- 5 Temmuz 2011
- 1.250
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi miraclegirl
-
Hadi gecmis olsun canim cok sevindim iyi olmaniza,iliskiye girme konusunda birsey dedi mi dr?Kizlar dr geldim tehlikeli birsey olmadigini soyledi kesede gayet iyi gorunuyor kalp atislarini haftaya dinlemeye gidicez oyle artik bir ohhhhhhhh cekebilirim.
canim kendine dikkat et hamilelikte kasik agrisi normal diye biliyorum ama siddetliyse mutlaka dr a danis.kasıklarım ağrıyor ınsallah kotu bır sey olmaz ılk hamılelığımdede düşük tehlıkesı vardı 3 ay nerdeyse yattım hormon ılacları almaktan mahvoldum korkuyorum buda ole olacak dıye
Merhabalar.. 23.07.2012 de transferim oldu çok şükür hamileyim.. 1 aylık olduğu söylendi.. 1 aylık hamile olan var mı????
aranızda kasık ağrısı ceken varmı
selam seninle aynı gün görünüyor doğum tarihimiz :) ben henüz duymadım kalbi keseyi gördüm sadece haftaya tekrar gelmemi söyledi doktor senin nasıl gidiyor hamilelikKizlar dr geldim tehlikeli birsey olmadigini soyledi kesede gayet iyi gorunuyor kalp atislarini haftaya dinlemeye gidicez oyle artik bir ohhhhhhhh cekebilirim.
oo baya artmışız yeni arkadaşlar gelmiş sonunda cumartesi kesemizi gördük 15.2 mm kesemiz 2.2 mm de bebeğimiz henüz
Slm bayanlar, bende hamileyim.Nasipse 7 nisan tahmini doğum tarihimiz. İkinci bebeğim olucak inşallah:18:
kızlarr doktorunuz sizden torch testi istedimi birsürü test istedi tam kan sayımı tiriotler biyokimya hepatitler hepsi güzel çıktı allahtan zaten bunları saglık ocagındada yapmıştılar torch testini yapmamıştılar onuda henüz almadım geç çıkıyo daha önce geçirdigin hastalıklarla ilgiliymiş kızamıkçık su çiçegi filan... vücut bagışıklık kazanmışmı diye
Merhaba arkadaşlar, Allah izin verirse ben de nisan ayı annesi olacağım. doktora muayene için gittiğimde benden idrar ve kan testi istedi bir kağıda da bir şeyler yazdı okuyamadım(doktor yazısı malum) bu testeleri yapsınlar dedi. acaba dediğiniz torch testi var mıydı içlerinde yoksa ayrı kan vermek mi gerekiyor onun için aklıma takıldı şimdii..
ben süt ve yogurt tüketiyodum hergün saglık ocagında yapılan testte kalsiyum normal değerin üstünde çıktı depolar dolmuşbi süre ara verdim sonucu daha göstermedim saglık ocagındaki doktora bakalım o ne diyecek
hosgeldin canim heppimiz ayni zamanlardayiz emelos un dedigi gibi
aysem hayirli olsun canim. sevindim. bende carsamba bi gideydim bi keseyi göreydim rahatlayayaydim iyiydi yaa
kizlar yaa hicbiriniz bilmiyonuz mu meyve cayi iciliyo mu diye. kac gündür soruyorum bilen desin yaa nolooorrr
selam trabzonlu, sağlık ocağındaki yapılan testte kalsiyum vs. değerlerine de bakılıyoru mu?
ben geçen sene tedavi görürken tam çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra filan enfeksiyon olmuştum ama ne fena.. bebek olma ihtimalini düşünerek bana da monurol vermişti doktorum ve ertesi güne rahatlamıştım.. bir sakıncası olmayacağı zaten prospektüsünde de yazıyor ki doktorun da bu ilacı verdiğine göre için rahat olsun
oohhhhh maşallahrahatlamış olmana sevindim
canım nette baya yazıyor.. sinameki adaçayı filan bunlar zararlıymış.. ama çok miktarda alındığında.. benim evde kayısı çayım var içinde sinameki var diye korkuyorum içmeye.. bi dahaki doktor kontrolünde soracağım.. ama illa içecek bişeyler istiyorsan evde meyve suları yap.. ben şimdi ona başlayacağım. reçellerden filan meyve suları yapıcam.. en sağlıklısı bu gibi duruyor.. yoksa içim rahat etmiyor..
meyve suyu için hanımlar.. ayran için , maden suyu (günde 1 tane), bol bol su bunun dışında gerek yok yani riske girmeye.ben öğrendiğim andan itibaren çayı bile kestim hayatımda hiç yok onlar :)
kızlar kızlar yürğim sızlar nasılsınız günaydın.neler yaptınız ben dr dan sonra çok rahatladım valla.derin bir nefes aldım.kızlar rüya yorumlayan varmı aranızda ben rüyamda biri bana erkek bebeğin olucak diye söyledi bende gittim anneme oğlum olucak dedim hayır olsunnn
kasıklarım ağrıyor ınsallah kotu bır sey olmaz ılk hamılelığımdede düşük tehlıkesı vardı 3 ay nerdeyse yattım hormon ılacları almaktan mahvoldum korkuyorum buda ole olacak dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?