- Konu Sahibi miraclegirl
-
ayyy benimde doktor 18i yazdı ilk.. 16sı eşimin doğum günü 2 gün erken olsa doğum günü hediyesi olsa dedim.. oluuurrr dedi
süper olcak süper..
sana da günler geçmiyor gibi oluyor mu?
merhaba kızlar bende enson reglimi 29haziranda olmuştum.4ağustosta yaptığım idrar testinde pozitifi gördüm ve bugün doktora gittim kan testi yaptı. hcg değeri 1421 çıktı. ve hamile olduğumu söyledi. henüz çok küçük 3 haftalık kadar dedi.dolayısıyla ultrasonda belli belirsiz görünüyor dedi. net görüntü için 10 gün sonra gel dedi.sizce bu normal mi? ilk gebeliğim bu.. acemiyim..
merhaba kızlar bende enson reglimi 29haziranda olmuştum.4ağustosta yaptığım idrar testinde pozitifi gördüm ve bugün doktora gittim kan testi yaptı. hcg değeri 1421 çıktı. ve hamile olduğumu söyledi. henüz çok küçük 3 haftalık kadar dedi.dolayısıyla ultrasonda belli belirsiz görünüyor dedi. net görüntü için 10 gün sonra gel dedi.sizce bu normal mi? ilk gebeliğim bu.. acemiyim..
hmm tamam bakalım bi daha kontrolde bu konuyu doktorumla bi görüşeyim.. belki klinikte tetanoz aşılarını filan yapıyorlardır.. ya da en kötü doktorumu değiştiricem..
hastanelerde hijyen zaten pek beklemiyorum..
işte ben gibi biri daha.. bende istemiyorum pek sağlık ocağı durumunu.. doktoruma danışacağım bu konuyu.. sende bilgi edinirsen paylaşırsan sevinirim..
canım ne demek yaa.. inşallah faydam olur da bi Allah razı olsun dersin.. mesaj yaz bol bol da sayın artsın özel mesaj atabilesin
inşallah değerin kat kat artmıştır da sağlıkla gelir miniğin.. Sema hanıma gidersen senin fanatiğin bi hastan var nette yazıp duruyo de o beni bilir hemeninşallah klinikte de karşılaşma şansımız olur.. bi de bir tavsiye randevunu erken saate ya da akşamın en son saatine yakın zamanlara al.. gün içinde yoğun oluyorlar ve sapmalar olup bekleme ihtimalin olabiliyor. [/QU
şimdiden diyorum Allah razı olsun diye:) tamam mutlaka bahsedeceğim senden gidersem eğer. tmmm canımm eşimle görüştümm halldeceğiz inş bu işi çokk teşekkr ederimm çok sağol tkrardan:)
Bende ultrason için 10 gün beklemeyi düşünüyorum çünkü ilki düşük oldu.Şimdi korkularım var, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Kızlar aranızda torch testi yaptıran oldu mu?5 haftalık oldum geç kalmış sayılmam dimi bu test için?
torvh testi ne anlamadım ben ne işe yarıyor
canım gebelik sırasında bebeğe geçip sakatlıklara yol açan mikropların tespiti için yapılan test torch testi mesela geçirelin bazı rahatsızlıklar kızamıkçık su çiçegi vb. bunlara vücut bağışıklık kazanmışmı filan diye bide aldıgımız sebzelerden bulaşan bakteriler var onlara karşıda vucudun bağışıklıgı varmı diye yapılıyo toksoplazma rubella filan onlara bakılıyo
kızlar merhaba bugün keseyi görmeye gittim.1.5 cm rahim içinde kesen var dedi doktor. Folik asit kullanmaya devam et dedi. Kanaman lekelenmen var mı dedi. Ben yok dedim. Tamam o zaman 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ben mi çok beklenti içindeyim acaba. Doktor başkada bir şey demedi. Sormadı. Bu hamile kalmadan öncede gittiğim bir doktor. Hamilelik öncesi rutin testleri yapmıştı bana. Neyse kızlar ya ben doktordan nefret ettim resmen. Suratsızın teki ayrıca. 10 gün sonra için başka birinden randevu aldım. Ha birde dediki dış gebelik değildir falan diyemem şimdi dedi. Ya dedim kese rahim içinde değil mi. Evet dedi ama olsun 10 gün sonra netleşir dedi. ve içimde bir yumruk gibi vesveseyle yolladı beni. Sizler kese kontrolünde neler yaptınız kızlar.
sanki hamile kalmadan önce bana böyle bi test yapılmıştı ama emin değilim
kızlar merhaba bugün keseyi görmeye gittim.1.5 cm rahim içinde kesen var dedi doktor. Folik asit kullanmaya devam et dedi. Kanaman lekelenmen var mı dedi. Ben yok dedim. Tamam o zaman 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ben mi çok beklenti içindeyim acaba. Doktor başkada bir şey demedi. Sormadı. Bu hamile kalmadan öncede gittiğim bir doktor. Hamilelik öncesi rutin testleri yapmıştı bana. Neyse kızlar ya ben doktordan nefret ettim resmen. Suratsızın teki ayrıca. 10 gün sonra için başka birinden randevu aldım. Ha birde dediki dış gebelik değildir falan diyemem şimdi dedi. Ya dedim kese rahim içinde değil mi. Evet dedi ama olsun 10 gün sonra netleşir dedi. ve içimde bir yumruk gibi vesveseyle yolladı beni. Sizler kese kontrolünde neler yaptınız kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?