oda genelde et tükettiğim zaman oluyo okadar
bende torch hariç aynılarını hem saglık ocagında hemde doktorumda yaptırdık biri digerininkini dikkate almıyo tekrar istiyo kollarım delik deşik her sferinde 4-5 tüp gidiyo
yaaa benim bugün miğdem sürekli havadaaa birşey olsa çıkarıcak gibniyim ama o his kötü yaaa
sağlık ocağına gitmek mi gerekiyo peki? ben hiç gitmedim.. gitmem lazım mı ki?
merhaba kizlar
Allahim kücük meleklerimizi korusun.
Bende sabah hafif mide bulantisi ile uyandim ama devam etmedi. hemen cubuk krakerlerden attim agzima. simdi de kahvalti ediyorum. ama tek sIKINTIM kahvaltida bir sey icememek . sadece su mu iciyorsunuz sizde benim gibi ?
senin bugün sıkıntı üzüntüdenmi acaba çok fazla takıyosan
evet mutlaka gitmen gerekiyo sen gitmesende gebeliğin takibi için çagırıyolar zaten aşıların ve bebeğin aşıları içinde gerekli
ama ben ordaki kadını hiç sevmiyorum..!!!
geçen sene adetim gecikince tam da tedavinin ilk ayında hamile olduğum hissi ile kan vermeye gitmiştim.. kadın heyecanımı hiç anlamadı.. ve telefonda pek bi havalara girmişsin hamile falan değilsin diye sonucumu bildirmişti.. gıcık şey o günden sonra da önünden bile geçmedim.. şimdi mecbur gidicekmiyim yani.. onlar bulsun beni.. ben gitmem
bebeğin aşıları için doktorlar yardımcı olmuyorlar mı? illa sağlık ocağında mı olması lazım aşılarının?
çok sordum ama kusura bakma lütfen..
evet canım mecbursun gitmeye aile hjekimin kimse onla görüş o kadınla muhattap olma direk dr görüş
bu arada hamilelikte saçlar çok dökülürmüş
benim saçlar tutam tutam gidiyo
nasıl canım sıkılıyo anlatamam
ama ben ordaki kadını hiç sevmiyorum..!!!
geçen sene adetim gecikince tam da tedavinin ilk ayında hamile olduğum hissi ile kan vermeye gitmiştim.. kadın heyecanımı hiç anlamadı.. ve telefonda pek bi havalara girmişsin hamile falan değilsin diye sonucumu bildirmişti.. gıcık şey o günden sonra da önünden bile geçmedim.. şimdi mecbur gidicekmiyim yani.. onlar bulsun beni.. ben gitmem
bebeğin aşıları için doktorlar yardımcı olmuyorlar mı? illa sağlık ocağında mı olması lazım aşılarının?
çok sordum ama kusura bakma lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?