Nisan 2013 Anneleri

sağol canım yokkız ben sormadım zaten bir daha kocam avcunu yalar bitmiştir ilişki falan.zaten eşimde korktu birdaha olmaz o yüzden sormadım

selam seninle aynı gün görünüyor doğum tarihimiz :) ben henüz duymadım kalbi keseyi gördüm sadece haftaya tekrar gelmemi söyledi doktor senin nasıl gidiyor hamilelik

bende sadece keseyi gördüm canım.kalp atışlarını haftaya gidicez dinlemeye.benim iyi bulantı falan yok rahat yani sende başladımı bulantııı.senin son adet tarihin ne zamandı

evet canım yaaa bahaneyle kesemizi tekrar gördük çok tatlıydı kese aynı bana benziyorduhayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kız oğlan fark etmnez tabi hepimizin gönlünden bi cinsiyet geçiyor ama herşey allahtan

eskiden herkese sorardım kızmı istiyoun oglanmı diye kendi çocugumda hiç o kısmı aklıma bile gelmiyo şuanda saglıklı olmasına takılmışım valla saglıgı yerinde olsun ister kız olsun ister erkek ama arada isimde düşünüyoruz daha şimdiden sizde başladınızmı çok güzel heycanlar ya helede ilk çocuk olunca allah isteyen herkese yaşatsın inşallah

erkek olursa boran veya rüzgar.kız olursa nefes veya esila

Son düzenleme:
kızla dün dr bana progestan verdi ama düşük dozda.birşey dicem.baş dönmesi yaparmı benim şu an çok fazla baş dönmesi var normalmiii.hafif miğde bulantısı

aranızda kasık ağrısı ceken varmı
benim ara ara oluyo:26::26:

günaydın canım kesiyi görmüşsün maşallah
rüyanda hayırlara çıksın inşallah sağlıklı olması tek temennimizzzz

kızla dün dr bana progestan verdi ama düşük dozda.birşey dicem.baş dönmesi yaparmı benim şu an çok fazla baş dönmesi var normalmiii.hafif miğde bulantısı

evet yapar tabiki ben baştan beri kullanıyorum sarhoş gibi dolanıyom ortalıkta bu arada uykuda yapıyo ama mide bulantısı yapmadı

Son düzenleme:
ayyy çok kötü demek ondan esniyorum bennnn.offf iş yerindede bnu hiç çekilmezx yaaaa

bende etkisi 2-3 saat sonra başlıyo ve çok kısa sürmüyo 1 saat 1.5 saat çok baş dönmesi yapıyo ben 200 mg yumuşak kapsül kullanıyorum bunun ignesi ve fitilide var onlar yapmıyo bu etkiyi ama hergün gidip igne yaptırmaktansa ilaca devam ediyim dedim

bende 1-1,5 saat sonra başladı çok kötü yaa.ayy yok bende hergün iğnesini vurmaya gidemicemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…