- Konu Sahibi miraclegirl
-
o zmn en son da ben çıkarıyorum demekki
düşük telıkesi olmadan neden hormon ılacı verıyorlar ben anlamadım
iyice tutunmaları ve onu riske atmamak için hiç kimsede asla bebek düşmeyecek diye bi garanti yok ilk üç ayda herkeste risk vardır kiminde daha az kiminde daha çok
bana hiç bişe vermedi ya sadece folik asit yeterli dedi,
hatta artık eşinle de birlikte olabilirsin dedi, bebeğin kalp atışları oluştuğunda risk azalıyormuş ama güvenemedim yine de :26:
hatta artık eşinle de birlikte olabilirsin dedi, bebeğin kalp atışları oluştuğunda risk azalıyormuş ama güvenemedim yine de :26:
evet kalp atışını duyunca risk baya bi azalıyo ama yinede 3 ay önemli ben o riski göze alamam
benim doktorum da bebeği görüp kalp atışlarını duyana dek ilişki yok ama sonrasında serbest bırakıcam sizi dedi..
ama kimi doktor da serbest bırakıyor.. kimi ilk 3 ay hiç olmasın diyor.. hepsi keyfine göre bişiler söylüyor sanırım..
ben sanırım 9 ay hiç yapamam
yaa bende riske atmak istemiyorum ama adama da kıyamıyorum, gıkını çıkarmıyor garibim ama :26:
ay canım çok sevindim adına ne güzel hem keseyle birlikte bebeğinide görmüşsün maşallah bende gün sayıyorum bakalım bayramdan önce bir kez gidicem bebeği göremezsemde keseyi görürüm belki 6+1 olacak o zaman dün banada aile hekimi sadece folik asit kullan dedi beslenme dikkat et hergün 1 yumurta ye süt iç ara öğün yap falan dedi.
yaa bende riske atmak istemiyorum ama adama da kıyamıyorum, gıkını çıkarmıyor garibim ama :26:
Aynenn tatlim guya karnimi seviyo bakiyorum parmaklariyla bi iki adim sonra hedefe ulasmaya lkalkmadan sert bir uyariyla o eli kapi disari ediyorum. Aslinda bu yuzden bana surat yapmiyo yapamazda buna en iyi ornek benim sanirimm,iliski sonrasi dusuk yaptim bundan once kanamam durmadi...:-(
benim doktorum da bebeği görüp kalp atışlarını duyana dek ilişki yok ama sonrasında serbest bırakıcam sizi dedi..
ama kimi doktor da serbest bırakıyor.. kimi ilk 3 ay hiç olmasın diyor.. hepsi keyfine göre bişiler söylüyor sanırım..
ben sanırım 9 ay hiç yapamam
slm kızlar bende bugün itibari ile 5+1 oldum dün doktora gittim keseyi gördüm çok şükür ben klomenle hamile kaldım 2.ayımda ve de tek yumurtayla rabbime binlerce kez şükürler olsun doktorum bana folik asit coraspirin bide progestan verdi çiğ et yemek bide ilişkiye girmek yasak :)
çok üzüldüm canım, daha önceden de yaşanmışlık varmış dikkat etmek lazım...
benim kocişim teklif dahi etmiyor sağolsun, Allah'ım ondan razı olsun, kimi eşler zorlarmış istermiş, eşlerimize şükredelim
Merhaba kızlar:)
selam kızlar nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?