Nisan 2013 Anneleri

ahh ahh o kadın aile hekimimiz işte

ben sağlık ocağına gitmeyi düşünmüyorum kızlar
bir sağlıkçı tanıdım var benim o gerek yok dedi her takibini doktora yaptır dedi...yapılması gereken aşı varsa dokturun da söyler zaten dedi..
onlar vara yoka arayıp iğne yapıyorlar dedi kendi dr ma da danışıcam ama bu durumu bakalım o ne diyecek...:26::26:

genelde istiyolar testleri diger tesetler ücretsiz yapılıyo ama torch testi ücretli bi test

ben cikolata , kakao cola filan kafein var diye hic yemiyorum icmiyorum. ama birazcik nesquik den bisi olmaz heralde

bu arada hamilelikte saçlar çok dökülürmüş
benim saçlar tutam tutam gidiyo
nasıl canım sıkılıyo anlatamam

benim zaten yaptigim diyetten dolayi baslamisti dökülmeler bir ara durmustu. simdi sen hatirlattin evet benim tekrar basladi sanirim hamilelikten dökülüyor
napalim sacdanda oluruz yeterki bebegimiz iyi olsun

bu arada hamilelikte saçlar çok dökülürmüş
benim saçlar tutam tutam gidiyo
nasıl canım sıkılıyo anlatamam
aaaa bendende bugun tutam tutam gitti panik oldum ama ilk hamileliğimde hatırlamıyorum döküldügünü
ayrıca aile hekimi konusunda rahat olun kızlar hekimler hamileligi sisteme girmezlerse yüksek bir ceza yiyorlar ayrıca hamile basına ayrıca ek para alıyorlar yani bu demek oluyor ki onlar bizim peşimizden kossunlar sizin canınızı sıktılarsa bırakın canıları sıkılsın ayrıca kadın yani doktor canını sıktıysa evine yakın yada iş yerine yakın bir yerede aile hekimine tasıma yapabilirsin.bildiğn daha iyi bir aile hekimi varsa git konus kayıt aldırmak istiyorum de.cevrem cok kişi öyle tasıma yaptı.

canım ya ister istemez takıyorum aslında streste iyi değil ama ama ama ama......

canım kanaman devam etmediğine göre takma kafana birşey olmaz o zorlamadan dolayıdır stres yapman daha tehlikeli eger düşük gibi bi durum olsa öle sadece lekelenmeyle kalmazdı ama düşük tehlikesine karşı çok dikkat et

hic bir fikrim yok benim bu konuda canim

evet canım dikkat edicem teşekkür ederim ilki varsınız biraz rahatladım sayenizdeee

BU MESAJ TUNCSS A ...:) merhabalar.mesajı geç gördüm. öncelikle çok teşükkür ederim. benim de istediğim o zaten hani doktorla iletişimim iyi olsun.kendimi ifade etmek zorunda kalmayım her seferde. bana da bir arakdaşım güven hastanesini tvsiye etti ama onun yeri biraz ters gelmişti bana yeni mahlle daha uygun eşime ykın olduğu için. çok çok teşükkür ederim. bu arada tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inş.sağlıklı sıhhatli geçer inşallah 9 ay ve sonrası. aslında benim durumum biraz kritik.adet geckmemden 2 gün sonra test yptırdım. beta hcg 30 çıktı forumda da okuduğum değerlere göre az gldi bana doktor bu güne randevü vermişti .işte öğleden sonra alacağım sonucumu. inşallah olumsuz bir şey yoktur. bak işte doktor bana gebesin bile demedi gebe değilsin de demedi bana açıklama yapmadı. kendi kendime bi sonuca vrmaya calışıyorum.öyle olsun istemiyorum inş tavsiyene uyup randevu alacağım.tekrar görşmek üzeree.tekrardan çok çok tesekkürlerrr:) bu arada özel mesaj gönderemiyormuşum henüz yeni olduğum iiçin burdan cvp veriyorum.

ben süt ve yogurt tüketiyodum hergün saglık ocagında yapılan testte kalsiyum normal değerin üstünde çıktı depolar dolmuş bi süre ara verdim sonucu daha göstermedim saglık ocagındaki doktora bakalım o ne diyecek

bende tüketmiyorum canım hiç birini bebeklerin sağlığı daha önemli
ama nesguiği çoçuklara içiriyorlarya birşey olmaz diye düşündümm:26::26:sütü sade içemem yoksa
kızlar birde ben günde 3-4 tane ceviz yiyorum çok faydalıymış kivi yiyorum günde 1-2 tane

kesin bende de kalsiyum fazla cikar kasar peyniri tüketiyorum cok. kasarda da inanilmaz kalsiyum varmis sam fistiginda da . hani su kabuklu yesil olan.

aa kivi yi iyi hatirlattin. benim meyve ile aram hic yoktur. ama kivi yi severim

kesin bende de kalsiyum fazla cikar kasar peyniri tüketiyorum cok. kasarda da inanilmaz kalsiyum varmis sam fistiginda da . hani su kabuklu yesil olan.

evet kaşardada çok kalsiyum ben abartmıştım kahvaltıda hertürlü peynir çeşidinden kullanıyodum ben biraz ara verdim depodan kullanayım kuruyemiş çok faydalı ben hepsinden az az alıyorum allah şükür hiç bi vitamin eksikliğ çıkmadı

hmm tamam bakalım bi daha kontrolde bu konuyu doktorumla bi görüşeyim.. belki klinikte tetanoz aşılarını filan yapıyorlardır.. ya da en kötü doktorumu değiştiricem..
hastanelerde hijyen zaten pek beklemiyorum..

işte ben gibi biri daha.. bende istemiyorum pek sağlık ocağı durumunu.. doktoruma danışacağım bu konuyu.. sende bilgi edinirsen paylaşırsan sevinirim..

canım ne demek yaa.. inşallah faydam olur da bi Allah razı olsun dersin.. mesaj yaz bol bol da sayın artsın özel mesaj atabilesin
inşallah değerin kat kat artmıştır da sağlıkla gelir miniğin.. Sema hanıma gidersen senin fanatiğin bi hastan var nette yazıp duruyo de o beni bilir hemen inşallah klinikte de karşılaşma şansımız olur.. bi de bir tavsiye randevunu erken saate ya da akşamın en son saatine yakın zamanlara al.. gün içinde yoğun oluyorlar ve sapmalar olup bekleme ihtimalin olabiliyor.

ahh ahh o kadın aile hekimimiz işte

Canım aile hekimini değiştirebilirsin...benim bir arkadaş değişttirdi, olmasını istediğin aile hekimine gidip kaydımı buraya aldırmak istiyorum diyince bir form veriyorlarmış, böylece o kadınla hiç muhatap olmadan değiştirirsin aile hekimini..hem aile hekimleri hasta başına devletten ücret alıyorlar, hakkettiğini düşünmüyorsan gitme ona...

tabi canım mutlaka bildirirm
hepiz drlarımızın ne sitediğini mutkala paylaşalım zaten nelere dikket etmiz konusunda hepimiz birbirmize yardımcı oluruz böylelikle
birimizin dr önemsemediği şeyi diğer dr önemseyip isteyebilir:18:

kesinlikle haketmiyor hemde.. tamam canım ben bu konuyu değerlendireyim.. gidip doktorları tek tek gezeyim hangisini seversem ona kaydımı aldırırım

çok haklısın.. en azından bilgilenmiş oluruz doktora gidince danışırız filan.. benim kontrolüm 16 ağustosta.. zaman nasıl geçecek bilmiyorum valla

benimkide 18 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…