Nisan 2013 Anneleri

kızlarr doktorunuz sizden torch testi istedimi birsürü test istedi tam kan sayımı tiriotler biyokimya hepatitler hepsi güzel çıktı allahtan zaten bunları saglık ocagındada yapmıştılar torch testini yapmamıştılar onuda henüz almadım geç çıkıyo daha önce geçirdigin hastalıklarla ilgiliymiş kızamıkçık su çiçegi filan... vücut bagışıklık kazanmışmı diye

benim doktor da sıraladı bi sürü test yapıcaz dedi.. ama bi kalp atışını duyalım bebeği görelim hamileliğin rayına otursun öyle yapıcam bunlarıdedi.. bi daha gidişimde bolca kan alıcaklar benden yani..

bende torch hariç aynılarını hem saglık ocagında hemde doktorumda yaptırdık biri digerininkini dikkate almıyo tekrar istiyo kollarım delik deşik her sferinde 4-5 tüp gidiyo

tesekkür ederim canim. valla icecek bbirsey bulamamak beni deli ediyor. sicak bir cay istiyorum en azindan. bari cok acik iceyim bende sabahlari

kızlar bulantınız başladımı bende tık yokkk sadece akşamları arada oluyo oda genelde et tükettiğim zaman oluyo okadar

bende tam olarak baslamadi aman da baslamasin zaten

benim daha başlamadı miğde bulantılarım inşallah da başlamaz çalışıyorum ben çok zorlanırım gibi geliyor
bende açık çay içiyordum ama süt içmeye başladım şimdi hiç sevmiyorum sütü ama bebeklerim için içiyorum içine nesguik koyuyorummm

evet mutlaka gitmen gerekiyo sen gitmesende gebeliğin takibi için çagırıyolar zaten aşıların ve bebeğin aşıları içinde gerekli

ama ben ordaki kadını hiç sevmiyorum..!!!
geçen sene adetim gecikince tam da tedavinin ilk ayında hamile olduğum hissi ile kan vermeye gitmiştim.. kadın heyecanımı hiç anlamadı.. ve telefonda pek bi havalara girmişsin hamile falan değilsin diye sonucumu bildirmişti.. gıcık şey o günden sonra da önünden bile geçmedim.. şimdi mecbur gidicekmiyim yani.. onlar bulsun beni.. ben gitmem
bebeğin aşıları için doktorlar yardımcı olmuyorlar mı? illa sağlık ocağında mı olması lazım aşılarının?
çok sordum ama kusura bakma lütfen..

evet canım mecbursun gitmeye aile hjekimin kimse onla görüş o kadınla muhattap olma direk dr görüş

Merhaba arkadaşlar, Allah izin verirse ben de nisan ayı annesi olacağım. doktora muayene için gittiğimde benden idrar ve kan testi istedi bir kağıda da bir şeyler yazdı okuyamadım(doktor yazısı malum) bu testeleri yapsınlar dedi. acaba dediğiniz torch testi var mıydı içlerinde yoksa ayrı kan vermek mi gerekiyor onun için aklıma takıldı şimdii..

yok canım estagfurullah ne takıyosunki sen kadını salla bebegini ve kendini düşün mecburlar zaten özellikle 3. ve 6 ayda tetnoz aşının yapılmasınada çok dikkat et anne için ve bebek için çok öenmli anne için sezeryan dogumda o kesici aletlerle ilgili bi problem olunca tetenoz problemi olabiliyo bebek için özellikle ister sezeryan ister normal olsun kordon keserken kaparsa sonuç baya kötü oluyo daha çok minik oldugu için hastenede hijyene zaten çok dikkat ederler diye düşünme

Merhaba arkadaşlar, Allah izin verirse ben de nisan ayı annesi olacağım. doktora muayene için gittiğimde benden idrar ve kan testi istedi bir kağıda da bir şeyler yazdı okuyamadım(doktor yazısı malum) bu testeleri yapsınlar dedi. acaba dediğiniz torch testi var mıydı içlerinde yoksa ayrı kan vermek mi gerekiyor onun için aklıma takıldı şimdii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…