- Konu Sahibi miraclegirl
-
evet gebelikten öncede gebelik düşündüğünü söleyince yapıyolar bazen bu testleri riske atmadan bizde şimdi vücudun bağışıklık kazanmadıgı çıkarsa çok dikkat etmek zorundayız
ayyy yapıldıysa süper valla allahım sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin.
kızlar merhaba bugün keseyi görmeye gittim.1.5 cm rahim içinde kesen var dedi doktor. Folik asit kullanmaya devam et dedi. Kanaman lekelenmen var mı dedi. Ben yok dedim. Tamam o zaman 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ben mi çok beklenti içindeyim acaba. Doktor başkada bir şey demedi. Sormadı. Bu hamile kalmadan öncede gittiğim bir doktor. Hamilelik öncesi rutin testleri yapmıştı bana. Neyse kızlar ya ben doktordan nefret ettim resmen. Suratsızın teki ayrıca. 10 gün sonra için başka birinden randevu aldım. Ha birde dediki dış gebelik değildir falan diyemem şimdi dedi. Ya dedim kese rahim içinde değil mi. Evet dedi ama olsun 10 gün sonra netleşir dedi. ve içimde bir yumruk gibi vesveseyle yolladı beni. Sizler kese kontrolünde neler yaptınız kızlar.
canım öğleden sonra doktora gidecektin neoldu
merhaba arkadaşlar. benim de ilk hamileliğim. cumartesi keseyi gördük nihayet. karın ultrasonunda kesesi 9mm olarak ölçüldü. sanıyorum benimki geç döllenme olmuş. bana da 10-12 gün sonra kalp atışları için gitmemi söyledi. ama o siyah yuvarlağı görmek bile çok güzelallah isteyen herkese versin
bütün keselere maşallahayyyy canım benim benim kesemde 9mm di siyah yuvarlak çok tatlı bi kese aynı annesine benziyorrr
bütün keselere maşallah
hayırlısı bakalım canım.bizim burda öğlenden sonra çıkıyor netten görebiliyorum sonuçları doktora gitmeden.
.
Merhabalar.. 23.07.2012 de transferim oldu çok şükür hamileyim.. 1 aylık olduğu söylendi.. 1 aylık hamile olan var mı????
geçmiş olsun canım bebeğe etki edeceğini sanmıyorum öyle olsaydı doktor vermezdi zaten tek kullanımlıkmış.enfeksiyon önemli gebelikte dikkat etcanım.bu arada kızlar yazdım mı bilmiyorum idrarımda bakteri çıktı,enfeksiyon var..dr tek kullanımlık bi antibiyotik verdi monurol şase diye bişe..gece yatarken içicekmişim.. inşallah bebişe etki etmez
Hadi ya, çok iyiymis. Keske burada da öyle yapsalar. Neyse, iki gün heyecanla beklemek de güzeldi. Yalnız damarımı bulamayan sevgili hemşire kolumu öyle bir morartti ki hala küçük bir ceviz kadar morluk var. Oysa basta uyarmıştım damarlarım zor bulunuyor ve kaygan diye. Sonra da çıkarıp el üstünden aldı. Ama bu bile tuhaf bir mutluluk veriyor insana. Küçücük bebisim için ne de olsa :)
Merhabalar.. 23.07.2012 de transferim oldu çok şükür hamileyim.. 1 aylık olduğu söylendi.. 1 aylık hamile olan var mı????
hosgeldin canim heppimiz ayni zamanlardayiz emelos un dedigi gibi
aysem hayirli olsun canim. sevindim. bende carsamba bi gideydim bi keseyi göreydim rahatlayayaydim iyiydi yaa
kizlar yaa hicbiriniz bilmiyonuz mu meyve cayi iciliyo mu diye. kac gündür soruyorum bilen desin yaa nolooorrr
bu arada kızlar yazdım mı bilmiyorum idrarımda bakteri çıktı,enfeksiyon var..dr tek kullanımlık bi antibiyotik verdi monurol şase diye bişe..gece yatarken içicekmişim.. inşallah bebişe etki etmez
Kizlar dr geldim tehlikeli birsey olmadigini soyledi kesede gayet iyi gorunuyor kalp atislarini haftaya dinlemeye gidicez oyle artik bir ohhhhhhhh cekebilirim.
hosgeldin canim heppimiz ayni zamanlardayiz emelos un dedigi gibi
aysem hayirli olsun canim. sevindim. bende carsamba bi gideydim bi keseyi göreydim rahatlayayaydim iyiydi yaa
kizlar yaa hicbiriniz bilmiyonuz mu meyve cayi iciliyo mu diye. kac gündür soruyorum bilen desin yaa nolooorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?