Nisan 2013 Anneleri

iyice tutunmaları ve onu riske atmamak için hiç kimsede asla bebek düşmeyecek diye bi garanti yok ilk üç ayda herkeste risk vardır kiminde daha az kiminde daha çok

bana hiç bişe vermedi ya sadece folik asit yeterli dedi,
hatta artık eşinle de birlikte olabilirsin dedi, bebeğin kalp atışları oluştuğunda risk azalıyormuş ama güvenemedim yine de :26:

hatta artık eşinle de birlikte olabilirsin dedi, bebeğin kalp atışları oluştuğunda risk azalıyormuş ama güvenemedim yine de :26:

benim doktorum da bebeği görüp kalp atışlarını duyana dek ilişki yok ama sonrasında serbest bırakıcam sizi dedi..
ama kimi doktor da serbest bırakıyor.. kimi ilk 3 ay hiç olmasın diyor.. hepsi keyfine göre bişiler söylüyor sanırım..
ben sanırım 9 ay hiç yapamam

evet kalp atışını duyunca risk baya bi azalıyo ama yinede 3 ay önemli ben o riski göze alamam

yaa bende riske atmak istemiyorum ama adama da kıyamıyorum, gıkını çıkarmıyor garibim ama :26:

ay canım çok sevindim adına ne güzel hem keseyle birlikte bebeğinide görmüşsün maşallah bende gün sayıyorum bakalım bayramdan önce bir kez gidicem bebeği göremezsemde keseyi görürüm belki 6+1 olacak o zaman dün banada aile hekimi sadece folik asit kullan dedi beslenme dikkat et hergün 1 yumurta ye süt iç ara öğün yap falan dedi.

teşekkr ederm canım, sende en yakın zamanda görür rahatlarsın inşAllah...
benim doktorum beslenme konusunda bi komik, şimdi sana şunu ye desem tiksiniceksin, ne yiyebiliyorsan ye dedi. ben ilk ay hergün yumurta yiyordum mutlaka ama 2 3 gündür kokusunu hayal edince bile dünyam kararıyor
gerçekten bulantılarınız başlamadan çok güzel beslenmeye dikkat edin

yaa bende riske atmak istemiyorum ama adama da kıyamıyorum, gıkını çıkarmıyor garibim ama :26:

Aynenn tatlim guya karnimi seviyo bakiyorum parmaklariyla bi iki adim sonra hedefe ulasmaya lkalkmadan sert bir uyariyla o eli kapi disari ediyorum. Aslinda bu yuzden bana surat yapmiyo yapamazda buna en iyi ornek benim sanirimm,iliski sonrasi dusuk yaptim bundan once kanamam durmadi...:-(

çok üzüldüm canım, daha önceden de yaşanmışlık varmış dikkat etmek lazım...
benim kocişim teklif dahi etmiyor sağolsun, Allah'ım ondan razı olsun, kimi eşler zorlarmış istermiş, eşlerimize şükredelim

bende hiç düşünmüyorum benimkide hiç gıkını çıkarmıyo çok zor sahip olduk zaten riske atmak istemiyoruz allah koruyup kollasın hepsini inşallah
kızlar benim bebişler tüp bebiş aranızda tüp bebekle hamile olan var mı:26:

Bende bir ay kullandim az bi yukselis oldu bhcgde sonra adet oldum ama ikinci ay kendiliginden oldu belki etkisi olmustur ki ben etkili oldugunu dusunuyorum tabiki rabbimin vasitasiyla... Banada ayni ilaclari verdi herseyyy yasak yazliga gideecegim dedim deniz yasak karnini ac guneslen dedi o kdr... Persembe dr gidip keseemisi kan degerlerimin yukselisini yeni onerilerini ogrenip gelicem kismetse...

Ayynen oylee cok sukur. O bana bide iyi bakiyo ,meyve sulari sodalar kendi sut sevmedigi icin cok gereksiz su ic daha iyi diyor. Ama tansiyon problemi olanlqra sodali ayran cok iyi geliyormus esim bol bol yapiyo iciyoruum. Cok sansliyiz tuba hamisligimiz super bi zamana denk geldi. Hem ramazan mubarek ay,hem yaz hersey bol vitamini dogal yoldan karsilariz ozellikle d vitaminini vee dogumumuz ilk bahar super yaa... Senin sikayetlerrin varmi herhangi bu arada?

Selam arkadaslar, bende yeni katildim araniza, regl oldugumu dusunmustum, olmam gereken zamanda kahverengi akintim oldu, seytan durttu test yaptim evde silik ikinci cizgi cikti, hemen esimle kan tahliline gittik, positif cikti, cumartesi gunu ogrenmis oldum hamile oldugumu, kahverengi akintim olugundan dolayi doktorum yatmam gerektigini soyledi cumartesiden beri yatiyorm bitti sukur akintim. Ustune gorme denilen olayi yasadim sanirim. Cumartesi gunu yeniden randevum var doktorla insallah keseyi gorebilirimmm

tuğbacım canım gözün aydınn minnaka iyi bakmıssın maşallah subhanallah..darısı cumarteside benim basıma..bende çok kuruyorum kafamda..
inşallah sağlıklıdır benim meleğimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…