Nisan 2013 Anneleri

Kızlar doktor bana hiç tavsiyede bulunmadı.folik asit verdi sadece.oruç tutabileceğini söyledi.ne yiyip ne yememem gerektiği hakkında bisey demedi.10 gün sonra ultrasonda görecekmişiz daha 3 haftalıkmıs.yeni bi doktora mı gitsem yoksa 10 günümü beklesem.dış gebelik olsa söylerdi degilmi

Kizlar ben araniza yeni katildim. Hamis oldugumu cuma ogrendim cokk guzel bbir duygu isteyen herkese nasip etsin rabbim. Ama benim kesemi goremedi hemen buda benim aklima takildi persembe gel dedi bakalom neler olcak korkuyla karisik duygularla beklemedeyim. Ben kalp atislarinin ne zaman duyulacagini mrak ediyorum bi bilen varsa solermi acabaa?

canım kalp atışlarını altıncı veya 7 hafta görebiliyorsun keseyide net 6 haftada bazen 5. hafta görünüyor hiç panik yapmkaaaaa

Kizlar ben araniza yeni katildim. Hamis oldugumu cuma ogrendim cokk guzel bbir duygu isteyen herkese nasip etsin rabbim. Ama benim kesemi goremedi hemen buda benim aklima takildi persembe gel dedi bakalom neler olcak korkuyla karisik duygularla beklemedeyim. Ben kalp atislarinin ne zaman duyulacagini mrak ediyorum bi bilen varsa solermi acabaa?

günaydın arkadaşlar bugün ben de güzel hberler vereceğim size.hani beta hcg miktarım azdı ya dün yapılan testte 3197 olmuş 10 günde doktor sağlıklı görünüyor gebeliğin dedi pazartesi ultrasona gireceğim inş.bende o minnacık şeyi görebilirim inşallah.

slm kızlar bende bugün itibari ile 5+1 oldum dün doktora gittim keseyi gördüm çok şükür ben klomenle hamile kaldım 2.ayımda ve de tek yumurtayla rabbime binlerce kez şükürler olsun doktorum bana folik asit coraspirin bide progestan verdi çiğ et yemek bide ilişkiye girmek yasak :)

canım bişey sorabilir miyim ben sadece folik asit kullanıyorum. coraspirin ve progestanı tüm gebeler mi kullanıyor yoksa senin özel bi durumun mu var. bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah:)

merhaba bu foruma o kdr çok yorum yapmıştımki anne olmak için...sormadığım şey kalmamıştı arkdaşlara ve sonunda bende hamileyim..Allah ım isteyen herkese nasip etsin..bn daha dün öğrendim ve çok küçük..dün beta hcg 64,06 çıktı..haftaya bakılck ultrasonda..düşük ihtimaline karşı progestan hap ve iğne birde folik asit verdi.idrar ve kan tahlili yapıldı tüm değerlere bakmak için..bugün 15.00 da gidicem dr a.İNŞALLAH bebeğim bana tutunur..Allah ım isteyen herkese nasip etsin...

Günaydın Nisan Anneleriiiiii
iki gündür bilgsyrm bozuktu, uzak kaldım buralardan ama maşAllah oku oku bitiremedim sayfaları, yeni hamişleride buradan tebrik ediyorum....

dün doktor kontrolüm vardı veee bebeğim bize süpriz yaptı, tahminimizden büyük çıktı erken döllenme olmuşşş.
6+1 olmuşuz da haberimiz yokmuş, doktorumuz ultrasonla bakınca hem kese hem de miniğim göründü, tam bir yıldız gibiydi, yanıp yanıp sönüyordu, doktor bunun kalp atışları olduğunu söyledi, öyle güzeldi ki... kalp atışları şimdilik görünüyrmş ama 2 güne kadar duyulucakmış, ama görmek bile yetti bana, kabuslarımın boşa olduğunu öğrendim ya yeter. buarada kesemiz 4.4cm miniğim de 0.45cm

canım bişey sorabilir miyim ben sadece folik asit kullanıyorum. coraspirin ve progestanı tüm gebeler mi kullanıyor yoksa senin özel bi durumun mu var. bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah:)

yok canım özel bi durum yok porgestan olası durumlar için bebeğin sağlam tutunması için tedbir gibi bişey ben hamile kalmadan öncede kullanıyordum coraspirinde kanı akışkan yapıp bebeğin beslenmesine yardımcı oluyomuş bildiğim kadarıyla

