Nisan 2013 Anneleri

merhaba arkadaşlar. benim de ilk hamileliğim. cumartesi keseyi gördük nihayet. karın ultrasonunda kesesi 9mm olarak ölçüldü. sanıyorum benimki geç döllenme olmuş. bana da 10-12 gün sonra kalp atışları için gitmemi söyledi. ama o siyah yuvarlağı görmek bile çok güzel allah isteyen herkese versin

ayyyy canım benim benim kesemde 9mm di siyah yuvarlak çok tatlı bi kese aynı annesine benziyorrr

bu arada kızlar yazdım mı bilmiyorum idrarımda bakteri çıktı,enfeksiyon var..dr tek kullanımlık bi antibiyotik verdi monurol şase diye bişe..gece yatarken içicekmişim.. inşallah bebişe etki etmez

hayırlısı bakalım canım.bizim burda öğlenden sonra çıkıyor netten görebiliyorum sonuçları doktora gitmeden.
.

Hadi ya, çok iyiymis. Keske burada da öyle yapsalar. Neyse, iki gün heyecanla beklemek de güzeldi. Yalnız damarımı bulamayan sevgili hemşire kolumu öyle bir morartti ki hala küçük bir ceviz kadar morluk var. Oysa basta uyarmıştım damarlarım zor bulunuyor ve kaygan diye. Sonra da çıkarıp el üstünden aldı. Ama bu bile tuhaf bir mutluluk veriyor insana. Küçücük bebisim için ne de olsa :)

Merhabalar.. 23.07.2012 de transferim oldu çok şükür hamileyim.. 1 aylık olduğu söylendi.. 1 aylık hamile olan var mı????

bu arada kızlar yazdım mı bilmiyorum idrarımda bakteri çıktı,enfeksiyon var..dr tek kullanımlık bi antibiyotik verdi monurol şase diye bişe..gece yatarken içicekmişim.. inşallah bebişe etki etmez
geçmiş olsun canım bebeğe etki edeceğini sanmıyorum öyle olsaydı doktor vermezdi zaten tek kullanımlıkmış.enfeksiyon önemli gebelikte dikkat etcanım.

çıktı tahlil sonuçlarım normal netten baktım gerçi 1 ay öncekilere göre demir bağ kap.falan epey düşmüş ama yinede normal değerler aralığında hava çok sıcak olduğundan hiç gidesim gelmedi sağlık ocağı 25 dak falan uzaklıkta yürüyerek git gel 1 saat sabahta zorlandım zaten belim ağrıdı giderken yarın sabah işe gelmeden gidicem.

Kizlar dr geldim tehlikeli birsey olmadigini soyledi kesede gayet iyi gorunuyor kalp atislarini haftaya dinlemeye gidicez oyle artik bir ohhhhhhhh cekebilirim.

merhaba arkadaşlar ,bende nisan ayı annelerinden olucam , kese göründü 4.7 mm :) kalp atışlarını dinlemek içinde 17 Ağustosta tekrar gidicez

Merhabalar.. 23.07.2012 de transferim oldu çok şükür hamileyim.. 1 aylık olduğu söylendi.. 1 aylık hamile olan var mı????

hosgeldin canim heppimiz ayni zamanlardayiz emelos un dedigi gibi

aysem hayirli olsun canim. sevindim. bende carsamba bi gideydim bi keseyi göreydim rahatlayayaydim iyiydi yaa

kizlar yaa hicbiriniz bilmiyonuz mu meyve cayi iciliyo mu diye. kac gündür soruyorum bilen desin yaa nolooorrr

hiçbir fikrim yok canım ama bitki çayları pek tavsiye edilmiyo hamilelikde dr danışmadan içmesen iyi olur bence

ben geçen sene tedavi görürken tam çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra filan enfeksiyon olmuştum ama ne fena.. bebek olma ihtimalini düşünerek bana da monurol vermişti doktorum ve ertesi güne rahatlamıştım.. bir sakıncası olmayacağı zaten prospektüsünde de yazıyor ki doktorun da bu ilacı verdiğine göre için rahat olsun

Kizlar dr geldim tehlikeli birsey olmadigini soyledi kesede gayet iyi gorunuyor kalp atislarini haftaya dinlemeye gidicez oyle artik bir ohhhhhhhh cekebilirim.

oohhhhh maşallah rahatlamış olmana sevindim

canım nette baya yazıyor.. sinameki adaçayı filan bunlar zararlıymış.. ama çok miktarda alındığında.. benim evde kayısı çayım var içinde sinameki var diye korkuyorum içmeye.. bi dahaki doktor kontrolünde soracağım.. ama illa içecek bişeyler istiyorsan evde meyve suları yap.. ben şimdi ona başlayacağım. reçellerden filan meyve suları yapıcam.. en sağlıklısı bu gibi duruyor.. yoksa içim rahat etmiyor..

meyve suyu için hanımlar.. ayran için , maden suyu (günde 1 tane), bol bol su bunun dışında gerek yok yani riske girmeye.ben öğrendiğim andan itibaren çayı bile kestim hayatımda hiç yok onlar :)

kasıklarım ağrıyor ınsallah kotu bır sey olmaz ılk hamılelığımdede düşük tehlıkesı vardı 3 ay nerdeyse yattım hormon ılacları almaktan mahvoldum korkuyorum buda ole olacak dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…