Nisan 2013 Anneleri

Kizlar dr geldim tehlikeli birsey olmadigini soyledi kesede gayet iyi gorunuyor kalp atislarini haftaya dinlemeye gidicez oyle artik bir ohhhhhhhh cekebilirim.
Hadi gecmis olsun canim cok sevindim iyi olmaniza,iliskiye girme konusunda birsey dedi mi dr?
kasıklarım ağrıyor ınsallah kotu bır sey olmaz ılk hamılelığımdede düşük tehlıkesı vardı 3 ay nerdeyse yattım hormon ılacları almaktan mahvoldum korkuyorum buda ole olacak dıye
canim kendine dikkat et hamilelikte kasik agrisi normal diye biliyorum ama siddetliyse mutlaka dr a danis.
Merhabalar.. 23.07.2012 de transferim oldu çok şükür hamileyim.. 1 aylık olduğu söylendi.. 1 aylık hamile olan var mı????

Hayirli olsun canim benim de tup bebek benim transferim de 14 temmuzda olmustu.

merhaba kızlar bugün doktora gidecektim gidemedim geç kalmışım...
Bende iştahın i'si yok peynir zeytinle meyve suyuyla yaşıyorum..su bile içmek istemiyorum..yemek kelimesi bile midemi bulandırıyor...

Kizlar dr geldim tehlikeli birsey olmadigini soyledi kesede gayet iyi gorunuyor kalp atislarini haftaya dinlemeye gidicez oyle artik bir ohhhhhhhh cekebilirim.
selam seninle aynı gün görünüyor doğum tarihimiz :) ben henüz duymadım kalbi keseyi gördüm sadece haftaya tekrar gelmemi söyledi doktor senin nasıl gidiyor hamilelik

İştahsızlıkla geçiyor canım :) Yemek yemiyorum...su bile içemiyorum..
Senin nasıl geçiyor?
Bu arada ben hiç doktora gitmedim,kısmetse yarın gideceğim...

puhahaha kızlar durun aklıma ne geldi ya anlatayım..
Hani Hülya Koçyiğitin bir tane filmi vardı ya hapishanede hamile kalıyor sonra bebeğini düşürmek için mekik hareketleri çekiyor uzun atlama falan yapıyor... ama herşeye rağmen o bebek doğuyor hatta Sezercik oluyor galiba...Filmin adını hatırlayamadım şimdi..
Ay habire bu geliyor aklıma...delirdim mi ne...

ben hamile kalmadan önce gitmiştim, benden de istemişti doktorum. kan sayımı, şeker, b12 vitamin, troid, rubella(kızamıkçık), toxoplazma, hepatitler falan bakıldı. toxo her ikisi de negatif çıktı dolayısıyla çig et, işlenmiş et yok (sosis, salamvs) , bitkileri de sirkeli suda yıkayıp yiyorum.

merhaba zmbk. hadi hayırlısı, mutlu bir hamilelik diliyorum. doktor benden tam kan sayımı istemişti, kan verdiğim zaman o test listesi yaptığı kagıdın içinde zaten torch da istemiş doktor. yani 1 defa kan verdim hepsi aynı anda oldu. ama sen listeye bak torch tarama ya da toxoplazma gibi bişiler yazıyor mu? yazmıyorsa doktorun zaten en yakın zamanda isteyecektir. bir de ben pinpirikliyim o yüzden hamile kalmayı düşündüğün ay testleri yaptırdım, henüz hamile değilken yaptırdığım için devlet ya da özel sigortalar karşılamadı, iki kat fiyat ödedim bazen pinpirikli olmak pahalıya patlıyor...

selam trabzonlu, sağlık ocağındaki yapılan testte kalsiyum vs. değerlerine de bakılıyoru mu?

kızlar kızlar yürğim sızlar nasılsınız günaydın.neler yaptınız ben dr dan sonra çok rahatladım valla.derin bir nefes aldım.kızlar rüya yorumlayan varmı aranızda ben rüyamda biri bana erkek bebeğin olucak diye söyledi bende gittim anneme oğlum olucak dedim hayır olsunnn

teşekkür ederim hayatım.meyve cayı hakkında hiç bir bilgim yok.yaa canım neden taktın bu kadar içmeye.ayran iç kendi meyvelerden sık taze onları iç limonata yap ama kendin yap onu iç.

ayyyy rahatlamazmıyım canım benim yaaaa üzerimden koca bi yok kalktı hem keseyi daha net gördüm kocaman dı

bu bahaneyle keseyide gördün sen erken gitmiştin şimdi minik dahada büyümüştür bi şu zaman geçsede artk alsak kucagımıza banada herkes erkek diyo içlerine doguyomuş aman saglıklı olsunda ister kız ister erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…