1.8 cm se çok güzel hepimizden öncesin son adet tarihin daha erken demekki inşallah yakında kalp sesinide duyar rahatlarız

canım benim son adetim 18 haziran.. ama 9 temmuzda yumurta takibinin sonuncusu yapılmıştı yani benim 22. günümdü ve hala orda 16mm boyutunda bir yumurtam vardı.. Rabbim nasip etti işte o doktorun bu aydan umudu keselim dediği yumurta bana bebeğim olarak geri döndü inşallah.. geç döllenme yani.. bebek bi ortaya çıksın adet tarihini değiştiririz dedi doktorum.. 18 hazirana göre 25 mart tahmini doğum tarihi ama benim hesaplarıma göre tam 10 gün bir sapma var ve muhtemelen 5 nisan gibi doğum olur diyorum haftaya perşembe yani ayın 16sında kontrolüm var.. inşallah kalp atışını duyarız.. o gün eşimin doğum günü.. hem de ona hediye vermiş olurum

kızla dün dr bana progestan verdi ama düşük dozda.birşey dicem.baş dönmesi yaparmı benim şu an çok fazla baş dönmesi var normalmiii.hafif miğde bulantısı

progestandan nefret ettim ben beni sürekli uyutuyordu.. hemde öyle böyle değil resmen ölü gibi uyuyordum.. kapı zili, telefon vs hiçbirşey duymaz hale geliyordum.. uyumazsam da ayakta içim uyuyyordu..

hayırlı olsun.. klomenli denemelerin stresini defalarca yaşamış biri olarak çok sevindim pozitif sonuç almana..
ilişkiyi benim doktor da yasakladı..

kızlar dr size yemek konusunda neyi yasakladı ve neyi yemenizi önerdi söylermisin yardımlaşalım

benim 2gündür midem kötüydü, sanki deniz yolculuğu yapmışım gibi içim dönüyordu, doktora gidince belli oldu ki 6haftayı yeni geçmişim ve bulantılar 6 haftadan snra netleşirmiş, bilginize canım
dün doktora da dedim böyle böyle ne yiyeyim diye, benim doktorum hoş ve rahat bi kadın, ilk üç ay yararlı zararlı düşünme, canının istediği herşeyi ye dedi, zaten her hafta için alınması gereken belli vitaminler varmış, ve vücut onu istermiş. yiyebildiğin herşeyi ye her kalori bebeğine yarar dedi, şaşırdım, hoş zaten ben hiç bişi yiyemiyorum :26:

bence doktorunu değiştir canım sen ya doktor dediğin azıcık seni rahatlatmalı bence. hangi şehirdesin bilmiyorum ama memnun olanların tawsiyelerinden faydalanabilirsin

hosgeldin canim heppimiz ayni zamanlardayiz emelos un dedigi gibi :

ayyyyy ben herkesin önüne geçtim şimdi, ilk ben mi doğururum acep

çok güzel canım hadi gözün aydın bide o minik kalplerini duysak dahada rahatlıyacagız

oyy oyy oyy maşallah
vallahi sayfalar öyle hızlı ilerliyor ki sürekli burdayken ben bile yetişemiyorum
maşallah kocaman olmuş kesen de bebişin de.. pööff günler geçmiyor yaa sonraki kontrole kadar çok vakit var daha.. seni bi daha ne zaman çağırdı?

çok güzel canım hadi gözün aydın bide o minik kalplerini duysak dahada rahatlıyacagız

sadece keseyi görmeye gitmiştik ya miniğimizi görmek büyük süpriz oldu, kalbinin attığını da görünce derin bir ohhhh çektim, duymak başka bahara artık...

evet canım yaa çok saol, gerçekten büyümüş miniğimiz, ilk döllendiği güne göre 10.000kat büyümüş haliymiş bu..
aslında doktor "kalbi 2 güne duyulur ama bayramdan snra gel bidaha, hem kalp atışları dinleriz hem de boy kilo ölçümü de yaparız" dedi
şuan 1gr dan az olduğu için ölçülemiyormuş

1 gramdan az.. hayal bile etmesi ne kadar zor.. Rabbim ne büyüksün..
Allah'ım sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…