Nisan 2013 Anneleri

merhaba kızlar bende enson reglimi 29haziranda olmuştum.4ağustosta yaptığım idrar testinde pozitifi gördüm ve bugün doktora gittim kan testi yaptı. hcg değeri 1421 çıktı. ve hamile olduğumu söyledi. henüz çok küçük 3 haftalık kadar dedi.dolayısıyla ultrasonda belli belirsiz görünüyor dedi. net görüntü için 10 gün sonra gel dedi.sizce bu normal mi? ilk gebeliğim bu.. acemiyim..

ayyy benimde doktor 18i yazdı ilk.. 16sı eşimin doğum günü 2 gün erken olsa doğum günü hediyesi olsa dedim.. oluuurrr dedi
süper olcak süper..
sana da günler geçmiyor gibi oluyor mu?

nice senere canım eşine hep birlikte mutlu günleriniz olsun inşallahhh
babaya çok güzel bir doğum günü hediyesi gerçektenn
bana geçiyo günler çalıştığım için belkide öyle geliyo ama çok heycanlıyım bende biran önce gelsin diye dua ediyorum su gibi akıp geçsin zaman diyorummm

canım hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin.. senle aynı haftalarımız.. benimde dr her hafta gitmeme rağmen diretti bakmıyor.. eşimde bu işin içinde biri olduğu için ikiside aynı kafadan ultrasonun çok minik olan bebeğe etkisi var diyolar sık sık bakmannın manası yok, onlara kalsa 8. hafta bakacaklar bende bekleyecem canım 10 gün sonra gidicem bende için rahat olsun.. görünsede sadece bikese görülürmüş bazen oda görünmez diyo dr bu sefer moralin bozulcak neden görülmedi diye gece uykulanır kaçar diyo..eşimde öyle diyo..bende pes ettim ikiside bilimsel yaklaşıyo kimse anlamıyor duygularımdan

canım benimde 18 haziran son adetim ve geç döllenme olmuş.. geçen hafta ilk gittiğimde benimde miniminnacık bir nokta vardı sadece ve doktor emin olamayıp kan istemişti.. kanda 800 küsür çıkmıştı ve haftaya yine gel demişti.. cumartesi günü gittiğimde de kesemizi net olarak görebildik.. tahminimden çok daha çabuk gelişiyormuş.. hep söylerlerdi inanmazdım.. haftaya sende inşallah sağlıkla keseni göreceksin

endişe edecek birşey yok canım çok normal bizim randevularımız 18 de
şimdi görebilmesi için alttan bakması gerekerdi öyle bakmak istemedi demek ki biz de istemiyoruz oyüzden bekliyoruz
battan sonra 2-3 hafta geçmesi lazım...hem keseyi hemde kalp atışlarını duymak içinnn
değerin çok güzel

kızlar çok teşekkür ederim. zaten korkumdan kimseye söyleyemiyorum.kendim daha inanamıyorum belkide ondan:))ama inanılmaz bir duygu Allahım bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin. çoookkk mutluyum:))

maşallah maşallah hanımlar kendinize ve bebeklerinize ne güzel bakıyorsunuz ben her akşam protein almaya çalışıyorum günde 2 kere ayran yada yoğurt yiyorum öğlenleride hastane yemekleri yiyorum malesef

4 yasında bır oğlum var mart ayında doktora gıttım pcos olduğu ıcın benımnormal yollarla cocuğumun olamayacağını öğrendım ama hıc ınanmadım cunku zaten ılk bebeğime hamıle kaldığımdada pcos vardı ve bız oğlum 2 yasından berı uğrasıyorduk ama bebek olmuyordu tabı yumurtlama gunlerını falan hıc hesaplamadık bır kere cift cizgi gordum ama 4 gun sonra adet oldum sanırım kımyasal oldu hayırlısı dedık bu ramazan ayında oruc tutarken mıde bulantıları yasadım oğlumun sıktığı parfumun kokusunu metrelerce oteden alabılıyordum 2 gun zor oruc tuttum orucu actıktan sonra namaz kılarken cok fena bas donmelerı yasıyordum doktora gıttım gastirit teshısı koydu ve ılac verdı ama ben kullanmadım bu olaydan 3 gun sonra adetım 2 gun gecıkınce test yaptım ınanamadım hamıleydım ertesı gun kan tahlılı verdım sonuc pozotıftı ama bebek karnımdan gorunmedı ve doktor daha kucuk dedı ve persembe tekrar gıdıcem doktor alttan ultrosanla bakmıyormus bu nedenle beklemedeyım allah ızın verırse nısanın ılk haftası doğumum ama kendımı hıc hamıle gıbı hıssedemıyorum korkularımda var allahım yardımcımız olsun

Bende ultrason için 10 gün beklemeyi düşünüyorum çünkü ilki düşük oldu.Şimdi korkularım var, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Kızlar aranızda torch testi yaptıran oldu mu?5 haftalık oldum geç kalmış sayılmam dimi bu test için?

torvh testi ne anlamadım ben ne işe yarıyor

kızlar merhaba bugün keseyi görmeye gittim.1.5 cm rahim içinde kesen var dedi doktor. Folik asit kullanmaya devam et dedi. Kanaman lekelenmen var mı dedi. Ben yok dedim. Tamam o zaman 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ben mi çok beklenti içindeyim acaba. Doktor başkada bir şey demedi. Sormadı. Bu hamile kalmadan öncede gittiğim bir doktor. Hamilelik öncesi rutin testleri yapmıştı bana. Neyse kızlar ya ben doktordan nefret ettim resmen. Suratsızın teki ayrıca. 10 gün sonra için başka birinden randevu aldım. Ha birde dediki dış gebelik değildir falan diyemem şimdi dedi. Ya dedim kese rahim içinde değil mi. Evet dedi ama olsun 10 gün sonra netleşir dedi. ve içimde bir yumruk gibi vesveseyle yolladı beni. Sizler kese kontrolünde neler yaptınız kızlar.

torvh testi ne anlamadım ben ne işe yarıyor

canım gebelik sırasında bebeğe geçip sakatlıklara yol açan mikropların tespiti için yapılan test torch testi mesela geçirelin bazı rahatsızlıklar kızamıkçık su çiçegi vb. bunlara vücut bağışıklık kazanmışmı filan diye bide aldıgımız sebzelerden bulaşan bakteriler var onlara karşıda vucudun bağışıklıgı varmı diye yapılıyo toksoplazma rubella filan onlara bakılıyo

sanki hamile kalmadan önce bana böyle bi test yapılmıştı ama emin değilim

anlamadım ben kese göründüyse nasıl dış gebelik olsun eger yolk kesesi ve embriyo sonradan görünmezse buna dış gebelik değil mol gebelik yani boş gebelik denir. benim kese 15.2 mm bebekde henüz 2.2 mm çok minik takma kafana bence kesenin boyutu çok güzel benimkiyle aynı nerdeyse yakında bebeğide görürsün inşallah

cnm hoşgeldin içine korku düşmesi normal..ben birazda bu yüzden doktora gitmeyi istemedim..iyice hersey belli olsun diye..o keseyi görmüşsünüz şükürler olsun..kalp atısı için 10 gün sonraya atmıs..sen hiç canını sıkma başka doktordan randevuda almıssın..oraya git güzelce muayeneni ol..neler yapman gerektiğini sor..inan bu aşamada doktorlar başka bişi söylemiyo..git 10 gün sonra gel..sen canını sıkma tamam arkadasım..mutlu ol..

ahhh güzelim yaaa dr e kadar dangalak seni rahat5latması gerikrkendank diyemi söyledi hiç canını sıkma tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…