- Konu Sahibi miraclegirl
-
Hadi gecmis olsun canim cok sevindim iyi olmaniza,iliskiye girme konusunda birsey dedi mi dr?
canim kendine dikkat et hamilelikte kasik agrisi normal diye biliyorum ama siddetliyse mutlaka dr a danis.
Hayirli olsun canim benim de tup bebek benim transferim de 14 temmuzda olmustu.
ben 3-4 güne bir türk kahvesi içiyorummm.malesef henüz ondan vazgeçemedimmm
selam seninle aynı gün görünüyor doğum tarihimiz :) ben henüz duymadım kalbi keseyi gördüm sadece haftaya tekrar gelmemi söyledi doktor senin nasıl gidiyor hamilelik
Slm bayanlar, bende hamileyim.Nasipse 7 nisan tahmini doğum tarihimiz. İkinci bebeğim olucak inşallah:18:
bu bahaneyle keseyide gördün sen erken gitmiştin şimdi minik dahada büyümüştür bi şu zaman geçsede artk alsak kucagımıza banada herkes erkek diyo içlerine doguyomuş aman saglıklı olsunda ister kız ister erkek
kafein çok zararlı gebelikte ben çay bile içmiyorum artık demir emilimini azalttıgı için
kese 1.8 cm.. karından ben idrara sıkışık olmadığım için gözükmedi bize :)) ama doktor işte burda deyip durdu.. biz göremedik yani.. sonra vaginal ultrasonla cam gibi gördük herşeyi..
1.8 cm se çok güzel hepimizden öncesin son adet tarihin daha erken demekki inşallah yakında kalp sesinide duyar rahatlarız
evet canım yaaa bahaneyle kesemizi tekrar gördük çok tatlıydı kese aynı bana benziyorduhayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kız oğlan fark etmnez tabi hepimizin gönlünden bi cinsiyet geçiyor ama herşey allahtan
eskiden herkese sorardım kızmı istiyoun oglanmı diye kendi çocugumda hiç o kısmı aklıma bile gelmiyo şuanda saglıklı olmasına takılmışım valla saglıgı yerinde olsun ister kız olsun ister erkek ama arada isimde düşünüyoruz daha şimdiden sizde başladınızmıçok güzel heycanlar ya helede ilk çocuk olunca allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
benim ara ara oluyo:26::26:aranızda kasık ağrısı ceken varmı
kızlar kızlar yürğim sızlar nasılsınız günaydın.neler yaptınız ben dr dan sonra çok rahatladım valla.derin bir nefes aldım.kızlar rüya yorumlayan varmı aranızda ben rüyamda biri bana erkek bebeğin olucak diye söyledi bende gittim anneme oğlum olucak dedim hayır olsunnn
kızla dün dr bana progestan verdi ama düşük dozda.birşey dicem.baş dönmesi yaparmı benim şu an çok fazla baş dönmesi var normalmiii.hafif miğde bulantısı
erkek olursa boran veya rüzgar.kız olursa nefes veya esila
benim ara ara oluyo:26::26:
günaydın canım kesiyi görmüşsün maşallah
rüyanda hayırlara çıksın inşallah sağlıklı olması tek temennimizzzz
evet yapar tabiki ben baştan beri kullanıyorum sarhoş gibi dolanıyom ortalıkta bu arada uykuda yapıyo ama mide bulantısı yapmadı
güzel isimler özellikle rüzgar ve esila
ayyy çok kötü demek ondan esniyorum bennnn.offf iş yerindede bnu hiç çekilmezx yaaaa
bende etkisi 2-3 saat sonra başlıyo ve çok kısa sürmüyo 1 saat 1.5 saat çok baş dönmesi yapıyo ben 200 mg yumuşak kapsül kullanıyorum bunun ignesi ve fitilide var onlar yapmıyo bu etkiyi ama hergün gidip igne yaptırmaktansa ilaca devam ediyim dedim
kızla dün dr bana progestan verdi ama düşük dozda.birşey dicem.baş dönmesi yaparmı benim şu an çok fazla baş dönmesi var normalmiii.hafif miğde bulantısı
Ben geldimmm. Normal bebeim bende iciyom iliski yok kocam kedi gibi. Gibi sirnasiyo ama pisikkk;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?